PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał" - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-11, 18:45   #3181
serduszkowata
Rozeznanie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

velluto ja też mam taką nadzieję

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 19:03   #3182
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Parówki w cieście są bardzo proste do zrobienia - u mnie występują na każdej imprezie i znikają jako przekąski w pierwszej kolejności. Kupuję paróweczki, ciasto francuskie gotowe. Parówki kroję na 3 części i zawijam w ciasto (bogatsza wersja to ciasto smaruję koncentratem pomidorowym wymieszanym z ziołami prowansalskimi i posypuję tartym serem), wkładam do piekarnika rozgrzanego już do 200 st. i piekę ok. 15-20 min. Podaję z sosem czosnkowym lub pomidorowym. Przekąska szybka, tania i wszystkim smakuje
A co to takie ciasto gotowe? Ja nigdy nie widziałam. To się rozrabia czy co? Czyli to jest w małych kawałkach, taka przekąska?

To gdzie ta Konczitka, testuje??

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 20:09   #3183
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Witam
Nie zaglądałam od wczoraj wieczór a tu już dwie strony zapisane
Ja po monitoringu no i pęcherzy nie ma (ale w zeszłym cyklu dopiero 14 dnia sie pojawiły a dzis mam 11 dc) i Edndo nie co ponad 3 mm więc licho
Dostałam na poszerzenie Endo (z nadzieja że pęcherze się pojawią)Estreva Żel. Nie mam pojęcia co to ale zaraz biorę się za czytanie ulotki. Mam to wcierać w UDO dwa razy dziennie. Czy któraś z Was to może testowała na sobie
Trzymajcie kciuki za moje Endi i Pęcherze.
Jestem dobrej myśli jakoś tak w ogóle staram się o Tym nie myśleć W zeszłym cyklu było znacznie gorzej kładłam się i budziłam z myślą tylko o tym Teraz jest inaczej ale boje się że jednak sie podłamię przyszły tydzień będę wszytko wiedzieć czy Pęcherzyk pękł czy Owu była.

Pomidora a u Ciebie OWU powinna się zbliżać dużymi krokami ??

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

O ranyyyy to się naczytałam niepotrzebnie to robiłam
ABSOLUTNIE NIE MOŻNA tego żelu wmasowywać w piersi ponieważ może wywołać raka! A wyczytałam tez na innych forach że kobiety to robią ponieważ powiększają sobie tym piersi.
troszkę jestem przerażona ale lekarz zaleca ro do dzieła.

Edytowane przez IlonaN2
Czas edycji: 2009-12-11 o 19:44
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 20:22   #3184
Jota
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
A co to takie ciasto gotowe? Ja nigdy nie widziałam. To się rozrabia czy co? Czyli to jest w małych kawałkach, taka przekąska?
Ciasto francuskie jest np. w Lidlu czy Biedronce w lodówkach. To taki płat rozwałkowanego ciasta zwiniętego w rulon. Z niego można wycinać małe kwadraty na ciasteczka. Ostatnio smarowałam czekoladą i zaklejałam w koperty ale podczas pieczenia wszystkie się pootwierały i czekolada wypłynęła, więc było mało reprezentacyjne.

Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Witam
Ja po monitoringu no i pęcherzy nie ma (ale w zeszłym cyklu dopiero 14 dnia sie pojawiły a dzis mam 11 dc) i Edndo nie co ponad 3 mm więc licho
Faktycznie endo masz słabe, kurcze a próbowałaś brać acard?
Stary 2009-12-11, 20:34   #3185
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Nie nie brałam Acardu. Dostałam na to Endo ten żel Estreva podobno pomaga. Właśnie wmasowałam go w uda mam to robić dwa razy dziennie i w poniedziałek 15 kolejny monitor.
Jejku a tak mi dobrze szło z moim humorkiem a po tej ulotce czarł prysł.
Oczywiście w całym Krakowie nie ma laków hormonalnych. Tzn czeraz juz wiem ze na Krynicznej jest apteka która wszytko ma, ale strasznie mnie drażni fakt że człowiek poddaje się leczeniu i nie może dostać leków. Szukając ovitrelle byłam w 3aptekach i do kolejnych 3o dzwoniłam
Mam nadziej ze ten Esrteva powiększy mi to ENDO
Stary 2009-12-11, 23:02   #3186
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jota Pokaż wiadomość
Ciasto francuskie jest np. w Lidlu czy Biedronce w lodówkach. To taki płat rozwałkowanego ciasta zwiniętego w rulon. Z niego można wycinać małe kwadraty na ciasteczka. Ostatnio smarowałam czekoladą i zaklejałam w koperty ale podczas pieczenia wszystkie się pootwierały i czekolada wypłynęła, więc było mało reprezentacyjne.

Faktycznie endo masz słabe, kurcze a próbowałaś brać acard?
Ja tez kupuje takie ciasto ale musisz wyciąć dośc duże kwadraty pamiętam że z tego całego jakies ok 15 ciastek się robi tylko > ja daje np.kawałek czekolady i brzoskwinie do kazdego .. bardzo dobre są i trzeba mocno sklejac żeby się nie rozleciało
Stary 2009-12-12, 07:48   #3187
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość

Konczitko, a jak u Ciebie???????????
Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość

A co u Konczity???
Cytat:
A no własnie, co tam z Konczitą? Niby tempka spadła, ale ona niskotemperaturowa dziewczyna w ogóle jest z tego co widziałam Kochana, odezwij się do nas
Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
czekamy na Konczitkę....
Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
A Konczita co, testuje dziś?? Bo nie wiem czy trzymać kciuki i nic nie robić, czy nie?
Cytat:
Konczicie tempka niby spadła i podobno czekała na @, ale na razie nie zostałyśmy poinformowane, że @ przyszła, to ściskamy kciuki, żeby nie przylazła
[/URL]
Cytat:

To gdzie ta Konczitka, testuje??

tu jestem, dziewczynki wybaczcie że wcześniej się nie odezwałam ale byłam cały dzien z siostrą .... i własnie do niej się już zbieram a tempka spadła testu nie było ... jutyro przyjdzie @ ale ja pożeram wszystkie fluidki co by na świąteczny cykl się przydały )))))

Zuziu gratuluję !!!

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Kapuściane Pole

aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa
agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 06.12 Łódź starania zawieszone
asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie
Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Malopolska

Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K.
Dra (Daria, 23 lata)
~~~~~~~~~~~~~ @ 10.12Wlkp
edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Kraków-Roma
Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07
golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @11.11 Wrocław
gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03
IlonaN2 (Ilona, 27 lat) ~~~~~~~~~~~ @ 01.12 Kraków
Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02
Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 16.11
KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07
Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście
ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10
Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 16.11 Śląsk
Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 14.11
Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone
Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze
Pomidora (Kasia, 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12
stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~@ 27.09

Są dwie kreski II... obecnie: 9

Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila
Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ???
Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ???
Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ???
ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ???
Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 30.04.2010r. ??? lub ???
Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ???
Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel
velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ???

Laseczki brać się do roboty bo zastój mamy ....
a co u Darianki ????
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 10:38   #3188
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Cześć dziewczyny
W Krakowie Mróz złapał i nawet mały snieg pada. zbieram się zaraz po reszce prezentów.
Trochę już zaczynam myśleć o mojej Owu bo powinna nadejść w przyszłym tygodniu. Nie chce myśleć zbyt często ponieważ znowu będę się martwić a tego nie chce.
grudzień jest Magiczny więc Wszytko będzie dobrze Prawda?
Nie wiarygodne jest to że miejsce w które wsmarowuje Estreve mnie boli co podobno jest możliwe. Mam nadziej że moje Endo sie ruszy a pęcherze pięknie urosna no i pekna Do końca mojego cyklu (30dniowego) jeszce daleko. Ale jak przyjdzie mi testować to 30.12
Buziole poranne dla wszytkich WAS
Stary 2009-12-12, 10:58   #3189
aankaa78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
przylazłam sama zdać relacje

tak postanowiłam zajrzeć...
wczoraj się dowiedziałam, byłam w totalnym szoku... w tym cyklu po prostu nie uważaliśmy, poprzednie też tak średnio ale ten wyjątkowo się ani razu nie zabezpieczaliśmy..
ja byłam chora dość mocno i myslałam ze spozniajaca sie @ to od leków, miałam tylko malutkie plamienia w dniu @ i 3 dni jeszcze...
to mi podpadło...
mam cały czas mdłości... rano nie mogę patrzeć na jedzenie ale jakos myslałam ze tak po prostu...

no i byłam ze swoim M w Sopocie i kazał mi kupic test.. kupiłam, zrobiłam go wczoraj i 2 krechy jak malowane
wczoraj nie wierzyłam w to co się stało, ale dzisiaj juz jestem spokojna i szczęśliwa

a teraz świezaczki od mojego maleństwa

Dawno tu nie bylam....Nie wiem,czy ktos mnie jeszcze pamieta.....
jejku ale informacje!!!l! ZUZIU gratulacje.!!!!))
Stary 2009-12-12, 12:29   #3190
serduszkowata
Rozeznanie

Cześć dziewczyny
Ja już po badaniach - ale mnie wnerwili... nikt nie wiedział co to za badanie 17 OHP ale w końcu się z nimi dogadałam i mi zrobili... normalnie aż się boję wyników...

A i byliśmy po ten prezent dla chrześniaka (dzisiaj do niego jedziemy). W końcu TŻ wybrał dla niego samochód zdalnie sterowany - wiem że będą się dorośli Panowie nim bawić ale co zrobić - siła wyższa

Ja dzisiaj tylko na chwilkę wpadła.
Zaraz idę odgrzewać rosołek, posprzątam, umyję włosy i będę się szykowała na wyjazd. Jutro wracam więc już jutro się odezwę.

Pozdrawiam i życzę Wam udanego weekendu

Link do mojego wykresu:

Stary 2009-12-12, 12:58   #3191
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
W Krakowie Mróz złapał i nawet mały snieg pada. zbieram się zaraz po reszce prezentów.
Trochę już zaczynam myśleć o mojej Owu bo powinna nadejść w przyszłym tygodniu. Nie chce myśleć zbyt często ponieważ znowu będę się martwić a tego nie chce.
grudzień jest Magiczny więc Wszytko będzie dobrze Prawda?
Nie wiarygodne jest to że miejsce w które wsmarowuje Estreve mnie boli co podobno jest możliwe. Mam nadziej że moje Endo sie ruszy a pęcherze pięknie urosna no i pekna Do końca mojego cyklu (30dniowego) jeszce daleko. Ale jak przyjdzie mi testować to 30.12
Buziole poranne dla wszytkich WAS

Ilonko u nas też pruszy sniezeki tak milusio było - poszłysmy na spacer do parku teraz zrobimy obiadek a później kino
Masz racje grudzien to bardzoooo magiczny czas ....
całuski kochana i wierze że się uda !

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja już po badaniach - ale mnie wnerwili... nikt nie wiedział co to za badanie 17 OHP ale w końcu się z nimi dogadałam i mi zrobili... normalnie aż się boję wyników...

A i byliśmy po ten prezent dla chrześniaka (dzisiaj do niego jedziemy). W końcu TŻ wybrał dla niego samochód zdalnie sterowany - wiem że będą się dorośli Panowie nim bawić ale co zrobić - siła wyższa

Ja dzisiaj tylko na chwilkę wpadła.
Zaraz idę odgrzewać rosołek, posprzątam, umyję włosy i będę się szykowała na wyjazd. Jutro wracam więc już jutro się odezwę.

Pozdrawiam i życzę Wam udanego weekendu

serduszkowata widze że kupiłaś prezent starszym panom hahaha fajne to jest !! udanego wyjazdu życzę
Stary 2009-12-12, 13:34   #3192
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Konczito, możesz mi zmienić latka na liście i jeden roczek dodać?

Seona, a jakie ziółka pomogły tak szybko zajść w ciążę? Moja koleżanka piła te wieczorne i po pierwszym cyklu z nimi zaszła, a mi nic nie dały

Coralady, to mocne kciuki za ten cykl kochana Oby to przeczucie było proroctwem

Jota, mój pił i żadne piersi mu nie wyrosły, ani nie narzekał na robaki Ale przecież zmuszać nie warto, a mój bardzo podatny na witaminki, które mu daję (całe szczęście, bo jakbym miała go jeszcze pilnować, to bym chyba rady nie dała). Co do rolady, to to rzeczywiście jest ta z "Przyślij przepis". Robię ją już któryś raz i jest świetną zakąską Potem ci podam składniki do sałatki z fasolą.

Idę jeść śniadanie. Miłego dnia kochane
Pomidorko - spóźnione, ale ze szczerego serducha - najlepsze życzenia urodzinowe.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 17:14   #3193
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Pomidora ja tez zycze wszystkiego naj,naj najlepszego i spełnienia marzeń i buziaczki

a ja w pt dostalam @ czyli jeszcze 1 @ w styczniu i staranka

Konczita temp spadla ale ja trzymam kciuki ... kto wie co bedzie jutro

Edytowane przez Stokrotka81
Czas edycji: 2009-12-12 o 17:16
Stokrotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 18:52   #3194
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Witajcie dzieuszki

Dawno mnie tutaj nie było,ale staram si e na bieżąco Was podczytywać

Dziewczyny mam nadzieję,że się żadna nie obrazi ale nie będę cytować żadnych wypowiedzi ponieważ o każdej ciepło myślę i za każda z osobna 3mam wpadłam tylko na chwilkę ponieważ muszę dokończyć pakowanie walizki i hulać się kąpać i spać ponieważ już jutro przylatuję do Polski i muszę wczas rano wstać ponieważ lot mam 0 8.45 a jeszcze do Rzymu muszę dojechać więc wstać muszę koło 4.30
Więc na razie się żegnam z Wami i lecę do usłyszenia już z Polski a i w poniedziałek czeka mnie pierwsza z zaplanowanych wizyt w klinice
A i słyszałam,że strasznie zimno się zrobiło w Pl. a w Krakowie podobno śnieg spadł

Życzę miłego wekendu
edzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 19:27   #3195
anciaahk
kosmitka

Konczitko
Cytat:
Napisane przez Jota Pokaż wiadomość
Nigdy nie widziałam, ale porozglądam się, dzięki
Cytat:
Witam
Dostałam na poszerzenie Endo (z nadzieja że pęcherze się pojawią)Estreva Żel. Nie mam pojęcia co to ale zaraz biorę się za czytanie ulotki. Mam to wcierać w UDO dwa razy dziennie. Czy któraś z Was to może testowała na sobie
Jestem dobrej myśli jakoś tak w ogóle staram się o Tym nie myśleć W zeszłym cyklu było znacznie gorzej kładłam się i budziłam z myślą tylko o tym Teraz jest inaczej ale boje się że jednak sie podłamię przyszły tydzień będę wszytko wiedzieć czy Pęcherzyk pękł czy Owu była.
Dziewczyny pisały co robią, by mieć większe endo, wiem że suszone morele, chyba orzechy, ale nie wiem jakie, czerwone wino. Może więc spróbuj takich naturalnych środków, podobno pomaga.
Cytat:
Cześć dziewczyny
Co to jest 17OHP??

Co u Was? Ja jestem padnięta, zaczął się wstęp do sesji i dzisiaj jestem po 3 zaliczeniach, ledwo żyję.

Miłego wieczorka!

Stary 2009-12-13, 08:48   #3196
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry
u nas pięknie prószy śnieg - prawie mamy święta!!!

Cytat:
Napisane przez Stokrotka81 Pokaż wiadomość
a ja w pt dostalam @ czyli jeszcze 1 @ w styczniu i staranka

Konczita temp spadla ale ja trzymam kciuki ... kto wie co bedzie jutro

Stokrotko szybko zleci zobaczysz,
a te Wasze kciuki chyba potrafią zdziałać cuda - nie puszczać

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
Witajcie dzieuszki

Dawno mnie tutaj nie było,ale staram si e na bieżąco Was podczytywać

Dziewczyny mam nadzieję,że się żadna nie obrazi ale nie będę cytować żadnych wypowiedzi ponieważ o każdej ciepło myślę i za każda z osobna 3mam wpadłam tylko na chwilkę ponieważ muszę dokończyć pakowanie walizki i hulać się kąpać i spać ponieważ już jutro przylatuję do Polski i muszę wczas rano wstać ponieważ lot mam 0 8.45 a jeszcze do Rzymu muszę dojechać więc wstać muszę koło 4.30
Więc na razie się żegnam z Wami i lecę do usłyszenia już z Polski a i w poniedziałek czeka mnie pierwsza z zaplanowanych wizyt w klinice
A i słyszałam,że strasznie zimno się zrobiło w Pl. a w Krakowie podobno śnieg spadł

Życzę miłego wekendu

edziu spokojnego lotu życzę i trzymam mocno kciuki !!!!

aaaa racja u nas zaczyna się zima

Cytat:
Konczitko

Co u Was? Ja jestem padnięta, zaczął się wstęp do sesji i dzisiaj jestem po 3 zaliczeniach, ledwo żyję.

ancia kochana kobitka jesteś
widzę że u Ciebie system eliminacji studentów już aktywny .... oj mi zaczyna się za tydzień w niedziele egzamin termin "0" i zalka na prawach egzaminu tez w "0" mam nadzieje że jakoś to pójdzie - dość ciężkie przedmioty ale w tym tygodniu odstawiam pisanko pracy i zabieram sie za wkówanko
Stary 2009-12-13, 12:00   #3197
Jagooda_
Raczkowanie

Cytat:
Witam
tak jak dziewczyny pisały na lepsze endo polecam czerwone wytrawne winko i naturalne wspomagacze suszone morele, orzechy brazylijskie, migdały. A acard to ponoć stosuje się na lepsze ukrwienie macicy. Nie martw się ponieważ masz później owulacje to jeszcze zdąży podrosnąć.

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Stokrotko szybko zleci zobaczysz,
a te Wasze kciuki chyba potrafią zdziałać cuda - nie puszczać

kciuki cały czas zaciśnięte

Pomidora
spóźnione życzenia urodzinowe, niech spełnią się Twoje marzenia

Konczita proszę o zmianę na liście, przylazła @ 12.12 i tym sposobem rozpoczynamy 17 cykl starań , ale ten czas szybko płynie

Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie.
Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 12:05   #3198
Konczita
Zakorzenienie

Kapuściane Pole

aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa
agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 06.12 Łódź starania zawieszone
asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie
Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Malopolska

Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K.
Dra (Daria, 23 lata)
~~~~~~~~~~~~~ @ 10.12Wlkp
edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Kraków-Roma
Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07
golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @11.11 Wrocław
gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03
IlonaN2 (Ilona, 27 lat) ~~~~~~~~~~~ @ 01.12 Kraków
Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02
Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 12.12
KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07
Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście
ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10
Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 16.11 Śląsk
Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 14.11
Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone
Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze
Pomidora (Kasia, 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12
stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~@ 27.09

Są dwie kreski II... obecnie: 9

Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila
Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ???
Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ???
Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ???
ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ???
Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 30.04.2010r. ??? lub ???
Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ???
Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel
velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ???

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość

kciuki cały czas zaciśnięte

Konczita proszę o zmianę na liście, przylazła @ 12.12 i tym sposobem rozpoczynamy 17 cykl starań , ale ten czas szybko płynie
Jagoda juz zmienione ... przykro mi że przylazła ....
Stary 2009-12-13, 12:08   #3199
ka_ro_li_na
Raczkowanie

witajcie kochane, tak rzadko do was zaglądam że już chyba nie nadrobię czytania waszych postów, bo już tyle naskrobałyście )))
U mnie dobre wieści, dzidzia pięknie rośnie, oto ono w 10 tyg.
Pani doktor na wczorajszym USG powiedziała że dzieciątko ma "coś" między nóżkami i podobno to siusiaczek ale upewnimy się na następnym USG.
zostawiam wam mnóstwo ciepłych fluidków :
:mag ia:

: http://28dni.pl/ka_ro_li_na/wykresy/2009-10-05

http://www.suwaczki.com/tickers/85993e3kruop47uw.png

Edytowane przez ka_ro_li_na
Czas edycji: 2009-12-13 o 12:14
ka_ro_li_na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 12:37   #3200
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ka_ro_li_na Pokaż wiadomość
witajcie kochane, tak rzadko do was zaglądam że już chyba nie nadrobię czytania waszych postów, bo już tyle naskrobałyście )))
Pani doktor na wczorajszym USG powiedziała że dzieciątko ma "coś" między nóżkami i podobno to siusiaczek ale upewnimy się na następnym USG.

pierwsza łapie fluidki !!!!!
super ze dzidzia ślicznie rośnie - oj będzie synuś mamusi

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

ale dzisiaj cisza ....
ja myślałam o ubraniu choinki ale własnie zanjomi dzwonili i na kawę zapraszają odmówić nie można więc dzisiaj dzień wyjazdowy ....
aaa ostatnio kupiłam przyprawe do kawy i deserów z kamisa jest super - polecam megaaa zapach świąt !!!
Stary 2009-12-13, 13:17   #3201
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
tu jestem, dziewczynki wybaczcie że wcześniej się nie odezwałam ale byłam cały dzien z siostrą .... i własnie do niej się już zbieram a tempka spadła testu nie było ... jutyro przyjdzie @ ale ja pożeram wszystkie fluidki co by na świąteczny cykl się przydały )))))
A który dzień cyklu??

nadal trzymam i zapodaję

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 13:20   #3202
Jagooda_
Raczkowanie

Cytat:

no to ja jako druga łapie fluidka
jestem pod wrażenie zdjęć z usg , nie wiedziałam że na takim etapie wszystko tak dokładnie widać. Gratuluje synka
Cytat:
pierwsza łapie fluidki !!!!!
super ze dzidzia ślicznie rośnie - oj będzie synuś mamusi

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

ale dzisiaj cisza ....
ja myślałam o ubraniu choinki ale własnie zanjomi dzwonili i na kawę zapraszają odmówić nie można więc dzisiaj dzień wyjazdowy ....
aaa ostatnio kupiłam przyprawe do kawy i deserów z kamisa jest super - polecam megaaa zapach świąt !!!
no coś dzisiaj cichutko ... pewnie dziewczyny obiad szykują
a my zaraz wybieramy się do rodziców na niedzielny obiad, więc dzisiaj sobie poleniuchuję .

Paulo Coelho

Stary 2009-12-13, 16:01   #3203
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Konczitko to ja dalej tak cichutko

Karolina gratuluje dzidziolka
Stary 2009-12-13, 16:15   #3204
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Cytat:

Ja również łapie potrzebuję ich
ja dziś odpoczywam z mężulkiem który znowu upiekł ciasto tym razem kokosowe
Morele i inne pestki jadam na co dzień a nie wiedziałam że mogą polepszyć Endo a tu proszę. Winki czerwone pijam ale nie lubię wytrawnego no może sie przekonam.
dzis trzeci dzień jak smaluje udo ESTREVĄ i jutro idę do lekarza mam nadziej ze na usg zobacze DUZE endo. Boli mnie ta noga którą smaruje tym żelem podobno to się zdarza ale trzeba powiedić o tym lekarzowi. Jajniki tez zaczełam odczówać mam nadziej że to z powodu pieknie rosnących pecherzyków Tak miałm w zeszłym cyklu koło 13 dnia zaczeóły rosnąć a 18 miałam owu.
No nic zobaczymy co i jak jutro na USG. przyszły tydzień będzie rozstrzygający o tym cyklu. A potem to juz tylko czekanie na @ mam tylko nadziej że nie będe się tak denerwować jak w zeszłym miesiącu.

Pomidorka a jak u Ciebie? choroba przezła?
Stary 2009-12-13, 16:26   #3205
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Cytat:
Morele i inne pestki jadam na co dzień a nie wiedziałam że mogą polepszyć Endo a tu proszę. Winki czerwone pijam ale nie lubię wytrawnego no może sie przekonam.
dzis trzeci dzień jak smaluje udo ESTREVĄ i jutro idę do lekarza mam nadziej ze na usg zobacze DUZE endo. Boli mnie ta noga którą smaruje tym żelem podobno to się zdarza ale trzeba powiedić o tym lekarzowi. Jajniki tez zaczełam odczówać mam nadziej że to z powodu pieknie rosnących pecherzyków Tak miałm w zeszłym cyklu koło 13 dnia zaczeóły rosnąć a 18 miałam owu.
No nic zobaczymy co i jak jutro na USG. przyszły tydzień będzie rozstrzygający o tym cyklu. A potem to juz tylko czekanie na @ mam tylko nadziej że nie będe się tak denerwować jak w zeszłym miesiącu.

moja droga lubie nie lubie winko pić nalezy jak trzeba

a endo urosnie jak trzeba i pecherzyki tez beda piekne dorodne i obyś na tą @ dluuugo sie nie doczekala
Stary 2009-12-13, 16:47   #3206
serduszkowata
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny - wróciłam
Wyjazd się udał. Było bardzo fajnie a teraz zasypiam na siedząco.

Mały bardzo się ucieszył i nawet się bawił. Szybko nauczył się nim sterować - mądre dziecko
Cytat:

serduszkowata widze że kupiłaś prezent starszym panom hahaha fajne to jest !! udanego wyjazdu życzę
Oj Panowie nie mogli się doczekać aż mały pójdzie spać i jak się dorwali to nie można ich było oderwać od samochodziku. Robili sobie zawody - ubaw po pachy

Cytat:
Co to jest 17OHP??
17 OHP inaczej zwane 17 OH Progesteronu (17-hydroksyprogesteron) i jest to hormon kory nadnerczy. Pomiary stężenia tego hormonu stosuje się w diagnostyce chorób nadnerczy. A że ja miałam kiedyś zapalenie nerek oraz piasek w nerkach i ciągle mnie łapią kolki nerkowe to badanie było bardzo potrzebne. Po za tym przy PCO należy oznaczyć męskie hormony wytwarzane prze nadnercze na początku cyklu (najlepiej 3dc).

Link do mojego wykresu:

Stary 2009-12-13, 17:54   #3207
anciaahk
kosmitka

Cytat:

ancia kochana kobitka jesteś
widzę że u Ciebie system eliminacji studentów już aktywny .... oj mi zaczyna się za tydzień w niedziele egzamin termin "0" i zalka na prawach egzaminu tez w "0" mam nadzieje że jakoś to pójdzie - dość ciężkie przedmioty ale w tym tygodniu odstawiam pisanko pracy i zabieram sie za wkówanko
Jak narazie 3:0 dla mnie , zobaczymy, co dalej . Jest tego dużo więcej niż na ekonomii. Ale faaajnie się uczyć.
To co, trzymam dalej
Cytat:

Najważniejsze, aby szybko pomogło . Dobrego masz męża z tym pieczeniem ciasta, mój poza herbatą i kanapkami niewiele umie
Cytat:
17 OHP inaczej zwane 17 OH Progesteronu (17-hydroksyprogesteron) i jest to hormon kory nadnerczy. Pomiary stężenia tego hormonu stosuje się w diagnostyce chorób nadnerczy. A że ja miałam kiedyś zapalenie nerek oraz piasek w nerkach i ciągle mnie łapią kolki nerkowe to badanie było bardzo potrzebne. Po za tym przy PCO należy oznaczyć męskie hormony wytwarzane prze nadnercze na początku cyklu (najlepiej 3dc).
Pierwszy raz słyszę takie określenie . I jak wynik, w porządku wszystko?

U mnie dzisiaj przylazła małpa. Pewnie więc w piątek lub poniedziałek będzie hsg.

Stary 2009-12-13, 18:20   #3208
Jagooda_
Raczkowanie

Cytat:
pierwszy raz słyszę o tym hormonie, a problemy z nerkami to mam od dawna. W tym roku urodziłam już 3 kamyki, więc ataki kolki nerkowej nie są mi obce. Muszę sobie poczytać o tym w necie

Cytat:
U mnie dzisiaj przylazła małpa. Pewnie więc w piątek lub poniedziałek będzie hsg.
w takim razie trzymam mocno kciuki za hsg

Paulo Coelho

Stary 2009-12-13, 18:22   #3209
anciaahk
kosmitka

No akurat małpa była do przewidzenia , a hsg musi być dobrze!

Stary 2009-12-13, 18:24   #3210
Jagooda_
Raczkowanie

Cytat:
No akurat małpa była do przewidzenia , a hsg musi być dobrze!
na pewno będzie dobrze, innej opcji nie ma!!

Paulo Coelho

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości