Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-14, 10:04   #3181
lindsley
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Hey dziewczyny... Humor mam trochę lepszy juz... Tz z odkurzaczem lata a ja jeszcze w łóżku... Nasz pokój zostawił na koniec żebym mogła sobie poleżeć jeszcze
Ale wstaję już bo jestem strasznie głodna.
Śnieg jeszcze leży ale dobrze, że dziś z domu nie muszę wychodzić bo podobno bardzo ślisko. Jak ja tę zimę przetrwam

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 10:26   #3182
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

WItajcie)))
U mnie śnieżek pruszy, chodniki troszke białe..
Ja tez nie przepadam za zimą, boje się wtedy jeżdzić autem...
Zima powinna przychodzić tylko w góry, wtedy pojechało by się pozjeżdzac na nartach w góry, gdzie biało i ślicznie a potem spowrotem do miasta bez śniegu i problemów heeh
ja dziś długo pracuje od 14.30- 1.30 masakra strasznie nie lubie tak, jeszcze mróz będzie w nocy i skrobanie szyb mnie czeka
Czekam na owulacje hhe robiłam wczoraj test i Ikrecha Okres mialam 1 lub 2 grudnia, nie pamietam sama:-P
Stary 2009-12-14, 10:35   #3183
serduszkowata
Rozeznanie

u mnie też śnieg malutki napadał w nocy i jest zimno - ja już wolę gdy napadane jest bardzo duzo bo łatwiej się wtedy chodzi po chodnikach

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 11:22   #3184
Ollliwka
Zakorzenienie

Mpik godziny pracy masz nieciekawe , ale jak trzeba to trzeba , a gdzie pracujesz?
abz już rozumiem aaaaa tam bo Ty wiesz jak będzie od razu... wiem ,że ciężko często myśleć pozytywnie , ale czasami jest to wskazane
lindsley TŻ ma wolne?

a mnie koleżanka podwiozła do domu , byłam w tym LO i nasza była wychowawczyni była szczęśliwa szczególnie ,że koleżanka zamierza też jak ja w oświacie pracować i u niej w dodatku praktyki odbywać..
Jeszcze na semianrium dzisiaj muszę jechać ,a z nieba sypie takie g... ani to śnieg ani deszcz

dziewczyny , nie wiecie o której ma lenka egzamin?
Stary 2009-12-14, 11:29   #3185
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

OLIWKO pracuje w oświacie;-) w internacie i "wychowuje" licealistów.. tzn. próbuje ale cieżko to wychodzi, bo raczej rodzice potrzebują wychowania...
W internacie mamy różne godziny pracy..
skończyłam reso, potem zrobiłam podyplomowke z mediacji a potem z ped op-wych...;-) na razie leniuchuje hehe i nie zamierzam się uczyć
Stary 2009-12-14, 11:48   #3186
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
lindsley TŻ ma wolne?
Ma wolne... Już taką ma pracę, że czasem pracuje w weekend a w tyg ma wolne... Zależy jak ma grafik. Ale do końca roku ma paskudny. Laski sobie pobrały urlopy, jedna same ranki a od dyga na popołudniówki. Czyli nic w domu już nie pomoże bo z rana zanim wstaniemy, on twierdzi, że przed pracą to ciężko coś się robi a po pracy zmęczony. W sumie się nie zdziwię jak na prawdę padnięty będzie wracał bo będzie jedynym facetem przez te 2 tyg i wszystkie ciężkie prace spadną na niego...

Michaś
Stary 2009-12-14, 12:34   #3187
Ollliwka
Zakorzenienie

lindsley właśnie oglądałam album Twój i jak na moje oko nie wyglądasz źle w tej fryzurce.. a na sobie masz płaszczyk ? czy to ta kurtka co kupiłaś ostatnio i Ci się nie podobała?
no teraz tylko zdjęcia brzuszka

Mpik kurna ile tutaj pedagogów mamy no ale kierunek studiów to chyba cięzki miałaś podziwiam

Nie chcę mi się jechać na seminarium jeszcze 1,5 godzinki..
Stary 2009-12-14, 12:59   #3188
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Witajcie kobietki
Dziękuję za wszystkie rady odnośnie "wychowywania" TŻta Przydały się, bo skutek jest doskonały-wróciła sielanka, dogadujemy się bez najmniejszych problemów, a Tż z chęcią (o dziwo!) zaczął mi pomagac w domku Więc jestem baardzo szczęśliwa Nie nadgoniłam jeszcze tego, co piszecie, bo bardzo rzadko zaglądam na net, ale wkrótce mam nadzieję to się zmieni. Powoli kończymy urządzac mieszkanko, bo jak weszliśmy tam w połowie listopada, to były tam tylko szafki w kuchni, całą resztę musieliśmy kupic. Postaram się wrzucic zdjęcia niedługo
Kretencjo, gratuluję mieszkanka
Lindsley, a może groźbą do TŻta? U mnie to w dużej mierze zadziałało... i weszłam mu na ambicje, bo powiedziałam, że bardziej szcześliwa byłam jak nie mieszkaliśmy razem... Dopiero wtedy go ruszyło, porozmawialiśmy szczerze o swoich oczekiwaniach i zadziałało... Jest lepiej niż kiedykolwiek wcześniej Spróbuj

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 13:10   #3189
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
lindsley właśnie oglądałam album Twój i jak na moje oko nie wyglądasz źle w tej fryzurce.. a na sobie masz płaszczyk ? czy to ta kurtka co kupiłaś ostatnio i Ci się nie podobała?
no teraz tylko zdjęcia brzuszka
Mam na sobie płaszczyk... A źle nie wyglądam jak mam szal pod same uszy... Ale jak się rozbiorę to tragedia bo mam całą szyję odsłoniętą i mój paskudny podbródek... Taki nieładny wiszący. Z profilu nie mogę na siebie patrzeć... A brzuszek sama muszę sfotografować bo się znów z Tz pokłóciliśmy. W sumie nie zrobił nic takiego ale ja się wkurzyłam przy przyklejaniu chodnika na schodach. Wyszło krzywo do tego taśma nic nie trzyma i albo wywalę ten chodnik albo przybije go gwoździami bo się narobiłam a efekt żaden. I do tego Tz mnie pouczał co i jak i gadał, że się denerwuję, denerwując mnie tym jeszcze bardziej...

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
Lindsley, a może groźbą do TŻta? U mnie to w dużej mierze zadziałało... i weszłam mu na ambicje, bo powiedziałam, że bardziej szcześliwa byłam jak nie mieszkaliśmy razem... Dopiero wtedy go ruszyło, porozmawialiśmy szczerze o swoich oczekiwaniach i zadziałało... Jest lepiej niż kiedykolwiek wcześniej Spróbuj
Jego nic nie rusza a rozmawiać się nie da... Bo jak tylko wchodzę na poważny temat to szybciutko kończy temat... Czasami mam już dość...

O dziwo... Powiedziałam mu że obowiązkiem tatusia jest kąpanie dziecka i myślałam że zaraz się będzie wykręcał a on że jak mu pokaże co i jak to będzie kąpał... Ciekawe jak będzie w praktyce. On w życiu nie trzymał małego dziecka na ręku...

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

A wgl. Jasiulek super że do nas wracasz i że wróciła do Ciebie sielanka...

Michaś
Stary 2009-12-14, 14:06   #3190
abz
Zakorzenienie

Jasiulek jak to dobrze, ze u was sielankowo mój to by sie nie dał tak przeszkolić i to w tak krótkim czasie!

lindsley no co za głupi chodnik!! Zostaw go, niech tz zrobi sam, tylko tak żebyś ty nie widziała i juz. A co do włosów, to grubo przesadziłaś z tym, ze wyglądasz źle, naprawdę! Ja to wyglądałam naprawdę źle, przy moim kształcie twarzy to była masakra, a ty spokojnie możesz tak chodzić w razie czego możesz tył podtapirowac to włosy z tyłu bedą wydawały się krótsze a te z przodu dłuzsze, tak jak chciałaś

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 14:39   #3191
Tity
Zakorzenienie

Jasiulek klask i: Dobrze, że sobie ułożyliście wszystko
A do nas zawitał śnieg przed chwilą. Naganiałam się dzisiaj po mieście. Dopiero teraz usiałam. Nie chodziłam tyle, chyba od czasów studiów Fryzjer zaliczony, bank zaliczony, zakupy też, spacer z psem też, za chwilę idę znowu, obiad się piecze.....ufff. A wieczorem jeszcze kupa nauki jak tylko mąż od dentysty wróci....biedaczek chyba kanałowe leczenie będzie miał .... A i przyszły moje testy owulacyjne. Już zrobiłam jeden na próbę. Blada kreska jest, ale to chyba ma być taka sama jak testowa, albo grubsza tak?

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 15:03   #3192
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
lindsley A co do włosów, to grubo przesadziłaś z tym, ze wyglądasz źle, naprawdę! Ja to wyglądałam naprawdę źle, przy moim kształcie twarzy to była masakra, a ty spokojnie możesz tak chodzić w razie czego możesz tył podtapirowac to włosy z tyłu bedą wydawały się krótsze a te z przodu dłuzsze, tak jak chciałaś
Z tyłu to pikuś ale z przodu mi się nie podoba. Zrobie sobie jutro fotkę w domu to pokażę o co mi chodzi...

Michaś
Stary 2009-12-14, 15:52   #3193
Malga19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elenka1 Pokaż wiadomość
a a jestem nową staraczką, mam nadzije że szybciutko uda mi się zajść w ciążę a udało się którejś za piewszym razem????
Witam Witam....nowa...

hejka

A ja mialam dobra niedziel..super...bylam u przyszlych tesciow...

z TZ wspaniale....woogle...wsz ytsko sie uklada..
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 16:18   #3194
marthinisa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A i przyszły moje testy owulacyjne. Już zrobiłam jeden na próbę. Blada kreska jest, ale to chyba ma być taka sama jak testowa, albo grubsza tak?
He he, moje też dziś przyszły: 10 testów owulacyjnych+5 testów ciążowych Druga kreseczka powinna być taka jak testowa conajmniej. U mnie dopiero 8dc, więc jeszcze poczekam z testowaniem.

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 16:23   #3195
aldii
Zakorzenienie

Ollliwko i co z pieskiem ?
Sloneczko wszytskiego najlepsiejszego :party :
Jasiulek :jup i:
Lindsley zrob fotke i wytlumacz co ci sie nie podoba

A mnie dzis dopadly skurcze na trasie przystanek-laboraorium, myslalam ze nie dojde
Stary 2009-12-14, 16:23   #3196
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Tity, to następna nowa fryzurka na forum będzie

Ollliwko kochana dziękuję że pytasz miałam o 11.15 teorię, potem praktyka. A rano wzięłam jeszcze sobie przed samym egzaminem godzinkę jazdy, żeby poćwiczyć łuk i szło mi super. Teorię na egzaminie zdałam bezbłędnie, na placu też pojechałam po łuku bez problemu! Byłam w szoku, bo byłam pewna, że właśnie na tym obleję. Pojechałam na wzniesienie i zgasł mi samochód, ale egzaminator pozwolił mi jeszcze raz spróbować, udało się super. Moja radość nie trwała długo, bo przy wyjeździe z ośrodka nie ustąpiłam pierwszeństwa.. Jak dla mnie to ten drugi samochód był daleko, nawet mi do głowy nie przyszło żeby się zatrzymać, ale egzaminator powiedział, że nie powinna byłam ruszać. Widocznie źle oceniłam odległość, pech I oblałam na tym, czego się nie spodziewałam...

Mimo wszystko jestem nastawiona pozytywnie, bo przekonałam się, że umiem jednak (nawet w stresie) po tym łuku pojechać i mam przeczucie, że następnym razem już zdam Bałam się strasznie, że się pomylę w pokazywaniu świateł i pod maską, bałam się też egzaminatorów, ale facet był bardzo miły i przyjaźnie nastawiony. Następnym razem chyba już się nie będę bała, a dzisiaj umierałam ze strachu.

Mpik, nam pisałaś że @ była 1.12 Zrób sobie jutro następny teścik. Ja dwa czy trzy dni temu myślałam, że była owulacja, ale to chyba jednak dzisiaj, bo strasznie mnie prawy jajnik bolał. Dzisiaj przypadkowo się staraliśmy i zaczynam powoli myśleć, że ten egzamin na prawko to w dobrym momencie był, bo tak się nim przejęłam, że ani wczoraj ani dzisiaj nie myślałam o starankach!! Wreszcie udało mi się na chwilę o tym zapomnieć... Po świętach można testować

Mój mąż właśnie wyszedł do pracy, a ja zostaję znowu sama cały wieczór. Dziś mi się kończy L4, ale idę jutro przedłużyć
Stary 2009-12-14, 16:53   #3197
aldii
Zakorzenienie

Lenko moze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Pol egzaminu masz juz za soba - gratuluje teraz tylko jazda.Nastepnym razem to bedzie dla ciebie pikus
Stary 2009-12-14, 18:30   #3198
kretencja
Zakorzenienie

Hej.
A mnie trafił szlag.
Zaplanowałam sobie, że pójdę na test prolaktynowy 22 grudnia, bo cholerne laboratorium (jedyne w okolicy, które mi zrobi to badania w ogóle) jest czynne akurat w moje dni pracy. Więc sobie zakombinowałam, że pomajstruję przed samymi świętami, zamiast we wtorek, pójdę do pracy w środę, już wtedy są luzy i mąż mógłby ze mną 22-go iść... A tu się, k***wa, okazuje, że od 21 grudnia laboratorium ma dwutygodniowy urlop
Następny termin, który mi pasuje to po połowie lutego

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2009-12-14 o 18:32
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 18:51   #3199
lindsley
Zakorzenienie

A nie możecie z Tz jechać do jakiegoś innego laboratorium czy nie ma takiego terminu, żeby Wam obojgu pasowało??

Nie wiecie co się dzieje ze Słoneczkiem? Dziś ma urodzinki a nie odzywa się już od listopada... Jakby nas czasem podczytywała to życzę jej wszystkiego co najlepsze i oczywiście II kreseczek. STO LAT (w butelce soczek oczywiście)

Michaś
Stary 2009-12-14, 18:57   #3200
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

laski !!!!!!!!!!! jak mozecie na snieg narzekac ja tesknie za sniegiem u nas niestety nie pada snieg nad czym ubolewam bo dla mnie swieta bez sniegu to nie swieta z chcecia bym je spedzila w polsce no ale nietety nie da rady w tym roku
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 18:59   #3201
Tity
Zakorzenienie

Nie wiem co się z nią dzieje..., ale
Sloneczko!!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!! Wróć do nas

L
J
Stary 2009-12-14, 19:07   #3202
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
Starlett kiedyś miałam zapalenie nerek oraz piasek w nerkach i od tamtego czasu łapią mnie ciągle kolki nerkowe. Bez ketonalu czasami się nie da wytrzymać. Ginka zleciła mi badanie 17 OHP i powiedziała że przy okazji zobaczymy co i jak z nerkami - bardzo jestem ciekawa co wyjdzie. Badanie miałam w środę a teraz czekam na wyniki.
biedna, to musi być okropny ból.
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny... Humor mam trochę lepszy juz... Tz z odkurzaczem lata a ja jeszcze w łóżku... Nasz pokój zostawił na koniec żebym mogła sobie poleżeć jeszcze
fajnie

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 19:16   #3203
Tity
Zakorzenienie

BordAna, Awenturyn, Scio, kma, Sloneczko, olayaa i inne dziewczyny czemu się nie odzywacie

L
J
Stary 2009-12-14, 19:48   #3204
Awenturyn
Rozeznanie

Tity kochana dziękuje,że pamiętasz o mnie
mam nadzieje,że inni mnie też pamiętają

Przyznam,że ostatnio mam sporo problemów nie tylko ze zdrowiem ale i z zagospodarowaniem czasu

Po krótce opisze wam co się u mnie działo i dzieje.

REMONT BLOKU
Jest na wykończeniu i ja też niby zostało 2 tyg a ja juz mam poprostu dośc - brud,kurz i wszystkiego po trochu,rusztowanie na klatce każde mi robic akrobacje aby dostać sie do mieszkania
o usterkach nie wspomne - uszkodzone drzwi wejściowe,zarysowane okno i do tego wkur.............. sąsiadka,która dzisiaj tam mnie wnerwiła,że dostałaby po gębie no ale to są uroki mieszkania z emerytkami w blku ehhhh mocherowy beret i tyle

ZDROWIE
a tu porażka najpierw miałam zapalenie gardła o mało nie skończyło się oskrzelami a teraz od ponad 3 tyg walcze z hmm wysypką że tak powiem.Okazało się,że mam nie pamietam nazwy ale to jakaś odmiana łupieżu (głupia nazwa bo to jest na ciele a nie we włosach no ale cóż) .Podobo nie zaraźliwe (oby tak było) podobno przechodzi się to raz (choc co innego czytałam na necie) leczenie ponad 6 tyg (lub 2 mce) i co najgorsze cholernie swedzi jak "wyłazi na skórze" - można to porównac do ukąszenia roju komarów + poparzenie pokrzywą - mówie wam masakra koszmar ,nikomu tego nie zycze nawet wylazło tam gdzie hmmm słonko nie dochodzi (a podobno nie powinno)
w ten czwartek jade na kontrole do dermatologa i moze sie dowiem ile jeszcze to dziadostwo bede miec na sobie
A najciekawsze,że nie wiadomo skąd sie to bierze niby ma podłoże wirusowe,ze stresu,przemęczenia i obniżonej odporności
tak więc wyglądam jak negaryw muchomora

RELACJE Z TZ
jak w kalejdoskopie raz dobrze raz źle
ale ogólnie nie moge narzekać ,mam nadzieje,że święta i sylwestra spędzimy razem bo inaczej bo nie dość ze jestem "parchata" to jeszcze bede samotna w te dni

MÓJ URWIS
nadal mnie zadziwia i robi malutkie postępy
jutro wigilia w klasie więc znowu walnie focha jak bede chciala założyć mu koszule i pewnie tradycyjnie bedzie chciał isc w dresach

ufff chyba wszytsko opisałam
no i oczywiście witam nowe koleżanki

Słoneczko kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin

Edytowane przez Awenturyn
Czas edycji: 2009-12-14 o 19:50
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:09   #3205
kretencja
Zakorzenienie

Lindsley, bardzo trudno jest nam znaleźć taki termin, a poza tym większość laboratoriów czynna jest góra 1,5 godziny. A na to badanie potrzeba dwóch

Sloneczko, wszystkiego NAJ!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-14, 20:12   #3206
Pomidora
Zakorzenienie

Słoneczko kochane, wszystkiego co najlepsze, spełniania najskrytszych marzeń

Cześć kobiety, padam na ryjek po imprezie, narobiłam się jak głupia, ale opłacało się - było super Teraz muszę wracać do pracy i sprawdzania kartkówek, bo mam mnóstwo do nadrobienia po L4. Buziaki dla wszystkich

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:13   #3207
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorko, a Ty już całkiem zdrowa?

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-14, 20:17   #3208
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
Tity kochana dziękuje,że pamiętasz o mnie

Przyznam,że ostatnio mam sporo problemów nie tylko ze zdrowiem ale i z zagospodarowaniem czasu

Po krótce opisze wam co się u mnie działo i dzieje.

REMONT BLOKU
Jest na wykończeniu i ja też niby zostało 2 tyg a ja juz mam poprostu dośc - brud,kurz i wszystkiego po trochu,rusztowanie na klatce każde mi robic akrobacje aby dostać sie do mieszkania
o usterkach nie wspomne - uszkodzone drzwi wejściowe,zarysowane okno i do tego wkur.............. sąsiadka,która dzisiaj tam mnie wnerwiła,że dostałaby po gębie no ale to są uroki mieszkania z emerytkami w blku ehhhh mocherowy beret i tyle

ZDROWIE
a tu porażka najpierw miałam zapalenie gardła o mało nie skończyło się oskrzelami a teraz od ponad 3 tyg walcze z hmm wysypką że tak powiem.Okazało się,że mam nie pamietam nazwy ale to jakaś odmiana łupieżu (głupia nazwa bo to jest na ciele a nie we włosach no ale cóż) .Podobo nie zaraźliwe (oby tak było) podobno przechodzi się to raz (choc co innego czytałam na necie) leczenie ponad 6 tyg (lub 2 mce) i co najgorsze cholernie swedzi jak "wyłazi na skórze" - można to porównac do ukąszenia roju komarów + poparzenie pokrzywą - mówie wam masakra koszmar ,nikomu tego nie zycze nawet wylazło tam gdzie hmmm słonko nie dochodzi (a podobno nie powinno)
w ten czwartek jade na kontrole do dermatologa i moze sie dowiem ile jeszcze to dziadostwo bede miec na sobie
A najciekawsze,że nie wiadomo skąd sie to bierze niby ma podłoże wirusowe,ze stresu,przemęczenia i obniżonej odporności
tak więc wyglądam jak negaryw muchomora

RELACJE Z TZ
jak w kalejdoskopie raz dobrze raz źle
ale ogólnie nie moge narzekać ,mam nadzieje,że święta i sylwestra spędzimy razem bo inaczej bo nie dość ze jestem "parchata" to jeszcze bede samotna w te dni

MÓJ URWIS
nadal mnie zadziwia i robi malutkie postępy
jutro wigilia w klasie więc znowu walnie focha jak bede chciala założyć mu koszule i pewnie tradycyjnie bedzie chciał isc w dresach

ufff chyba wszytsko opisałam
no i oczywiście witam nowe koleżanki

Słoneczko kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
pamiętają sama też się zastanawiałam gdzie się podziewasz, ale widzę że duuużo się działo u Ciebie

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:20   #3209
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Pomidorko, a Ty już całkiem zdrowa?
No niestety nie całkiem, dziś znowu byłam u lekarza, bo kaszel mnie dusi srogi, ale na zwolnienie już nie idę bo mam za dużo pracy. Ale gorączka sobie już poszła i to najważniejsze
Gratuluję przeżycia samodzielnie nocy bez męża

Jakbym chętnie na wizażu sobie posiedziała, ale muszę zmykać do sprawdzianów

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:35   #3210
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Blada kreska jest, ale to chyba ma być taka sama jak testowa, albo grubsza tak?
powinna być taka jak testowa

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
A ja mialam dobra niedziel..super...bylam u przyszlych tesciow...

z TZ wspaniale....woogle...wsz ytsko sie uklada..
widzisz kłopoty były przejściowe

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
A mnie dzis dopadly skurcze na trasie przystanek-laboraorium, myslalam ze nie dojde
musisz chodzić z "obstawą"

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Moja radość nie trwała długo, bo przy wyjeździe z ośrodka nie ustąpiłam pierwszeństwa.. Jak dla mnie to ten drugi samochód był daleko, nawet mi do głowy nie przyszło żeby się zatrzymać, ale egzaminator powiedział, że nie powinna byłam ruszać. Widocznie źle oceniłam odległość, pech I oblałam na tym, czego się nie spodziewałam...
a to palant z tego egzaminatora!! On by zdążył pewnie wjechać a egzaminowany to nie? Widzisz to są takie głupie sytuacje, bo pewnie co egzaminator to inna decyzja, ale grunt, ze uwierzyłaś w siebie, pomoże to następnym razem

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Hej.
A mnie trafił szlag.
Zaplanowałam sobie, że pójdę na test prolaktynowy 22 grudnia, bo cholerne laboratorium (jedyne w okolicy, które mi zrobi to badania w ogóle) jest czynne akurat w moje dni pracy. Więc sobie zakombinowałam, że pomajstruję przed samymi świętami, zamiast we wtorek, pójdę do pracy w środę, już wtedy są luzy i mąż mógłby ze mną 22-go iść... A tu się, k***wa, okazuje, że od 21 grudnia laboratorium ma dwutygodniowy urlop
Następny termin, który mi pasuje to po połowie lutego
oj też bym rzucała k****mi. A w szpitalu jakoś nie można tego zrobić?

Cytat:
BordAna, Awenturyn, Scio, kma, Sloneczko, olayaa i inne dziewczyny czemu się nie odzywacie
no właśnie dziewczyny, co z wami?????????????

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość

ja pamiętam, kilka dni temu pytałam tu o ciebie. Pewnie bardzo cierpisz przez tą powiedzmy pokrzywkę, biedactwo. Dobrze, że z tż się układa. Zaglądaj częściej

Słoneczko spełnienia marzeń!!

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości