|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
w mojej szkole palenie w ubikacji by nie przeszło. Dyrektorka zrobiłaby komisję i byłoby ciężko z uczniami na długiej przerwie palacze chodzili nad wodę, za sklepy albo na najbliższe bloki palić, teraz wyszło rozporządzenie dyrektorki, że nie można wychodzić poza okrąg szkoły, więc ci sprytniejsi palacze będą chodzili za szkołę palić z jednym z nauczycieli
|
|
|
|
|
#4382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zakończenia oczywiscie nie zdradze ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Ale za to nie cierpię tych papierowych ręczników. Ręce są później takie niefajne
|
|
|
#4384 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4385 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
a poza tym niektórzy nauczyciele wchodzą do łazieniek,.nauczyciele do piwnicy chodzą palic ![]() Cytat:
![]() bez sensu. a my nie mamy ręczników, tylko takie suszarki do suszenia rąk
|
|||
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15824461]to muszę jutro zobaczyc ten film
![]() uuuu to rzeczywiście paranoja. a jak ktoś ma 11 ? ![]() bez sensu. a my nie mamy ręczników, tylko takie suszarki do suszenia rąk [/QUOTE]Nom film polecam ![]() Na 11 nikt nie ma:P A jak ma bo np nie ma pierwszych lekcji to musi wejśc głownym i przez całą szkołę się przebijac do szatni, której woźna nie chce otworzyc... Najgorsze jest to, że kiedys mozna było sobie w szatni zostawic stroj na wf i przed lekcja po niego przyjsc, a teraz w czasie lekcji nie chca otwierac szatni i worek ze strojem caly czas przy sobie trzeba miec ( plus buty) A suszarek do rąk też nie lubie:P Bo są suche rece po nich :P
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa xD
Dobra, dobra, już się nie chwalcie ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15824461]a my nie mamy ręczników, tylko takie suszarki do suszenia rąk [/QUOTE]Kolejna ![]() U mnie są puste pojemniki na ręczniki i co - też jest fajnie ![]() Gdzie się dzisiaj Martyna podziewała? ![]() A Marta masz w tyłek ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#4389 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurczę no tak w sumie to ja tez ![]() hej hej ![]() a jeśli chodzi o szkolne łazienki to mamy aż papier toaletowy i jedną 'maszynę' z ręcznikami ![]() była ktoraś z Was w Bonarce?
|
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
dzień doberek ;*
niech ten weekend trwa wiecznie .. nie chce mi się do szkoły jutro iść ![]() u mnie na szczęście można wychodzić normalnie na przerwach ze szkoły sklepik w szkole zamknęli, więc byśmy musieli głodować
|
#4391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten, co mi się śnił kilka dni temu.. co jego dziewczyna mu powiedziała, że są jak dwie nogi a on kocha trzecią nogę.. (mnie) a w Olsztynie rzeczywiście nic nie ma :[ wczoraj jedną ładną widziałam w Giżycku, ale cholera - czerwona. przecież się tak nie odj,ebię. jakby co to mam awaryjną, której jeszcze nie nosiłam. czarna, odcięta pod biustem takim paskiem na 4-5cm (tu mam zamiar sobie może jakąś wstążkę zrobić kolorową, żeby nie być tak całkowicie na czarno.. wstążkę, albo pasek jakiś ładny), nieduży dekolt, tak założona jak bombka, ale to lejący materiał.. i tylko ma taki kawałeczek na dole założony, że ma takie ładne delikatne zakończenie. Cytat:
Cytat:
hej ![]() Cytat:
a nauczyciele mają swoją palarnię przy klasie od religii i na religii siedzimy w dymie bo oczywiście nie zamykają drzwi do palarni bo sami w tym dymie stać nie lubią debile.A tu i tam => gg ![]() co do środków czystości w łazienkach. papier był zawsze (ale ja używam zawsze swoich chusteczek.. bo to wiadomo czego ktoś dotykał zanim dotykał papieru toaletowego a np. brodawki roznoszą się przez dotyk, więc można się zarazić , ble , w ogóle staram się ograniczać do minimum korzystanie z tych kibli.. )od jakiegos czasu jest też mydło (nawet ładnie pachnie, kiedyś było takie, że śmierdziało i miało konsystencję jak rozcieńczony płyn do podłóg), ręczniki (właśnie te takie zielone) też do niedawna były.. ale już nie ma. zresztą tez ich nie uzywałam no bo własnie rece śmierdzą. Justyna, chyba Ty pytałaś co to za Finlandia ze skitlesami. Finlandia Blueberry nie wiem jak smakuje, pewnie jak wódka ![]() muszę się matmy łuczyć dzień dobry tak w ogóle ;* Kasia, Beata, I Kto Tam Jeszcze Jest Chory.. jak się czujecie? ;*
|
|
#4392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkooooda No ładnie, nie słyszałam o takiej Finlandi co nie zmienia faktu że wódki i tak się nie napiję
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;*
Właśnie robię dobry uczynek i skanuję rozwiązania zadań z chemii dla koleżanki. <dumny> Jeszcze trochę chemię porobię i wezmę się w końcu za biologię. Ech, nie moja wina, że wolę zrobić 100 zadań z chemii niż otworzyć zoologię. Tak se. Mam zmieniony głos i mega katar. Ale gardło nie boli, haha.
|
|
#4394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dlatego noszę krem do rąk. Dzień dobry ;* jutro mam spr z WOSu z prawa nie lubię tego działu ;].i porobię sobie testy ![]() miłego dnia ;* |
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, a jak Ty z tym prawkiem stoisz? Masz już egzamin ustalony, że ciągle te testy robisz?
|
|
#4396 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
miałam teraz 2 tyg przerwy, od wtorku znowu zaczynam jeżdzic . na egzamin zapisze mnie dopiero parę godzin przed , z tego co sobie wyliczyłam to tak za miesiąc . a testy robię bo nie chcę wszystkiego zostawic na ostatnią minutę i się stresowac
|
|
|
|
|
#4397 |
|
♥
|
ale mnie gardło boli , do tego okropny kaszel
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --------------- Dokończę chemię i zacznę biologię. Jea. ![]() Miłego dnia.
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mine papier pojawia się raz na tydzień jeszcze niedawno był różowy, ale chyba kryzys dopadł szkołę i teraz szary jest.... ale też jakoś wolę chusteczki higieniczne ![]() mydło to samo xD poniedziałek albo piątek ja już lepiej chociaż wczoraj stałam na mrozie ponad godzinę... ale póki co nie odczuwam skutków ;P
|
|
#4400 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma to jak rozmowa o szkolnych łazienkach
|
|
#4401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wstręt i od 1,5 roku nie tknęłam ![]() wczoraj grzańca galicyjskiego wypiłam. z dwa miesiace albo i lepiej alkoholu nie piłam;> i ten grzaniec tak na początku za bardzo mi nie smakował, ale potem mi się wkręcił i w sumie drugą szklankę jakbym wzięła to by mi pewnie posmakowało ![]() a pił ktoś Finlandię porzeczkową? bo wczoraj widziałam w knajpie reklamę Finlandii Blackcurrant.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15829877]jakoś powoli do przodu. miałam teraz 2 tyg przerwy, od wtorku znowu zaczynam jeżdzic . na egzamin zapisze mnie dopiero parę godzin przed , z tego co sobie wyliczyłam to tak za miesiąc . a testy robię bo nie chcę wszystkiego zostawic na ostatnią minutę i się stresowac [/QUOTE]i słusznie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a za stanie na mrozie to rózga !
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-12-13 o 13:47 |
|||
|
|
|
#4402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj takiej to też nie próbowałam palenie jest w ogóle uoee... nienawidzę tego. Szczególnie kiedy dym leci prosto na mnie. Dobra, kolejne pytanie, orientujecie się jakie ceny są w Yoshe? przezywam kryzys, nie wiem gdzie kupić sukienkę ..
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam uczulenie na dym papierosowy, zaraz mam czerwone oczy, kaszlę.. nienawidzę. na allegro jest jedna sukienka Yoshe. 349zł, mnie nie zachwyca szczerze mówiąc , sukienka nie cena, bo cena taka.. wysoka, ale znośna. Jeśli by mi się coś mega podobało do bym była skłonna tyle zapłacić.. ale sukienka musiałaby być bajkowa. >>link<< może nie nastawiaj się na konkretną markę.. tylko pośmigaj po sklepach i może coś Ci wpadnie w oko
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-12-13 o 15:09 |
|
|
|
|
#4404 | ||
|
Zakorzenienie
|
A co to?
Cytat:
Tam, gdzie Twoja mama pracuje? ![]() Melduję się ![]() Ja po przygodzie z Żurawinową nie tykam smakowych Finlandii ![]() I chciałam się pochwalić, że tydzień temu piłam sławioną przez Ciebie cytrynówkę ![]() Robisz płukanki? ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj obleciałam łódzką Manufakturę wzdłuż i wszerz i oświadczam, że sobie sukienki nie kupię, bo mi się NIC nie podoba. Ale uwaga, byłam w Gatcie i sobie kupiłam podwiązkę sukienki będę szukać po małych butikach w styczniu-lutym... ![]() Pokażę Wam, w czym się zakochałam: KLIK
|
||
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jakieś krakowskie centrum handlowe tak mi wujek google powiedział ![]() mój tato mama w ZUS ![]() i jak smakowała?
|
|
#4406 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę kontaktów z byłym, mój jest...niereformowalny ![]() "czytajac wizaz zadaje sobie tylko jeszcze wiecej bolu... po co mi to.." Cytat:
Moja psorka od bio zawsze daje nam na klasówkach/powtórzeniach/przy ważnych lekcjach/na konsultacjach mnóstwo kserówek z zadaniami maturalnymi. A że leń ze mnie to wiele kartek pustych jest, poćwiczyć można Mam też 2 zestawy ćwiczeniowe z operonu i wsipu - gdyby któreś chciały mogę poskanować.:O u nas tylko mydło. I to tylko w poniedziałki. Cytat:
![]() Czerwona... ja dziś załamana deficytem sukienkowym nawet taką myśl do siebie dopuściłam. Ale sukienkę.... tamtadaaam - KUPIŁAM! W Gdańsku, w Galerii Bałtyckiej. Ostatni sklep - jejku. Nie jest jakaś magiczna i z wybiegu, ale mi się podoba - klasyczna czerń, do ziemii. Na górze trochę taka powywijana, ukrywa mój dość duży biust. Dół luźno opada i co najważniejsze, z żorżety jest a nie z tych śliskich materiałów! Cytat:
![]() Ty to dobre uczynki 24/7, to coś zeskanuje, to komuś pomoże - Beata stajesz się moją idolką xd Cytat:
Żurawinowa okropna jest, piłam raz i nigdy więcej. Sukienka przeboszcza, kolor *** No to jak już pisałam suknia jest Trochę za duża, ale to już krawcowej problem w tej chwili. Jednak weekend na roślinki nie wystarczy :xMam pomysł dziewczyny odnośnie tych moich kartek - może któreś, które zdają bio chciałyby zrobić tak, żeby wypełniać jedną-dwie kartki na tydzień i sprawdzać razem odpowiedzi? Motywacja jakaś ![]() Ale jestem głooooodna! |
|||||
|
|
|
#4407 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o matko rzeczywiście, sukienka caałkiem zwyczajna.a jak mi nie wpadnie? dobra wole o tym nie myślećCytat:
weź mnie nie strasz, NIC? no i jak tu się nie bać..
|
|
|
#4408 | |
|
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15821490]
czesc ! jak masz na imie ? i co zdajesz ? ![]() [/QUOTE] Dominika ;p polski, angol i matma ;p na podstawie i biola ,chemia na rozszerzeniu Cytat:
A tak ogólnie może ktoś szyje sukienke?
Edytowane przez doomcia Czas edycji: 2009-12-13 o 16:50 |
|
|
|
|
#4409 |
|
♥
|
kurde nic nie pomaga . czuje się źle, wszystko mnie boli- najbardziej plecy, głowa-gorączka, gardło
|
|
|
|
#4410 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15821490]Żbiczku jakby co jestem na gg a ja poczytałam książkę. jej aż mi nie dobrze było jak czytałam o tym jak szczury jadły ludzkie ciało albo jak łyżką koleś wydłubał komuś gałki oczne. bleeee[/QUOTE] a ja lubie takie ksiązki Cytat:
![]() u mnie nauczyciele mają palarnię. a uczniowie, tym co się chce idą za szkołę, a reszta (czyt. dziewczyny) w kiblach jarają. i zamiast w jednym, to w każdym ![]() a juz najgorzej jak w najmniejszym kilbu w piwnicy, tak gdzie najwięcej dziewczyn pali... dym aż na korytarz się roznosi ![]() Cytat:
nie bierz, nie pomogą jeśli to wirus, a nie bakteria! antybiotyk niszczy metabolizm bakterii, a wirusy nie mają metabolizmu toaletowy o jeżu, nie byo mnie nooo właśnie ![]() ostatnio nienawidziłaś botaniki ![]() ekhm mam to samo, dlatego nienawidze gumy airwaves fioletowej ![]() kolor sukienki prześliczny wczoraj prawie taka kupiłam (kolor) ale krój mi się nie podobał bo ja chce do kolan, z nieprostym dekoltem - tylko takim podkreślającym piersi ![]() i właśnie chce z tego lejącego materiału śliskiego albo z nieśliskiego, matową, ale nie z żorżety, bo mi się z bielizną kojarzy ![]() Cytat:
co za człowiek z niego. nie przejmuj się, minie, musi.gratki za sukienkę ja tak jak mówiłam już nie zdecydowałam się, wr i będę latała i szukała dalej, w każdej COŚ mi nie pasuje i żadna nie jest WOW! ![]() idę się zajmę nałuką.
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

Podziwiam, komu się chce w takie zimno ubierać i marznąć.... Ale podobno jest zakaz palenia w instytucjach oświatowych, tak nam dyrektor parę dni temu tłumaczył. Dlatego u nas nauczyciele tylko w pokoju woźnego. W gimnazjum była palarnia dwa razy większa niż pokój nauczycielski 

Czasami jak się wejdzie do łazienki to się wydaje jakby mgła była od tego dymu, a śmierdzi tak, że nie można oddychać. Ale czasami trzeba iść do łazienki, a potem śmierdzi ubranie, włosy. Bleee. Mogliby zrobić palarnie. Przecież mamy 18 lat, więc według prawa możemy palić. Dyrekcja każe donosić kto pali. Na pewno uzyskają informację 

debile.

nie lubię tego działu ;].