|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Największy wstyd i siara w Twoim życiu...
mi się przypomniała jedna historyjka
![]() Pierwsza klasa LO.Nauczyciel od wf-u powiedział,że dzis idziemy na spacer,więc wszystkie dziewczyny poszły.Tak się zdarzyło,że ja z przyjaciólką szłam koło faceta od wf-u i tak się zgadało o słońcu,o promieniach UV no i ja na to:-proszę Pana,ja to w zeszłym roku miałam takie przebarwienia że szok! A nauczyciel : a no,jak się chodzi i robi kwarcówę to się tak ma (i się śmieje) Nauczycielowi chodziło o taką lampę kwarcową,która opala skórę czy coś takiego.Ja oczywiście zrozumiałam "palcówę"więc oburzona na to: -Słucham? Ale ja sobie nie robię palcówy!!!!!No wie pan co?!! Na to nauczyciel wszystko wyjaśnia i dodaje: -głodnemu chleb na myśli -i się śmieje Do końca spaceru szłam zawstydzona na końcu a wszyscy się oczywiście rechotali ![]() Jeszcze mi się coś przypomniało ![]() w drugiej klasie gimnazjum miałam nauczanie indywidualne z powodów zdrowotnych. Przyszła nauczycielka od niemieckiego.Ja wtedy mialam taką wielką opryszczkę na ustach.Więc nauczycielka do mnie: Zimno no nie? Na to ja: -noo :/ Potem nauczycielka się spojrzała na moje usta i : -masz opryszczkę ? (ja zrozumalam : masz maść na tą opryszczkę?) i odpowiedziałam z dumą : -tak w pudełku ![]() Nauczycielka taką dziwną minę zrobiła a ja dopiero później sie. zorientowałam że pytała o coś innego
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobra jesteś! |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
ja bedac kiedys z siostra w markecie zrobilam jej niechcacy siare ;p mianowicie zachcialo nam sie nektarynek
mina kolesia za nami bezcenna
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
z ta palcówa to niezłe :P
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy miałam może z 10 lat dostałam w prezencie pieska- śliczną suczkę Kesi
![]() Moja sąsiadka: - ale śliczna. Jak się wabi? a ja no to wypaliłam: - dobrze. ona na mnie spojrzała jak na wariatkę no co po prostu nie słyszałam nigdy wcześniej tego zwrotu
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój brat powiedział - a różnymi rzeczami np. ma takie gryzaki albo innymi zabawkami zrozumiał jak się bawi
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
płakałam ze śmiechu, czytając Wasze posty
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
heh
zdarzylo sie to dosłownie przed chwileczka. Mielismy posiedzenie Zarządu w gabinecie glownego szefa. Siedzimy przy stole konferencyjnym zawalonym papierami, ja jako swiezo upieczony dyrektor ds PR przysypiam bo nie interesuja mnie jakies prognozy finansowe i te wszystkie inne ksiegowosci . Mysle o tym co bedzie jak jutro wygram 40 milionow w totka czy co mam ubrac jak pierwszy raz od 2 miesiecy zobacze sie z TZ-tem generalnie nie zwracam uwagi co sie dzieje. W momencie kiedy w myslach ubieralam sie w seksowna bielizne dla TZ-ta ktos zaczal mnie szturchac , okazalo sie ze szef zadal mi pytanie , poderwalam sie i wypalilam czarne podwiązki wszyscy spojrzeli na mnie jak na idiotke.Okazalo sie , ze szef zapytal Pani Kasiu, co Pani proponuje aby poprawić nasze kontakty z Wlochami?, no i moje czarne podwiazki wypadly , zreszta same wiecie jak to wygladlo. Na szczescie jakos szybciutko wybrnelam z tej sytuacji i zaczelam mowic na temat. To niestety nie koniec mojego upokorzenia, posiedzenie znacznie sie przedluzylo i szef zarzadzil 15 minut przerwy, wszyscy opuscili sale , ja musialam przygotować pokaz slajdow i zostalam w srodki. Bylo to moje pierwsze " wystąpienie" w roli dyrektora i strasznie sie denerwowalam, spocilam sie rece mi latały, oczywiscie nie pomyslalam o tym, zeby podkrecic klimatyzacje, tylko otowrzylam okno. Kiedy przerwa sie skonczyla wchodzi szef, otwiera drzwi a tu co?? przeciąg wszystkie papiery ktore lezaly na biurku zmienily miejsce szef, przyzwyczajony do moich wpadek westchnal tylko ciezko usiadl w fotelu i patrzyl na mnie zrezygnowany. Musialam tylko wytrzymywac wsciekle spojrzenia wspolpracownikow szukajacych po stole wlasciwych papierow ![]() Na szczescie, pomimo mojego roztrzepania, jestem bardzo dobrym PR-owcem wiec szef przymyka oko na moje roztargnienie, mam nadzieje ze nie do czasu
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Hej!Przeczytałam cały wątek od deski do deski i normalnie nie wyrabiam!Brzuch mnie już boli!
No,a teraz ja i moje jedno przeżycie ale jest ich więcej tyle,że zapomniałam. 1.W czerwcu byłam w szpitalu na operacji.Od 19 lat,czyli od zawsze jeżdżę do tego samego szpitala,no ale ostatnia operacja to była około 5 lat temu.Trochę się pozmieniało,ja zagubiona troszkę byłam,przyjęli mnie na oddział i poszłam do łazienki.Zapala się światełko,to wtedy widać czy ktoś jest.No a że ja nie dość,że zestresowana to i chyba coś w mózgu mi się poprzestawiało,i nie zapaliłam światełka.Siedzę sobie na kibelku,siusiu robię a tu nagle ktoś wchodzi....!!!To był tata jakiegoś dziecka,nie było światełka no to wchodzimy,co nie.... No i jeszcze drzwi się nie zamykają,nie mają zamka.No cóż,wszedł,przeprosił,wys zedł a ja wstyd na maksa!Nie miałam już siły wychodzić z tej łazienki.Ale w pózniejszym okresie,jak był ten pan na świetlicy,czy coś to normalnie się na niego patrzyłam jak musiałam,nawet się uśmiechnęłam,wiecie chciałam odrzucić złe wrażenie,ale nic,było minęło.
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Przypadek z przed kilku dni.
Pogoda niezbyt ładan troszkę padało, ja pędzę na wykłady, na nogach buty na obcasie do tego spodnie do kolan, w ręce torba, teczka parasol. Ide tak i przechodzę koło przystanku pełno ludzi na nim robię 2 kroki i czuję że mi mokro pod stopa, patrze a tu nie mam buta ![]() Odwracam sie a but kawałek za mna, to sie wracam zakładam a tu sie nie da, okazało sie że obcas wpadł do studzienki takiej zasypanej liśćmi, no to ja go chce wyciagnąć i co? Nie da się ![]() Mocowałam się z tym butem a jedna noga bosa na mokym chodniku, wreszcie wyciagłam i uceikałam jak najszybciej ludzie sie skręcali ze smiechu.
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie zauważyłaś? Haha Dobrze, że padało bo byś do domu bez buta doszła ![]() Wpadka z dziś. Cały dzień za mną chodzi i wstydzę się jak jasna cholera. Wysiadamy ze znajomymi z autobusu (było nas 4 osoby) i kierujemy się na uczelnię. Gadamy, śmiejemy się. Odwracam głowę do kolegi idącego z lewej strony zaczynam mu opowiadać jakąś świeżą historię i... dup - zatrzymałam się na słupie ![]() No wrażenia niezapomniane, tylko ja tak chyba potrafię
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam jak pewnego dnia biegłam sobie radośnie do autobusu, juz bylam niedaleko ale patrze księdza tam jeszcze wpuszcza to mysle ok zdąże i zwolniłam. To byl taki stary autobus z 3 schodkami a po srodku taka poręcz. No i jak się doczłapałam z radościa ze zdazyłam, chwyciłam za poręcz(stojąc jeszcze na chodniku) i w tym momencie zamkneły sie drzwi
W autobusie bylo dużo ludzi, i jeszcze taki chlopak ze szkoly z którym znalam sie z widzenia. I tak gapili sie na taką samą rękę(do łokcia) bez człowieka:P Stalam tam dobrą minutę chcialam wyciągnąć ale sie nie dało:P W koncu otworzyl mi drzwi i weszlam do srodka,ale bylo mi tak glupio ludzie sie tam chichrali
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-10-02 o 14:01 |
|
|
|
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
Pamietam jak na rynku w poludnie chcialam przeskoczyc barierke,i za bardzo sie rozpedzilam,kącząc swoj lot nogami i rękami na kostce brukowej
Albo w restauracji nie wymierzylam na schodach,i wyrrznelam na zeby,łamiąc z przodu kiełka i krwiawiąc
|
|
|
|
|
#196 |
|
BAN stały
|
co to znaczy niewymierzylam na schodach
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Na przykład mogła stanąć samym czubkiem buta, zamiast całą stopą i się ześlizgnęła ze stopnia.
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
znajomi mi opowiedzieli jak przed laty w ich klasie pani wezwała ich kumpele do tablicy, kumpela rozwiązuje zadanie a z nogawki jej spodni...wypadaja majtki
jak to opowiedzieli to ryczeliśmy ze śmiechu wszyscymoja wpadka: jedziemy autem z chłopakiem, czerwone światło dla aut, to ja mówie, że wysiąde to nie bedzie musiał specjalnie skręcać na moje osiedle tylko pojedzie prosto. Przy krawęzniku są słupki a między nimi łańcuchy, no to podnoszę nogę, przełożyłam ją na drugą stronę a druga noga jakoś mi się nie podniosła i wylądowałam na trawniku na czworaka, sznur aut za nami, ja w śmiech i tak tkwie na czworaka, ale się zebrałam i uciekłam szybko ![]() niose sobie reedsika w butelce po supermarkecie, bo chciałam sobie kupic i tak czuje że mi się buteleczka wysuwa, wysuwa i sie zbija i pełno pianki na podłodze...czułam się jak ten żul zj ezykiem na brodzie że mi się piwko zbiło rodzice mojego chłopaka wyjechali daleko do rodziny, oczywiście w takiej sytuacji pomieszkuje u niego, przeziębiłam wtedy pęcherz więc leże w dużym pokoju na rozłożonej kanapie, jedzenie, gazetki, elektryczna poduszka, chłopak wyszedł cos załatwić, dryń dryń puk puk, lece do drzwi mu otworzyć a tu....jego rodzice! taka wiocha, łóżeczka szybciutko poscielałam, nic mi nie powiedzieli ani wtedy ani nigdy potem, ale moralniaka miałam dużego a mój chłopak "mówili że wrócą jutro" więcej grzechów nie pamiętam żadnego nie żałuję
|
|
|
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale lezalaś na pościelonym łóżku jego rodziców?![]() Jeej ja to zawsze jak bylam u tża to 500 razy pytalam, ale na pewno matka nie wroci? ale mowila ci ze nie wroci? ale dzisiaj to mowila? ale nic jej nie wypadło? a dzwoniłeś? weź zadzwon, zapytaj gdzie jest:P A sama nie zostane na chwile bo "ale jak mama wróci?":P
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Ja jak byłam mała to śpiewałam taką piosenkę disco polo, tekst leciał jakoś tak: ,,to było nocą, gdy księżyc jasno świecił, wiem już na pewno nie będzie z tego dzieci...straciłam cnotę i co bo sama tego chciałam ,straciłam cnotę i co i już nie będę miała, straciłam cnotę bo on nalegał wciąż..."
Starsi koledzy z podwórka często prosili mnie żebym im to śpiewała, ba nawet na rodzinnych zjazdach śpiewałam . Wszyscy się ze mnie śmieli, a ja myślałam że im się tak bardzo podoba
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Narazie przypominam sobie tylko jedną:
Na początku liceum kupiłam sobie kozaczki z obcasem. Wiecie to już nie gimnazjum tylko szkoła wyższa , obcasy muszą być no i wchodzimy z koleżankami do szkoły, idziemy pod salę gdzie mamy lekcje . Ja idę zajęta rozmową i nagle czuję jak rozjeżdzają mi się nogi
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Cyska ta laska wieczorem ściągneła majtki ze spodniami a rano przywdziała nowe nie wyjmując wczorajszych, te zostały w nogawicy a przed tablicą wypadły
![]() cóż, mój chłopak tez dzwonił z zapytaniem kiedy wrócą, ale pewnie źle zrozumiał-ja tez zawsze mu każe 5tys x sprawdzac kiedy wracaja ale tym razem... ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- jeszcze mi sie przypomniało: siedzimy z chłopakiem jemy banany, zdzieram naklejkę ze skórki banana ("czikita") i naklejam mu na czoło (jako trzecie oko u hinduski), on sie smieje, myślałam że czuje jak mu to naklejam. W tym momencie dzwoni tel i on musi jechac do klienta (serwis na telefon ma) i pojechał, nie był swiadomy naklejki tylko sie dziwił czemu klienci wychodzą co chwila z pokoju i się "duszą" w kuchni (ze smiechu oczywiscie), czemu pan w windzie na niego patrzy dziwnie...zrozumiał jak chciał wytrzec pot ręką....padam ze śmiechu jak to wspominamy
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
O jezu Dorka! Ale go urządziłaś
Padłam
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :hahaha :
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
największy wstyd, jaki sobie przypominam miał miejsce kilka lat temu, poszłam z mamą do sklepu ubraniowego, szukała czegoś eleganckiego, dla mnie to nuda, garsonki, żakiety... więc kręciłam się po sklepie znudzona i w pewnym momencie zaczęłam oglądać jakąś tunikę na manekinie tylko, że to nie był manekin, a ekspedientka uznała pewnie, że jestem jakaś upośledzona, podchodzę do niej i łapię z bluzkę
|
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

W autobusie bylo dużo ludzi, i jeszcze taki chlopak ze szkoly z którym znalam sie z widzenia. I tak gapili sie na taką samą rękę(do łokcia) bez człowieka:P Stalam tam dobrą minutę chcialam wyciągnąć ale sie nie dało:P

Albo w restauracji nie wymierzylam na schodach,i wyrrznelam na zeby,łamiąc z przodu kiełka i krwiawiąc
. Wszyscy się ze mnie śmieli, a ja myślałam że im się tak bardzo podoba