|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
BIOSILK-zbiorowe zamówienie - kraków
tak sobie pomyslalam ze z chcecia bym zamowila ten biosilk tylko jest 1 problem
nie mam konta na allegro (brat ma ale takiej glupoty nie zamowi) po 2 nie oplaca sie zamowic tylko kilka sztuk bo drozej przesylka wyjdzie niz caly zakup. tak sobie mysle by ktoras z wizazanek posiadajaca konto na allegro zamowila kilkanascie lub kilkadziesiat buteleczek zalezy ile wizazanek zglosi chec zakupienia biosilka.wyjdzie w sumie taniej bo nawet kolo 6 zl za buteleczke .slyszalam ze po przekroczeniu zamowiania na wiecej niz 10 sztuk niektorzy sprzedawcy daja przesylke gratis czy jest jakas wizazanka z kontem??? najlepiej z okoloc olszy w krakowie ale nie koniecznie?? ja sie pisze na 3 buteleczki
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: BIOSILK-zbiorowe zamówienie - kraków
Ja zamówiłam jedną buteleczkę i nie było problemu.
Na allegro możesz się zarejestrować w każdej chwili. Jest jeszcze inna możliwość.Sprzedawcy często podają na aukcji swój numer tel .Zadzwoń i zapytaj się czy może sprzedać poza allegro.Nie powinno być problemu.A te parę złoty za przesyłkę to można przetrawić. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1. Ja również zamawiam na allegro zazwyczaj 2,3 buteleczki i nie ma problemu.
2. Żeby założyć konto nie potrzeba żadnej wielkiej filozofii ![]() 3. Jeśli nawet jakaś wizażanka weźmie na siebie takie zamówienie i tak będzie musiała doliczyć ci później koszty przesyłki
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
olkie a nie chcesz sobie kupić sama tego jedwabiu? ja go zawszę kupuje w sklepie fryzjerskim na floriańskiej, obok mc donalda
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
spoko moge zalozyc konto ale mi je zaraz zablokuja i bratu tez bo nie mozna miec 2 kont na 1 adres.a za ile na tej florianskiej jest ten biosilk?
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
to mojej kolezance zablokowali zaraz po zalozeniu 2 konta. tak samo mojej przyjaciolce.moze masz szczescie
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zamówiłam 4 buteleczki na allegro u supersprzedawcy po 4,50 zł za sztukę, przesyłka 4 złote.
U mojego fryzjera kosztuje 12 zł, więc allgro to "czysty zysk"
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: Cytat:
|
||
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nawet jeśli, dlaczego nie zamówisz na konto brata???
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile kosztuje jedwab nie wiem, bo kupowałam dawno, z rok temu. Wtedy chyba z 8zł góra dałam.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo za informację
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

nie mam konta na allegro (brat ma ale takiej glupoty nie zamowi) po 2 nie oplaca sie zamowic tylko kilka sztuk bo drozej przesylka wyjdzie niz caly zakup. tak sobie mysle by ktoras z wizazanek posiadajaca konto na allegro zamowila kilkanascie lub kilkadziesiat buteleczek zalezy ile wizazanek zglosi chec zakupienia biosilka.wyjdzie w sumie taniej bo nawet kolo 6 zl za buteleczke .slyszalam ze po przekroczeniu zamowiania na wiecej niz 10 sztuk niektorzy sprzedawcy daja przesylke gratis
czy jest jakas wizazanka z kontem??? najlepiej z okoloc olszy w krakowie ale nie koniecznie?? 

, ale nawet jeśli, dlaczego nie zamówisz na konto brata???