|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
|
|
|
|
#4652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe, KAJO ![]() A skąd Ty tą różową wytrzasnęłaś?
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4654 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
. Dołączam do Was - też mam wkrótce studniówkę. Nasza odbędzie się na hali sportowej naszego miasta i co roku mamy jakiś motyw przewodni - w takim stylu są dekoracje i wszystkie ozdoby. Płacimy 360zł za parę, ja idę z moim chłopakiem, z którym jednocześnie chodzę do klasy .Sukienka się szyje - będzie krótka, bo chociaż długie są naprawdę piękne, to ja zdecydowanie lepiej czuję się we wszystkim co przynajmniej (!) przed kolano. Najlepszą historię jednak miałam z butami... Kupiłam sobie ze dwa miesiące temu czerwone lakierkowe szpilki - po prostu urzekły mnie od pierwszego wejrzenia, a w dodatku były bardzo tanie - tylko 30zł! Pomyślałam więc sobie, że takie buty warto kupić nawet bez okazji i nawet jeśli miałyby się rozwalić po kilku razach. Tego samego wieczoru poszłam w nich na osiemnastkę koleżanki i przetańczyłam całą noc - ani troszkę nie bolały mnie nogi, buty okazały się szalenie wygodne! Wtedy postanowiłam, że muszę je wziąć na studniówkę - i tak oto zaczęłam kompletować resztę stroju do butów, ale wiem, że warto, bo to zapewni mi komfortową zabawę przez cały bal . Wcześniej kupowałam szpilki w "porządnych" salonach obuwniczych i dawałam za nie po 200zł, a żadne z nich nie były tak wygodne jak moje czerwone lakierki ze zwykłego sklepu . To był zdecydowanie mój najlepszy zakup :P.Dziewczyny, a jak Wasze przygotowania? Edytowane przez duhovka Czas edycji: 2009-12-13 o 17:04 |
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Rozeznanie
|
nam na szczęście odeszły te wszystkie bzdury typu historia, biologia, fizyka, geografia, chemia, PO ..
generalnie jestem mat-inf i w trzeciej klasie: 8h matmy, 1h infy [na której królują demotywatory, niestety po ostatnim całkowaniu numerycznym zagroził nam sprawdzianem ], 6h polaka i wiadomo języki, WOS czy PP. a wybieram się na germanistykę lub lingwistykę stosowaną (niemiecki z angielskim - do tego chcę kontynuować "gimnazjalny" francuski), wrodzone skrzywienie germanistyczne ![]() mój temat na ustną "antyutopia w literaturze i jej funkcje" typowo literacki temat, teraz się trochę boję, że nie podołam, ale to tylko ustny polski ![]() a studniówka 12 lutego bodajże ![]() wiecie może, gdzie znajdę wsuwki z perełkami ? mam w planie lekko upiąć włosy, potrzebuję dwóch spinek, a wszędzie są tylko te kokówki czy coś takiego. ja szukam zwykłych prostych wsuwek, które będą miały perełkę (jakoś muszą mi z kolczykami współgrać )
|
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na dodatek nie mogę się nigdzie ruszyć bo mnie zaatakowało choróbsko wstrętne grr nad włosami się nie zastanawiałam... ale koki na studniówce to już chyba wyszły z mody? bo się nie orientuję nawet
|
|
|
#4659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam sukienke uszytą, jutro do odbioru (co już kilka razy napisałam), buty są w szafce, podwiązka w drugiej szafce W tym tygodniu muszę się wybrać do fryzjera Polonez w trakcie dopracowywania, sala zamówiona, parter własnie poszedł spać po meczu
|
|
|
|
|
#4660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję zakupu wygodnych, tanich butów ![]() Niestety większości z nas jeszcze się to nie udało ![]() A nie zauważyłam jej ![]() Ogólnie beznadziejna. A, zapomniałam, że u nas już dopięli swego i mamy motyw KOSMOS ![]() I za studniówkę płacimy 200zł + 65zł za osobę towarzyszącą. |
|
|
|
|
#4661 |
|
Rozeznanie
|
Jigoku, pierwsze to zrobiłam to przeszukałam allegro i nie znalazłam kompletnie nic
|
|
|
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się... Bo tyle się mówi, że torebka musi być w kolorze butów, co o tym sądzicie? Trochę boję się, że nie znajdę takiej (póki co nigdzie nie ma, bo moje buty mają specyficzny odcień czerwieni)...
|
|
|
|
#4663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeśli nie ma to popytaj w sklepach z typowo takimi rzeczami, z jakimiś gumeczkami itd, na pewno znajdziesz ;-)
|
|
|
#4664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy musi? Ja miałam inny odcień torebki inny butów i nikt mnie nie wyrzucił rok temu z studniówki kolegi... Choć nie powiem, też sie zastanawiam jaką torebkę wziąć do moich butów |
|
|
|
|
#4665 |
|
Rozeznanie
|
yyyyyyh... nie lubie informatyki
co ja robie na mat-infie?!nadrabiam. zaraz napisze coś wiecej
|
|
#4666 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Heh .--- Najbardziej cieszę się, że nie muszę zakładać stanika tylko mam wszyty, achhh, radości!
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Rozeznanie
|
Co sądzicie o tej?
Wyobrażam ją sobie na kimś i tak myślę, że może całkiem ładnie leżeć ![]() Sisters Point, 79zł ![]() Może nadawałaby się na studniówkę do TŻta? Oczywiście z wcześniej dodanymi butkami ![]() Sukienka ma 83cm długości Edytowane przez julajta Czas edycji: 2009-12-13 o 17:29 |
|
|
|
#4669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Troche ironicznie to zabrzmiało, przepraszam, nie miałam niczego złego na myśli... Ja raczej postawie na czarną kopertówke, a buty też mam czarne, o ile nie kupie nowych,także bedzie mi pasować, mam nadzieje
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=julajta;15835034]Co sądzicie o tej?
Wyobrażam ją sobie na kimś i tak myślę, że może całkiem ładnie leżeć ![]() Sisters Point, 79zł ![]() Może nadawałaby się na studniówkę do TŻta? baaardzo ładna;] tylko tak mi sie wydaje, że troche krótka. powracając do tematów maturalnych ja mam "Bestsellery literackie 2 poł. XX wieku i początku XXI" tylko ten mi pasował jako tako. ![]() hmmm ktoś wspominał, że na głeboki dekolt na plecach naszywa koronkę... w sumie u mnie by to wyszło bo nie chce odkrytych pleców. ja po sukienke ruszam w styczniu bo boje sie, że jak kupie teraz to mi sie odpodoba.
|
|
#4671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a poczciwa kobitka mówi,że ost przeglądała gazety i że wcale nie muszą być bardzo podobne do siebie,mowa o kopertówce i butach
|
|
|
|
|
#4672 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=evelinkiaaa;1583511 3]
Cytat:
No wydaje się, ale na aukcji podana jest długość 83cm, więc do połowy uda
|
|
|
|
|
#4673 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=evelinkiaaa;1583511 3]
Cytat:
W "mojej" sukience początkowo były gołe plecy, ale skoro chciałam prostą to nie podobało mi się, ze bede odkryta z tyłu Dlatego poszłam do krawcowej i powiedziałam jaką chce sukienke i postanowiłyśmy, ze tył bedzie, nie cały, ale w części z koronki i Ci powiem, ze nawet fajnie to wyglądało ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
Jak dla mnie to troche za krótka... |
||
|
|
|
#4674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Będę musiała znów raz porozglądać się po sklepach - za torebką i biżuterią, bo wciąż nie zdecydowałam jaka ma być ;|.
|
|
|
|
|
#4675 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bede miała czarną, długą sukienkę i zastanawiałam się nad srebrnymi kolczykami, poiwnny pasować, tylko w dalszym ciągu nie wiem jaką wybrać tą fryzurę... ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- [QUOTE=julajta;15835300] Może dlatego, ze dziwinie się czuje w krótkich sukienkach, spódniczkach itd... Każdy ma własne gusta
|
|
|
|
|
#4677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
anjya, a taka spinka?
![]() http://www.allegro.pl/item834948406_...w.html#gallery
|
|
|
|
#4679 |
|
Raczkowanie
|
Witam was wszystkie
jestem tu nowa ale od jakiegoś czasu czytam ten wątek i tak jak wy też mam teraz studniówkę i małe problemy z dodatkami bo sukienkę dzisiaj kupiłam i na pewno się pochwalę jak tylko zrobię zdjęcia i oczywiście proszę o pomoc w dobraniu dodatków
|
|
|
|
#4680 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

Mell nam da bo Mell nas kocha

. Dołączam do Was - też mam wkrótce studniówkę. Nasza odbędzie się na hali sportowej naszego miasta i co roku mamy jakiś motyw przewodni - w takim stylu są dekoracje i wszystkie ozdoby. Płacimy 360zł za parę, ja idę z moim chłopakiem, z którym jednocześnie chodzę do klasy