|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Ja dzisiaj jestem w dołku. Handlowe nie poszlo
![]() ![]() Zła jestem ze nowu bede musiała do tego wracać. Calą noc przez to nie spałam, nawet nie zmrużylam oka... Mnie tez zadna z tych sukien sie nie podoba... No chyba ze to bolerko i troche plaszcz, bo ciekawy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Wtajemniczenie
|
Wpadłam do Was tylko na chwilkę. Firanki i zasłonki już uprane, więc mam z głowy. Zaraz się biorę powoli za obiadek.
Żadna z tych sukienek, które wstawiła Justys nie podobają mi się ![]() ![]()
#1624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja juz jestem po pogrzebie. Nie mam juz wogole dziadkow...dziwnie jakos bardzo... Na wspomnienia mnie wzielo jakos.... Mi ze zdjec justys1358 podoba sie tylko ten plaszczyk no i bolerko. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-12-14 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Wtajemniczenie
|
Znowu tylko na chwilkę. Lasagne już siedzi w piekarniku. Mąż za 10 minut będzie w domku, mam nadzieję, że dzisiejszy obiad będzie mu smakował. Sama jestem ciekawa, co mi z tego wyjdzie.
Mi została tylko jedna babcia. Dziadków nie mam już wcale. Jak miałam 4 lata zmarła mi jedna babcia. Jak miałam 12 lat zmarł mi dziadek. A 7 lat temu zmarł drugi dziadek.
#1626 |
Wtajemniczenie
|
znalazlam strone, moze komus sie przyda:
http://www.decobazaar.com/projektanci-kamelia-840.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
Fajne ma rzeczy ale ceni sie według mnie stanowczo za wysoko (przejrzałam tylko ceny biżuterii
![]()
#1628 |
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Hej Ola - Jak dawno Cię nie było. Już zwątpiłyśmy, że się odezwiesz
![]() No to teraz musisz nam wszystko streścić o ile jeszcze pamiętasz ![]()
#1630 |
Raczkowanie
|
No mnie też dawno tu nie było z Wami ale temat ślubny na bierząco staram się mieć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1631 |
Zakorzenienie
|
Dudzinka a czemu w zimie niezdrowo sie odchudzać? Mi zawsze najlepiej odchudzało się właśnie w zimie. Bo nie ma tylu dobroci i nie kusi tyle rzeczy co w lecie. Zawsze mnie dziwi jak ktoś mówi, ze w lecie łatwiej czy zdrowiej
![]() ![]()
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
Madziaciu
![]() Olajka ja już straciłam nadzieję, że do nas zajrzysz. Czekamy na relację ![]() ![]() Blancanet też mam nadzieję, że nie przypłacę tego przeziębieniem ale nie mogłam już patrzeć jak brudne były ![]() Mąż wiesza firanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Raczkowanie
|
Aga to jeszcze zależy jak się odchudzasz
![]() ![]() ![]() ![]()
#1634 |
Zadomowienie
|
Napisze później bo teraz do teścia z mężem
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bede miec wesele w Ostrowcu w styczniu, może polecicie mi jakiegoś dobrego fryzjera ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Rozeznanie
|
Ja dzis swiatła nie miałam ok 5 godz, jakas awaria była, oj bieda bez swiatełka, jak to było jak kiedys w ogóle swiatła nie było...
![]() Mnie tylko spodobał sie płaszczyk, fajny. Suknia żadna ![]() No ja własnie dzis zaopatrzyłam sie w skakanke i hula hop, i troszke sie katuje. Od dzis "trzymam fason". Postanowione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie się przysmażyłam w solarium
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 |
Zadomowienie
|
Relacja.. Więc..w dzień mojego ślubu miałam, na godz. 10 umówiony makijaż w salonie ,, Ewa ", a o 10:40 miałam czesanie, w tym samym salonie. Wcześniej już miałam robione próbne i fryzurę i makijaż tak więc wiedziałam mniej więcej jak to będzie wyglądało. Zadowolona byłam. Od razu mi fryzjerka wpięła kwiatuszka-białą różę ( przygotowaną przez panią w Wąskiej Uliczce-bardzo ładnie) z listkiem i takimi perełkami ozdobnymi. Welon tez został przypięty. A miałam taki dłuższy. Moja świadkowa również była malowana i czesana w tym samym salonie. Wyglądała pięknie, miała delikatny makijaż i poskręcane kosmyki włosów. Była zadowolona tak samo jak i ja.Przyjechał po mnie wujek i wogóle to wszyscy bardzo zwracali uwage na mnie jak wyszłam z welonem z salonu fryzjerskiego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-12-14 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zadomowienie
|
Trochę to obszerne jest, aż nie chciało mi wysłać, bo za dużo emotikonek. Przed ślubem kręciliśmy też filmik narzeczeński
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
Olajka pieknie to opisałaś
![]() ![]() ![]() ![]() patrzac na twoje suwaczki stwierdziłam, że jesteśmy ze swoimi mężami tyle samo czasu (no, ty tydzień dłużej) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Zakorzenienie
|
Olajko fajnie poczytac relacje teraz gdy zadna z nas nie wychodzi za maz. Ja tez jestem ciekawa fotek, bo tez mam p. Bartoszka. Jak cos to moge emaila podac. No i jak ułkładała sie z nim wspołpraca? ładne zdjecia ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Raczkowanie
|
Olajka, piękne masz wspomnienia!i przy okazji wizyty na forum mogłaś do nich powrócić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Wtajemniczenie
|
Olajko super relacja. Prosze pochwal sie nam zdjeciami jeszcze
![]() Popatrzylam na nasza liste z 1 strony i nie ma tam twojej daty slubu (albo slepa jestem) Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-12-14 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
Mam takie pyt. była któras z Was w tym Jedrzejowie na dniach skupienia? Gdzie ten osrodek jest? To jest przy kościele w Miłkowie gdzies? Czy gdzies dalej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Rozeznanie
|
Olajko swietna relacja i jaka niespodzianke nam zrobiłas
![]() Pozostaje juz tylko pochwalic sie zdjeciami ![]() Justys ja niestety nie pomogę |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jesteś slepa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. A tak jak pisałam wcześniej myślałam a nawet byłam prawie pewna, że po tak długim czasie już Ola do nas nie zajrzy. Ale miło się zdziwiłam. Usuwałam, ponieważ tam są Panny Młode, które zostały i się udzielają. A przynajmniej tak było do ostatniej modyfikacji, która była dość dawno temu.
Ola super relacja i widzę, że avatarek zmieniony. Jeszcze nam tylko zdjęć do szczęścia brakuje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.