Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek! - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-14, 12:28   #3901
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
w ogóle to mojemu TZowi znowu odbija, nie wiem o co mu chodzi i chyba szykuje się kryzys....
czasami nie ogarniam po prostu...
a co się dzieje?
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 12:31   #3902
Magdzia94
Zakorzenienie

oj motylku to wam sie porobiło z tym autem, masakra. I to przed świętami taki wydatek

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 12:36   #3903
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
oj motylku to wam sie porobiło z tym autem, masakra. I to przed świętami taki wydatek
Magdzia, on nawala od dnia zakupu, ale póki nie mieszkaliśmy razem, nie wiedzialam ze tak czesto (tzn TZ mowil ze znowu musi do mechanika itp, ale dopiero teraz odczuwam jak to jest)

od lipca wpakowalismy w niego prawie 2 tysiące (prawie tylko co obrączki - pozostawie bez komentarza)

od zakupu musielismy wymienic prawie WSZYSTKO pod maską, lacznie z silnikiem, akumulatorem i tysiacem innych rzeczy na jakie sie nie znam, wiec ogólnie poszlo w niego juz jakies 5 tysiecy

szkoda ze ten cop nie psuje sie jak by mi pasowało, tylko wtedy jak nie pasuje

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 12:39   #3904
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość

muszę się wygadać...
jak w piątki jadę do szkoły to najpierw jadę do TZ'a no i tak było w ten piątek, przyjechałam i zaczęło się od tego, ze dziwnie sie zachowywał, pluł się o byle co, krzyknął na mnie parę razy i jak już miałam jechać to mówi, że idzie na impreze jutro (w sobotę na zajutrz), no to ja szok.. Zapytałam dlaczego mi nic nie powiedział i w ogóle co to za impreza, a on, ze urodziny jego siostry, to ja tym bardziej była zdziwiona.. Pytam się dlaczego mnie nie wziął pod uwagę i nie pójdziemy tam razem, że nie chcę aby szedł sam, bo w końcu przecież jestem jesgo dziewczyną i po to mnie ma, abyśmy mogli pójść gdzieś razem... Odpowiedział, ze nie chce ze mną iść (), ze woli sam... zaczęliśmy się kłócić, płakałam to jeszzce bardziej się darł na mnie.. Ale potem przeprosił. Tylko co mi z tych przeprosin... Wyrzuciłam mu wszytsko, że traktuje mnie jak głupka, że jest mi źle... Mówił, że pójdzie i że ja nie mam nic do gadania.
Powiedziałam, ze mam dosyć i, że napewno nie jestem mu potrzebna, że chce iść sam, by móc "wszytsko" robic..
okropnie się poczułam, taka nie potrzebna..
Zaczęłam sie ubierać i chciałam jak najszybciej wyjść to mnie zatrzymał i zaczął przepraszać... Skończyło się na tym "dobra, pójdziemy razem", ale ja nie chciałam...
Nie potrafię go zrozumieć, tak dziwnie mnie traktuje, a przecueż było dobrze, traktował mnie jak księżniczkę, był zazdrosny jak jechałam do szkoły, a teraz totalnie mnie olał
wczoraj jak dzwoniłam to zaczęłam mu coś opowiadać tam, a on do mnie "Narazie, nie chce mi sie gadac" całą noc przepłakałam...
czemu On mnie tak traktuje, dlaczego

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
a co się dzieje?

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 12:40   #3905
blondyna789
Zakorzenienie

złośliwość rzeczy martwych
Stary 2009-12-14, 12:45   #3906
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
muszę się wygadać...
jak w piątki jadę do szkoły to najpierw jadę do TZ'a no i tak było w ten piątek, przyjechałam i zaczęło się od tego, ze dziwnie sie zachowywał, pluł się o byle co, krzyknął na mnie parę razy i jak już miałam jechać to mówi, że idzie na impreze jutro (w sobotę na zajutrz), no to ja szok.. Zapytałam dlaczego mi nic nie powiedział i w ogóle co to za impreza, a on, ze urodziny jego siostry, to ja tym bardziej była zdziwiona.. Pytam się dlaczego mnie nie wziął pod uwagę i nie pójdziemy tam razem, że nie chcę aby szedł sam, bo w końcu przecież jestem jesgo dziewczyną i po to mnie ma, abyśmy mogli pójść gdzieś razem... Odpowiedział, ze nie chce ze mną iść (), ze woli sam... zaczęliśmy się kłócić, płakałam to jeszzce bardziej się darł na mnie.. Ale potem przeprosił. Tylko co mi z tych przeprosin... Wyrzuciłam mu wszytsko, że traktuje mnie jak głupka, że jest mi źle... Mówił, że pójdzie i że ja nie mam nic do gadania.
Powiedziałam, ze mam dosyć i, że napewno nie jestem mu potrzebna, że chce iść sam, by móc "wszytsko" robic..
okropnie się poczułam, taka nie potrzebna..
Zaczęłam sie ubierać i chciałam jak najszybciej wyjść to mnie zatrzymał i zaczął przepraszać... Skończyło się na tym "dobra, pójdziemy razem", ale ja nie chciałam...
Nie potrafię go zrozumieć, tak dziwnie mnie traktuje, a przecueż było dobrze, traktował mnie jak księżniczkę, był zazdrosny jak jechałam do szkoły, a teraz totalnie mnie olał
wczoraj jak dzwoniłam to zaczęłam mu coś opowiadać tam, a on do mnie "Narazie, nie chce mi sie gadac" całą noc przepłakałam...
czemu On mnie tak traktuje, dlaczego

Asiu nie wiem co napisać, bo to co on robi jest poprostu okrutne nie zasługujesz na takie traktowanie...
a co z planami na święta i Sylwestra, też Cię olewa??
w ogóle, o co mu chodzi,że tak nagle się zmienił
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 12:48   #3907
blondyna789
Zakorzenienie

Asia19x, nie wiem co Ci napisać, bo takie zachowanie jest straszne. nikt nie zasługuje na takie baty od (niby) bliskiej osoby przychodzi mi do głowy tylko jedna rzecz - może on zachowuje się tak dziwnie, bo chce Cię do siebie zniechęcić? wiem, że brzmi to głupio, no ale nie jest to niemożliwe ciężko tłumaczyć jego zachowanie złym humorem.. wg mnie ma jakiś wyraźny problem do Ciebie (może właśnie jest zazdrosny o szkołę, bo myśli, że nie wiadomo co w niej robisz) - porozmawiaj z nim, ale STANOWCZO.. płaczem tylko możesz zaognić konflikt...
Stary 2009-12-14, 12:52   #3908
motylek1007
Zakorzenienie

Asia ja tez nie wiem co napisac, dla mnie to nie jest normalne, takie szybkie zmiany zachowania w stosunku do Ciebie...
pierwszy raz ma takie cos czy wczesniej tez mial takie wyskoki?

bardzo mi przykro

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-14, 12:52   #3909
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Asiu nie wiem co napisać, bo to co on robi jest poprostu okrutne nie zasługujesz na takie traktowanie...
a co z planami na święta i Sylwestra, też Cię olewa??
w ogóle, o co mu chodzi,że tak nagle się zmienił

Nie wiem, narazie nie "mamy" chyba żadnych planów, napewno będzie chciał spędzić go z jej siostrą i jej znajimymi jak w zeszłym roku, ale mam dość udawania, że dobrze się bawię
jak wypije zachowuje się bardzo dziwnie, nie zajmuje się mną, lata ciągle gdzieś, a ja siedzę i nadrabiam sztucznym uśmiechem
ja nie jestem ideałem, nie zabraniam mu chodzić na piwo z kumplami, bo wiem, ze tego potrzebuje, ja też spotykam się przecież z koleżankami, ale nie zagdzam sie, aby sam chodził na dyskoteki, jak On tak może przecież mnie po to ma, abyśmy poszli się pobawić razem... Znowu się zaczyna, a było tak dobrze nie wiem, o co mu chodzi....
nawet mnie nie przeprosił za wczoraj, widzimy się tylko w weekend, a reszta tygodnia to dla mnie horror, bo z nim nigdy nie wiadomo, ale ja potrzebuje jego uczuć, tych zapewnień, ze jestem jedyna, ale on nie rozumie, jest takim strasznym egoistą, widzi tylko moje błędy, nie widzi nigdy, że to On źle robi, nie widzi

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-12-14, 12:56   #3910
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, narazie nie "mamy" chyba żadnych planów, napewno będzie chciał spędzić go z jej siostrą i jej znajimymi jak w zeszłym roku, ale mam dość udawania, że dobrze się bawię
jak wypije zachowuje się bardzo dziwnie, nie zajmuje się mną, lata ciągle gdzieś, a ja siedzę i nadrabiam sztucznym uśmiechem
ja nie jestem ideałem, nie zabraniam mu chodzić na piwo z kumplami, bo wiem, ze tego potrzebuje, ja też spotykam się przecież z koleżankami, ale nie zagdzam sie, aby sam chodził na dyskoteki, jak On tak może przecież mnie po to ma, abyśmy poszli się pobawić razem... Znowu się zaczyna, a było tak dobrze nie wiem, o co mu chodzi....
nawet mnie nie przeprosił za wczoraj, widzimy się tylko w weekend, a reszta tygodnia to dla mnie horror, bo z nim nigdy nie wiadomo, ale ja potrzebuje jego uczuć, tych zapewnień, ze jestem jedyna, ale on nie rozumie, jest takim strasznym egoistą, widzi tylko moje błędy, nie widzi nigdy, że to On źle robi, nie widzi
Asiu, widzę, że traktujesz go bardzo poważnie i z tego co mówisz wynika, że go kochasz.. ale czy on kocha Ciebie?
Stary 2009-12-14, 13:00   #3911
Asia19x
Zakorzenienie

Tak, wcześniej też był taki okres, że nie wiadomo o co mu chodziło, tak to przeżywałam, że schudłam chyba 7kg przez stres, rozmowy nic nie dają
on jest głuchy na moje gadanie, uważa, że to ja jestem TA ZŁA, że on zawsze ma racje, wszytsko co robi jest ok, a ja tylko wyolbrzymiam, przeżywam, ale tak nie jest nic go nie obchodzi, njważniejszy jest on sam...
dziś jest pon dopiero, zobaczymy sie w piątek i do tego czasu nie będę mogła jeść, spać, bedę się zadreczac, ale on nawet pewwnie tego nie zauważy...
Ja wiem, że on jest takim człowiekiem, któremu trudno okazywać uczucia, ale jak mam się czuć, gdy ciągle odczuwam to jego olewanie, okropne uczucie, czasami nie mam sił...

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
Asiu, widzę, że traktujesz go bardzo poważnie i z tego co mówisz wynika, że go kochasz.. ale czy on kocha Ciebie?

Kocha. Wiem, ze kocha....

tylko dlaczego mnie tak traktuje...

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-12-14, 13:01   #3912
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
jakbym czytała o sobie
u mnie ostatnio działo sie podobnie, też byłam olewana> jak było w porządku to nie miał ochoty na balety, potem raz poszedł, niby dlatego że był zły na mnie!!
i teraz możliwe że baluje...
szok, PS. masz ładne imie takei jak ja
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 13:06   #3913
Bejjka
Zakorzenienie

Ech Ci faceci
Asia, Blondi ma racje, że zachowuje się tak jakby chciał Cię do siebie zniechęcić....może ma jakieś problemy i się na Tobie wyżywa, by odreagowac swoje stresy....bo zachowuje się jak skończone chamidło
Biedulko, nie dziwię się, że cały czas płaczesz
Stary 2009-12-14, 13:07   #3914
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetkaa Pokaż wiadomość
jakbym czytała o sobie
U mnie ostatnio działo sie podobnie, też byłam olewana> jak było w porządku to nie miał ochoty na balety, potem raz poszedł, niby dlatego że był zły na mnie!!
I teraz możliwe że baluje...
Szok, ps. Masz ładne imie takei jak ja

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-12-14, 13:07   #3915
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wcześniej też był taki okres, że nie wiadomo o co mu chodziło, tak to przeżywałam, że schudłam chyba 7kg przez stres, rozmowy nic nie dają
on jest głuchy na moje gadanie, uważa, że to ja jestem TA ZŁA, że on zawsze ma racje, wszytsko co robi jest ok, a ja tylko wyolbrzymiam, przeżywam, ale tak nie jest nic go nie obchodzi, njważniejszy jest on sam...
dziś jest pon dopiero, zobaczymy sie w piątek i do tego czasu nie będę mogła jeść, spać, bedę się zadreczac, ale on nawet pewwnie tego nie zauważy...
Ja wiem, że on jest takim człowiekiem, któremu trudno okazywać uczucia, ale jak mam się czuć, gdy ciągle odczuwam to jego olewanie, okropne uczucie, czasami nie mam sił...

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

robisz sobie krzywdę... czemu się z nim nie spotkasz w tygodniu? poza tym co tu dużo gadać - sama mówisz, że taki jest.... wg mnie skoro rozmowa nie pomaga, to lepiej skończyć związek z tyranem, bo dla mnie to tyran prędzej czy później stwierdzisz, że tracisz najlepsze lata na związek z kimś, kto nie jest tego wart...

poza tym kocha = szanuje, więc szczerze wątpię w to, co mówisz.. bo jemu może się wydawać, że Cię kocha... Tobie też może się tak wydawać, bo nawet nie chcesz dopuścić do siebie myśli, że może być inaczej niż myślisz

hm... może zażądaj spotkania i powiedz, że nie podoba Ci się sposób w jaki Cię traktuje. jak będzie coś buczał, to daj mu czas 'na przemyślenie' i zróbcie tydzień przerwy może to pomoże jak zatęskni... jak Ty podyktujesz warunki, bo póki co to on nie ma kiedy zatęsknić skoro Ty biegniesz do niego co weekend i on wie, że będziesz... a teraz niech zobaczy, że też masz swoje zdanie i niech czeka na Ciebie nie wiem może źle mówię, ale przerabiałam to i owo i po prostu teraz już nie dałabym się tak robić...

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-12-14 o 13:11
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 13:10   #3916
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:

no właśnie, chyba miłość się wyraża przez czyny , co nie?
choć moimz daniem facet ma o tyle rację ze ty faktycznie za bardzo wszystko przeżywasz... może poprostu idź s koleżankami na jakieś balety??? może to mu da do myślenia....
Stary 2009-12-14, 13:13   #3917
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Ech Ci faceci
Asia, Blondi ma racje, że zachowuje się tak jakby chciał Cię do siebie zniechęcić....może ma jakieś problemy i się na Tobie wyżywa, by odreagowac swoje stresy....bo zachowuje się jak skończone chamidło
Biedulko, nie dziwię się, że cały czas płaczesz

W piątek z mamą się pokłócił, dlatego też wyżył się na mnie. Ale zawsze tak jest.. Już chyba się przywyczaił...

Tylko jak mogłabym bez niego żyć, jesteśmy razem trzy lata, trzy lata najlpeszego okresu jaki jest w życiu, nie chcę udawać, ze jest dobrze, skoro nie ejst, ale wiem, co będzie, gdy mu to powiem, znowu mi zagrozi, ze mnie zostawi, bo pieprzę bez sensu, a potem bedzie przepraszał i mówił, ze jestem najważniejsza...

Może powinnam być silnijsza, bardziej stanowcza, powinnam wtedy wyjść, nie pozwolić mu mnie zatrzymać, ale ja chciałam, by to zrobił

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-12-14, 13:15   #3918
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
robisz sobie krzywdę... czemu się z nim nie spotkasz w tygodniu? poza tym co tu dużo gadać - sama mówisz, że taki jest.... wg mnie skoro rozmowa nie pomaga, to lepiej skończyć związek z tyranem, bo dla mnie to tyran prędzej czy później stwierdzisz, że tracisz najlepsze lata na związek z kimś, kto nie jest tego wart...

poza tym kocha = szanuje, więc szczerze wątpię w to, co mówisz.. bo jemu może się wydawać, że Cię kocha... Tobie też może się tak wydawać, bo nawet nie chcesz dopuścić do siebie myśli, że może być inaczej niż myślisz

hm... może zażądaj spotkania i powiedz, że nie podoba Ci się sposób w jaki Cię traktuje. jak będzie coś buczał, to daj mu czas 'na przemyślenie' i zróbcie tydzień przerwy może to pomoże jak zatęskni... jak Ty podyktujesz warunki, bo póki co to on nie ma kiedy zatęsknić skoro Ty biegniesz do niego co weekend i on wie, że będziesz... a teraz niech zobaczy, że też masz swoje zdanie i niech czeka na Ciebie nie wiem może źle mówię, ale przerabiałam to i owo i po prostu teraz już nie dałabym się tak robić...

zgadzam się z Tobą w 100% nie można dać sobie wejść na głowę...
Stary 2009-12-14, 13:17   #3919
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
no właśnie, chyba miłość się wyraża przez czyny , co nie?
choć moimz daniem facet ma o tyle rację ze ty faktycznie za bardzo wszystko przeżywasz... może poprostu idź s koleżankami na jakieś balety??? może to mu da do myślenia....

Nie przeżywam. Mówie jak jest...
Byłam.
Skończylo się na awanturze tylko... Że czemu poszłam sama...
A jak jakiś czas później powiedizałam specjalnie, ze idę z koleżanką to powiedział "To sobie idź"

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-12-14, 13:21   #3920
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przeżywam. Mówie jak jest...
Byłam.
Skończylo się na awanturze tylko... Że czemu poszłam sama...
A jak jakiś czas później powiedizałam specjalnie, ze idę z koleżanką to powiedział "To sobie idź"
skoro mówisz, ze nie możesz spać, jeść itd. przez jedną awanturę z facetem to niestety ale za bardzo przeżywasz, nie możesz sobie robić krzywdy dlatego zeby ratować związek bo jeśli tylko ty tego chcesz a on nie to i tak nic Ci z tego nie wyjdzie....
co do imprez - trzeba było powiedzieć "a jasne ze pójde", nie rozumiem - ma być zazdrosny o to ze idziesz sie pobawić? może on powoli zaczyna się "dusić" w związku w którym nie może iść na impreze sam...
Stary 2009-12-14, 13:30   #3921
Bejjka
Zakorzenienie

Asia, Twój chlopak wykorzystuje Twoje uczucie, wrażliwość i przywiązanie do niego...Podobnie jak u Mony (u której mam nadzieję, wszytsko już ok w związku). Dziewczyny, nie możecie dawać tak się*traktować, bo potem już nigdy nic się nie zmieni w ich stosunku do Was. ja straciłam kilku bardzo przeze mnie kochanych chłopakow, którzy mowili mi co kiedy i jak mam robić, cierpiałam, ale wyszło mi to na dobre, bo nie utraciłam poczucia własnej wartości, jestem silna i teraz mam naprawdę fajnego chłopa

Cytat:
Tylko jak mogłabym bez niego żyć, jesteśmy razem trzy lata, trzy lata najlpeszego okresu jaki jest w życiu,
bez przesady trzeba żyć teraźniejszością a nie przeszłością...
jesteśmy takie młode, że kiedy jak nie teraz zaczynać nowy rozdzial w życiu i nie ma co się kurczowo trzymać kogoś, kto Cię krzywdzi...

Edytowane przez Bejjka
Czas edycji: 2009-12-14 o 13:31
Stary 2009-12-14, 13:32   #3922
blondyna789
Zakorzenienie

nie wiem... jak dla mnie to też za bardzo to przeżywasz... wiem, że to nie takie proste nie przeżywać, ale z drugiej strony dlaczego Ty masz być kłębkiem nerwów, a on ma traktować swoje zachowanie jak coś normalnego? bo co.. mama o wkurzyła i Ty będziesz zbierała bęcki? No nie bardzo mi to wygląda.. pomyśl o przyszłości.. - na pewno nie będzie lepiej

nie jestem psychologiem, ale myślisz jak typowa ofiara (wg mnie) "co jak on mnie zostawi?" , "bez niego nie będę mogła żyć" itd, itp dlaczego nie pomyślisz, że widocznie jest frajerem skoro świadomie Cię rani i przy tym jeszcze krzyczy, bo gdy okazujesz uczucia to go szlag trafia.. nie wiem dla mnie taki związek to błąd.

argument, że jesteś z nim 3 lata, to już w tym wypadku żaden argument.. bo co - przetrwasz w tym teraz i za kolejne 3 lata powiesz... że jest m-y Wami źle, ale nie rozstaniesz się z nim, bo jesteście razem już 6 lat i szkoda by było... dla mnie błędne koło.

sorry, Asiu, jak Cię uraziłam, ale wg mnie mnóstwo dziewczyn daje sobą pomiatać, a później jeszcze mają pretensje, że faceci z takiego przyzwolenia korzystają....
Stary 2009-12-14, 13:43   #3923
otako
Zakorzenienie

Ale sobie temat znalazłyście, akurat jak Was nadrabiałam i czytałam o wyciskaniu niespodzianek to jadłam zupę

Cytat:

w ogóle propo szkoły... jestem na 1 roku magisterki i wczoraj promotor już kazał nam napisać 1 rozdział pracy do 9 stycznia
a na innych seminariach to do kwietnia..... mają tematy wybrać/wymyśleć
ja w takim dołku, nie wiem jak sie za to zabiorę, w ogóle nie jestm pewna swojego tematu...
Cytat:
Napisane przez Modraszka Pokaż wiadomość

Smerfetko, ja też mam wymagającego promotora i cieszę się z tego (jestem na IV roku jednolitych)
Na wybór tematu mieliśmy 3 tygodnie października. Teraz mam już zebraną obszerną bibliografię i prawie gotowy spis treści części teoretycznej (muszę go tylko dopracować). Zaczynam pisać już pierwszy rozdział, który muszę oddać w styczniu. Przynajmniej nie obudzę się w połowie V roku z nożem na gardle a wiem, że gdyby nie wymagający promotor, nie zabrałabym się za to tak szybko
Nie jesteście same dziewczyny, też mam wymagającego promotora. Na 2 i 3 spotkaniu mieliśmy już wybrane tematy, zaraz po nowym roku mamy oddać rozdział metodologiczny, czyli ten najłatwiejszy i najkrótszy, ale już musimy pisać na niektórych seminariach do końca semestru wybierają tematy, a do wakacji jakieś streszczenie na 2 strony A ja już będę miała 2 rozdziały wtedy Ale w sumie to się cieszę, że mam takiego promotora - przyda się mobilizacja
A o czym tak w ogóle piszecie?

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Teraz już się zmieniła temperatura podawana w googlach może tamta była na godziny wczesnoporanne? Od razu mi lepiej
A już się przestraszyłam, bo rano słyszałam, że najgorzej na Lubelszczyźnie, i tylko -5
Na przyszłość polecam www.meteo.pl najdokładniejsza pogoda i najbardziej sprawdzalna

Cytat:
nie no, ona sama brzydka nie jest, ale co to jest to na głowie??? nie stać ją na fryzjera?? szok

ja też chodzę w czapeczce, a nawet jeszcze kaptur zakładam na to... ale kurtke muuuszę kupić bo mam krtóką, tylko gdzie jak kupie jak same cienkie są, nie na takie syberyjskie mrozy jak mają być
Strasznie zniszczone ma te włosy
Kurtki na zimę najlepiej kupować w polskich sklepach/polskich producentów - są przynajmniej ciepłe i przygotowane na polskie warunki. Bo te wszystkie sieciówki mają ciuchy na zimę, ale w Hiszpanii

Cytat:
w ogóle to mojemu TZowi znowu odbija, nie wiem o co mu chodzi i chyba szykuje się kryzys....
czasami nie ogarniam po prostu...

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
skoro mówisz, ze nie możesz spać, jeść itd. przez jedną awanturę z facetem to niestety ale za bardzo przeżywasz, nie możesz sobie robić krzywdy dlatego zeby ratować związek bo jeśli tylko ty tego chcesz a on nie to i tak nic Ci z tego nie wyjdzie....
co do imprez - trzeba było powiedzieć "a jasne ze pójde", nie rozumiem - ma być zazdrosny o to ze idziesz sie pobawić? może on powoli zaczyna się "dusić" w związku w którym nie może iść na impreze sam...
Cytat:
Asia, Twój chlopak wykorzystuje Twoje uczucie, wrażliwość i przywiązanie do niego...Podobnie jak u Mony (u której mam nadzieję, wszytsko już ok w związku). Dziewczyny, nie możecie dawać tak się*traktować, bo potem już nigdy nic się nie zmieni w ich stosunku do Was. ja straciłam kilku bardzo przeze mnie kochanych chłopakow, którzy mowili mi co kiedy i jak mam robić, cierpiałam, ale wyszło mi to na dobre, bo nie utraciłam poczucia własnej wartości, jestem silna i teraz mam naprawdę fajnego chłopa

bez przesady trzeba żyć teraźniejszością a nie przeszłością...
jesteśmy takie młode, że kiedy jak nie teraz zaczynać nowy rozdzial w życiu i nie ma co się kurczowo trzymać kogoś, kto Cię krzywdzi...
Niestety (a raczej stety) muszę się zgodzić z dziewczynami. Podpisuję się rękami i nogami.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2009-12-14 o 13:44
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 13:44   #3924
motylek1007
Zakorzenienie

Asiu przykro mi

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-14, 13:50   #3925
saming
Zakorzenienie

Mi się wydaje, że (teraz będzie ogólnikowo i nie przypisuję to szczególnie do kogoś), teraz wszyscy mają niesamowitą potrzebą bycia z kimś, kto ich kocha/"kocha", lubi, spędza z nimi czas, przytula i powie czasem miłe słowa. I niestety, właśnie czasem. A że ktoś boi się być sam, to uczepia się tych miłych kilku wspólnie spędzonych chwil, nie zważając że najczęściej jednak jest inaczej. Byleby tylko być z kimś (nie do końca na siłę, ale chyba po części). Dać sobą pomiatać, być wiecznie przejętym i zdenerwowanym...
Nie wiem, wiadomo że w związku zdarzają się trudne chwile, normalne ale trzeba obojgu wtedy się podnieść i isć razem do przodu. Ale co to za związek, gdzie ewidentnie jedna osoba ciągle doprowadza drugą do płaczu i się kurde jeszcze z tego cieszy?!

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 13:55   #3926
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Asia ja jestem w szoku jak ty sie zachowujesz. Powiem tylko, ze sama sobie robisz krzywde i pozwalasz na takie traktowanie

I u mnie spadl snieg Kurcze mam tylko zamszowe"zimowe" buty i beda mi przemakac

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 13:58   #3927
saming
Zakorzenienie

Mi moje zamszowe ocieplane na późną jesień właśnie pękły... a zimowe to mam, kozaki ale na wysokim obcasie - i przy takiej chlapie to się strasznie ślizgają... a nie mam gdzie butów kupić

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 14:02   #3928
Bejjka
Zakorzenienie

choć uwielbiam zamszowe buty to przestałam je kupować, bo niszczą się*tak szybko, że szkoda na nie kasy oddałam większość butow do szewca i zostały mi tylko jesienne pantofelki, więc możecie sobie wyobrazić jak marzną mi stopy
Stary 2009-12-14, 14:03   #3929
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
choć uwielbiam zamszowe buty to przestałam je kupować, bo niszczą się*tak szybko, że szkoda na nie kasy oddałam większość butow do szewca i zostały mi tylko jesienne pantofelki, więc możecie sobie wyobrazić jak marzną mi stopy
No to kiepsko

Ja mam 3 pary zamszowych butow i jeszcze zadne mi sie nie zniszczyly
Ale prawda jest taka, ze nie nadaja sie na pluche.

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 14:12   #3930
blondyna789
Zakorzenienie

wiem o czym mowa, bo dziś wychodząc z klatki zaliczyłam taki poślizg, że mało sobie dupska nie zbiłam...

zamszowe buty niszczą się strasznie szybko, szczególnie widać na nich sól i okropnie się przebarwiają

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości