|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Witaj drcron!!!!
Nareszcie z nami ! Brakowało tu Ciebie Bardzo dobrze zrobiłaś z tymi palaczkami DZIELNY DRACON!a NAPRAWDĘ TAM BYŁA ŚREDNIA WIEKU 14-17 LAT?! SZOK! |
|
|
|
#1472 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki za pocieszenie, po prostu wkurza mnie ze on woli wyjsc,zamiast zostac ze mna,porozmawiac czy cos razem porobic. wychodzi wciaz z tymi kolegami do pubu, albo na silownie, albo do mamusi, a ja czuje sie po prostu samotna
A jak mu zwracam uwage to odpowie,nie przesadzaj, wczoraj spedzilem z Toba caly dzien. (dziekuje wielmozny Panie) poza tym pracuje na zmiany,nocki,wiec czesto siedze sama w domu.A co do prezentow to jesli macie troche czasu i checi mozna latwym sposobem ozdobic rozne przedmioty technika decoupage. prezenty nie wyjda drogie, a beda od serca. jesli jej nie znacie to tu jest troche o tej technice http://www.kuradomowa.com/zrobtosama..._po_kroku.html na wizazu jest tez zakladka zrob to sam-decoupage i tam dziewczyny tez o tym pisza i wklejaja swoje zdjecia. mozna tak ozdobic ramki drewniane,szkatulki, lusterka,doniczkibutelki, itp. Przedmioty do ozdabiania mozna kupic w roznych sklepikach, czy w ikei. moge podpowiedziec jak ozdobic dany przedmiot ![]() wklejam ozdobione przeze mnie doniczki i szafeczke na klucze |
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze ci pomogli, nie potrzebnie narzekalas skoro jak widzisz jednak problem mialas i to nie maly
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- co do znieczulenia, dlaczego sie decydujesz na nie zanim zaczniesz rodzic? dla mnie to totalna ostatecznosc, jak bede umierac to poprosze
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do umierania to uwierz mi niektore dziewczyny tam umieraly przez 3 dni mialy skurcze co 5 minut trwajace 2 minuty i dopiero na 4 dznien rodzily wiec ja tego nie chce przechodzic a niektore polozne to totalna znieczulica wiec ja wole byc gotowa na znieczulenie niz przezywac to co te dziewczyny ![]() co do srecniej wieku to tak bylo 2 dziewczyny w wieku 14 lat jedna 16 i 4 17-sto latki a najokropniejsze to to ze jedna z 17 juz miala jedno dziecko doslownie szok a takie odzywki mialy ze masakra czasem o cos mnie pytaly to jk pozniej zaczynala sie dyskusja to ja sie odwracalam sie na piecie bo mimo mojego wieku nie wiedzialam cvo oznaczaja niektore slowa a te pozostale to wstydzilam sie ze tam padaja i do mojego dzieciecia powtarzalam zeby nie sluchalo i uszy zatykala
|
|
#1475 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dóot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem zdania ze kazda z nas reaguje inaczej i z gory nie zakladam ze mam 3 dni umierac, zreszta moze dlatego ze ja sie porodu w ogole nie boje i nie lubie paniki
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Joan nie przejmuj sie faceci tacy sa moj maz tez jak bylam w spzitalu to twierzil ze sprzata i ze jak wroce to bedzie czysciutko a jak weszlam do domu to malo nie zemdlalam a on co oczywiscie zamiast mi pomoc to pojechal sobie do brata teraz siedza razem w pokoju i niby koncza remont ktory mial byc juz skonczony w tamtym tygodniu powiedzialm ze jak nie skoncza do jutra to ja na swieta jade do mamy i bede miala ich wszystkich w nosie nawet paluchem nie kiwne i beda sobie z esciem sami siedzieli na swieta ot tak ich poszantazowalam bo mam juz dosyc a jak sie bede denerwowala to zem gotowa wrocic do szpitala a tego nie chce jak narazie
![]() przecudne te doniczki ja w zyciu zrobilam tylko jedna ale stoi pusta bo nie mam codo niej wsadzic bo malusia jest
|
#1478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem zdania ze jak 17-nastka jest w ciazy i nie chce maluszka i go oddaje to lepiej niz by go miala usunac
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Darusia masz racje ale takie dzieci nie powinny jeszcze zachodzic w ciaze wedlug mnie antykoncepcja w naszym kraju powinna byc bezplatna chociaz dla takich osob ktore tego potrzebuja chociaz z drugiej strony czasem taka 17 latka < zadko > jest bardziej dojzala emocjonalnie i psychicznie niz taka 30 latka
w ogole szkoda gadac jakie kobiety tam lezaly ja dziekowalam bogu ze na mojej sali lezaly dwie dziewczyny normalne jedna z nich byla przed terminem < w sumie miala na sopbote > a druga byla juz 14 dni po porodzie i dzisiaj urodzila synka slicznego synka ale i tak jestem mega szczesliwa ze moglam juz z tamtad wyjsc
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
przerwa w notatkach
![]() Czas zaczac robic frytki, zachcialo mi sie przed chwilką;p
|
|
#1482 |
|
Raczkowanie
|
izaizula dzieki za info, tak też myślałam ale chciałam sie upewnić
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz nie powinny, pewnie ze nie powinny!!
Pozniej patologie sa, oczywiscie nie w kazdym przypadku ale w wielu niestety ![]() Natomiast jesli sytuacja zaszla juz taka a nie inna to lepiej niech odda niz usunie, a ktos inny sobie wychowa maleństwo i bedzie najszczesliwszy na swiecie
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
oooooooooo a ja mam dziś stodniowke hehe
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
no powiem ci ze czasami jak gadam ze szwagierka to mam wrazenie ze 15-stka jest bardziej dojrzala
![]() Jesli chodzi o dziecko to sie dobrze mala zajmuje ale oczywiscie przesadza do potegi;/ ale to inny temat
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
drcron o kurcze 14-17 lat to rzeczywiście małolaty, to u mnie było odwrotnie bo jak ja lezałam na poczatky ciazy w szpitalu to sama czułam sie jak malolata bo bylam najmlodsza, lezały kobietki w wieku 26-45 lat. A ja 23
|
#1487 |
|
Rozeznanie
|
ilkia24 - gratulejszyn z powodu imprezy
drcron - witamy z powrotem!! A te szalone "nastki" to rzeczywiście patologia. Ja nie twierdzę, że każda nastolatka w ciąży to patologia, ale po tym co opisujesz, to aż serce się "cieszy" że takie dzieci (bo dojrzałym zachowaniem tego nazwać nie można) będą wychowywać dzieci. |
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
14 lat to wiadomo, że pod sprawy arne podchdzi...;/
|
|
#1489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trzymaj sie ja sie trzymam pisząc mu smsa płakałam jak bóbr ale nie kazałam dzwonić i odpisac może dopiero jak sie domysli o co chodzi... wiem smieszne ale naprawde duzo wskazówek mu p[odałam hihihihi teraz jest to smieszne ale jak pisałam to wcale Cytat:
![]() Bardzo ładnie... ale ja takich zdolnosci nie mam To imprezka ![]() Ja mam studniówke 18.12 za 4 dni
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam po zwolnienie w końcu. Jednak muszę odpocząć. Ginekolog stwierdził, że jak na 30sty tydzień, to mam bardzo wydatny brzuch.
Ledwo żyję. Ale teraz już musi być z górki. I będę miała czas, żeby być z Wami na bieżąco.A co u P0P70 ?
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki!! Wróciłam... no więc...
Jestem mega, mega szczęśliwa!! lekarz na 100% potwierdził... będzie DZIEWCZYNKA!!!!!!!!! Także Madziwnia- poproszę o aktualizację listy ![]() A jaka ruchliwa- tak fiksowała rączkami i nóżkami, że każdy jej ruch widziałam i jednocześnie odczuwałam Super uczucie Poza poznaniem płci- wszystko w porządku. Także jestem na maxa szczęsliwa drcron- drakoniczku nasz kochany, witamy serdecznie!! Stęskniłyśmy się bardzo A jeśli chodzi o akcje "papieros" to bardzo dobrze zrobilas, tez bym tak zrobiła Głupie baby... "nibymatki".Widzę, że tu ogólna nerwówka zaczęła panować... Brać się w garść dziewczynki!! Musimy sie cieszyć ze stanu w jakim jesteśmy To jest teraz najważniejsze... więc głowy do góry!!
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() megi-megi a pochwal sie tym wydatnym brzuszkiem??!! z chęcia zobacze kocham brzuszki
|
|
|
#1493 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wnet ma przyjechać ![]() Cytat:
Wiedziałam, że będzie córa hahaha ![]() ![]() klask i:![]()
|
|
#1494 |
|
Rozeznanie
|
ASIULEK_23 - hurrra kolejna dziewuszka - ależ będzie różowo na liście
Super że wyniki w dobre. A o tych Waszych chłopach (na szczęście niektórych) to nawet wypowiadać się nie chce bo tylko bym się zapieniła. Ja to nawet argumentu "to tylko facet" nie rozumiem, bo przecież to nie niemowlaki, które mają jeszcze ograniczone pojmowanie świata. Naprawdę cierpliwość macie, i życzę Wam żeby się nie skończyła, skoro taka Wasza wola Pop70 jest proszona o wieści z frontu - co tam dzisiaj z Tobą? |
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Chłopcy 15 sztuk
dziewczynki 17 sztuk gonimy gonimy te babsztylki malenkie.. zobaczycie bedzie wiecej chłopców ja Wam to mówie!!!
|
|
#1496 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja czasami własnie mam wrżenie że oni mają ograniczone pojmowanie świata. Są strasznymi egoistami i wiele rzeczy sami sie nie domyślą. |
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
na która Baobabek miała wizyte?? czekam i czekam...
|
|
#1499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jednak tłumaczenie mężczyzn bo "to tylko faceci" jest krzywdzące dla kobiet. One mają robić za terminatory bo "ciąża to nie choroba" a jeden facet z drugim mają prawo czegoś nie zrozumieć, oczekiwać obiadu po powrocie z pracy bo przecież żona w domu siedzi, to niech łachy nie robi i obiadek ugotuje i pod nos podstawi, itd. Nie mam tu na myśli, że kobieta w ciąży ma wymagać nadzwyczajnego skakania wokół niej (no może czasami ), ale jak nie mam siły gotować obiadu, to dzwonię do mężulka i zapowiadam, że obiadu nie dam rady zrobić. A jakby mu coś nie pasowało, ojjjj usłyszałby co nieco
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Faceci nie maja ograniczonego pojmowania świata, oni są tak wychowani ze gosc ma pracowac, utrzymac rodzine, byc twardym, nie plakac ale tak na prawde nie jest im tez latwo bo oni przezywaja te same emocje co my tylko im w tym miejscu sie rozplakac nie wypada a tu to a tu tamto, kwestia wychowania u nas w kraju niestety tak wlasnie wyglada, co sie idealnie sprawdza jak facet lezy chory w lozku to 3 razy bardziej narzeka niz my, dlatego ze to dla niego idealna i jedyna okazja na takie narzekania.
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- pewnie ze będzie wiecej chlopcow
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

DZIELNY DRACON!
A jak mu zwracam uwage to odpowie,nie przesadzaj, wczoraj spedzilem z Toba caly dzien. (dziekuje wielmozny Panie) poza tym pracuje na zmiany,nocki,wiec czesto siedze sama w domu.

klask i:
Super że wyniki w dobre.