"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-14, 19:47   #241
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
W taki razie ja zapraszam nad samo morze - do letniej stolicy Polski

Ale przecież 80 stawek dziennych po 10zł to jest konkretna kwota 800zl
No ale właśnie o to mi chodzi - żeby powiedzieli "zapłać 800 zł" a nie 80 stawek dziennych po 10 zł Brzmi bardziej ludzko

Pagka, a Ty z Ustki zdaje się? To jest letnia stolica Polski?

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ale ja Broń Boże nie wyśmiewam. Trzeba zmieniać tak długo, aż znajdzie się TO właściwe.
Tylko skąd wziąć tyle czasu

Wracam za ok. godzinę, nie pisać za dużo!

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 19:50   #242
pagka
Wtajemniczenie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
No ale właśnie o to mi chodzi - żeby powiedzieli "zapłać 800 zł" a nie 80 stawek dziennych po 10 zł Brzmi bardziej ludzko

Pagka, a Ty z Ustki zdaje się? To jest letnia stolica Polski?

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Dla mnie nie ma różnicy czy to 800zł czy 80 razy 10zł Chociaż druga opcja brzmi dla mnie lepiej bo chociaż bym wiedziała za co płacę

No niby mówią, że Ustka to letnia stolica Polski, jakies rankingi były czy coś takiego.
Stary 2009-12-14, 19:56   #243
justyna_dt
Zakorzenienie

Łeeeee, niech mnie ktoś przytuuuuliiiiii źle się czuję, a jutro kolejne 11 h w pracy

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 19:58   #244
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Och, zazdroszczę!

A ile płacicie, jeśli można spytać?

O wow Ja byłam przez 2 tygodnie na kulturoznawstwie, potem marzyło mi się filmoznawstwo Ale chyba jednak będę musiała obejść się smakiem, zresztą, jak wiecie, mam już dość studiów, więc po mgr przez jakiś czas w nic się pakować nie zamierzam
50 zł za dobę. Wydaje mi się, że to nie tak duzo, jak na taki okres, no właściwie to w sezonie. I łazienka w pokoju i w ogóle bardzo przyjemnie domek wygląda, przynajmniej na zdjęciach

Ja tez myslałam o filmoznawstwie, w zamian, jakbym się nie dostała na wot, ale tu sie dostałam, a na filmoznawstwo nie, więc w sumie dobrze
Jeszcze mi sie marzyła architektura i teraz zastanawiam sie nad jakims kursem Alez mnie kusi :P
A swojego czasu też śniłam o aktorstwie I w sumie co jakiś czas odnawia mi się to marzenie, ale jeszcze nie zdecydowałam się sprobowac...

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wiecie co tak mnie Tż wk**wia całym jestestwem że nie będę sie denerwowac bo wylewu dostane
Kawka, spokojnie

Cytat:
To Twój kierunek studiów bardziej mi się podoba, niż studia podyplomowe

I po raz kolejny doszłam do wniosku, że moja uczelnia jest uboga, jeśli chodzi o ofertę... Nie wiem, jakim cudem jest tak wysoko w rankingach
Właśnie mi się strasznie podoba i dlatego chcę dokończyć W końcu nie po to tyle nieraz zakuwałam, żeby zrezygnować
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:01   #245
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
50 zł za dobę. Wydaje mi się, że to nie tak duzo, jak na taki okres, no właściwie to w sezonie. I łazienka w pokoju i w ogóle bardzo przyjemnie domek wygląda, przynajmniej na zdjęciach
50zł w tym okresie, z łazienką to naprawdę przyjemna cena, zwłaszcza, że to Zakopane.
Stary 2009-12-14, 20:06   #246
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Łeeeee, niech mnie ktoś przytuuuuliiiiii źle się czuję, a jutro kolejne 11 h w pracy
Justynko ty moje maleństwo

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:17   #247
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Bry wieczór

Carmi piękne podziękowanie widać ze masz super kontakt z rodzicami

Olka strasznie się ten Twój Tż zachowuje

Cytat:
Ja tam piorę i gacie i skarpety i koszule TŻta, ale prasować za cholerę nie będę nie umiem on mi tyle razy mówi żebym to zrobiła, ale ja mogę jedynie ścierki prasować bo są proste i nie wymaga to ode mnie nadzwyczajnych umiejętności

Właśnie skończyłam po raz chyba 20 oglądać "dumę i uprzedzenie". Oczywiście ominęłam momenty nie dotyczące Lizzy I Darcyego, a tylko odcinek 6 obejrzałam prawie w całości. Uwielbiam ten film i ten język, jak słyszę te wszystkie "indeed" to odpływam... I w ogóle wypiłam winko i jest mi wesoło

A poza tym to moja siostra się chyba niedługo zaręczy, pokazywała mi dziś.. Ona nie chce samego diamentu bo uważa, że będzie taki zbyt mało widoczny, a ona rzeczywiście ma dużą dłoń, swego czasu znakomicie grała w siatkówkę dzięki tym "łopatom" Trochę jej zazdroszczę
A ile siostra ma lat?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-14, 20:20   #248
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Bieeedna
Stary 2009-12-14, 20:28   #249
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Pewnie, cena super A jest w necie jakaś stronka tego miejsca?
Tam to mają sezon od grudnia do września Tak przynajmniej twierdziła tablica przy kolejce na Kasprowy

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2009-12-14, 20:29   #250
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość

A ile siostra ma lat?
W lipcu skończyła 25 lat, a ze swoim TŻtem jest ponad 6 lat więc czas najwyższy żeby coś zaczęli działać
Cytat:
Prącie bardzo
Stary 2009-12-14, 20:30   #251
aanix
Zadomowienie

Cytat:
:przytu l:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-14, 20:33   #252
Basiek19
Zakorzenienie

Kobitki, takie mam pytanko.. chciałam zamówić pare rzeczy z BU bo tak zachwalałyście kiedyś tylko jak to z tymi maseczkami? Muszę jakąś specjalną wodę zamówić, do mieszania tego z proszkiem, tak? Bo nie mogę doczytać
Stary 2009-12-14, 20:35   #253
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Właśnie też się zastanawiam po co zawieszki. Ja chyba wolałabym bez, bo nie chciałoby mi się angażować Starszego, czy kto tam wódke nosi do przekładania tego z butelki na butelkę (bo chyba nie jest tego tyle, żby starczyło na powiedzmy 100 butelek ???
No my kupimy tych zawieszek tyle, żeby nie zawracać głowy staroście zakładaniem i były na tych butelkach przez wesele lub chociaż jego większość, ok. 100 sztuk myślę A po co? Bo fajne są

Cytat:
Wpadłam na taki pomysł, by oprawić pracę mgr dl rodziców i dać im pod choinkę. Myślę, że się ucieszą. Chciałabym napisać wyjątkową dedykacje tylko dla nich... Nie wiem czy takie coś mogłoby być:

Najmocniej dziękuję Rodzicom

za wspieranie mnie w dążeniu do zdobycia tytułu magistra,

za znoszenie mojej nieobecności kiedy daleko od domu uczyłam się do sesji,

za trzymanie kciuków przed każdym egzaminem,

za cieszenie się ze mną z kolejnych pozytywnych ocen w indeksie.

Za to wszystko i za wiele więcej – Kocham Was.
Piękna dedykacja, rodzice napewno będą wzruszeni
Cytat:
Jedziemy z tż do zakopca między świętami a nowym rokiem Obdzwoniłam dziś kilkanaście noclegów i już zaczynałam tracić nadzieję, ale jednak znalazł się pokój Późno się za to wzięliśmy, bo tż nie wiedział, jak będzie miał w pracy, ale już wszystko wyjaśnione, zaliczka wpłacona i teraz tylko zacznę odlicząc dni Och, jak się cieszę
Ale super, zazdraszczam

Cytat:
uprzedzam jak zwykle ostre

kolejka w sklepie

dzieciak: mamo mamo pic mi sie chce

za chwile ten sam dzieciak: mamo mamo jesc

stojacy za matka facet: niech pani dziecku arbuza kupi to i zje cos i sie napije

matka: a moze pan sobie nogami konia zwali to i potańczy pan i por**a
Ty to masz dar do tych dowcipów, nie powiem

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
No porobione zakupy świąteczne.A teraz siedzę i oglądam hotele...Tylko jest psikus...
Na tych zdjeciach prawie wcale tych sali nie widać nooo iiiii nie mam ich sprawdzonychNikt znajomy tam nie był
Hmmm to już nie rezerwujecie tej sali za 4 tys. tylko szukacie takiej, którą zaakceptuje teściowa?

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
poszlo, uwaga, o NIEUGOTOWANE NA CZAS ZIEMNIAKI! no normalnie smiechu warte. i to jeszcze moja siora miala zrobic, ale wyżyli sie na mnie ;] standart.

Strasznie Ci współczuję, pewnie potrzebowali wyrzucić z siebie swoje nerwy i padło akurat na Ciebie, biedactwo a może przenieś się na studia zaoczne i idź do pracy, jeśli na dziennych nie pogodzisz tego i tego?

Cytat:
Mówisz - masz :przytu l:

Biska jak tam na USG?

Dziewczynki kupiliśmy dziś wódkę na wesele

Poza tym byłam u fryzjera i rzuciłam pasemka i znów jestem ponętną blondynką czemu moje naturalne włosy są takie mysie, normalnie dałabym się pokroić za naturalny kolor taki jak mam po farbowaniu, żeby nie katować włosów tą farbą

Dziś po uczelni byłam w pracy, tż przyjechał mi pomóc, bo akurat był już wolny i przywiózł mi pyszny obiad - zestaw gyros, kochany jest, a nic mu nie mowiłam, że umieram z głodu

Dziewczyny mama chce mi sprawić pod choinkę biżu na ślub, szukała po mieście, ale nic ładnego nie znalazła, zaproponowała mi coś takiego na all http://allegro.pl/item846296328_krop...ki_srebro.html, jak Wam się podoba?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:38   #254
aanix
Zadomowienie

Cytat:

Pewnie, cena super A jest w necie jakaś stronka tego miejsca?
Tam to mają sezon od grudnia do września Tak przynajmniej twierdziła tablica przy kolejce na Kasprowy

proszę http://www.nocowanie.pl/noclegi/zako..._pokoje/25886/
Właśnie, prawie cały rok tam jest sezon Ale w sumie ja czy we wakacje, czy we ferie zawsze za 35 miałam nocleg w samym centrum Jakoś mi się udawało
Stary 2009-12-14, 20:42   #255
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
No my kupimy tych zawieszek tyle, żeby nie zawracać głowy staroście zakładaniem i były na tych butelkach przez wesele lub chociaż jego większość, ok. 100 sztuk myślę A po co? Bo fajne są

Piękna dedykacja, rodzice napewno będą wzruszeni

Ale super, zazdraszczam

Ty to masz dar do tych dowcipów, nie powiem

Hmmm to już nie rezerwujecie tej sali za 4 tys. tylko szukacie takiej, którą zaakceptuje teściowa?

Strasznie Ci współczuję, pewnie potrzebowali wyrzucić z siebie swoje nerwy i padło akurat na Ciebie, biedactwo a może przenieś się na studia zaoczne i idź do pracy, jeśli na dziennych nie pogodzisz tego i tego?

Mówisz - masz :przytu l:

Biska jak tam na USG?

Poza tym byłam u fryzjera i rzuciłam pasemka i znów jestem ponętną blondynką czemu moje naturalne włosy są takie mysie, normalnie dałabym się pokroić za naturalny kolor taki jak mam po farbowaniu, żeby nie katować włosów tą farbą

Dziś po uczelni byłam w pracy, tż przyjechał mi pomóc, bo akurat był już wolny i przywiózł mi pyszny obiad - zestaw gyros, kochany jest, a nic mu nie mowiłam, że umieram z głodu

Dziewczyny mama chce mi sprawić pod choinkę biżu na ślub, szukała po mieście, ale nic ładnego nie znalazła, zaproponowała mi coś takiego na all http://allegro.pl/item846296328_krop...ki_srebro.html, jak Wam się podoba?
A nie lepiej poczekać z wybieraniem biżuterii do momentu jak będziesz wiedziała jaka będzie suknia?
A komplecik ładny, na żywo pewnie pięknie błyszczy, ale no nie wiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-14, 20:48   #256
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się średnio podoba, jakoś nie w moim stylu ta biżuteria. Ale to Tobie musi się podobać

Cytat:
proszę http://www.nocowanie.pl/noclegi/zako..._pokoje/25886/
Właśnie, prawie cały rok tam jest sezon Ale w sumie ja czy we wakacje, czy we ferie zawsze za 35 miałam nocleg w samym centrum Jakoś mi się udawało
My też w wakacje płaciliśmy 35 zł Ale mieliśmy kawałek do centrum. Byliśmy pierwszy raz i pewnie jak kiedyś tam wrócimy, to będziemy już bliżej

Ech, też bym gdzieś wyjechała... Chociaż na chwilkę...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2009-12-14, 20:48   #257
aanix
Zadomowienie

Cytat:
O, mi się podoba Ale ja bym musiała zobaczyć, czy pasuje do sukienki... Bo pewnie nie do każdej.
Stary 2009-12-14, 20:50   #258
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
A nie lepiej poczekać z wybieraniem biżuterii do momentu jak będziesz wiedziała jaka będzie suknia?
A komplecik ładny, na żywo pewnie pięknie błyszczy, ale no nie wiem
Nie wiem, może i lepiej, ale co za różnica jaka biżu do jakiej sukni? Jak coś nie ten teges będzie współgrać z dekoltem, to najwyżej naszyjnika nie założę, tylko same kolczyki i bransoletkę
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:51   #259
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, też bym gdzieś wyjechała... Chociaż na chwilkę...
Ja też.... Strasznie tego potrzebuję, eh.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-14, 20:56   #260
butterfly20
Zakorzenienie

A jednak nie śpię.

Czekam na mojego marnotrawnego Nawiedzonego Narzeczonego

Carmi a te podziękowania śliczne.
I Ty mnie tak dobrze rozumiesz w kwestii tego wyskoku TŻa.

Zresztą Wszystkim Wam dziękuję za słowa pocieszenia i wsparcia

Hawwa każdy z nich ma inne zarzuty. Niestety mój najpoważniejsze,bo to on prowadził Czasem mam ochotę mu złoić skórę za to

Claris tzn.nie będziemy jej ustępować.Będzie taka sala jaką chcemy.
Po prostu skoro w tamtej nie podoba jej się nazwa i otoczenie,to spróbujemy znaleźć coś innego.Jeśli nie znajdziemy,to powiemy,że naprawdę się staraliśmy,ale zostaje ta.

W sobotę jedziemy moją Mami i TŻem do okolicznych miasteczek (Szczyrk,Ustroń,Wisła) i będziemy oglądać sale.Chociaż nie do końca mnie kręci to,żeby było tak daleko(aczkolwiek i tak do Szczyrku i Ustronia nie jest tak źle jak do tej Wisły).

Aaaa pokażę Wam co biorę pod uwagę. Mam cztery,ale jednego nie wrzucam bo w ogóle nie ma zdjęć tamtej sali balowej i musimy zobaczyć na żywo.A na tych to też niestety mało zdjęć.No ale wrzucam

http://www.hotelediament.pl/pl,strona,h6,galeria.html
http://www.hotelbelweder.pl/pl,restauracja_i_bary.html to jest sala na 200 osób

http://www.hotel-elbrus.pl/page,d231,0,pl.html

Od tego pierwszego i ostatniego dostałam już menu. Nie ukrywam,że najbardziej mi się widzi drugi,a na drugim miejscu ten ostatni

Acha jeszcze o tym zapomniałam http://www.hotelolympic.pl/gastronomia.php
No to mamy 5 do zobaczenia łaaaaaaaaaaaaaaaa

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2009-12-14 o 21:00
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:57   #261
Biska
Zakorzenienie

Na samym wstępie dziękuję za trzymanie kciuków
Badanie za wiele nie wyjaśniło niestety Kazano mi się zgłosić do poradni ginekologicznej, więc we środę czeka mnie kolejna wizyta u lekarza niestety :/

Widziałam, że niektóre z Was marudziły, że ich nie ma na liście oczekujących, za to ja jestem i na jednej i na drugiej Nie ma to jak mieć nieźle zakręcone życie

Olu, przepraszam za to, co zaraz napiszę, ale ja odnoszę takie wrażenie, że Twój Tż czuje się niewygodnie w Waszym związku, chyba nie wie jak i czy w ogóle to zakończyć i jak sobie z tym poradzić. Daj mu może trochę czasu, nie dzwoń pierwsza, nie pytaj i nie nalegaj na spotkanie? może jak mu pokażesz, że wcale nie jesteś tak "zdesperowana" (przepraszam, nie mogę znaleźć innego słowa) i nie czekasz z utęsknieniem na każdy jego krok, może wtedy się puknie w łepek? Pokaż mu jak silna jesteś

Kawka, kawały po prostu boskie! A Tż powinien dostać za złe zachowanie.

Motylku, niełatwa sytuacja ale najważniejsze, że Ty sama widzisz w nim zmianę

Kama, dedykacja i w ogóle cały ten pomysł z pracą dla rodziców GENIALNE A podziękowania piękne Na pewno będą strasznie dumni

Justynka przytulam

Pony, współczuję Ci bardzo takiej sytuacji w domu, to musi być strasznie usłyszeć od rodziców, że masz się wynieść

Claris, podoba mi się ten komplecik, ale ja jednak zaczekałabym, aż kupię suknię chyba, że wtedy będziesz miała pretekst, żeby zakupić kolejny ten zawsze się może przecież przydać tak, czy inaczej

Anix jak ja Ci zazdroszczę wyjazdu w góry

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:58   #262
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
No i nie porozmawiałam z bossem o podwyżce. Był dzisiaj nie w sosie. Poczekam na lepszy moment...
na to nigdy nie jest dobry moment... bo nawet jak będzie miał dobry humor to skutecznie mu go zmienisz

Cytat:
uprzedzam jak zwykle ostre

kolejka w sklepie

dzieciak: mamo mamo pic mi sie chce

za chwile ten sam dzieciak: mamo mamo jesc

stojacy za matka facet: niech pani dziecku arbuza kupi to i zje cos i sie napije

matka: a moze pan sobie nogami konia zwali to i potańczy pan i por**a
bwahahahha juuuuuu

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
poszlo, uwaga, o NIEUGOTOWANE NA CZAS ZIEMNIAKI! no normalnie smiechu warte. i to jeszcze moja siora miala zrobic, ale wyżyli sie na mnie ;] standart.

oni juz nie pierwszy raz mi powiedzieli to co powiedzieli, wiec cos w tym musi byc...

Kawa, ale ja daleko mam do Ciebie :P ale w sumie...
strasznie błahy powód... i przykro usłyszeć coś takiego od własnych rodziców.... :/ nie wyobrażam sobie jak się czujesz

Cytat:
Ja tam piorę i gacie i skarpety i koszule TŻta, ale prasować za cholerę nie będę nie umiem on mi tyle razy mówi żebym to zrobiła, ale ja mogę jedynie ścierki prasować bo są proste i nie wymaga to ode mnie nadzwyczajnych umiejętności

Właśnie skończyłam po raz chyba 20 oglądać "dumę i uprzedzenie". Oczywiście ominęłam momenty nie dotyczące Lizzy I Darcyego, a tylko odcinek 6 obejrzałam prawie w całości. Uwielbiam ten film i ten język, jak słyszę te wszystkie "indeed" to odpływam... I w ogóle wypiłam winko i jest mi wesoło

A poza tym to moja siostra się chyba niedługo zaręczy, pokazywała mi dziś.. Ona nie chce samego diamentu bo uważa, że będzie taki zbyt mało widoczny, a ona rzeczywiście ma dużą dłoń, swego czasu znakomicie grała w siatkówkę dzięki tym "łopatom" Trochę jej zazdroszczę
przede mną i pranie i prasowanie a nawet i sprzątanie gotowanie..... ehhhh

Cytat:
wiecie co tak mnie Tż wk**wia całym jestestwem że nie będę sie denerwowac bo wylewu dostane
szkoda Twoich nerwów kochana

Cytat:
dasz radę!

Cytat:

Biska jak tam na USG?

zgadzam się!
no Biska co tam u Ciebie..?? wszytsko dobrze?
jest co pić
jak dla mnie super! tylko faktycznie dobrze byłoby dobrać ją do sukienki, żeby się nie okazało że jest za delikatna.... lub jeżeli sukienka wypasiona to że biżuteria za mocna

Motylku bedziecie zmieniać tą salę ?? o jakich innych myślisz?

ehhh kobitki zmęczona jestem a jutro znowu praca....... a TŻta dopiero w piątek wieczór zobaczę smutno i pusto mi bez niego
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 20:58   #263
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Claris, biżu mi się bardzo podoba. W sumie jest to taki kształt naszyjnika, który będzie Ci pasował do każdej sukienki, którą wybierzesz - zwłaszcza,że chcesz suknię z ramiączkami, a nie goły gorset (do którego pasuje trochę inna biżuteria moim zdaniem). I będzie się ślicznie błyszczał. A gdyby jednak okazało się, że nie będzie pasowało nic z tego kompletu(w co szczerze wątpię) to zawsze może przydać sie na inną okazję, do innej kreacji - nie tylko ślubnej. To moje zdanie ( i zawsze na mierzenie sukni możesz zabrać naszyjnik)

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2009-12-14 o 21:01
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 21:01   #264
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, może i lepiej, ale co za różnica jaka biżu do jakiej sukni? Jak coś nie ten teges będzie współgrać z dekoltem, to najwyżej naszyjnika nie założę, tylko same kolczyki i bransoletkę
A jak nie będzie współgrać to wykorzystasz przy innej okazji ten naszyjnik? Bo tak głupio wydać kasę na same kolczyki z bransoletką.. Ale przecie to Ty masz być zadowolona, więc jak Ci się podobają to zamawiaj
Stary 2009-12-14, 21:01   #265
butterfly20
Zakorzenienie

Claris piękna ta biżuteria

Ja myślę,że nie ma wielkego znaczenia jaką kieckę będziesz do niej mieć.Biała i ivory i tak będzie pasować Ja bym już brała.

Stary 2009-12-14, 21:04   #266
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ja też.... Strasznie tego potrzebuję, eh.
Tak, ja też...

Motylku, ta druga sala - bajka

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2009-12-14, 21:05   #267
justyna_dt
Zakorzenienie

Dzięki za wszystkie przytulaki - od razu mi lepiej już jestem w domku
Biska, hah... na dwóch listach, wiesz jakie byś miała szczęście, gdyby to były kolejki po kiełbasę?

Idę chyba pograć chwilę w Simsy 3. Stworzyłam ładną rodzinkę P-P, domek sobie powolutku montują, za niedługo planują sobie zmontować dzidziusia

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-14, 21:06   #268
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ja też...

Motylku, ta druga sala - bajka
To chyba mój faworyt,także dlatego,że ma okrągłe stoliki i kolorystyka taka jak lubię

Hotel 5 *. O ile nie będą wydziwiać z menu to bierzemy.Bo ja nie chcę żadnych przepiórek i innych takich:P

Stary 2009-12-14, 21:08   #269
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za wszystkie przytulaki - od razu mi lepiej już jestem w domku
Biska, hah... na dwóch listach, wiesz jakie byś miała szczęście, gdyby to były kolejki po kiełbasę?

Idę chyba pograć chwilę w Simsy 3. Stworzyłam ładną rodzinkę P-P, domek sobie powolutku montują, za niedługo planują sobie zmontować dzidziusia
Szczerze, wolałabym być tylko na jednej ale takie życie...

Kurczaki, też gdzieś miałam te simsy, ale już tak dawno w nie nie grałam, że nie pamiętam gdzie Chyba wybiorę się na poszukiwania w związku z tym :P

Motylku, mnie też ta sala najbardziej się podoba z tych wszystkich, chociaż ja w takim eleganckim, dla mnie bądź co bądź trochę "sztywnym" lokalu chyba dziwnie bym się czuła :P no ale ważne, że Tobie się podoba

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-12-14 o 21:10
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 21:11   #270
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
To chyba mój faworyt,także dlatego,że ma okrągłe stoliki i kolorystyka taka jak lubię

Hotel 5 *. O ile nie będą wydziwiać z menu to bierzemy.Bo ja nie chcę żadnych przepiórek i innych takich:P
Ciekawe jaka cena w tych 5* Mnie to już 3* z nóg zwalają...

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Szczerze, wolałabym być tylko na jednej ale takie życie...

Kurczaki, też gdzieś miałam te simsy, ale już tak dawno w nie nie grałam, że nie pamiętam gdzie Chyba wybiorę się na poszukiwania w związku z tym :P
Czy tylko ja nie mam czasu na granie i mam wyrzuty sumienia, że siedzę na wizażu?

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości