![]() |
#4501 |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
![]() ![]() ![]()
#4502 |
Zakorzenienie
|
POPRAWKA zrobie fotki o ile moj Tz do domu wroci
![]()
#4503 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Rozeznanie
|
mi też zjeść nie chciała, wcisnełam 100 i to z potem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny.
![]() Jestem 4 dni po op. w piątek idę na zdjęcie szwów... i w związku z tym mam do Was pytanie... Czy już po zdjęciu szwów można założyć jakiś porządny stanik sportowy zamiast tego pancerza, który w tej chwili mam na sobie??? I po jakim czasie odzyskałyście całkowitą sprawność fizyczną? Zgóry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4508 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ania - Ty jak umowa z bankiem drobnym druczkiem ..przyzwyczaj że już na klacie nie ma pustyni są piękne piersi !!! Uciekam usypiac młodą i pewnie sama padnę Buziaki !! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4510 |
Rozeznanie
|
no jak tu o cyckach, botoxach itp to ja idę o krok dalej...ale taki siedmiomilowy w dół..tam tez jest co poprawiać, coś skrócić, cos wydłużyć, odciąć, doszyć, zwęzić...no mówie...cały bajer usług...i nie mówcie, że nie wymagacie...tam tez zmarszczki sie robią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Prosze a jednak wrocil
![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-17 o 11:26 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4513 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedz mi jeszcze, (nie biorac Twojej pracy pod uwage), czy chcialabys wieksze, czy sa ok.??? W srode mam op. i caly czas mysle nad rozmiarem... ![]()
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno nie mam uczucia niedosytu ![]() ![]() Ja nie umiem Ci tak bezstronnie na to pytanie odp. bo ja zawsze bede o wygodzie ze wzgledu na sport myslec , tego sie nie da wylaczyc ![]()
![]() |
#4515 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ja tez jutro trzymam kciuki za kazda z osobna, za to by wszytsko poszlo wspaniale! powodzenia i wracajcie z najlepszymi wiadomosciami a co niektore to zdjecia szybko wstawiac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4516 |
Wtajemniczenie
|
Pysia wyładniały ci te piersi a co będzie dalej ! no no;-))
#4517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie narzekam nie miałm problemu z wizyta u niego a byłam juz 4 razy dwa przed i dwa po operacji. WYSTARCZY POJECHAC. PROSTE. A MAILE dO NIEGO JAKO SPAM DOCIERAJA z polskich skrzynek pocztowych... ponownie mam sie pojawic na poczatku lutego mi piersi zrobił bajeczne na efekt nosa czekam kiedy lezałam w szpitalu widziałam równiez zrobiony przez niego zabieg poniesienia skóry po plastyce brzucha wraz z podniesiem piersi... po prostu bajka.. i ta pcjentka równiez nie narzekała a to był jej drugi zabieg u niego... dlatego nie rozumie skad te dziwne opinie ze szukaj wiatru w polu? on kazdego dnia w klinice siedzi od świtu na sali operacyjnej tak ze łatwo go znalezc, bo knłami po klinice nie chodzi ![]() ![]() przynjamniej jak ja byłam to nie chodził ![]() najważniejsze jest to ze nie mam autostrady miedzy cyckami he dreny mi sciągały syf przez trzy dni tak że zero dolegliwosci, mnie nie bolały cycki w ogóle... tylko nos dawał mi w tyłek, i daje he ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() pysia full wypas cycki a ja mam juz proste ![]()
Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów.... Edytowane przez kalykaly Czas edycji: 2009-12-15 o 00:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Morgan6 ![]() ![]() jak i za te jutrzejsze.. Renatq ![]() ![]() nie wiem czy kogoś nie pominęłam.. ..dziewczyny,powodzenia.. ..pięknych efektów i szybkich powrotów do sprawności.. ![]() ![]() ![]() Niech moc będzie z Tobą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze a tym samym wiele się zmieni na lepsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak po dzisiejszym i jutrzejszym dniu napłynie wielki transport dobrych wiadomości,to kto wie..może jakieś ... ![]() ![]() ![]() byś miała czas na choinkę,prezenty,wigilię i takie inne.. ..wiesz..ziemskie sprawy.. ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrej nocki i słodkich snów dla wszystkich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
okropnie dużo ci policzyli ![]() powaznie ja za botox lwia kurze i czoło płaciłam 1200 teraz ide w styczniu i wypełniacz chce na skronie zeby oczy troche podciagnac i kurze skorygowac bardziej dzieki temu, o bruzdch wypełniaczem jeszcze mysle ale doktorek pow. ze jeszcze małe mam ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- jezu jakies operacje mamy a ja tak po tyle jak zwykle... DOŁACZAM SIĘ I TRZYMAM KCIUKACZE ZA WSZYSTKIE DZIEWCZYNY... I ICH CYCOLE...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
moderator Miska zalecała..
---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- "hit_me" ![]() ..aj,sorry,to cytat z Horo..Zwracam honor.. Edytowane przez macerata Czas edycji: 2009-12-15 o 01:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za Wasze wsparcie! Jeszcze jeden dzień i mmmm ;D
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Stresiorka
![]() ![]() ![]() Hit me -na początek się przywitam, bo się chyba nigdy nie poznałyśmy ![]() ![]() Co do piersi - faktycznie są trochę krzywuski ![]() Czasami trzeba długo czekać, aż się wszystko ładnie ułoży i powstanie piękny biuścik ![]() ![]() Moje 'przody' też anatomy i też ponad 5-cio miesięczne w tej chwili wyglądają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że w twoim przypadku kontakt z lekarzem wskazany. Jak nie będzie chciał Ciebie wpuścić drzwiami to wejdź oknem (wiadomo o co chodzi ![]() Macerata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agnelka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-12-15 o 01:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jaki posłuch ![]() ![]() Kalykaly - Hit_me pisała ze jest z UK więc polski spam to nie jest - przed op pisała do Dr i miał czas odpisywać teraz jak juz jest po kasa poszła to ja zlewa..a pojechać pewnie ze proste tylko to też troche kilometrów ![]() MYA - trzymam trzymam mocno !!!! Morgan - tez trzymam !!!!! czekam na wiecści TINI wszystkiego naj!!!!!! spelnienia wszystkich marzeń !!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
Czesc wszystkim;D Bylam ta zajeta wczoraj,ze szok! W jeden dzien zrobilam wszystkie badania. Lekarz wczoraj dwa razy dzwonil;D hehe Ale fiksowalam juz popoludniu i tak sobie myslalam,ze moze jednak nie robic,ze dam rade bez..zeludzie pieniedzy nie maja a ja vycki jade robic.
Teraz jest juz ok. Ide zjesc sniadanko i koniec.. Trzymam kciuki za Mye i Misssixty - bedzie dobrze;* Buziaki! Pysia dobrze,ze wstawilas jeszcze wczoraj fotki. Musze zapytac o te 350.. Sliczne sa i takie naturalne.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Mya slonce trzymam kciuki
![]() Tini wszystkiego NAJ ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty sie jeszcze zastanow czy napewno chcesz rozmiar ponizej 300 ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- aaaaa agnes o Tobie tez mysle ![]() ![]()
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
pysia,
zajeśliczne ![]() ![]() ![]() ![]() poczekaj... piersi się zrównaja i będie jeszcze piękniej ![]()
#4527 |
Zakorzenienie
|
horo jak Ty tak mowisz to musi tak byc
![]() ![]()
![]() |
#4528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś pytalam, czt chciałaś takie niewielkie implanty czy więcej się nie da ![]() Pogadaj jeszcze z doktorkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Mya, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tini, wszystkiego naj... ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
a moje sny ... calą noc sniło mi się, ze szukalam w rodzinie kogoś, kto zaopiekuje sie moimi dziećmi ... wizyta u dr okazala się wyrokiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- na pewno tak będzie ![]()
![]() |
#4529 |
BAN stały
|
Kurcze, dziewczyny, czy te 350 to rzeczywiście są niewielkie czy po prostu większość osób decydujących się na operację ma małą wyjściówkę. A może większość z nas nie chce by od razu rzucało się w oczy, że robiło biust. Nawet jak oglądam zdjęcia na stronkach klinik to kojarzę opisy, że tam wszystko oscyluje w granicach do 300.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
BAN stały
|
Dziekuje wam za zyczenia
![]() Miska moje cycuchy bez zmian,jeszcze mi zadna ostro nie zjechala sa tylko troche nierowne.Wczoraj jak zmienialam plastry to widzialam znaczna poprawe.Ciecie juz nie jest mocno zaczerwienione,chyba sie ladnie zagoja ![]() Dzisiaj wielki dzien !!! Ja sie boje jak wy zaczniecie fotami sypac :P Jak nie skomentuje zdjec to wiadomo co sie stalo ![]() ![]() Pysia cycuchy masz wysmienite :P Ps .kto ma wyprobowany przepis na lasagne?? ![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-12-15 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.