Największy wstyd i siara w Twoim życiu... - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-19, 12:18   #181
angela0033
Zadomowienie

Dot.: Największy wstyd i siara w Twoim życiu...

mi się przypomniała jedna historyjka

Pierwsza klasa LO.Nauczyciel od wf-u powiedział,że dzis idziemy na spacer,więc wszystkie dziewczyny poszły.Tak się zdarzyło,że ja z przyjaciólką szłam koło faceta od wf-u i tak się zgadało o słońcu,o promieniach UV no i ja na to:
-proszę Pana,ja to w zeszłym roku miałam takie przebarwienia że szok!
A nauczyciel : a no,jak się chodzi i robi kwarcówę to się tak ma (i się śmieje)
Nauczycielowi chodziło o taką lampę kwarcową,która opala skórę czy coś takiego.Ja oczywiście zrozumiałam "palcówę"więc oburzona na to:
-Słucham? Ale ja sobie nie robię palcówy!!!!!No wie pan co?!!
Na to nauczyciel wszystko wyjaśnia i dodaje:
-głodnemu chleb na myśli -i się śmieje

Do końca spaceru szłam zawstydzona na końcu a wszyscy się oczywiście rechotali

Jeszcze mi się coś przypomniało

w drugiej klasie gimnazjum miałam nauczanie indywidualne z powodów zdrowotnych. Przyszła nauczycielka od niemieckiego.Ja wtedy mialam taką wielką opryszczkę na ustach.Więc nauczycielka do mnie:

Zimno no nie?

Na to ja:
-noo :/
Potem nauczycielka się spojrzała na moje usta i :
-masz opryszczkę ?
(ja zrozumalam : masz maść na tą opryszczkę?) i odpowiedziałam z dumą :

-tak w pudełku
Nauczycielka taką dziwną minę zrobiła a ja dopiero później sie. zorientowałam że pytała o coś innego
Stary 2009-08-19, 15:10   #182
elisee15
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angela0033 Pokaż wiadomość
mi się przypomniała jedna historyjka

Pierwsza klasa LO.Nauczyciel od wf-u powiedział,że dzis idziemy na spacer,więc wszystkie dziewczyny poszły.Tak się zdarzyło,że ja z przyjaciólką szłam koło faceta od wf-u i tak się zgadało o słońcu,o promieniach UV no i ja na to:
-proszę Pana,ja to w zeszłym roku miałam takie przebarwienia że szok!
A nauczyciel : a no,jak się chodzi i robi kwarcówę to się tak ma (i się śmieje)
Nauczycielowi chodziło o taką lampę kwarcową,która opala skórę czy coś takiego.Ja oczywiście zrozumiałam "palcówę"więc oburzona na to:
-Słucham? Ale ja sobie nie robię palcówy!!!!!No wie pan co?!!
Na to nauczyciel wszystko wyjaśnia i dodaje:
-głodnemu chleb na myśli -i się śmieje

Do końca spaceru szłam zawstydzona na końcu a wszyscy się oczywiście rechotali

dobra jesteś!
elisee15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 18:59   #183
angela0033
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elisee15 Pokaż wiadomość
dobra jesteś!

:d
Stary 2009-08-19, 23:48   #184
tusiaczek6
Zadomowienie

ja bedac kiedys z siostra w markecie zrobilam jej niechcacy siare ;p mianowicie zachcialo nam sie nektarynek no i ja mlodsza madra siostra widze cene 3.49 za koszyk. no to bach biore i mowie ej chcesz tez ? no pewnie! siostra podchodzi wybiera i zadowolona idzie do koszyka . po drodze spotyka taka wage co sie kody nakleja. no i ja korzystajac z okazji zeby smieszniej bylo mowie ze musi to zwazyc ;D ta biedna stoi przed waga i szuka znaczka z nektarynkami ;p stoi, a ja ze smiechu za plecami nie moge ;D widze ze juz jakis koles sie ustawia zeby zwazyc swoj towar rzucam wzrokiem z politowaniem na siostre pukajac sie przy tym w glowe i mowie "przeciesz placisz za koszyczek, tego sie nie wazy"
mina kolesia za nami bezcenna

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828103 -> wymianka
tusiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 12:07   #185
AnetkaWr
Zadomowienie

z ta palcówa to niezłe :P

160 cm
78 77
76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65

AnetkaWr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 12:58   #186
karolka2211
Raczkowanie

GG do karolka2211

Kiedy miałam może z 10 lat dostałam w prezencie pieska- śliczną suczkę Kesi
Moja sąsiadka:
- ale śliczna. Jak się wabi?
a ja no to wypaliłam:
- dobrze.
ona na mnie spojrzała jak na wariatkę
no co po prostu nie słyszałam nigdy wcześniej tego zwrotu
Stary 2009-08-23, 13:01   #187
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolka2211 Pokaż wiadomość
Kiedy miałam może z 10 lat dostałam w prezencie pieska- śliczną suczkę Kesi
Moja sąsiadka:
- ale śliczna. Jak się wabi?
a ja no to wypaliłam:
- dobrze.
ona na mnie spojrzała jak na wariatkę
no co po prostu nie słyszałam nigdy wcześniej tego zwrotu

Mój brat powiedział - a różnymi rzeczami np. ma takie gryzaki albo innymi zabawkami zrozumiał jak się bawi

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 12:13   #188
Kasza Manna
Zakorzenienie

płakałam ze śmiechu, czytając Wasze posty
Stary 2009-09-28, 14:14   #189
Lea_
Wtajemniczenie

heh zdarzylo sie to dosłownie przed chwileczka. Mielismy posiedzenie Zarządu w gabinecie glownego szefa. Siedzimy przy stole konferencyjnym zawalonym papierami, ja jako swiezo upieczony dyrektor ds PR przysypiam bo nie interesuja mnie jakies prognozy finansowe i te wszystkie inne ksiegowosci . Mysle o tym co bedzie jak jutro wygram 40 milionow w totka czy co mam ubrac jak pierwszy raz od 2 miesiecy zobacze sie z TZ-tem generalnie nie zwracam uwagi co sie dzieje.
W momencie kiedy w myslach ubieralam sie w seksowna bielizne dla TZ-ta ktos zaczal mnie szturchac , okazalo sie ze szef zadal mi pytanie , poderwalam sie i wypalilam czarne podwiązki wszyscy spojrzeli na mnie jak na idiotke.Okazalo sie , ze szef zapytal Pani Kasiu, co Pani proponuje aby poprawić nasze kontakty z Wlochami?, no i moje czarne podwiazki wypadly , zreszta same wiecie jak to wygladlo.
Na szczescie jakos szybciutko wybrnelam z tej sytuacji i zaczelam mowic na temat.
To niestety nie koniec mojego upokorzenia, posiedzenie znacznie sie przedluzylo i szef zarzadzil 15 minut przerwy, wszyscy opuscili sale , ja musialam przygotować pokaz slajdow i zostalam w srodki. Bylo to moje pierwsze " wystąpienie" w roli dyrektora i strasznie sie denerwowalam, spocilam sie rece mi latały, oczywiscie nie pomyslalam o tym, zeby podkrecic klimatyzacje, tylko otowrzylam okno.
Kiedy przerwa sie skonczyla wchodzi szef, otwiera drzwi a tu co?? przeciąg wszystkie papiery ktore lezaly na biurku zmienily miejsce szef, przyzwyczajony do moich wpadek westchnal tylko ciezko usiadl w fotelu i patrzyl na mnie zrezygnowany. Musialam tylko wytrzymywac wsciekle spojrzenia wspolpracownikow szukajacych po stole wlasciwych papierow

Na szczescie, pomimo mojego roztrzepania, jestem bardzo dobrym PR-owcem wiec szef przymyka oko na moje roztargnienie, mam nadzieje ze nie do czasu
Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 11:41   #190
Ieka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
To ja opowiem moją wpadkę, w trochę bardziej dramatycznej scenerii niż pacnięcie na tyłek na lodzie

Otóż siedziałam ja sobie u mojego mężczyzny z którym byłam chyba 1,5 roku, on przygotowywał coś w kuchni, ja siedziałam u niego w pokoju. Pominę całą historię, ale nagle się dowiedziałam, że on mnie zdradza. Więc idę do kuchni, już prawie płaczę, pytam go, czy łączy go coś z X. On zaprzecza, kręci coś, ja naciskam bardziej i bardziej, podaję mu dokładne sytuacje. Cała roztrzęsiona i ze łzami podchodzę do niego, dosłownie się trzęsłam ze stresu (ja tak mam), wyrzucam mu kolejną rzecz, podnoszę głos i nagle...puściłam bąka zaczerwieniłam się strasznie, zaczęłam coś mamrotać pod nosem...ale okazało się po chwili, że on nie zauważył, więc wróciłam do dramatyzowania o zdradę Rany, wtedy myślałam że umrę, teraz mi się płakać ze śmiechu chce, jak o tym pomyślę.

Ale ciii, wy nic nie wiecie
Ieka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 21:21   #191
euphoriass
Raczkowanie

Hej!Przeczytałam cały wątek od deski do deski i normalnie nie wyrabiam!Brzuch mnie już boli!
No,a teraz ja i moje jedno przeżycie ale jest ich więcej tyle,że zapomniałam.

1.W czerwcu byłam w szpitalu na operacji.Od 19 lat,czyli od zawsze jeżdżę do tego samego szpitala,no ale ostatnia operacja to była około 5 lat temu.Trochę się pozmieniało,ja zagubiona troszkę byłam,przyjęli mnie na oddział i poszłam do łazienki.Zapala się światełko,to wtedy widać czy ktoś jest.No a że ja nie dość,że zestresowana to i chyba coś w mózgu mi się poprzestawiało,i nie zapaliłam światełka.Siedzę sobie na kibelku,siusiu robię a tu nagle ktoś wchodzi....!!!To był tata jakiegoś dziecka,nie było światełka no to wchodzimy,co nie....No i jeszcze drzwi się nie zamykają,nie mają zamka.No cóż,wszedł,przeprosił,wys zedł a ja wstyd na maksa!Nie miałam już siły wychodzić z tej łazienki.Ale w pózniejszym okresie,jak był ten pan na świetlicy,czy coś to normalnie się na niego patrzyłam jak musiałam,nawet się uśmiechnęłam,wiecie chciałam odrzucić złe wrażenie,ale nic,było minęło.

Cień Wiatru, C.R.Zafon.
euphoriass jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 21:37   #192
JellyJumper
Zadomowienie

Przypadek z przed kilku dni.
Pogoda niezbyt ładan troszkę padało, ja pędzę na wykłady, na nogach buty na obcasie do tego spodnie do kolan, w ręce torba, teczka parasol.
Ide tak i przechodzę koło przystanku pełno ludzi na nim robię 2 kroki i czuję że mi mokro pod stopa, patrze a tu nie mam buta
Odwracam sie a but kawałek za mna, to sie wracam zakładam a tu sie nie da, okazało sie że obcas wpadł do studzienki takiej zasypanej liśćmi, no to ja go chce wyciagnąć i co? Nie da się
Mocowałam się z tym butem a jedna noga bosa na mokym chodniku, wreszcie wyciagłam i uceikałam jak najszybciej ludzie sie skręcali ze smiechu.

Waga:67kg--> 63 kg-->60
Udo: 55 cm-->52
Łydka: 34cm
Biodra: 96cm-->94
Talia: 68cm-->66

ZAPUSZCZAM WŁOSY

21.11 Jest: 33 cm

JellyJumper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 13:37   #193
voice_of_silence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JellyJumper Pokaż wiadomość
Przypadek z przed kilku dni.
Pogoda niezbyt ładan troszkę padało, ja pędzę na wykłady, na nogach buty na obcasie do tego spodnie do kolan, w ręce torba, teczka parasol.
Ide tak i przechodzę koło przystanku pełno ludzi na nim robię 2 kroki i czuję że mi mokro pod stopa, patrze a tu nie mam buta
Odwracam sie a but kawałek za mna, to sie wracam zakładam a tu sie nie da, okazało sie że obcas wpadł do studzienki takiej zasypanej liśćmi, no to ja go chce wyciagnąć i co? Nie da się
Mocowałam się z tym butem a jedna noga bosa na mokym chodniku, wreszcie wyciagłam i uceikałam jak najszybciej ludzie sie skręcali ze smiechu.

I nie zauważyłaś? Haha Dobrze, że padało bo byś do domu bez buta doszła

Wpadka z dziś. Cały dzień za mną chodzi i wstydzę się jak jasna cholera.

Wysiadamy ze znajomymi z autobusu (było nas 4 osoby) i kierujemy się na uczelnię. Gadamy, śmiejemy się. Odwracam głowę do kolegi idącego z lewej strony zaczynam mu opowiadać jakąś świeżą historię i... dup - zatrzymałam się na słupie

No wrażenia niezapomniane, tylko ja tak chyba potrafię

Coco Chanel

Wyzwanie czytelnicze 2019
voice_of_silence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 14:00   #194
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Ja pamiętam jak pewnego dnia biegłam sobie radośnie do autobusu, juz bylam niedaleko ale patrze księdza tam jeszcze wpuszcza to mysle ok zdąże i zwolniłam. To byl taki stary autobus z 3 schodkami a po srodku taka poręcz. No i jak się doczłapałam z radościa ze zdazyłam, chwyciłam za poręcz(stojąc jeszcze na chodniku) i w tym momencie zamkneły sie drzwi W autobusie bylo dużo ludzi, i jeszcze taki chlopak ze szkoly z którym znalam sie z widzenia. I tak gapili sie na taką samą rękę(do łokcia) bez człowieka:P Stalam tam dobrą minutę chcialam wyciągnąć ale sie nie dało:P
W koncu otworzyl mi drzwi i weszlam do srodka,ale bylo mi tak glupio ludzie sie tam chichrali

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2009-10-02 o 14:01
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 14:17   #195
magge
Rozeznanie

Pamietam jak na rynku w poludnie chcialam przeskoczyc barierke,i za bardzo sie rozpedzilam,kącząc swoj lot nogami i rękami na kostce brukowej Albo w restauracji nie wymierzylam na schodach,i wyrrznelam na zeby,łamiąc z przodu kiełka i krwiawiąc
magge jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 14:48   #196
My life be like
BAN stały

Cytat:
Napisane przez magge Pokaż wiadomość
Pamietam jak na rynku w poludnie chcialam przeskoczyc barierke,i za bardzo sie rozpedzilam,kącząc swoj lot nogami i rękami na kostce brukowej Albo w restauracji nie wymierzylam na schodach,i wyrrznelam na zeby,łamiąc z przodu kiełka i krwiawiąc
co to znaczy niewymierzylam na schodach
My life be like jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-03, 12:53   #197
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez My life be like Pokaż wiadomość
co to znaczy niewymierzylam na schodach
Na przykład mogła stanąć samym czubkiem buta, zamiast całą stopą i się ześlizgnęła ze stopnia.
Stary 2009-12-14, 21:43   #198
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

znajomi mi opowiedzieli jak przed laty w ich klasie pani wezwała ich kumpele do tablicy, kumpela rozwiązuje zadanie a z nogawki jej spodni...wypadaja majtki jak to opowiedzieli to ryczeliśmy ze śmiechu wszyscy

moja wpadka: jedziemy autem z chłopakiem, czerwone światło dla aut, to ja mówie, że wysiąde to nie bedzie musiał specjalnie skręcać na moje osiedle tylko pojedzie prosto. Przy krawęzniku są słupki a między nimi łańcuchy, no to podnoszę nogę, przełożyłam ją na drugą stronę a druga noga jakoś mi się nie podniosła i wylądowałam na trawniku na czworaka, sznur aut za nami, ja w śmiech i tak tkwie na czworaka, ale się zebrałam i uciekłam szybko

niose sobie reedsika w butelce po supermarkecie, bo chciałam sobie kupic i tak czuje że mi się buteleczka wysuwa, wysuwa i sie zbija i pełno pianki na podłodze...czułam się jak ten żul zj ezykiem na brodzie że mi się piwko zbiło

rodzice mojego chłopaka wyjechali daleko do rodziny, oczywiście w takiej sytuacji pomieszkuje u niego, przeziębiłam wtedy pęcherz więc leże w dużym pokoju na rozłożonej kanapie, jedzenie, gazetki, elektryczna poduszka, chłopak wyszedł cos załatwić, dryń dryń puk puk, lece do drzwi mu otworzyć a tu....jego rodzice! taka wiocha, łóżeczka szybciutko poscielałam, nic mi nie powiedzieli ani wtedy ani nigdy potem, ale moralniaka miałam dużego a mój chłopak "mówili że wrócą jutro"

więcej grzechów nie pamiętam żadnego nie żałuję
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-14, 21:57   #199
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez dorka1980 Pokaż wiadomość
znajomi mi opowiedzieli jak przed laty w ich klasie pani wezwała ich kumpele do tablicy, kumpela rozwiązuje zadanie a z nogawki jej spodni...wypadaja majtki jak to opowiedzieli to ryczeliśmy ze śmiechu wszyscy
ale ale jak to sie mogło stać?:P musialaby założyć gatki na jedną nogę
Cytat:

rodzice mojego chłopaka wyjechali daleko do rodziny, oczywiście w takiej sytuacji pomieszkuje u niego, przeziębiłam wtedy pęcherz więc leże w dużym pokoju na rozłożonej kanapie, jedzenie, gazetki, elektryczna poduszka, chłopak wyszedł cos załatwić, dryń dryń puk puk, lece do drzwi mu otworzyć a tu....jego rodzice! taka wiocha, łóżeczka szybciutko poscielałam, nic mi nie powiedzieli ani wtedy ani nigdy potem, ale moralniaka miałam dużego a mój chłopak "mówili że wrócą jutro"
hehehhe ojej wyobrażam sobie ale lezalaś na pościelonym łóżku jego rodziców?

Jeej ja to zawsze jak bylam u tża to 500 razy pytalam, ale na pewno matka nie wroci? ale mowila ci ze nie wroci? ale dzisiaj to mowila? ale nic jej nie wypadło? a dzwoniłeś? weź zadzwon, zapytaj gdzie jest:P A sama nie zostane na chwile bo "ale jak mama wróci?":P
Stary 2009-12-14, 22:03   #200
gorzka prawda
Zadomowienie

Ja jak byłam mała to śpiewałam taką piosenkę disco polo, tekst leciał jakoś tak: ,,to było nocą, gdy księżyc jasno świecił, wiem już na pewno nie będzie z tego dzieci...straciłam cnotę i co bo sama tego chciałam ,straciłam cnotę i co i już nie będę miała, straciłam cnotę bo on nalegał wciąż..."
Starsi koledzy z podwórka często prosili mnie żebym im to śpiewała, ba nawet na rodzinnych zjazdach śpiewałam. Wszyscy się ze mnie śmieli, a ja myślałam że im się tak bardzo podoba.

gorzka prawda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-14, 22:06   #201
bambooko
Raczkowanie

Narazie przypominam sobie tylko jedną:
Na początku liceum kupiłam sobie kozaczki z obcasem. Wiecie to już nie gimnazjum tylko szkoła wyższa , obcasy muszą być no i wchodzimy z koleżankami do szkoły, idziemy pod salę gdzie mamy lekcje . Ja idę zajęta rozmową i nagle czuję jak rozjeżdzają mi się nogi (nie zobaczyłam ,że było mokro na podłodze, poza tym nie do końca umiałam chodzić w obcasach) Zrobiłam szpagat na środku hola. Tyle ludzi na mnie patrzy, koleżanki patrzą jak na wariata. A ja z tekstem: " Widzisz Ula właśnie tak sie robi szpagat, można?! można?!. Po czym wszyscy zbiorowy rechot, włącznie ze mną. Ale dostałam brawa, mówię Wam, warto było
Stary 2009-12-14, 22:31   #202
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez bambooko Pokaż wiadomość
Na początku liceum kupiłam sobie kozaczki z obcasem. Wiecie to już nie gimnazjum tylko szkoła wyższa , obcasy muszą być no i wchodzimy z koleżankami do szkoły, idziemy pod salę gdzie mamy lekcje . Ja idę zajęta rozmową i nagle czuję jak rozjeżdzają mi się nogi (nie zobaczyłam ,że było mokro na podłodze, poza tym nie do końca umiałam chodzić w obcasach) Zrobiłam szpagat na środku hola. Tyle ludzi na mnie patrzy, koleżanki patrzą jak na wariata. A ja z tekstem: " Widzisz Ula właśnie tak sie robi szpagat, można?! można?!. Po czym wszyscy zbiorowy rechot, włącznie ze mną. Ale dostałam brawa, mówię Wam, warto było
ale wybrnelas
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-14, 22:47   #203
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

Cyska ta laska wieczorem ściągneła majtki ze spodniami a rano przywdziała nowe nie wyjmując wczorajszych, te zostały w nogawicy a przed tablicą wypadły
cóż, mój chłopak tez dzwonił z zapytaniem kiedy wrócą, ale pewnie źle zrozumiał-ja tez zawsze mu każe 5tys x sprawdzac kiedy wracaja ale tym razem...

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

jeszcze mi sie przypomniało: siedzimy z chłopakiem jemy banany, zdzieram naklejkę ze skórki banana ("czikita") i naklejam mu na czoło (jako trzecie oko u hinduski), on sie smieje, myślałam że czuje jak mu to naklejam. W tym momencie dzwoni tel i on musi jechac do klienta (serwis na telefon ma) i pojechał, nie był swiadomy naklejki tylko sie dziwił czemu klienci wychodzą co chwila z pokoju i się "duszą" w kuchni (ze smiechu oczywiscie), czemu pan w windzie na niego patrzy dziwnie...zrozumiał jak chciał wytrzec pot ręką....padam ze śmiechu jak to wspominamy
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-14, 23:07   #204
babeczka83
Raczkowanie

O jezu Dorka! Ale go urządziłaś Padłam
Stary 2009-12-15, 02:15   #205
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorzka prawda Pokaż wiadomość
Ja jak byłam mała to śpiewałam taką piosenkę disco polo, tekst leciał jakoś tak: ,,to było nocą, gdy księżyc jasno świecił, wiem już na pewno nie będzie z tego dzieci...straciłam cnotę i co bo sama tego chciałam ,straciłam cnotę i co i już nie będę miała, straciłam cnotę bo on nalegał wciąż..."
Starsi koledzy z podwórka często prosili mnie żebym im to śpiewała, ba nawet na rodzinnych zjazdach śpiewałam. Wszyscy się ze mnie śmieli, a ja myślałam że im się tak bardzo podoba.
no co, moze dobry glos mialas
Stary 2009-12-15, 08:49   #206
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Cyska ta laska wieczorem ściągneła majtki ze spodniami a rano przywdziała nowe nie wyjmując wczorajszych, te zostały w nogawicy a przed tablicą wypadły
cóż, mój chłopak tez dzwonił z zapytaniem kiedy wrócą, ale pewnie źle zrozumiał-ja tez zawsze mu każe 5tys x sprawdzac kiedy wracaja ale tym razem...

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

to mi znajomi tez opowiadali, ze ich kolezanka miala podobny numer, tylko ona się odstrzelila jak nie wiem i po wrocławskim rynku paradowała nie widzac, ze z nogawki spodni ciagnie sie za nia rajstopa i tak sobie szla, a za nia ta rajstopa sie ciagnela

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 09:43   #207
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambooko Pokaż wiadomość
:hahaha :

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 16:45   #208
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
To ja opowiem moją wpadkę, w trochę bardziej dramatycznej scenerii niż pacnięcie na tyłek na lodzie

Otóż siedziałam ja sobie u mojego mężczyzny z którym byłam chyba 1,5 roku, on przygotowywał coś w kuchni, ja siedziałam u niego w pokoju. Pominę całą historię, ale nagle się dowiedziałam, że on mnie zdradza. Więc idę do kuchni, już prawie płaczę, pytam go, czy łączy go coś z X. On zaprzecza, kręci coś, ja naciskam bardziej i bardziej, podaję mu dokładne sytuacje. Cała roztrzęsiona i ze łzami podchodzę do niego, dosłownie się trzęsłam ze stresu (ja tak mam), wyrzucam mu kolejną rzecz, podnoszę głos i nagle...puściłam bąka zaczerwieniłam się strasznie, zaczęłam coś mamrotać pod nosem...ale okazało się po chwili, że on nie zauważył, więc wróciłam do dramatyzowania o zdradę Rany, wtedy myślałam że umrę, teraz mi się płakać ze śmiechu chce, jak o tym pomyślę.

Ale ciii, wy nic nie wiecie
zauważyć - nie zauważył , ale pewnie poczuł dobrze ,że mi się coś takiego nie przytrafiło - spaliłabym się chyba ze wstydu
Czarnulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 17:00   #209
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]jeszcze mi sie przypomniało: siedzimy z chłopakiem jemy banany, zdzieram naklejkę ze skórki banana ("czikita") i naklejam mu na czoło (jako trzecie oko u hinduski), on sie smieje, myślałam że czuje jak mu to naklejam. W tym momencie dzwoni tel i on musi jechac do klienta (serwis na telefon ma) i pojechał, nie był swiadomy naklejki tylko sie dziwił czemu klienci wychodzą co chwila z pokoju i się "duszą" w kuchni (ze smiechu oczywiscie), czemu pan w windzie na niego patrzy dziwnie...zrozumiał jak chciał wytrzec pot ręką....padam ze śmiechu jak to wspominamy
nie mogę...

największy wstyd, jaki sobie przypominam miał miejsce kilka lat temu, poszłam z mamą do sklepu ubraniowego, szukała czegoś eleganckiego, dla mnie to nuda, garsonki, żakiety... więc kręciłam się po sklepie znudzona i w pewnym momencie zaczęłam oglądać jakąś tunikę na manekinie tylko, że to nie był manekin, a ekspedientka uznała pewnie, że jestem jakaś upośledzona, podchodzę do niej i łapię z bluzkę
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 17:26   #210
tutaj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
nie mogę...

największy wstyd, jaki sobie przypominam miał miejsce kilka lat temu, poszłam z mamą do sklepu ubraniowego, szukała czegoś eleganckiego, dla mnie to nuda, garsonki, żakiety... więc kręciłam się po sklepie znudzona i w pewnym momencie zaczęłam oglądać jakąś tunikę na manekinie tylko, że to nie był manekin, a ekspedientka uznała pewnie, że jestem jakaś upośledzona, podchodzę do niej i łapię z bluzkę
umarłam

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości