|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem szaleją- IV część oficjalnie rozp
jakoś nie możemy się zebrać na tą wymianę
![]() nagrałam Filipa jak chodzi
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem szaleją- IV część oficjalnie rozp
WITAJCIE
![]() Cytat:
Cytat:
Pokaż ![]() Zanka dzis rano Tarasi odeszły wody (termin ma tak jak ja- na czwartek )Syla i bardzo dobrze, ze braliscie od tej siostry Tz bodajze syna (chcisliscie, tak?)- no bo siostry to absolutnie Tylko, ze to był asyn innej siostry czy tej od sprzedawania rzeczy na allegro?My bierzemy na chrzestnych mojego kuzyna (mamy siostry syn) i kuzynke najprawdopodobniej (taty siostry córka)...Tej kolezanki o której pisalam absolutnie nie....Popierwsze dziwna jest, te jej pytania, jakby nie docieralo do niej, ze mi sie to nie podoba (wczoraj znów pisala z tym swoim: byc), to juz jej powiedzialam, zeby pisala normlanie to jak odeszla na chwile po cos tam to znów to samo zaczeła:/ no nie wiem dziwna jakas...poza tym chyba sciemnia cos...albo taka bajkopisarka, co ma sto mysli na minute... A ja cała noc nie spałam prawie- jakos tak po 24 poszlismy spac, ale do 3 to ja chyba mialam skurcze no bo zabolało dosc mocno (ale dalo sie przezyc) przez jakies 10 sekund i przestawalo i tak z dwie godziny, wiec nawet nei moglam zasnac...mysliscie ze to moga juz jakies skurcze byc?
|
||
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Domi nie wiem czy wiesz, ale Tarasia ma nazwisko po meżu takie jak ja po mężu hihi
prawie jak rodzina http://www.youtube.com/watch?v=5Skyf5qekoY http://www.youtube.com/watch?v=Ygx4WniseH0
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak moj malzon wpadl w szal zakupow swiatecznych to matko jedyna.....a myslalam ze z nas dwojga ja jestem rozrzutna a tu prosze ale od 3 lat prawdziwe pierwsze swieta wiec niech chlopak ma ![]() A bedzie ten filmik tam gdzie zawsze? to chetnie obejrze )
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
mischoko jasne, youtube-zanka205
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEKI!! bo ja w pracy ani allegro ani you tube zadnej muzyki zadnego filmu ale w koncu to praca
ale po pracy chetnie w domu poogladam wiec zarzuce sobie
|
|
#37 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Nie udalo sie bo nie ma bierzmowania wiec wzielismy kolege i problem z glowy. Siostra opadla od razu na starcieNie wiem czy to co mialas to juz skurcze . Na poczatku boli brzuch jak na okres ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny jak robi sie takie zestawienie kilku zdjec naraz??? Chcialabym zrobic taka skladanke na jednym zdjeciu....
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() regularne napewno nie były, zreszta potem przeszło...no ale wczesniej czegos takiego nei mialam ide sobie zrobic omleta...ze sto lat nie robilam... |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Domi a nie mówiłam, że coś się zacznie dziać?
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
ale to było w nocy i przeszło juz...i znów cisza jak makiem zasiał ![]() Filipek słodki, body ma adekwatne do siebie
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie, rozkręci się
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
LASKI OCENIAMY WATEK NA 5!
Zanka chyba za rok ![]() Juz mama mi dzownila ze jej kolezanki corka urodzila jakos 2 tyg temu, a termin miala po mnie, nawet nie wiem czy nie na poczatek stycznia....grr ggrrrrr |
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pamietam jak ja bylam po terminie . Wszystkie rodzily, nawet te co mialy termin po mnie a ja wciaz bylam w dwupaku . Az pewnej nocy przyszla kolej i na mnie . Nie znasz dnia ani godziny. Moze cie zlapac nawet za chwile, czego ci zycze
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos wam pokaze i spadam na spacer bo u nas bialo
Coreczka tatusia ![]() Załącznik 2721252
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Syla muszę Ci powiedzieć że macie cudowny dom, pięknie urządzony
nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się tak pięknie urządzić choć swoje mieszkanie a zanosi się, że dziadek dłuuuugo pożyje, a nie wiem czy mając 30-35 lat będę chciała zaczynać się urządzać na swoim ta myśl mnie dobija chciałabym już teraz mieć swój własny kąt i wszystko ułożone jak należy póki co żyjemy na wynajmowanym, za 2 lata pewnie będziemy szukali czegoś nowego i tak w kółko ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- sprzedaję huśtawkę raz wystawilam ją na allegro, 7 osób obserwowalo, nikt nie zalicytował dwie osoby później się pytały o nią ale nic nie wyniklo teraz w końcu ktoś ją zalicytował za 3 dni aukcja się kończy ale przynajmniej wiem że się sprzeda chodzik mieliśmy pożyczony, Filip użył go kilka razy a teraz go oddajemy bo już nie potrzebuje nie mogę się doczekać remontu pokoju młodego w końcu będzie przytulnie i czysto
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Witam..
rano byłam w kosciolku..bo rekolekcje.. ![]() widzialam dzis....kota zamarzniętego..o matko..biedaczek..... zjadalam sniadanko.. po kosciele jeszcze poszlam do tz do sklepu i spotkalam swojego wychowawce z czasow liceum..i mowi mi 'co to za ladna dziewczyna mi dzien dobry mowi' on zawsze zaczepial hihi jest extra..ja sie peszę przy nim.. i potem w sklepie był za mną..kupiłam coś..i do 2 stoiska poszlam.. a pani sprzedawczyni do mnie jeszcze reszta..a on: 'o zobaczyla mnie i juz nawet reszty nie chce, oj ela, ela' hahah Sylwia..prawdziwa córeczka tatusia.. zdjatka taki jakby kolaż kilka zdjęc w 1 pliku zrobisz przy uzyciu programu photoscape lub picasa ![]() Domi już niebawem będziesz mamą..lada chwilka, lada dzień... Misia wyspałaś się..? ![]() Zanka ale masz cudownego chłopczyka.. SUPER ![]() Laski, Tadzia, Garfi, Zuzia, Alkamor, Ala, Vcelka, i reszta lasek.. co u Was
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-12-15 o 12:45 |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
witam
buu i namarzłam strasznie,ale robi sie goraca herbatka musze sie rozgrzac ![]() pozdrawiam was wszytskie
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Elus nie wyspalam sie ale jest nie najgorzej - dzis zeby sie nie przemeczac zamawiamy pizze
ale len ze mnie ale naprawde musze odpoczac troche.... a dopieor wtorek jest
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendoberek z rana !!!
ja wstalam dzis o 10tej, juz po sniadanku - normalnie Syla moge podac twojej malej reke...ale ja chyba moge - bo dzis na noc ide do pracy ...dzis w planach mam : - obiadek do zrobienia : "cycki z kurczaka w pomidorach i pieczarkach" - opstrykac kartki i witraze i w koncu je wyslac - zamowic prezent dla meza na swieta - a wymyslone:'Kurs doskonalenia jazdy'...normalnie zostanie potem Kubica )))...i chyba mi pozostanie jedynie zawod fotoreportera na zawodach, w ktorych bedzie brac udzial ..zeby sie z nim zobaczyc, choc na chwile...![]() - dokonczyc prezent dla tescia - wymyslilismy mu kolaz ze wspolnych zdjec rodzinnych..no i wydrukowac by wypadalo ![]() - no i wybieram sie z mama na kiermasz swiateczny do Gdanska - jeszcze do 'zalatwienia' zostal nam : moj brat i ojciec...
|
#50 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry
melduje się...ja dopiero wstałam... ale mam chrapaka dzisiaj ![]() najchętniej dalej bym spała... Idę luknąć na Olivkę
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Helo Madzia
ja wciaz czekam na te fotki kartek bo normalnie piekne sa na bank tak jak twoja bizu nie umiem sie doczekac jeszcze tydzien bym mogla swiatu pokazac )Czy przelewy doszly ?
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Gardełko pobolewa, a raczej drapie.. miałam robić pranie ale idę poleżę..
kupiłam pierś z kurczaka i na zjazd zamierzam sobie coś przyszykować dobrego..ale w ten piątek mi się nie chce jechać..ehh ![]() Dra .. zimno strasznie.. taki ziąb.. ale ciepluśko się ubrać i jest git.Magda.. czekam na fotki kartek i biżu..? Zamawiam sobie koraliki.. na sylwka chcę coś zrobić ale nie bardzo wiem co by mi pasowało.. na pewno chce jakieś wiszące kolczyki..i błyszczące..![]() Misia.. odpoczniesz we wtorek ![]() OO ja dziś już 15.. przecież zaraz są święta.. ![]() strasznie mi szybko czas ten leci..
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze w srode do pracy ale potem juz swieta..... jupiiii!!! a ja mam wolne 24-25-26-27-28 potem do pracy na caly dzien 29 i potem znow wolne 30-31-1-2-3 jeeeeee!!!! juz nie moge sie doczekac )
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
Witajcie
![]() Tak wiem Zanka ze zle zrobilam.....ale moze juz nie bedzie pisal Syla-Super fotka i fajnie ze chrzest za niedlugo.... Wrocilam od Piotrka pogoda fajna bo zimno ale tak przyjemnie....bylam dzis JAkos sie dziwnie czuje...tz..jak bym byla chora i wszytsko mnie bolalo...ale wsumie nie wiem...bo moze to nerwica...A tak to wszystko oki..sypie snieg i robi sie swiatecznie... |
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
zanka śliczny Filipek i już chodzi
![]() zuziunia a spij sobie do woli ![]() eluśka no ziąb,ale jak tak sie stoi pare godzin to człowiek marznie niestety,byłam grubo ubrana,ale i tak zmarzłam buu miska to będziesz miec wolne to korzystaj z wolnego
|
#56 |
|
BAN stały
|
Robimy z mamą ciasta na święta i farsz na pierogi z grzybami
zapach grzybów unosi się w całym domu... |
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az sama sie zdziwilam, ze tak dlugo ![]() bylam przedtem na miescie, nic ciekawego nie kupilam ![]() pozniej jeszcze do babci skocze Tyle nauki mam (wczoraj do 1.30 siedzialam i kulam) ja juz chce zakopane |
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się i ja
Nie mam dziś humoru, jutro do Was zajrzę, mam nadzieje, że będzie już lepiej, bo nie chce psuć dobrej atmosfery.
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, a nie wiem..tak jakoś mi się napisało, że we wtorek.. bo Ty wcześniej pisałaś..
?Vcelka Zrobiłam przemeblowanie w pokoju padam na twarz ;(.. idę pranie rozwieszę i odpoczywam.. boli mnie serduszko i nie wiem co jest..:/
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
syla - zanka ma rację
.A co do zdjęć to to się kolaż nazywa.Można zrobić np. w programie Picasa.Za darmo można go z google pobrać![]() domi - obijasz się ![]() dzień dobry mąż do pracy pojechał a mnie ząb boli |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

. Wchodze w subskrybowane watki a tam ostatni post na lejdiskach napisala Agaz, mysle sobie czyzby jakas zadyma byla
. A tu sie okazalo ze juz nowy wateczek
.

Tylko, ze to był asyn innej siostry czy tej od sprzedawania rzeczy na allegro?
no bo zabolało dosc mocno (ale dalo sie przezyc) przez jakies 10 sekund i przestawalo i tak z dwie godziny, wiec nawet nei moglam zasnac...mysliscie ze to moga juz jakies skurcze byc?

. Uwielbiam te wydatki przed swietami

i nie wiem co jest..:/