|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wizażanko, nie popełniaj moich błędów, czyli wątek przestrogowy
Cytat:
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteś ogromnie spragniona, a nie masz w domu żadnego soku itd. nie pij z innych szklanek z jakimkolwiek płynem. Efektem, jak się potem okazało była woda z odpowietrzonego kaloryfera
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Świetny wątek
![]() - nigdy nie popijaj żubrówki mlekiem jeśli nie chcesz kolejnych dni spędzić w toalecie - jeśli znajomi mówią, że masz już dość %, uwierz im, oni twój stan widzą lepiej - NIGDY nie pisz smsów po pijaku, nie wchodź na NK, GG i inne tego typu ( już nie raz musiałam się wstydzić za to co potrafiłam napisać ' pod wpływem chwili ' ) - nie wierz nigdy do końca w przyjaźń damsko-męską, może w pewnym momencie któremuś się odmieni - nigdy nie kupuj butów na zmęczone stopy ( efekt - piękne, za duże, baleriny )- jeśli zaczynasz ćwiczyć, zwiększaj intensywność stopniowo, bo ból wszystkich mięśni nie motywuje do kolejnego dnia ćwiczeń - wszelkie serki/jogurty/kefiry przed włożeniem do torebki, zawiń w siateczkę, inaczej może spotkać cię niemiła niespodzianka - przed wypraniem rzeczy, upewnij się, że nie ma w kieszeniach żadnych chusteczek higienicznych
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
.. albo woda z akwarium brudna w butelece po wodzie gazowanej
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Albo specjalnie spreparowana woda z nawozem do kwiatków która ktoś sobie przygotowywał pieczołowicie przez 3 dni
. (mało ze wypił to jeszcze miał awanturę)
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
|
#341 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Moja babcia kiedys wyprala pieniadze, pozniej je suszyla
|
#343 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a'propos tego napoju- najlepiej mieć w nocy jakąś szklankę wody przy łóżku, bo lenistwo może Cię pokonać (nie pójdziesz do kuchni) i zaczniesz pić wodę z wazonu. nie wybieraj koloru farby ze względu na uśmiechniętą panią na opakowaniu- nie łudź się- włosy nie muszą być tak piękne jak u niej. obchodź się z cyfrówką jak z jajkiem-zwłaszcza, gdy obiektyw jest wysunięty. One czekają na chwilę nieuwagi, by spaść obiektywem na ziemię i już nigdy więcej Ci nie służyć! noś czapki w zimie. Nabawiłam się zapalenia ucha środkowego. Cholerny ból. Czytając w łóżku sprawdź, czy lampka nie dotyka łóżka. Możesz je przypalić ![]() Nie pozwalaj nikomu (prócz dobremu piercerowi) by przebił Ci jakąś część ciała. Mam więcej szczęścia niż rozumu, mogłam nabawić się jakiegoś świństwa a prócz tego jeden zły ruch (dziewczyna nie miała zielonego pojęcia na temat anatomii) i mogłabym mieć sparaliżowaną twarz. Wiem, głupie z mojej strony, nie ma co komentować ![]() Przed wejściem do autobusu zawsze sprawdzaj czy masz bilet. I NIGDY nie mów, że miałabyś pecha, gdyby kanar Cię dziś złapał ![]() Nie pij alkoholu na siłę. Nie zaprowadzaj pijanej koleżanki/samego siebie do pizzerii z nadzieją, że może jej przejdzie. nie pij za dużo czeskiego piwa z sokiem. Wchodzi jak woda, później są efekty Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-12-13 o 19:59 |
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#346 |
|
Konto usunięte
|
dobry wątek, niektóre Wasze przezycia niesamowite ;D mam nadzieje, ze sie zbytnio nie powtorze :
- gdy niedlugo musisz wyjsc, nie probuj ubierac sie, ukladac wlosow, i malowac paznokci jednoczesnie - nie mieszaj piwa, wodki, ginu i brandy - jak juz chcesz dobrego drinka z karmelem, to niech to bedzie syrop karmelowy, a nie świeżo przyrządzony karmel z patelni, z mleka, cukru i masła - jeśli stoisz przed odprawą, za 1.5 h masz odlot, a lotnisko jest ponad 300km od Twojego domu, to sprawdz, czy Twoj paszport znajduje sie w Twojej rece a nie w szufladzie w domu.. - jak juz chcesz wyniesc pusta butelke po 5litrowym Jack'u Daniels'ie z klubu, to upewnij sie, czy nie wystaje z Twojej malej torebki - nie ucz sie robic fantazyjnych kresek na powiekach, jesli zaraz musisz wychodzic - jesli zaraz masz wyjsc, to nie susz mokrych rzeczy suszarka - jesli jestes w restauracji i nie umiesz wyciagnac serwetki z serwetnika bez zahaczania o swieczke i spowodowania mini pozaru, to nawet nie probuj - jak gdzies w nocy na jakims wy****ziejewie skonczy Ci sie paliwo i musisz czekac na kogos, kto Ci je przywiezie, to nie wlaczaj radia, zeby ta osoba nie musiala robic drugiego kursu po akumulator.. - nie kłam, bo zapomnisz - jesli chcesz komus kupic cos na prezent, to upewnij sie dyskretnie, czy ta osoba juz tego nie posiada - jesli po pijaku piszesz do przyjaciolki, ze nienawidzisz swojego faceta, to sprawdz, czy tego smsa wyslalas rzeczywiscie do niej - jesli chcesz przewiezc swojego dzikiego kota tak, zeby nie rzucal sie po calym samochodzie, wymysl cos lepszego niz bagażnik.. - jesli pijesz w miejscu publicznym, sprawdz, czy na przeciwko Ciebie nie ma kamery moze jeszcze cos mi sie przypomni ;p |
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2009-12-15 o 23:49 |
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
[1=daf94d37b9e08aa46c0f468 409f66a4f17b6cfb6_6962e80 1f210d;15844924]dobry wątek, niektóre Wasze przezycia niesamowite ;D mam nadzieje, ze sie zbytnio nie powtorze :
- gdy niedlugo musisz wyjsc, nie probuj ubierac sie, ukladac wlosow, i malowac paznokci jednoczesnie [/QUOTE] Zgodze sie, bo ostatecznie ma sie paznokcie z odgnieceniami, zle zrobiony makijaz, albo i bluzke ubrudzona jakims kosmetykiem. Juz lepiej zrobic albo makijaz albo paznokcie, ale porzadnie
|
|
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
*Jezeli rozmawiasz z TZ i mama na gg jednoczesnie uwazaj co komu wysylasz,mama otrzymala pikantny tekscik o moim orgazmie
![]() * Nigdy, przenigdy nie staraj sie specjalnie wywolać zazdrosci u chlopaka , mezczyzni i ich pokretna logika sprawia ze bedziesz sie grubo tlumaczyc ![]() * Nie baw sie w pracy z nudow zszywaczem do papieru bo wbijesz sobie zszywke w palec * Jak juz jestes po odprawie na lotnisku to nie zaszalej w strefie bezclowej, bo przekroczysz dozwolona wage bagazu podrecznego i kaplica * Jak masz zamiar lecic gdzies w swieta to upewnij sie przed bukowaniem czy istnieje jakis dojazd na lotnisko * Jak chcesz zrobic komus niespodzianke i odwiedzic go nie mowiac mu o tym,upewnij sie, ze dobrze spisalas adres i ze masz jakikolwiek numer,pod ktory mozesz zadzwonic w razie czego * Nigdy, przenigdy nie podawaj nieprawdziwych informacji w CV, szczegolnie kiedy tak na prawde nie znasz francuskiego
|
|
|
|
#350 |
|
Rozeznanie
|
[1=daf94d37b9e08aa46c0f468 409f66a4f17b6cfb6_6962e80 1f210d;15844924]dobry wątek, niektóre Wasze przezycia niesamowite ;D mam nadzieje, ze sie zbytnio nie powtorze :
- gdy niedlugo musisz wyjsc, nie probuj ubierac sie, ukladac wlosow, i malowac paznokci jednoczesnie - nie mieszaj piwa, wodki, ginu i brandy - jak juz chcesz dobrego drinka z karmelem, to niech to bedzie syrop karmelowy, a nie świeżo przyrządzony karmel z patelni, z mleka, cukru i masła - jeśli stoisz przed odprawą, za 1.5 h masz odlot, a lotnisko jest ponad 300km od Twojego domu, to sprawdz, czy Twoj paszport znajduje sie w Twojej rece a nie w szufladzie w domu.. - jak juz chcesz wyniesc pusta butelke po 5litrowym Jack'u Daniels'ie z klubu, to upewnij sie, czy nie wystaje z Twojej malej torebki - nie ucz sie robic fantazyjnych kresek na powiekach, jesli zaraz musisz wychodzic - jesli zaraz masz wyjsc, to nie susz mokrych rzeczy suszarka - jesli jestes w restauracji i nie umiesz wyciagnac serwetki z serwetnika bez zahaczania o swieczke i spowodowania mini pozaru, to nawet nie probuj - jak gdzies w nocy na jakims wy****ziejewie skonczy Ci sie paliwo i musisz czekac na kogos, kto Ci je przywiezie, to nie wlaczaj radia, zeby ta osoba nie musiala robic drugiego kursu po akumulator.. - nie kłam, bo zapomnisz - jesli chcesz komus kupic cos na prezent, to upewnij sie dyskretnie, czy ta osoba juz tego nie posiada - jesli po pijaku piszesz do przyjaciolki, ze nienawidzisz swojego faceta, to sprawdz, czy tego smsa wyslalas rzeczywiscie do niej - jesli chcesz przewiezc swojego dzikiego kota tak, zeby nie rzucal sie po calym samochodzie, wymysl cos lepszego niz bagażnik.. - jesli pijesz w miejscu publicznym, sprawdz, czy na przeciwko Ciebie nie ma kamery moze jeszcze cos mi sie przypomni ;p[/QUOTE] oj, zgadzam się zgadzam zostałam spisana przez dwoch panow policantow, tuz przed zakonczeniem 2 klasy liceuam, gdzie zamiast na lekcje, poszlysmy z koleżanką na wagary siedzielismy za ratuszem w moim miescie i machalismy do kamery
|
#351 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj, gdy siedziałam na necie, rzuciła mi się w oczy jakaś reklama-zobacz ile będziesz mieć dzieci.
A co tam, wejdę sobie i looknę dla zabawy i z ciekawości o co biega. Do wypełnienia był test. Odpowiedziałam na wszystkie pytania i pojawiło się polecenie wysłania SMS-a w celu otrzymania kodu zwrotnego, który umożliwi zakończenie testu i poznanie wyniku. informacja o płatnościach zapewniała, że sms kosztuje tyle ile normalnie u danego operatora (czyli powinnam stracić 14 gr). Ok, wysłałam, dowiedziałam się, że będę mieć dwie córki ![]() Fajnie... Jakie było moje zdziwienie, gdy na koncie zamiast 32 zł pozostało jedynie...8 Poszukując info na temat płatności za takie smsy dowiedziałam się, że smsy wysłane pod taki numer faktycznie kosztują 23 zł brutto... Choć to i tak mało. Za testy na inteligencję można zapłacić nawet 50 zł. Dlatego radzę-omijajcie takie strony szerokim łukiem. |
|
|
|
#352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np jak jest numer 2134 to sms kosztuje 1 zł plus vat czyli 1,22, a jak numer 3245 to koszstuje 2 plus vat itp.
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
niekoniecznie - numer do radia Euro to 2100, a kosztuje tyle, co zwykły sms.
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
1)nie kupuj sobie nic ściąganego z usa przez allegro bo możesz mieć dodatkowe koszty w postaci cła (215 zł z kieszeni)
2)jeśli masz pożyczoną rzecz szanuj jak rzecz świętą (250 zł. za naprawę aparatu tż-ta który wziełam ze sobą na impreze...) |
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :roll eyes:Ode mnie: nie odkręcaj Kreta gołymi rękami, szczególnie wilgotnymi - poparzone palce
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
1. Gdy na dworze jest -10 stopni to nie wychodz na balkon w jeansach i bluzce z odkrytym brzuchem, nawet na parę minut. Efekt = angina + 3 tygodnie w szpitalu z zapaleniem zatok.
2. Jak otworzysz jabłkowy sok w kartonie to nie zapomnij go zakręcić. To żadna przyjemność napić się sfermentowanego soku ![]() 3. Nie ufaj do komuś, komu na prawdę na 100% nie ufasz. Moze to sporo kosztować $$$ Edytowane przez Marbella85 Czas edycji: 2009-12-15 o 23:31 |
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). To uchroniło mnie kiedyś przed napiciem się podpleśniałego soku (rodzina kolegi trzymała kartoniki z sokami w tzw spiżarni, niby chłodniej, ale... i tak przy nalewaniu pleśń zrobiła głośne chlup do szklanki. Myślałam, że ... ..)
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu nie bierz telefonu ze soba do lazienki. Nie ufaj,ze twoje rece nie sa az takie mokre,kiedy chcesz odebrac telefon,bo wlasnie tam ktos dzwoni
|
|
|
|
#360 |
|
BAN stały
|
nie kladz kawy/herbaty/soku przy laptopie,nawet jak masz pewnosc ze tego nie rozlejesz xD los bywa zlosliwy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zostałam spisana przez dwoch panow policantow, tuz przed zakonczeniem 2 klasy liceuam, gdzie zamiast na lekcje, poszlysmy z koleżanką na wagary
siedzielismy za ratuszem w moim miescie i machalismy do kamery