|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Korektory:HR I Spehora,depilator, filtry, mineraly, biochemia
Podoba mi sie jedynie maska EGM, ale to troche za duzo za odsypki, no chyba, ze zrobilabys odlewke
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
czy byłabys chetna na wymiane wanilia Sephory i odżywka klorane za moją paletke EL?
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, mam cudną paletkę Lancome day and night, podwójne cienie, oba roziskrzone - jasny pudrowy róż i szarość. Tylko testowo maźnięte parę razy. Kasetka w stanie idealnym. Chętnie oddałabym za Twojego magica hr
http://www.sklep.vea.pl/product_info...oducts_id=2119 |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
najdziesz cos za -> HR Magic Concealer 02, ubytek 5ml, kartonik?
poza wątkiem miała bym: diroseal Avene 5ml tubka Lierac tubki po 5ml: Ultra Jour, Intense Nuit, Lierac saszetki po 3ml: Coherence, Deridium |
|
|
|
|
#97 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czego szukasz wzamian?
Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-12-11 o 19:06 |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
*Guerlain Angelique -> Miniatura perfum Lolita Lempicka Fleur de corail 5ml -> Paletka korektorow Sephora : zielony, rozowy, ciemny i jasny bez. |
|
|
|
|
#100 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale brazerow uzywam od swieta najchetniej przygarnelabym jakies cienie, koncowke zapachu, moze inny korektor, tusz do rzes..sama nie wiem![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może połowa błyszczyka chanel nr 104 astral (jasnoróżowy z iskrzącymi drobinkami, na ustach efekt transparentny migoczący, chłodny odcień różu) plus połowa fioletowej kredki Diora precious violet (ciemny zgaszony, elegancki fiolet)? mam też nowy cień sephory fioletowy migoczący, zafoliowany, ostatnio dostałam. z cieni wszystkie paletki mam po 4 albo 5 ombres. albo.. 25/75 innocent TM, wersja summer (różowa). a może jak Ty lubisz te wszystkie minerały, które dla mnie są nadal podejrzane, to byś chciała podkład mineralny TBS? mam najjaśniejszy, dostałam jako nowy, dzisiaj użyłam 2 razy. to taki w pudełeczku sypki puder mineralny vel podkład. decyduj
Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-12-11 o 20:02 |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
co chciałabyś za depilator? nie mam swojej wymianki, bo nie wiem jeszcze jak się ją robi, ale mogę Ci zaoferować parę kosmetyków, ubrań i dodatków, butów, tylko napisz co byś chciała
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najbardziej chyba innocenta ![]() Tylko kartonik do korektora mam u rodzicow, wiec jak bys go bardzo pragnela, to moglabym wyslac dopiero w przyszla sobote ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi sie chyba pomyliło z odzywka klorane
masz szampon klorane o ile dobrze widze na fotkach?
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do Ciebie leci innocent piszę pw.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Klorane mialam szampon suchy, ale juz polecial w swiat
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie może?
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi sie cement termiczny
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie spodobały mi się próbki z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1255191286
sampel fair, mint multi-intensive, Sandstone morning dew - sampel w sloiczku nowy golden fair(matte) Z tym, że to niestety za dużo za cement Nie znalazłabyś czegoś jeszcze u mnie? Albo czegoś innego bardziej wartościowego?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko golden fair i probke ze zdjecia juz nie mam niestety..z EGM mam w sloiczkach :Theoda i anastaciaz jasnych odcieni, jeszcze moglabys sobie wyprobowac fairly light i fairly light neutral(razem z fair wchodza w sklad try me free FAIR EDM)
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Fairy light mam i jest dla mnie za ciemny niestety, więc oddałam mamie
Fairy Light Neutral też będzie raczej za ciemny i za żółty Mogłabyś porównać odcienie EGM Theoda i Anastasia do jakiś odcieni z EDM? Bo na ich stronie się gubię ; ) A może masz po za wątkiem jeszcze coś fajnego i jaśniutkiego? Jakieś fajne pędzle też bym przygarnęła ![]() Więc u Ciebie na pewno interesuje mnie: sample: mint fair multi intensive + sandstone oraz EGM, jeżeli kolorystycznie są zbliżone do Fair/Ivory/Sandy Fair EDMu Jak byś wstępnie widziała wymiankę? ; ) Wolałabym oddać Vichy + coś zamiast cementu, ale właściwie oddam jedno i drugie bez marudzenia, jak byś coś jaśniutkiego jeszcze dla mnie znalazła
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
zglaszam sie po paletke givenchy ...moze znajdziesz cos u mnie za nia ... zapraszam |
|
|
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie 9-tka Givenchy i kilka innych rzeczy pewnie też
![]() Czy rozważyłabyś wymianę za m. in. CK Secret Obsession 30 ml bez kilku psików? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podklady z EGM sa jasne, ale raczej w zoltej tonacji. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za: Givenchy Prissime Eyes - paleta 9 cieni nr 55 Tempting Chocolate, uzyty tylko srodkowy cien kilka raz. ??? |
|
|
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
-> Givenchy Prissime Eyes - paleta 9 cieni nr 55 Tempting Chocolate, uzyty tylko srodkowy cien kilka razy - tylko na zapach lub inna paletke, chetnie 5tki Diora, Guerlain, Urban Decay
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#118 |
|
BAN stały
|
witaj
interesuje mnie: -> Givenchy Prissime Eyes - paleta 9 cieni nr 55 Tempting Chocolate, uzyty tylko srodkowy cien kilka razy moze znajdziesz u mnie cos w zamian? moze ktorys z zapachow? |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
a moze cos za cienie?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

najchetniej przygarnelabym jakies cienie, koncowke zapachu, moze inny korektor, tusz do rzes..sama nie wiem
to może połowa błyszczyka chanel nr 104 astral (jasnoróżowy z iskrzącymi drobinkami, na ustach efekt transparentny migoczący, chłodny odcień różu) plus połowa fioletowej kredki Diora precious violet (ciemny zgaszony, elegancki fiolet)? mam też nowy cień sephory fioletowy migoczący, zafoliowany, ostatnio dostałam. z cieni wszystkie paletki mam po 4 albo 5 ombres. albo.. 25/75 innocent TM, wersja summer (różowa). a może jak Ty lubisz te wszystkie minerały, które dla mnie są nadal podejrzane, to byś chciała podkład mineralny TBS? mam najjaśniejszy, dostałam jako nowy, dzisiaj użyłam 2 razy. to taki w pudełeczku sypki puder mineralny vel podkład. decyduj 

masz szampon klorane o ile dobrze widze na fotkach?