|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Jenny faktycznie fajniejsza ta oferta p. Tomka
Honolinka śpij Kochana - nalezy Ci się odpoczynek Stysik wiem, chciałam jakiś inny avtar, bo Meg miała niemal identyczny ![]() Elunka czasem mój Łukasz jest strasznie zakręcony ![]() Ma.ko fajna sukienka - a dodatki dowolne, bo do czarnego wszystko pasuje |
|
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
isabele dziękuję
Mi również się bardzo podoba,ale TŻ kategorycznie nie ![]() Nie zna się po prostu ;p
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie tak czytam wszystkie posty i patrze na swój avar i się zastanawiam kto pisze
|
|
|
|
#2194 |
|
Konto usunięte
|
isabele tak,niedługo się maleństwo pojawi i sterroryzuje domowników
. Wewnętrznie czuje,że będzie to dziewczynka,a czemu? sama nie wiem . Jutro mam do gin właśnie i się denerwuje troche,bo zrobi mi wreszcie pierwsze USG ivona84 staram się wyopoczywać,ale im dłużej śpię tym gorzej zmęczona jestem
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15866679]isabele tak,niedługo się maleństwo pojawi i sterroryzuje domowników . Wewnętrznie czuje,że będzie to dziewczynka,a czemu? sama nie wiem . Jutro mam do gin właśnie i się denerwuje troche,bo zrobi mi wreszcie pierwsze USG ivona84 staram się wyopoczywać,ale im dłużej śpię tym gorzej zmęczona jestem [/QUOTE]Bo to chyba tak jest z tym spaniem jak mówisz. Ale jeśli potrzebujesz snu, to spij
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinko wyśpij się póki mozesz, bo potem nie będziesz miała tyle czasu na sen przez bardzo długi czas
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Znowu mnie nie było długo, ale kompletnie miałam czasu ostatnio (załatwianie sali, prezenty, praca licencjacka), ale chyba zaczyna się powoli stabilizować ![]() Nadrobię Was, kiedy tylko będę mogła. a TERAZ POZDRAWIAM
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2199 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przynajmniej to juz masz z głowy.. ja mysle ze my to dopiero dja i autko na targach w lutym znajdziemy ![]() Cytat:
Cytat:
ładna i przyda sie pewnie nie raz bo jest uniwersalna do wszystkiego ja dopasujesz![]() ja pewnie na zakupy sylwestrwe wybieore sie po świetach bo wtedy bedzie mniej osób i oczywiscie przeceny DZIEŃ DOBRY ![]() uciekam zaraz do pracy... wode mi dzisiaj wyłaczyli.... musiałam podgrzac wode i w garnku sie myć nie pisałam wczesniej ale tż ma teraz na uczelni w srode jaką impreze i pytał czy moze isc z kolegami no to mu mówie ze spoko idz ![]() a potem napisał sma " jeżeli sie zdecyduje pójść to chce żebys tam ze mną poszła " eeeeeeee no ja z chęcią ![]() buziaki miłego dnia bede wieczorem
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko ostatnio byłam z kumpelami i tez jedna mierzyła tą właśnie kieckę
Tak jak dziewczyny mówią, mała czarna zawsze się przyda a z dodatkami można szaleć![]() honolinka tez już bym się nie mogła doczekać żeby "zobaczyć" bobaska ![]() ivona Dawid też nie chce żebym miała podwójne nazwisko. Ja sie zastanawiam, ale chyba będę miała po mężu, tak tradycyjnie ![]() Idę sobie poprasować spodnie i koszule do pracy
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooo, brrrr...a ja czapki nie wzięłam. Myślałam że mi kaptur wystarczy a zapomniałam że on lubi spadać ze łba
|
|
#2202 |
|
Raczkowanie
|
Śmiać mi się chciało z TŻ bo wczoraj mówię mu żeby sobie czapkę ubrał bo jest zimno jak cholera,na co on mi odp że przecież nie pracuje na zewnątrz no to OKI.A dzisiaj rano pyta się:Kochanie gdzie jest moja czapka :P
Faceci
|
#2203 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Coś nie mam dziś zapału do pracy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja to z czapki się nawet nie ruszam ![]() Wracam do pracy bo szefostwo wróciło.
|
|
#2204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zalezy jaki kolor bardziej Tobie pasuje. Ja wybrałabym łasnie fioletowy bo w czarnym wyglądam jak trup
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Anemeon nadrobisz - ja też ostatnio przez to przechodziłam
![]() Meg współczuje braku ciepłej wody - w zeszłym miesiącu też nie było wody i ogrzewania, bo awaria. Elunka mi Łukasz kupił kurtkę z wielkim kapturem, że ludzie w autobusie mi non stop zawadzają o niego, a w pracy mówią na mnie Eskimos ![]() Bruneteczka - to samo miałam z Łukaszem w niedzielę. Wychodzimy do kościoła, a ja mu mówię, żeby założył szalik i rękawiczki, bo zimno, a on nie. Ale jak wróciliśmy i wychodziliśmy na miasto to założył. Tylko ja mu musiałam szalik założyć, bo nie umie ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Ma.ko ja też bym wzięła fiolet, bo mi w nim ładnie i w sumie jak będziesz miała jedną czarną sukienkę to po co Ci druga. I dla mnie to nie kolor jednego sezonu - kupuje ciuchy w kolorach, które lubię i mi pasują, a że akurat jest na nie moda to co z tego. Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-12-15 o 10:23 |
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Pobiłam rekord oszczędności:d zszyłam rajstopy
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluacje
W sumie to teraz są modne rajstopy we wzory
|
|
|
|
#2208 |
|
Konto usunięte
|
Ej dziewczyny,a ja mam problem
. Nie wiem co mam kupić mamie na gwiazdkę... Tata już wyprzedził mój pomysł i kupił jej perfumy. A ja tak myślę o jakimś ładnym komplecie bielizny-będzie pasowało,jak myślicie?
|
|
|
|
#2209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15866679]isabele tak,niedługo się maleństwo pojawi i sterroryzuje domowników . Wewnętrznie czuje,że będzie to dziewczynka,a czemu? sama nie wiem . Jutro mam do gin właśnie i się denerwuje troche,bo zrobi mi wreszcie pierwsze USG ivona84 staram się wyopoczywać,ale im dłużej śpię tym gorzej zmęczona jestem [/QUOTE]oooo juz pierwsze USG? ale fajnie ![]() DZIEEEEEEEEŃ DOBRY ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam z pracy i teraz sobie siedze i czekam... na kuriera. Tzn mysle, ze dzis przyjedzie skoro paczki wczoraj zostaly nadane heh czekam na 3 paczki :P w jednej tipsy, w innej zakupy pazurkowe tj,. żele, pilniki itd i w jednej prezent dla mamy ![]() A wiecie? mama wczoraj dostala prace jako niania ona tak uwielbia male dzieciaczki. Bedzie sie zajmować polroczną dziewczynką i moze ją zabierac do domu czyli tez bede mogla jej pomoc wrazie czego to bedzie tak jakbym miala siostrzyczke hehe
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
ivonka żeby nie było to to były właśnie grube rajstopy we wzory
i używam ich wyłącznie pod spodnie![]() honolinka no zależy jakie relacje masz z mamą. Moja by może sie ucieszyła, ale ona sama ma problemy z dobraniem czegoś odpowiedniego dla siebie, więc ja nie porywałabym sie na to. |
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15867195]Ej dziewczyny,a ja mam problem
. Nie wiem co mam kupić mamie na gwiazdkę... Tata już wyprzedził mój pomysł i kupił jej perfumy. A ja tak myślę o jakimś ładnym komplecie bielizny-będzie pasowało,jak myślicie?[/QUOTE]Ja też mam problem z mamą i mam takie pomysły - moze skorzystasz: pościel, bluzeczka, coś ze srebra albo korale, szalik, torebka. Najbardziej chyba by była zadowolona moja mama z torebki, bo mi mówiła, ale dziś idziemy razem na zakupy prezentowe dla naszych chłopaków i wybadam sprawę. Pewnie mama też che wybadać sprawę, bo mówiła, ze nie wie co mi kupić - dziwne, że nie wie, ale jak się razem nie mieszka to tak moze być
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15867195]Ej dziewczyny,a ja mam problem
. Nie wiem co mam kupić mamie na gwiazdkę... Tata już wyprzedził mój pomysł i kupił jej perfumy. A ja tak myślę o jakimś ładnym komplecie bielizny-będzie pasowało,jak myślicie?[/QUOTE]ja myślę, że to fajny pomysł oczywiście nie jakiś perwersyjny? tylko ładny ![]() Jenny - mamy salę i DJ-a Po NR też poszukamy fotografa i kamerzystę (zastanawiam się czy w ogóle go chcemy, Mamy namawiają, my sceptycznie do tego podchodzimy, ale może rzeczywiście taka pamiątka jest raczej dla innych niż dla nas...). Jenny, czytałam, że fotografa masz wybranego, wybierałaś na targach ślubnych, czy tak po prostu? a prezenty kupione, tylko D. muszę kupić, licytuję na allegro jedną część,a co dalej nie wiem. Chciałam mu kupić portfel, bo jego jest w stanie zgonu, a on mi mówi, że on się do niego przywiązał :/ Głupi czy co... |
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My na początku nie chcieliśmy kamerzysty, ale jednak będzie i nie żałuję ![]() A na targi szliśmy z myślą, żeby poszukać kamerzysty, auta i fontanny - i tak oto znaleźliśmy p.Tomka, a że miał lepszy pakiet niż p.X to zdecydowaliśmy się wziąć u niego też foto. A tamta p.X to ja do niej chodziłam często robić takie fotki np. do dowodu, legitki, a znajomi ją polecali na ślub i wstępnie wzięliśmy, no ale oferta p.Tomka była korzystniejsza ![]() A jaką macie salę i dj-a ?
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Konto usunięte
|
anemnom no właśnie o taki ładny,wyjściowy,nie perwersyjny mi chodzi. Ona zawsze ma stanik z jednej parafii,a gacie z innej. Nie ma takiego porządnego kompletu
.ivona84 ja mamie nigdy nie kupuje rzeczy na prezent,które są przeznaczone do domu typu pościel czy garnki czy jeszcze inne .Korale już dostała w zeszłym roku właśnie ode mnie. A torebke? Ona musi sobie sama wybrać,bo jest okrutnie wybredna . A bluzka? No może może.. . Ale chyba ta bielizna najlepsza będzie...
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
TZ nie chce kamerzysty. Dlatego, ze jego ojciec jest taki ze bierze swoją zwykla kamerke i zamiast sie bawic na slubie to caly czas filmuje
na slubach swoich corek tez łaził z kamerką... a ja bym chciala zeby kurde sie bawil a nie.. :| moze jak zobaczy, ze jest juz kamerzysta to nie bedzie tak robil... ale TZ nie chce kamerzysty no i jestem w kropce...No i wogole chce profesjonalny film a nie normalnie nagrywany... Fakt, ze on tam jakos obrabia sobie te filmy itp ale to nie to samo... Mi nie wystarczy amatorski filmik..
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sala niestety nie ma strony internetowej... Dom Weselny w Radzionkowie (2 minuty od kościoła parafialnego, czyli bez przewozu ), a DJ (nie wiem, czy mogę mówić, żeby mnie nie posądzono o reklamę... )
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinko jak nie ma mama jednego porządnego kompletu to na pewno jej się przyda
![]() Torebke to ja akurat wiem jaką, bo pokazałam jej swoją nową i powiedziała, że chce coś podobnego tylko w innym kolorze
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-12-15 o 10:47 |
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam sobie na chwilę na kieleckie PM, ale ładną sukienkę jedna z dziewczyn wkleiła => http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1226
I uwaga chwalę się do ślubu cywilnego zostało nam 560 dni
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak ,wiem coś o tym ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15867390]anemnom no właśnie o taki ładny,wyjściowy,nie perwersyjny mi chodzi. Ona zawsze ma stanik z jednej parafii,a gacie z innej. Nie ma takiego porządnego kompletu .[/QUOTE] W takim razie myślę że możesz jej kupić fajny komplecik. Mama się ucieszy i pewnie poczuje jak nastolatka, a i tata skorzysta ![]() Jenny śliczna ta sukienka! Zapisuję
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
jenny faktycznie fajna sukienka
![]() No nic, zmykam bo musze się doubierać i pędzić na busa trzymajcie kciuki żebym nauczyła się duuużo bo chyba już potem trafię na normalną zmianę a nie na douczanie![]() P.S. Muszę tej dziewczyny zapytać czy jak jest wolna chwila to można na neta wchodzić ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

=> 55 
. Wewnętrznie czuje,że będzie to dziewczynka,a czemu? sama nie wiem

Perfect Housewife

na kuriera. Tzn mysle, ze dzis przyjedzie skoro paczki wczoraj zostaly nadane heh czekam na 3 paczki :P w jednej tipsy, w innej zakupy pazurkowe tj,. żele, pilniki itd i w jednej prezent dla mamy
Kroimy: 2016(?)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tylko ładny
)