|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
na moim zdjęciu tam gdzie torebka jest na ręku kolor jest najlepiej odzwierciedlony ... Ten kolor to nie jest typowy chaber taki jaskrawy, ale sam odcień jest dość żywy Przy mocnym słońcu lub świetle - kolor jest taki jak na pozostałych zdjęciach czyli bardziej nasycony ... Ale w rzeczywistości jest śliczny i jakość skórki - myślę że najlepsza jaką mam z etorebki - wygląda na naturalną w 100 % - nawet troszkę lepiej niż Landi ruda
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Też radzę jeszcze pogadać z tatą na spokojnie i powiedzieć, że właśnie taki prezent Cię uszczęśliwi i z takiego prezentu będziesz zadowolona
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
Pisałam do nich i Emilki pojawią się pod koniec stycznia, ale już nie mogę się doczekać
|
#2106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama się zgodziła już planowała że sobie ją pożyczy a ten że "nie" ![]() Cytat:
no to czekam na lepszy dzień ![]() Nie ma ![]() Będę rozmawiać... w sumie już idę
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... niech się mama podczepi pod rozmowę i trochę tatę udobrucha
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#2109 |
|
catch me if I fall.
|
cale szczescie ze sie zdecydowalam na swoja szara emilke
![]() a od jakiegos czasu to moja ulubiona torebka
|
|
#2110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
A dziś do moich drzwi zapukał kurier z pierwszą etorebką
Ale może któraś z Was nosi właśnie Saphire w wersji z długim paskiem i ma jakieś zdjęcia, które sprawią, że zmienię zdanie?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Do wlascicielek Andi: wam wszystkim tak popekaly raczki czy to akurat jakis trefny egzemplarz :cool : Bo myslalam nad jej zakupem w tym tygodniu...
Edytowane przez karolag22 Czas edycji: 2009-12-14 o 19:16 |
||
|
|
|
#2113 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Mam takie pytanie otóż chcę zwrócić torebkę,aczkolwiek nie bardzo wiem jak... Na zwrócenie mam 30dni,tak? Przynaimniej tak wyczytałam I teraz pytanie kolejne:czy włożyć do pudła karteczkę z jakimiś danymi,numerem konta?I czy wysłać priorytetem?Przepraszam ale nie za bardzo się orientuje
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iduś powiedziałam mu to co napisałaś (dziękuję mama zapytała co w takim razie planuje mi kupić i tata powoli mięknie jutro go jeszcze pomęczę i chyba się uda (oby )Blondyneczko - nie chcę pieniędzy wolę prezent (torebkę) - to będzie tak fajnie, zapakowany prezent z czerwoną kokardą
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z pieniedzmi miałam na mysl to ze ja sobie za nie kupisz rzecz jasna
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jednak inaczej jak są pod choinką pieniądze w kopercie a inaczej jak jest wielki prezent z ogromną kokardą
|
|
|
#2117 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Całkowicie niezrozumiałe są dla mnie "argumenty", że torebka nie, bo już kilka masz. Przecież to prezent dla Ciebie i Tobie ma on sprawić przyjemność, a nie Twojemu tacie ![]() Trochę przykra ta cała sytuacja. Mam nadzieję, że ostatecznie rozwiąże się po Twojej myśli. |
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod tym wzgledem wiek nie gar roli wszyscy jestesmy dziecmi
|
|
#2119 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pokazywałam dzisiaj TŻ-owi które torebki mi się podobają i powiedział, że Amberlyn najładniejsza No i chyba jednak ją kupię, skoro i tak nie ma szarej Emilki i Andi Boję się, że znowu zniknie kiedy ja będę się za długo namyślać
|
|
|
|
|
#2121 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tak popękane rączki w czarnej Elvie, ale była prezentem więc wymienić nie mogę
|
#2123 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) bo mama ma trochę tej wypłaty i bidula musi wszystko dać na jedzenie a tata na opłaty (tak było u nich od samego początku - dla mnie to bez sensu )...No właśnie tylko że on nie rozumie że ja lubię torebki i to jest dla mnie najciekawszy, najlepszy prezent... on twierdzi że torebka to prezent nie praktyczny bo zaraz mi się znudzi... a to nie prawda mam torebki i w każdej chodzę.Ja również mam nadzieję że wyjdzie na moje .Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój powiedział że Andi najładniejsza ![]() To kup sobie teraz Amberlyn a w styczniu odłożysz z urodzin i jak już dodadzą Andi i Emilii to je kupisz
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na zwrot torebki masz 30 dni. Do pudełka włóż oryginał dowodu zakupu (się to u nich nazywa "specyfikacja zamowienia") i oryginał paragonu (kserokopie koniecznie sobie zostaw) oraz kartkę ze swoimi danymi i numerem konta bankowego, na które mają dokonać zwrotu pieniędzy. Tak mi doradził niestrudzony pan Krzysztof, odpisujący w e-torebce na maile .Priorytet nie jest konieczny - ja wysłalam paczką ekonomiczną. Zwrot pieniędzy przyszedł na konto w ciągu tygodnia. A którą torebkę odsyłasz i dlaczego?
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-12-14 o 20:19 |
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję
![]() Cytat:
![]() W sumie tak pomyślałam, że nie mam żadnej brązowej torebki i jakaś by się przydała ![]() Dopiero co zainwestowałam kasę w nowy aparat, a tu kolejny wydatek... Ale przynajmniej będzie czym fotografować nowe torebki No dobra, klikam Amberlyn! Akurat jak wrócę do domu to pewnie już będzie na mnie czekać
|
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do końca roku już nic nie kupuję Czyli Haddi np. Czaiłam się na nią juz teraz, ale zwyciężył zdrowy rozsądek (o ile kupując dwie nowe torby, zamiast trzech, można w ogóle mówić o zdrowym rozsądku ).Byłam dzisiaj w pracy z Landi. Jest świetna! Bardzo, bardzo wygodna, idealnie wygląda na ramieniu, skórka cudnie się układa, jest megapojemna, i trzy osoby pytały czy to naturalna skóra. Jeśli więc któraś z Was ma wątpliwości co do Landi, to niepotrzebnie Jest super
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupuj przynajmniej aparat nie będzie niepotrzebnie w kącie leżał ![]() A Amberlyn do dobrze ulokowane pieniądze nie pożałujesz (sama się na nią czaję )i jak dojdzie koniecznie wstaw fotki
|
|
|
#2129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fotki oczywiście będą - i Amberlyn, i granatowej Saphire
|
|
|
|
|
#2130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się torebki z etorebki w ogole na tych dodatkowych paskach nie podobają. Wszystkie według mnie dużo traca noszone w ten spsob ![]() Cytat:
... ale chyba nie po 2,5 miesiaca średniego użytkowania ?Nawet mój TŻ mi mówił "a kiedy Ty będziesz nosić tą szarą, pierwszą torebkę?" bo cały czas okupowałam Elvie . W związku z tym stwierdzam, że na prawdę rzadko jej używalam ![]() Cytat:
. Powiedz mu jeszcze, że jest facetem i zupełnie nie rozumiem babskich spraw, że dla Ciebie torebka to coś fajnego bo ta którą chcesz kupić ma cudowny fason, kolor i takiej na pewno jeszcze nie masz ![]() Coś Ty ? A długo już ją masz ?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

Przy mocnym słońcu lub świetle - kolor jest taki jak na pozostałych zdjęciach czyli bardziej nasycony ... Ale w rzeczywistości jest śliczny i jakość skórki - myślę że najlepsza jaką mam z etorebki - wygląda na naturalną w 100 % - nawet troszkę lepiej niż Landi ruda 

Do wlascicielek Andi: wam wszystkim tak popekaly raczki czy to akurat jakis trefny egzemplarz
).