etorebka.pl część IV - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-13, 22:26   #2011
karolag22
Zadomowienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez Pysiulka86 Pokaż wiadomość
Niestety nie ma, pozostaje Allegro jeżeli Ci zależy. Ale tam wyższe ceny.
Ciekawa jestem jak to jest z tym Allegro... Czy oni kupuja z etorebki, czekaja az poszczegolne modele zejda i podbijaja cene, czy moze maja bezposredni kontakt z producentem i od niego odkupuja Bo jak tak to moze my bysmy z nim zagadaly... Ci z Allegro maja zazwyczaj tylko po kilka sztuk, a tu jest o wiele wiecej chetnych Marzenia...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 22:30   #2012
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Po tym jak zniknęła szara Emilka wpadłam w obsesję i cały czas zaglądam czy oby ruda Landi dalej jest....no i Cesi też , ale o nią się tak nie boję jest jeszcze dostępna w trzech kolorach .
Ja mam taką obsesję z Elvie
Stary 2009-12-13, 22:33   #2013
creativve
Rozeznanie

Ojj zazdraszczam Wam dziewczyny. Mojego wypasionego mikołaja jak nie ma tak nie ma no ale czekam cierpliwie, pojawi się pewnie, bo inaczej już by mi rózgę przyniósł a jak przyjdzie, to postaram się o szarą Andi z pewnością i być może jeszcze jakąś jedną etorebeczka do tego, kto wie przez ten cały szum torebkowy zmieniają mi się przyzwyczajenia i jestem nawet chętna kupić Emilkę, a do niedawna zarzekałam się, że nie kupię torebki do ręki. Ale tak dzisiaj z nudów przeglądałam katalog real i jakoś mnie zachwyciła Swoją drogą, chyba wystosuję prośbę do etorebki, by w następnej kolekcji pojawiły się jakieś mniejsze torebki, nie mieszczące a4

creativve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 22:35   #2014
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Tak podobała mi się ale pierwsza była Andi no ale że niedługo mikołaj(TŻ) mi ją dostarczy to teraz czas na drugiego mikołaja (rodzice) który za sponsoruje mi Elvie
Właśnie mój TŻ nie wie biedny co mi pod choinkę kupić , ale nie wiem czy będzie chciał torebkę , już ostatnio narzekał że po co mi tyle torebek i że mam jakaś manię chyba nie potrafi mnie zrozumieć woli chyba mi na złość zrobić i coś innego kupić także chyba jakoś po kryjomu sobie kupie może nie zauważy że mam nowe?
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 22:43   #2015
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie mój TŻ nie wie biedny co mi pod choinkę kupić , ale nie wiem czy będzie chciał torebkę , już ostatnio narzekał że po co mi tyle torebek i że mam jakaś manię chyba nie potrafi mnie zrozumieć woli chyba mi na złość zrobić i coś innego kupić także chyba jakoś po kryjomu sobie kupie może nie zauważy że mam nowe?
Wiecie, ze jedno z najczestszych klamst kobiet to: " Nowe??? Nieeeeee...Kupilam to dawno temu"
Stary 2009-12-13, 22:43   #2016
dominikaha
Zadomowienie

Oby Emili jeszcze wróciła Wcześniej jakoś nie wpadła mi w oko, ale niedawno widziałam na ulicy dziewczynę właśnie z szarą Emilką - aż się za nią odwracałam Nie wiedziałam, że jest taka ładna...
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 22:46   #2017
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też narzeka "tyle torebek a Ty wciąż nowe kupujesz!" ale jak przyjdzie co do czego i nie wie co mi kupić to kupuje torebkę bo wie że tego chcę a nie jakaś nudna książka czy kolejny śmierdzący balsam .
Kup a jak zauważy że masz nową to powiedz "nie kochanie mam ją już długo ale gdzieś się zawieruszyła".

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Napisane przez dominikaha Pokaż wiadomość
Oby Emili jeszcze wróciła Wcześniej jakoś nie wpadła mi w oko, ale niedawno widziałam na ulicy dziewczynę właśnie z szarą Emilką - aż się za nią odwracałam Nie wiedziałam, że jest taka ładna...
Pod koniec stycznia ma wrócić szara Andi i czarna Emilka to może i szara wróci? a jak nie to czatuj na stronie może jakiś zwrot będzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-13, 23:13   #2018
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem jak to jest z tym Allegro... Czy oni kupuja z etorebki, czekaja az poszczegolne modele zejda i podbijaja cene, czy moze maja bezposredni kontakt z producentem i od niego odkupuja Bo jak tak to moze my bysmy z nim zagadaly... Ci z Allegro maja zazwyczaj tylko po kilka sztuk, a tu jest o wiele wiecej chetnych Marzenia...
Oni kupują albo z etorebki, albo z allegro od kogoś kto sprzedaje taniej i potem wystawiają za więcej.

Cytat:
Czy dobrze widzę, że nie ma już Emili? Wczoraj jeszcze chyba była...
Za długo nad nią myślałam
O kurczę to dobrze, że zdążyłam w ogóle kupić szarą Emilkę.
Z tego co pamietam to dostawa ma być pod koniec stycznia

Cytat:
Chyba już jutro klikam Elvie
Gratulacje

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
No wlasnie mam w tym co oni a miedzy bankami zazwyczaj przelewane sa pieniazki od razu, dlatego myslalam ze w piatek sie jeszcze zalape na przesylke chcialabym zobaczyc torebke na zywo jak najszybciej, by sie przekonac i zamawiac kolejne i kolejne...
Zdecydowanie Twoje zamówienie powinno już być zrealizowane.
Możesz do nich napisać i o sobie przypomnieć bo tak jak powiedziałam mogli przeoczyć w ogóle Twój przelew i będziesz czekać w nieskończoność

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 23:22   #2019
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
hej hej

mam lepszy mętlik w głowie niż ostatnio

tadam!

4 do wyboru

1. Yesmi (bo mała) kolor: albo granat albo bordo
  2. Mari (ma na zdjęciach ma ładne kolory) kolor: wszystkie
  3. Marietta (podoba mi się ) kolor: nie mam pojęcia
  4. Twila (bo mała) jest wielokolorowa. wybrałam ją bo nie jestem zdecydowana
szukam czegoś co ożywi mój ponury, ciemno brązowy płaszczyk...

w sumie to powinnam kupić chyba z 5 toreb żeby zaspokoić wszystkie swoje potrzeby
Ze wszystkich wymienionych najbardziej podoba mi się Yesmi. Co prawda nikt jej jeszcze nie zamawiał i dla mnie samej jest za mała, ale bez wątpienia jest ciekawa Co do koloru, to do brązu bardziej chyba bym granat widziała.
Jak nie Yesmi, to Marietta w beżu, o ile jeszcze jest, bo nawet nie wiem. Moja mama ją ma i jest bardzo uniwersalna, bo pasuje i do brązów czy oliwek i do jasnych ciuchów Twila i Mari są dla mnie zbyt letnie. No Twila może nie tyle letnia, co luzacka taka, do t-shirtu i jeansów, nie do płaszczyka

Cytat:
No wlasnie mam w tym co oni a miedzy bankami zazwyczaj przelewane sa pieniazki od razu, dlatego myslalam ze w piatek sie jeszcze zalape na przesylke chcialabym zobaczyc torebke na zywo jak najszybciej, by sie przekonac i zamawiac kolejne i kolejne...
Przelewać przelewają od razu, ale jeszcze trzeba wziąć pod uwagę godziny pracy etorebki a oni pracują przecież do 16. Nawet gdyby pracowali dłużej, to i tak wątpie, że wysyłkę i pakowanie paczek zostawialiby na koniec pracy. Podejrzewam, że kurier odbiera od nich przesyłki max do 15, o ile nie wcześniej.

Cytat:
Wiecie, ze jedno z najczestszych klamst kobiet to: " Nowe??? Nieeeeee...Kupilam to dawno temu"
Dlaczego mnie to nie dziwi
Ale szczerze mówiąc to sama tego tekstu nie używam. Nie da rady po prostu I moja mama i mój TŻ mimo przepastności mojej szafy zawsze wypatrzą coś nowego. Że mama to się bardzo nie dziwię, ale że TŻ potrafi rozpoznać nawet nową torebkę... Zbyt spostrzegawczego ma tego chłopa, nooo
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 23:29   #2020
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Przelewać przelewają od razu, ale jeszcze trzeba wziąć pod uwagę godziny pracy etorebki a oni pracują przecież do 16. Nawet gdyby pracowali dłużej, to i tak wątpie, że wysyłkę i pakowanie paczek zostawialiby na koniec pracy. Podejrzewam, że kurier odbiera od nich przesyłki max do 15, o ile nie wcześniej.
Trochę w to wątpie bo ja np. przelewałam kiedyś pieniądze ok 15:15 i jeszcze tego samego dnia dostałam potwierdzenie o zrealizowaniu zamówienia . Torebkę miałam oczywiście następnego dnia

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-13, 23:34   #2021
dominikaha
Zadomowienie

Cytat:
Pod koniec stycznia ma wrócić szara Andi i czarna Emilka to może i szara wróci? a jak nie to czatuj na stronie może jakiś zwrot będzie
Będę zaglądać na stronę kilka razy dziennie Szarą Andi też się zadowolę, bo podoba mi się na równi z Emilką Ale jakby pojawiła się i jedna i druga to nie będę się już długo zastanawiać i kupię obie Akurat w styczniu mam urodziny, więc będę miała usprawiedliwienie
I żeby nie krążyć tak tylko wokół szarości, to zwróciłyście też moją uwagę na Amberlyn. Wcześniej nie zwróciłam na nią uwagi, bo nie przepadam za takim kolorem, ale ona mnie chyba do niego przekonała
O rety, chyba ten wątek będzie dla mnie zgubny...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-13, 23:43   #2022
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Trochę w to wątpie bo ja np. przelewałam kiedyś pieniądze ok 15:15 i jeszcze tego samego dnia dostałam potwierdzenie o zrealizowaniu zamówienia . Torebkę miałam oczywiście następnego dnia
No to może faktycznie wysyłają przed 16 jeszcze, ale to nie zmienia faktu, że pracują do 16 i to tylko od pon do pt, a karolag22 wpłacała pieniążki dopiero po 16 w pt, więc wpłatę odnotują jutro
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 23:57   #2023
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Będę zaglądać na stronę kilka razy dziennie Szarą Andi też się zadowolę, bo podoba mi się na równi z Emilką Ale jakby pojawiła się i jedna i druga to nie będę się już długo zastanawiać i kupię obie Akurat w styczniu mam urodziny, więc będę miała usprawiedliwienie
I żeby nie krążyć tak tylko wokół szarości, to zwróciłyście też moją uwagę na Amberlyn. Wcześniej nie zwróciłam na nią uwagi, bo nie przepadam za takim kolorem, ale ona mnie chyba do niego przekonała
O rety, chyba ten wątek będzie dla mnie zgubny...
Oj będzie uwierz mi
Zarówno szarą emilkę jak i szarą Andi mam i polecam obie
Chociaż do Andi mam jakiś większy sentyment . Może dlatego, że to moja pierwsza etorebka ?

Amberlyn jest przepiękna. Zarówno fason jak i kolor

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
No to może faktycznie wysyłają przed 16 jeszcze, ale to nie zmienia faktu, że pracują do 16 i to tylko od pon do pt, a karolag22 wpłacała pieniążki dopiero po 16 w pt, więc wpłatę odnotują jutro
aaaa no to musiałam coś przeoczyć bo byłam przekonana, że karolag22 wpłacała przez 16 .
To zgadzam się jutro po 16 zrealizowane będzie zamówienie, a we wtorek zapuka kurier

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-14, 00:06   #2024
dominikaha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Oj będzie uwierz mi
Zarówno szarą emilkę jak i szarą Andi mam i polecam obie
Chociaż do Andi mam jakiś większy sentyment . Może dlatego, że to moja pierwsza etorebka ?

Amberlyn jest przepiękna. Zarówno fason jak i kolor
Z tego co się już zdążyłam zorientować, to Andi da się nosić na ramieniu, natomiast Emilkę chyba niezbyt. I to przemawia na korzyść Andi Ale te kokardki w Emilce...
Oby pojawiły się obie, w szarych kolorach
No i ta nieszczęsna Amberlyn, dzięki której chyba zaczęły mi się podobać brązy
Rozmarzyłam się, a jeszcze nawet nie widziałam mojej granatowej Saphire, która czeka na mnie w domu
Stary 2009-12-14, 00:14   #2025
path87
Zakorzenienie

Wow super że tak udało mi się wam pomoc z tymi kolorami torebek
dziewczyny jesli chcecie granatowa emilke to wstawcie jakas grafike z tym kolorem i sie zrobi
Stary 2009-12-14, 00:36   #2026
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co się już zdążyłam zorientować, to Andi da się nosić na ramieniu, natomiast Emilkę chyba niezbyt. I to przemawia na korzyść Andi Ale te kokardki w Emilce...
Oby pojawiły się obie, w szarych kolorach
No i ta nieszczęsna Amberlyn, dzięki której chyba zaczęły mi się podobać brązy
Rozmarzyłam się, a jeszcze nawet nie widziałam mojej granatowej Saphire, która czeka na mnie w domu

Andi da się nosić na ramieniu (jeżeli mówimy o krótkich rączkach) jak dorobisz sobie dodatkową dziurkę . Jeżeli chodzi o Emilkę to niestety nie ma możliwości noszenia jej na ramieniu . No chyba, że na dodatkowym pasku (ale mi się na nim nie podoba ).

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-14, 06:00   #2027
nikki999
Zakorzenienie

dziewczyny ale emilę da się nosić na ramieniu, nie na grubą kurtkę ale normalnie wchodzi, przynajmniej mi więc to zależy

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 07:54   #2028
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Czy dobrze widzę, że nie ma już Emili? Wczoraj jeszcze chyba była...
Za długo nad nią myślałam
Niestety dlatego to znak ze jesli chcesz torebke kupic zrob to dzisiaj nie jutro
Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale emilę da się nosić na ramieniu, nie na grubą kurtkę ale normalnie wchodzi, przynajmniej mi więc to zależy
tylko to tak niezbyt wyglada

Dziekuje milej wizazance za skorzystanie z kodu wczoraj wieczorem

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 08:16   #2029
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Hehe skąd ja to znam?

Cytat:
Mój też narzeka "tyle torebek a Ty wciąż nowe kupujesz!" ale jak przyjdzie co do czego i nie wie co mi kupić to kupuje torebkę bo wie że tego chcę a nie jakaś nudna książka czy kolejny śmierdzący balsam .
Kup a jak zauważy że masz nową to powiedz "nie kochanie mam ją już długo ale gdzieś się zawieruszyła".
Pewnie tak powiem chyba że będzie naprawdę tak zdesperowany i nie będzie miał pojęcia co mi kupić, to pewnie się spyta może spróbuję coś tam wspomnieć o nowej torebce
Stary 2009-12-14, 08:19   #2030
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:
Wszystkie musimy wygrać w totka
Od teraz tak brzmi nasze życzenie noworoczne
o tak

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
No to jutro się okaże czy pieniążki dobrze zostaną zaksięgowane. Ja również z niecierpliwością czekam na ten moment bo mi wpłynie rabacik A w tym tygodniu szykuje mi się zakup torebek
extra - fajnie Ci

Cytat:
Chyba już jutro klikam Elvie
ooo w końcu się zdecydowałaś
gratuluję!

Cytat:
taaa skąd ja to znam

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 08:33   #2031
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Dziewczyny to jakaś nowość czy przeoczyłam tą torebkę??

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 08:54   #2032
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
byla juz wczesniej

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 08:58   #2033
annah33
Zakorzenienie

Cytat:

Przeoczyłaś
annah33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 09:14   #2034
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

starlit, Iduś, martini, PaulinaPPP, kali765, amdzia8, kaaamila1

dziękuję dziewczyny za miłe słowa, obiecuję, że wkleję fotki
darkdot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 10:05   #2035
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
byla juz wczesniej
Cytat:
Napisane przez annah33 Pokaż wiadomość
Przeoczyłaś
Hii kurcze fakt faktem mam problemy ze wzrokiem

M&M

Staś

Stary 2009-12-14, 10:19   #2036
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:
Hii kurcze fakt faktem mam problemy ze wzrokiem

albo nie możesz doczekać się nowej kolekcji i myślałaś, że może już się zaczęła

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 10:26   #2037
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Odnotowali Towar przekazany do wysylki: czyli jutro zobacze moja pierwsza torebeczke Jak mnie oczaruje to jeszcze w tym tyg. zamowie pudrowa Andi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-14, 10:32   #2038
creativve
Rozeznanie

Cytat:
Odnotowali Towar przekazany do wysylki: czyli jutro zobacze moja pierwsza torebeczke Jak mnie oczaruje to jeszcze w tym tyg. zamowie pudrowa Andi
Zatem obowiązkowo wstaw nam tutaj zdjęcia ich nigdy za wiele, a wątek przez to robi się bardziej kolorowy i urozmaicony

creativve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 10:40   #2039
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez creativve Pokaż wiadomość
Zatem obowiązkowo wstaw nam tutaj zdjęcia ich nigdy za wiele, a wątek przez to robi się bardziej kolorowy i urozmaicony
Zgadzam się
Stary 2009-12-14, 10:58   #2040
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
albo nie możesz doczekać się nowej kolekcji i myślałaś, że może już się zaczęła
No nie powiem - byle do wiosny. Teraz człowiek spłukany a tak to sobie chociaż coś nowego kupi

M&M

Staś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości