![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niemcy II :)
Dziewczyny ale tu dzis mamy glosno
![]() ![]() U nas tez choinka juz stoi od...2 grudnia ![]() ![]() ![]() nawet nie macie pojecia jak ja Wam zazdraszczam bezwstydnie,ze macie tak daleko tesciow ![]() ![]() ![]()
#62 |
Zakorzenienie
|
Bierka te choinki, ktore kupujemy sa z specjalnie sadzone w szkolkach zeby na swieta byly
![]()
#63 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja do niedawna tez mialam tesciow o rzut beretem,na szczescie od paru miesiecy mieszkaja w Pl ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
zostaja jak sie nie kupuje
![]() ![]()
#66 |
Zadomowienie
|
Majeczka ale mnie wyglaskalas
![]() Mi tez mimo wszystko ich szkoda ![]() Kurcze ja juz zakrecona jestem przed wyjazdem,od wczoraj spac nie moge,budze sie co chwile-normalnie niepotrafie sie doczekac ![]() ![]() A tescie przynajmniej swojego przy okazji wyjscia z naszym wyprowadza na spacer,bo tak w domu siedzi i leje na balkonie masakra ![]() Oj Dziewczyny fajnie,ze jest te forum mozna sobie popisac i jest milutko.Buziaki dla Was ![]()
#67 |
Raczkowanie
|
Ale sie dziewczyny rozpisaly ,az milo!!!
Witam kolezanki ze Slaska - szkoda ze jestem na koncu swiata. U mnie nie bardzo atmosfera swiateczna - bo i tak wyjezdzamy do Polski ,takze choinke podarowalam sobie w tym roku. U rodzicow tez bedzie malutka sobie stala gdzies wyzej ze wzgledu na mojego malego szkraba , ktory ma bardzo duzo energi i turbodoladowanie w swoich malych raczkach i nozkach. Ale sie ciesze na to Polskie jedzonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
RObie sobie kurcaje cytynowo miodowa :P Same takie herbatki pije i mam nadzieje, ze duzo witaminki C pomoze
![]() Dzisiaj mam wolne i leniuchuje, obiad ugotowalam i powoli juz patrze co do Polski zabrac, nie wiem jak ja sie spakuje:P Boje sie ze jak bede jechala w nocy z piatku na sobote to korki beda ![]() ![]() Co do prezentciotow to ja wyjatkowo w tym roku prawie z wszystkim juz uporana ![]() ![]() Choinke tez dopiero w PL zobacze ![]()
#69 | ||
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
Widze, ze duzo z nas jedzie do domu na Slask ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o choinke to ja ubralam przed Mikolajem I chociaz tez nas nie bedzie tutaj na Swieta to lubie czuc ta magiczna atmosfere, swaitelka, swieczki Z moja lobuziara wlasnie tez mam problem bo sciaga bombki, u rodzicow choinka tez od podlogi dosyc wysoka wiec bedziemy miec bardzoo duzo uwazania ![]() Milego dnia, uciekam cos sprzatac ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
Ja sie tez az boje pakowac, nie wiem jak sie zabierzemy, jeszcze do tego ten wielki wozek ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Maja dzieki dzieki!! Ty to wielka jestes normalnie
![]() ![]() ![]() ![]() No to sie mama ucieszy...tylko cos te ceny podejrzanie rozne sa...jedne kosztuja ok. 40 Euro a inne 70....za ta sama rzecz...dlaczego???
#71 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja tez na Slask w piatek wyruszam,tyle ze chcemy wyjechac wczesnym rankiem,moze mniejszy ruch bedzie.Chociaz pewnie i tak duzo ludzi wyrusza w te strony na Swieta,ale obysmy wszystkie szczesliwie wyjechaly i wrocily
![]() moniaaaaaaa86ja na Twoim miejscu zmienilabym opony na zimowe,zapowiadaja opady sniegu w Polsce od czwartku i ma byc mrozno,wiec moze byc ciezko na letnich ![]() Ja tez do moich mam 1000km,ale na szczescie autostrada w polsce jest juz gotowa wiec bedzie sie nam lepiej jechalo ![]() Dziewczyny a gdzie dokladnie na slask jedziecie?? jesli mozna wiedziec oczywiscie ![]()
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie ,ze roznica w cenie wynika z tego,ze to limitowanka,juz nie dostepna w sklepach i niektorzy chca na tym zarobic ![]() Spokojnie bierz najtanszy ( po uprzednim sprawdzeniu komentarzy ) ![]() Moniaaaaaa,troche ryzykowna sprawa jechac w tak daleka droge na letnich oponach,tym bardziej,ze ma sniegiem sypnac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te tansze widze, ze sa z Tajwanu, ale co z tego...nie mam nic przeciwko Tajwanowi przeciez... ![]() Tak mi sie wydaje, ze to fajniejszy prezent niz perfum, co..? A propos - moj tz wlasnie dzwonil dzisiaj i jednak bedzie musial leciec do Chin w styczniu/lutym w delegacje.... ![]() Moniaaa ja bym jednak nie ryzykowala takiej trasy bez odp. opon... ![]()
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jaki kolor Cie interesuje,jesli bez,to ja zaczailabym sie na ten: http://cgi.ebay.de/Dior-Face-Powder-...item414b581c6f Z Azji to moze juz nie dotrzec przed swietami,wiec lepiej kup od niemieckich sprzedawcow ![]() http://shop.ebay.de/i.html?LH_AvailT...=p3286.c0.m283 Nie wiem czy kupujesz na ebay,wiec Ci podpowiem,ze w tej pierwszej aukcji mozesz zaproponowac sprzedawcy swoja,nizsza cene ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-12-14 o 13:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama ma ciemniejsza cere...na dole fotka, moz doradzisz ktory kolorek..? ![]() Masz racje, kupie z De, bo tak to czasowo nie bardzo... ![]()
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale mnie nastraszylyscie... kurcze, planowalam zalozyc zimowki w PL bo juz na mnie czekaja i nie wiem co teraz zrobic :P Panika!!
Widze ze duzo nas do Pl jedzie, ja juz szykuje kaske na bieganie po sklepach, i tez sie boje ze po powrocie nic juz mi sie nie zmiesci ![]() A nie wiem co z Kicia zrobic, czy brac jedzonko, kuwete itd. czy lepiej w Polsce w to sie zaopatrzyc :P
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu znalazlam informacje na ten temat -klik- i jeszcze tu -klik- Oczywiscie odnosnie De ![]() Cytat:
Na zdjecieu widac,ze Twoja Mama ma rozowy odcien skory,wiec moze ten roz? Moze zajrzyj na watek Diora i zapytaj tam,na pewno dziewczyny,ktore maja ten puder cos doradza ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-12-14 o 14:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja widze ze ona zimy typ urody( wlosy) , wiec stawiam na odcie rozowy tego rozswietlacza, ale na zdjeciu to ona dosc rozowa na buzi jest. Nie wiem czy tak ma czy to swiatlo, bo wtedy polecalabym bez. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Ja mam na polskich numerech, ale miejmy nadzieje, ze zadne wypadki mnie nie beda dotyczyc :P
#83 |
Zakorzenienie
|
![]() To dzisiaj zamawiam z tej pierwszej aukcji tak jak Maja mowi...Akurat zostalo tylko 20 godzin to szybko przysla... ![]() ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-12-14 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Tyle ile chcialabys zaplacic
![]() Ja sprobowalabym dac na poczatek 39,90 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za jak najnizsza cene
![]() ![]() Tylko zeby nikt Cie nie ubiegl,bo to ostatnia sztuka u tego sprzedawcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Witajcie panienki!!
Że tez akurat teraz sie rozpisujecie, jak jak mam migrene ![]() ![]() Wybaczcie blędy, ale nie umiem posługiwać się polską klawiaturą ![]() Witam nową kolezanke, z okolic Hamburga to wlaśnie jestem ja ![]() Prezenty mam prawie wszystkie kupione, zostal mi malż, ale juz wiem w jakim sklepie mu coś kupie, wiec wystarczy podjechac. Umowilam sie juz z ekspedientkami, ze mi doradzą ![]() A ja dzis sobie sama zrobilam kilka prezencikow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Kamilka,to nie jest aukcja
![]() ![]() Ten puder mozna kupic od razu za 49€ ![]() Najlepiej zaraz (jesli oczywiscie jestes zdecydowna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Do Slazaczek!!! Ja mieszkam w Rudzie Slaskiej.
A tak pozatym to ta pogoda niezle figle plata,w sumie tez mam stracha ,bo lecimy samolotem i to pierwszy raz.TEz nie wiem jak sie zabierzemy . 2 walizki, wozek , reisebett, nosidelko(zeby mozna bylo w Polsce autkiem jezdzic),bagaz podreczny itd.Juz sie boje!!! ![]() Dobrze , ze moja siostra tez jedzie do Polski to mozemy jej ewentualnie podrzucic pare gratow ![]() Monia a ty jedz ostroznie , a co do kotka hmm ...jesli chodzi o jedzonko to jesli jest to pokarm ,ktory kupisz w Polsce to nie bierz. To podobnie jak ja z malym :mleczko biore ,ale np.kaszke kupie w Polsce i pieluchy tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.