|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Dottta - rozumiem, niestety z facetami czasami tak jest
Joanwi - miłej nauki T'ai - miłego strojenia Stysik - powodzenia! ![]() Lula - smacznego ![]() Elunka88 - , a potem kościelny i wesele ... o kurcze, to rzeczywiście niezły sajgon ale pociesz się - mam ambitne zadanie na święta, żeby przeczytać książki z pozytywizmu i przygotować się do egzaminu... A poza tym nie możesz myśleć negatywnie, dasz radę i tak będzie!!! ![]() Kasiulenkowo - dzięki Szukasz fotografa ?Niunia - miłego sprzątania ![]() Szczerze to jakoś tak mnie naszło ![]() --- Jestem na bieżąco. Teraz muszę dokończyć krzyżówkę, wysuszyć włosy i zmykam na ćwiczenia. Postaram się jeszcze Was odwiedzić po 13:00... A na 16:00 jedziemy do kamerzysty
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-14 o 10:24 |
|
|
|
#1952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
![]() Cytat:
![]() nie pozwolimy Ci wariować Cytat:
![]() to będzie się działo ![]() ![]() Cytat:
dasz radę ![]() ale wykładowcow masz bardzo dziwnych jeszcze im pokażesz
|
|
#1953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jenny
również gotowe, daj znać jak podpiszecie umowęCytat:
Cytat:
![]() oj 4000 dni.. nie - zero za dużo Ci się wbiło |
||
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Śnieżek za oknem prószy i ubrałam w pokoju choinkę - szefowa pojechała w delegację, więc moge Was spokojnie nadrobić ![]() Jestem na 56 stronie Ściskam, całuję i w ogóle
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny ale się chyba wcześniej nie chwaliłaś o cywilnym.. no chyba, że mi umknęło
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za duzo razy sie mi wcisnelo
![]() jenny dzieki ja musze troche posprzatac jak dam rade..a pozniej obiad gotowac bedel/ ale na razie mi sie nie chce ruszyc
|
|
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=lula177;15846288 no strasznie sie ciesze chociaz t tylko albo az 90% szansy.....ale ja juz swiruje ze szczescia heheh[/QUOTE]No super mieć własny domek taki jak się chce i można go sobie potem super urządzić po swojemu Cytat:
![]() Oglądnęłam sobie Housa, taki fajny odcinek z dziewczyną co bólu nie odczuwała i robili jej na żywca operację, bo miała długaśnego tasiemca w brzuchu
|
||
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
joanwi mno dokladnie|
tym bardziej ze ja uwielbiam urzadzac domy moj rodzinny teraz ten nowy sama urzadzilam caly a r=dom rodz\icow Tz jest taki wiecie na stary styl budowany i nigdy nie bylby taki jakbym chciala...a ze tesciu stweirdzil ze zamiast podnosci dach zebysmy lali fundamenty to sie zgodzilismy hehe:d bo za samo podniesienie dachi i zmienienie go ok 70 tys zl by nam wyszlo...a za ok 80 tys juz sobie swoj wybudujemy i przykryjemy"
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
jenny już tak mnie napromieniowałaś tą
włąśnie dzwoniła babka od korków i mi je odwołała, bo prądu mają nie mieć ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
dom rodziców TŻ też jest na stare budownictwo, czyli rury od centralnego na wierzchu, niskie sufity, pokoje przechodnie (czego nie cierpię), mini łazienka do której się wchodzi przez kotłownię i znienawidzony wujek za ścianą, więc nawet jakbyśmy chceili sobie dobudować kawałek, żeby zrobić garaż i powiększyć łazienkę to nic z tego, bo on się nie zgodzi |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
już ustroiłam
![]() no ja myślę ![]() dziś wysyłam pierwsze CV Lula czemu umierasz? Elunka jesteśmy z Tobą |
|
|
|
#1962 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo się ciesze i gratuluję - zaręczyny bajka - czekam na zdjęcia wyjątkowego pierścionka![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ja juz w pracy, troche Was podczytuje i trochę pracuje, ale chyba nie będzie tajemnicą jak powiem, że nie chce mi się pracowac Ivonka my też mamy świąteczne ozdoby w biurze tylko jeszcze nie rozłożone i zastanawiam się kiedy je rozłożyć ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
|
|
#1963 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2100zł i jeszcze doda nam strony od siebie do fotoksiązki bo to siostra mojej kolezanki z grupy ![]() Cytat:
![]() wogóle to : Dzień dobry ![]() wyspałam sie dziś uciekam zaraz na zabiegi a potem mam metodologie :/ no i potem czeka mnie cz.I zakupów światecznych z moją mamą...trzymajcie kciuki zebym nie skonała ![]() miłego dnia PM
|
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
@ dostalam wczoraj |
||
|
|
|
#1965 |
|
Wtajemniczenie
|
karolusienka-będe sie powatarzać ale czekam na foktę tego cuda na palcu
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
isabele no my tez o tym marzymy i morze sie nam to marzenie spelni
![]() :
|
|
|
|
#1967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak skoczyła na ten korytarz ![]() Cytat:
Cytat:
dach kosztuje 50-100 tys w zależności od powierzchni i materialów, a dom to za 100 tys chyba malutki i w stanie surowym... a wyposażenie drugie tyle
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-14 o 10:46 |
|||
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
stysik w stanie surowym tak sobie liczymy....bo moj Tz bedzie mial duzo tansze materialy budowlane bponiewaz pracuje w tej branzy no i ma tez swoja firme.. dopiero sie rozkreca ale materialy ma juz taniej
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- no tak tak w stanie surowym a wykanczac sobie bedziemy powolutku jak nam finanse beda poz3walac bo nie bedziemy sie spieszyc, bo mamy gdzie mieszkac wiec powolutku sobie to wszytsko zrobimy
|
|
|
|
#1969 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
Ja byłam na zajęciach,ale musiałam wrócić. Maluszek tak daje mi popalić,że aż mi się ciemno przed oczami robiło. Nudności itp. Bleee. karolinusienka gratuluję-super to wymyślił !elunka88 musisz dać radę,dasz,zobaczysz
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 80 tys. to w stanie surowym, bo jak piszesz wykończenie drugie tyle kasy kosztuje, więc też pewnie tak jak lula będziemy mieszkać u teściów i powoli wykańczać ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15847111]Dzień dobry. Ja byłam na zajęciach,ale musiałam wrócić. Maluszek tak daje mi popalić,że aż mi się ciemno przed oczami robiło. Nudności itp. Bleee. karolinusienka gratuluję-super to wymyślił !elunka88 musisz dać radę,dasz,zobaczysz [/QUOTE]cześć a nie napisałaś jak po zapowidziach jakie to uczucie??
|
|
|
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
myslalam ze w calości liczycie mnie właśnie te drugie tyle przeraża bo na samą budowe kredyt byłby potrzebny a potem jeszcze z tego co zostanie po zapłaceniu raty trzeba by sie bylo urzadzic...Ja lecę do szkoły miłego dnia
|
|
#1972 |
|
Konto usunięte
|
joanwi właśnie u mnie też są wywieszane. Ale jeszcze ich wczoraj nie było własnie. Muszę iść się kłócić z tym proboszczem. W ogóle nie będę mówiła,jak mnie potraktował przy spisywaniu protokołu-jak conajmniej pannę lekkich obyczajów,bo jestem w ciąży. Nie lubię tego proboszcza okrutnie!
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15847111]Dzień dobry.
Ja byłam na zajęciach,ale musiałam wrócić. Maluszek tak daje mi popalić,że aż mi się ciemno przed oczami robiło. Nudności itp. Bleee. karolinusienka gratuluję-super to wymyślił !elunka88 musisz dać radę,dasz,zobaczysz [/QUOTE]pamieam ja moja kolezanka przez 4 miesace non stop w lazience siedziala nie tylko rano i wieczorem ale tez p? bo nie jestem w temacie powiesas mi kcohana? ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- o kurcze sprawdzilam teraz dopieor suwaczek i widze ze przesuneliscie to juz nie bylo pytania
|
|
|
|
#1974 |
|
Konto usunięte
|
lula177 bo Ciebie nie było bo możesz być poza tematem-mamą będę i ślub jest wcześniej
.
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15847297]lula177 bo Ciebie nie było bo możesz być poza tematem-mamą będę i ślub jest wcześniej
.[/QUOTE]no to ze mama bedziesz to wiedzilama tylko nie wiedzialam ze s? ale super masz...juz niedlugo Wasz wielkji dzien pewnie sie nie mozesz doczekac a suknia juz kupiona>![]()
|
|
|
|
#1976 |
|
Konto usunięte
|
lula177 pare stron wczesniej wklejałam zdjęcie
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15847207]joanwi właśnie u mnie też są wywieszane. Ale jeszcze ich wczoraj nie było własnie. Muszę iść się kłócić z tym proboszczem. W ogóle nie będę mówiła,jak mnie potraktował przy spisywaniu protokołu-jak conajmniej pannę lekkich obyczajów,bo jestem w ciąży. Nie lubię tego proboszcza okrutnie![/QUOTE]
Ehh no właśnie tak jest z tymi księżmi, a sami mają Fundusz na swoje dzieci założony ![]() Nie denrwuj się, zawsze TŻa możesz wysłać Taki wierszyk na rozluźnienie Patetyczny wiersz o sile polskiego ducha Poprzez wicher i słotę, przez bezkresną dal śnieżną, Poprzez żar i spiekotę, przez pustynie bezbrzeżną, Poprzez kry, poprzez lody, przez odwieczne zmarzliny, Poprzez bagna i wody, nieprzebyte gęstwiny, Poprzez leśne dąbrowy, poprzez stepy i knieje, Poprzez mroczne parowy, w których nigdy nie dnieje I gdzie płoszą się sowy, gdy złe jęknie lub strzyga, A dźwięk słysząc takowy, serce w trwodze zastyga. Niezrażony ciemnością, którą mrozi głusz dzika, Sam na sam z samotnością, co do szpiku przenika. Pełen hartu i woli, podpierając sam siebie, Mając zamiast busoli , Krzyż Południa na niebie. Pokonując złe żądze, wietrząc wrogów w krąg wielu, Ufny, iż nie zabłądzę idę naprzód, do celu. Drogi mej nie wytycza ni głos werbla, ni cytra, Póki starczy mi siły, Idę po pół litra |
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
musi się udać
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15847207]joanwi właśnie u mnie też są wywieszane. Ale jeszcze ich wczoraj nie było własnie. Muszę iść się kłócić z tym proboszczem. W ogóle nie będę mówiła,jak mnie potraktował przy spisywaniu protokołu-jak conajmniej pannę lekkich obyczajów,bo jestem w ciąży. Nie lubię tego proboszcza okrutnie![/QUOTE] oj ci księża ![]() ale wiadomo z nimi lepiej nie dyskutować, bo będzie jeszcze gorzej |
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15847388]lula177 pare stron wczesniej wklejałam zdjęcie
[/QUOTE]aaaaaa ok ok zaraz sobie lukne kurcze przez ten wyjazd tyle rzeczy ciekawych mnie ominelo;/
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

, a potem kościelny i wesele
ale pociesz się - mam ambitne zadanie na święta, żeby przeczytać książki z pozytywizmu i przygotować się do egzaminu... A poza tym nie możesz myśleć negatywnie, dasz radę i tak będzie!!!
Szukasz fotografa ?
jakoś tak mnie naszło 

i kazała każdemu napisać na kartce że jest nieprzygotowany i poszła z tą makulaturą do dziekana. Ja rozumiem ze się wkurzyła ale mogła na spokojnie powiedzieć że nas przepyta na następnych zajęciach. To wymyśliła że będziemy po 5 osób przyjeżdżać a ona nas odpyta. Ciekawe kto jej przyjedzie w innym terminie niż zjazd 
i następny zjazd znowu pytanko....

=> 55 

? mam kolokwium z rachunkowości finansowej o 13.30....
Bardzo się ciesze i gratuluję - zaręczyny bajka - czekam na zdjęcia wyjątkowego pierścionka
Grunt że on ma poczucie winy