|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
dontgivemenames - rumienisz mnie. Uwielbiam!
xxxLOLKAxxx - ja? pochlebiasz mi! okradam namiętnie i z pełną determinacją mogę ci dać tylko słowa. nic więcej nie mam. Twoje zazdrosne oczy, gdy mówię o innym. Nic nie ma znaczenia, jeśli z jutrem przyjdziesz Ty. minęła północ, dochodzi pierwsza - nie mogę zasnąć, gdy Cię tu nie ma. trzymasz mnie w garści, a czasem na kolanach. na pewno nie w sercu. |
|
|
|
#4442 |
|
Raczkowanie
|
bierz, jeśli Ci się przydadzą.
![]() ale mam zdziwa. _______________________ widzę, że gubisz nadzieję. beznadziejna sytuacja. on sprawia, że gwiazdy są zazdrosne. ciesz się mną. nigdy nie byłam twoja, to chyba nasza wada.
|
|
#4443 |
|
Zadomowienie
|
Ja wstawię się za tobą
i z podniesioną głową dziękował będę, że Pan dał mi właśnie ciebie w radości i w potrzebie, na lepsze i na złe. A ty choć powiedz słowo, że zawsze byłam z tobą, bo chciałam tak i już. Ty wciąż mnie ratowałeś, za rękę mnie trzymałeś, gdy z drogi chciałam zejść. A ja - otuchy krople, gdy oczy miałeś mokre, nie raz musiałam nieść.
|
#4444 |
|
Raczkowanie
|
może kiedyś stracę Cię,
gdy będziesz dosyć miał moich ciągłych zmian... proszę, podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą! nie mogę zasnąć, Twój wzrok budzi mnie - czyżby to nasz ostatni świt...? nieważna przestrzeń i czas tam, gdzie nie ma nas... będę mówić słodkie brednie, zauroczę Cię, nie będziesz odejść mógł. Nie znajdziesz w życiu innej prawdy, oddechu braknie Ci, gdy w końcu skusisz się. Skrępuję Cię, owinę wpół - chodź, nie wahaj się... Nawet nie zdążysz krzyknąć, że przecież i tak nie będziesz mógł - to sprawia ból - zapomnieć mnie... a kiedy znajdziesz w końcu siłę, by ze mną zawsze być - zostawię wtedy Cię.
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham was Może właśnie na tym polega odwaga - kiedy człowiek już o nic nie dba. No i przebiłeś głową mur. Co będziesz robił w sąsiedniej celi? czasem mam ochote uśmiechnąć się i napluć komuś w morde. awaria hamulców moralnych. I sorry - nie mam zamiaru się wstydzić. I widzisz? pie****ę to, że mnie nienawidzisz. ludzie są silni dopóki nie okażą uczuć.
|
|
#4446 |
|
Rozeznanie
|
3martyna3, xxxLOLKAxxx, TiS, kamisha, dontgivemenames, amozefrytkidotego, xxgroszek07xx, CookieCrisp, CukrowaPanna, ciiri, RobCoChcesz, JednanaMilion, Drift, Siatkarka18, RealGirl89, z innej bajki, Primadonna, Kochanaa, papergirl, okradłam bezczelnie _________________________ _____ nie mogę Cię zapomnieć. no cóż bywa i tak. szkoda gadać.szkoda w ogóle coś robić. jeśli z góry zakładasz że Ci się nie uda! rozpływam się w Twych ramionach ...prawie jak czekolada w Twych ustach.
|
#4447 |
|
Raczkowanie
|
ja cię przytulę , ołkej ? .
- a ja ? - a ty mnie pocałuj a zielone oczy chowała za zasłoną rzęs , żeby za wielu się nie zakochało ![]() uzależniaj mnie dalej <3
|
|
#4448 |
|
Raczkowanie
|
Kochanaa - mojaś.
<3_____ no dobrze, przypuśćmy, że Cię kocham.. nie, to przecież oczywiste. niegazowana miłość ze smakiem. szczęście mi strajkuje. zapakuję moją miłość do Ciebie w papierkowy cukierek. przecież tak lubisz słodycze.
|
#4449 |
|
Rozeznanie
|
__________ Kiedy życie serwuje Ci same cytryny, wyciśnij je i zrób z nich lemoniadę ![]() każda droga jest prosta jeśli chce się gdzieś dostać. Rób co chcesz, tylko bądź. Mój nowy nałóg:Ty. To zwykłe szare życie nie bujaj mi w obłokach. Walczysz, bo boisz się, że przegrasz. Ludzie to idioci. Wiem to, bo jestem tego niezbitym przykładem. "Kobieta wybaczy Ci wszystko prócz tego, że jej nie kochasz.." Nawet diabeł nie pożre kobiety Kobiety istnieją po to aby je kochać, a nie po to, aby je rozumieć |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
tO z lEkkiCh DoTyKóW dŁoni,gEsTóW I sPoJrZeĆ pOwStAjE mIłOŚć
![]() DlA jEdNyCh MoŻeSh ByĆ nIkIm,A dLa KoGoŚ cAłYm ŚwIaTeM.=) ![]() ![]() Są dni tak bardzo szare, Których szkoda kolorować ... gorzka cząstka pomarańczy . . . Wymienianie się jest fajne! Wymieńmy się sobą!Ja będę Twoja a Ty mój...;* ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia.........<3 Sam Archanioł usiadł nam moim losem i ... płakał widząc moje błędy
|
|
|
|
#4451 |
|
Raczkowanie
|
ratatamm- na zdrówko
![]() - wiesz, że Bóg gdy zamyka drzwi, to...
- to łamie serca. - to szło inaczej. - nie dziś. Wieczność jej dajesz, wieczność którą podarowałeś mnie. Pasjonatka twoich oczu. Pójdziemy ze sobą, powoli, obok. Do końca wszystkiego, żeby zacząć na nowo.
|
#4452 |
|
Raczkowanie
|
wszystko było tak proste w te dni. łzy słodkie jak krew. to zapyziałe miasto niech o tym wie. rzucam słuchawkami. jesteś moim spełnionym marzeniem. czasem nie trzeba słów. jest śnieg - jest zabawa. ![]() ____ wszystko z piosenek. :/ wybaczcie mi ten postępujący wenybrak... dziadzio i wujo mi umarli, grobowy nastrój zapanował. ![]() ale sie poprawię - obiecuję. !
|
|
#4453 |
|
Raczkowanie
|
"Słowo "idiota" jest piękne. Idiota to ktoś, kto żyje w niezależny sposób, robi swoje i nie
obchodzi go to, co powie o nim świat. Idiotą jest ten, kto nie naśladuje. I nie ma to nic wspólnego z głupotą. Jeśli spróbujesz iść przez życie własną, niezależną drogą, wtedy będziesz nazywany idiotą. Tłum nie będzie cię szanował, gdyż tłum nie szanuje autentycznych ludzi. Tłum szanuje maski i fałszywe osobowości. Jeśli naprawdę chcesz być mądry, bądź idiotą. A jeśli chcesz być idiotą, gromadź wiedzę. Bądź uczonym, a będziesz idiotą." ...a nie wiesz nawet jak cie rucha materializm... "Misiu" ja się zmienie! Tak, Tak oczywiście że ci wierze xD procesja nieszczęść... załóż najbardziej zdeptane buty, te z urwaną sznurówką i biegnij jak najszybciej możesz, a ja ci pokażę że warto Legenda o smoku uczy, iż nie należy zaspokajać głodu byle baranem... szybko powiedz mi co robisz kiedy przed tobą buduje się w trzy sekundy siedmiometrowy mur, co robisz kiedy kończy się świat, i czujesz końcówką stóp przepaść nie do osiągnięcia dogłębnym krokiem oka, powiedz szybko, bo nie wiem co mam zrobić teraz, dopadł mnie ten strach, ten o końcu. Objechałam już wszystkich kardiochirurgów. I żaden nie potrafi wyleczyć mojego serca. Mam nadzieję, ze jesteś z siebie dumny. ! |
|
|
|
#4454 |
|
Rozeznanie
|
słuchaj się nie stawiaj prawda jest jedna
nie daj sobie wmawiać co wmawiają ci media. zamkniesz się w sobie i otworzysz usta gdy powiem, że Kubica Robert nie odróżnia gazu od hamulca. jeden wielki syf.
|
|
#4455 |
|
Raczkowanie
|
chociaż skradłabym
Ci spojrzenie i przycupnęła pod powiekami snami choć nad ranem je znów uchylisz wiem nie zobaczę się Twoimi oczami
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4456 |
|
Rozeznanie
|
muszę z tym skończyć, albo to skończy ze mną.
Kur.wa, znów nadchodzi taki czas kiedy wszystko co mnie cieszyło nagle mnie denerwuje. Wszystko czego tak bardzo chciałam nagle staje się koszmarem. Nie jesteś złą osobą. Jesteś jedną ze wspanialszych osób, jakie znam. Najwspanialszą. Tyle,że od czasu do czasu bywasz prawdziwą pi.zdą Nienawidzę takich dni kiedy moje ciało odmawia mi posłuszeństwa. Nienawidzę takich dni jak ten. nie poddawać się. robić, to co się naprawdę lubi. i się nie poddawać. nie martwić. i cieszyć się tym wszystkim. i się nie poddawać. nie poddawać się. To paskudna sprawa być dorosłym. A karuzela nigdy nie przestanie się kręcić. Przystaję, wstaję. Wycieram twarz i mówię: nie boli. A boli. czasem chciałabym cofnąć czas i być spokojna, że już nic nie zniszczę, a dzień będzie dobry. Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
w życiu mam porządek. lecz gdy wracasz zaczyna sie lekki burdel.
potrzebujesz mnie prawda? nawet wtedy, gdy nie jest nudno. skrzywdziłam Cię ? nieprzepraszam. zabrakło mi dyskrecji, taaak? on marzył, by być w niej. ona marzyła by być z nim. życiowa porażka. brak szczerej miłości bywa czasem dołujący. niepewna drogi, którą wybrałam. pocałunki, które smakują jak macchatio. zapomnieć Ciebie i żyć od początku. na Ciebie tak czekać. widze jak zwlekasz. samotność ? to chyba to, gdy stoisz do mnie plecami. zrozum mnie. tą najbardziej stęsknioną.
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
kochaj mocno całym sercem - nie chce serce więcej.
Niech będzie pięknie ogarnijmy ten bałagan. Iść do pracy niosąc smak miłości na ustach. Najszczęśliwszy będę będąc przy tobie. Jestem tutaj nie pozwól bym czuła się niepotrzebna/ Tutaj miłość jest życiem, śmiercią brak miłości. Nie chce więcej mam na to wszystko wy***ane. Było fajnie teraz chce pozbyć się tych wspomnień.
|
#4459 |
|
Zadomowienie
|
ratatamm - Ta forma bezczelności mi odpowiada.
![]() ____ I co z tego,że ona czasami płacze,czasami trzeba. Zachłanność,miłość,pienią dze,i władza. Dzisiaj kochany mamy 20wiek,żadne przemowy i wiersze,nie działają na zranione serce. Założ ciapy,i zagrzej dobrze nogi,zaraz wejdzie on,i poleje je zimną wodą. Zamknij się serce! Za dużo myślała,i za dużo łez spadło tego dnia,na wspólne zdjęcie. Zatrzymaj mnie. Zimowa miłość,pełnajego ciepłego spojrzenia. Zielony śnieg. biała trawa. Niebieska ziemia. Za mało słów wypowiadam,zbyt często milcze,i boje się oddychać. cztery lata,i wieczność,bez przerwy. Tej zimy nie kupię czapki,może wspomnenia mi w głowie zamarzną? krótkie "żegnaj",na papierowej karteczce,zostawione na biurku. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-12-15 o 20:23 |
|
|
|
#4460 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabym byc jedynie z Toba reszta nie ma
znaczenia. Oddałabym za Ciebie życie bez zastanowienia. Oddaje Ci mą dusze a z nią miłość bez granic Będe Cie na zawsze kochała i nie zmienie zdania za nic. To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie. Na zawsze w moim sercu-tylko Ty kochanie Za każdym razem gdy sie spotykamy mam wrazenie ze me życie jest usłane różami. Lecz kiedy nadchodzi pora rozstania pojawia sie ciemnośc co piekno pochłania. Tylko do Ciebie nalezy moje serce. Chciał bym być Twym Dżinem, lecz nie zmieszcze się w butelce. Miłośc uskrzydla, uczy latać! Za Tobą pójde w ogień lub na koniec swiata.
|
#4461 |
|
Rozeznanie
|
tez cie kocham <33
Twoje opuszki palców na mojej skórze Spacerowaliśmy zatłoczoną ulicą Wziąłeś mnie za rękę I ze mną tańczyłeś Chwile Zjawiasz się jak huragan, z głodnymi oczami, a splamiony pogodą zegar zapomina tykać Byłam zagubiona i znalazłam siebie pływającą w twoich ustach zasznuruj swoje ręce wokół moich pleców, a ja cię pocałuję jak króla Z moim sercem tykającym jak bomba w klatce na ptaki Gdybyśmy byli dziećmi, upiekłabym ci babkę Ciepłą i przyrumienioną pod słońcem Topiąc się z twoimi pocałunkami we wnętrzu studni wykrocz poza linię Do pożyczonego czasu Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-12-15 o 20:38 |
|
|
|
#4462 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem jedną na milion, ty jesteś jedną z miliona.
*cała ulica błyszczała uśmiechem tego typa* im bardziej chcesz mnie wku.r.wić, tym bardziej cię olewam. im więcej się wydurnisz, tym lepiej się miewam. dziewczyno, chcesz żeby szanowali cię wszyscy? to pokaż, że masz serce tam, gdzie oni widzą cycki!
|
#4463 |
|
Raczkowanie
|
Gdybyś wiedział, jak ważną rolę odgrywasz w moim życiu…
Kochaj mnie, żebym umiała kochać... Mógłbyś mnie kochać... Jestem w mijaniu dni, jestem Twym cieniem, gdy śpisz... Boże, co ja ze sobą zrobiłam.? Dalej, dalej! Rań to serduszko, rań... |
|
|
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
Zabiore Cię...wlasnie tam...
Gdzie jutra słodki smak Zabiorę Cię...własnie tam Gdzie słonce dla nas wschodzi Mój piękny panie z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć Więc nie mógł mi się pan przyśnić dziś I tak odchodzę bez pożegnania jakby znienacka Ktoś między nami zatrzasnął drzwi
|
#4465 |
|
Zadomowienie
|
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2009-12-15 o 21:00 |
|
|
|
#4466 |
|
Raczkowanie
|
Panienka z parasolką, bez twarzy. Niech będzie bezimienną rasistką. W kabaretkach, na ciepłej trawie. Krótka sukienka lekko wygnieciona. Lewa nóżka delikatnie w górę uniesiona, to znak oczarowania. Zauroczenia. Zakochania.
![]() Umieram każdego dnia, kiedy Cię przy mnie nie ma- 4 razy w roku. Po razie na każdą porę. Dni już nie liczę. Brakuje mi palców. Wystarczy mnie znaleźć. Przytulić i zaklepać, bym nie uciekła. ![]() Brunetki to ogień - nie ulega kwestii! ![]() Kto cię nauczył tak patrzeć, tak mówić, tak się uśmiechać? ![]() Zapomniana Braziliana ![]()
|
#4467 |
|
Zadomowienie
|
Iskierki obojętności w twoich niebieskich oczach .
|
|
#4468 |
|
Przyczajenie
|
Hejko
ja tu jestem zupełnie nowa ostatnio was obserwowałami postanowiłam dołączyć ) Opisiki macie super dodam trochę od siebie.Mam nadzieje, że się jakiś spodoba :P w kącikach ust uśmiechu ślad.. i ten jej, spojrzenia pełen wiary blask dzięki za Twoje uczucia. dzięki za gumę do żucia. 4 krok donikąd ku.rwa dla Ciebie zostaje Gdy widzę Cię moje serce bije mocno gdy cie nie ma umiera z tęsknoty nerwy i stres który ciągle narasta a czas, pyka, tyka, zmyka ... Łatwo kłamie ten, kto przychodzi z daleka, To by było na tyle Pozdrawiam gorąco :P ![]()
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
BananowaBrazylijka - pff, zapomniana.
![]() Wstałam dziś wcześniej, by zobaczyć Cię, gdy śpisz. A ja chcę Cię więcej, więcej, więcej. Wiesz? Do połowy życia los nas ciągnie. Od połowy już tylko popycha. <3 I iść przez świat. Z Nowym Przewodnikiem ;*
|
|
#4470 |
|
Rozeznanie
|
Ty będziesz rytmem a ja będę bitem. mówie do nich kolejno odlicz a oni dla mnie tańczą bez spodni. jak mówi staropolskie przysłowie nobody is perfect moje oczy są nadal zielone, a w moim oknie kwitnie nadzieja. oddaje ci serce, oddaje ci ciało ty czekasz i mówisz to mało, to mało nie ufam już sobie.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

cel osiagniety 
Kocham was