|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() wkur.wia mnie ten Piotr.. :P gdzie ten Marek !? DAWAJ, DAWAJ. ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- no w końcu ! hahahaha
|
|
#4562 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4563 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak można tak kończyć i zostawiać nas w niepewności A co do Piotra to prawda xd nie wiem czemu, ale dla mnie on ma w sobie coś z drag queen
|
||
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
on w ogóle wkurzający jest.. wkręca fasolę tej Ulce ciągle.. i Markowi sadzi.. i w ogóle z wyglądu to ma oczy jakieś dziwnie rozjechane. I Ulka zawsze taka elegancka, a on taki w t-shirt'cie i jakiś spodniach
|
#4565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkurzające to jest niesamowicie xD Cytat:
eee w jakiej niepewności ;P godzinka i będę po seansie jutrzejszego odcinka to żeś pojechała
|
|
#4566 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
----- dzień dobry w ogóle .
|
||
|
|
|
#4567 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was
Wczoraj byłam oddawać krew ( ) i jak przyszłam, to padłam na 2,5 h, wstałam, pouczyłam się, poczytałam Przedwiośnie i znowu spaaać. Dzisiaj już jest ok, tylko mam zielonego siniora na łokciu ![]() Cytat:
Z materiałem lecimy na bieżąco. Z powtórzeń kinematykę i dynamikę przerobiliśmy (teraz sprawdzian z tej drugiej). Ale ogólnie z matmy i fizyki idę wg tego co w szkole, nic na własną rękę. Wczoraj jechaliśmy z Tżtem golfem drei na letnich, a tak ślizgało, mieliśmy jak na lodowisku ![]() ![]() Cytat:
![]() Żbiki w krainie studniówkowej ułudy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powtórzyłam wynik Beaty - pocisłam 96% z obu matur z matmy Oczywiście zadanie z dowodem a z operonowskiej jak było rozwiązać graficznie, to oczywiście Justynka sobie pierw doprowadziła do prostej, czyli w sumie rozwiązałam algebraicznie Babka nam mówi, że ogólnie dobrze poszło, bo na Polskę 76% chyba zdało czy jakoś tak, a u nas 84. My na nią, że aż 16% nie zdało? to nas wyzwała
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-15 o 19:04 |
|||||
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Chyba zaraz pójdę do książek.... |
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
ale już za tydzień koniec BrzydUli
w końcu będzie ślub ! ciekawe jak Piotra spławi
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A do reszty to się raczej nie przyznaje... ![]() Cytat:
bo ja to ostatnio oglądałam jakoś przed wakacjami...
|
|||
|
|
|
#4574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie tylko Ty Ala ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
jak to czyj? Marka i Uli!
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaa, to jestem bardzo do tyłu. Ale nawet widziałam ją po tej przemianie
|
|
|
|
#4576 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, tylko że ja nawet wybitna z tego polskiego nie jestem, a z podstawy próbnej wole nie wiedzieć, ile będę miała
Czemu nie ma tu ludzi przeciętnych, tylko same inteligenty? Czy to nie jest podejrzane? (nie mówie o sobie)
|
|
#4577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Uczę się pod maturę, a ocenami nie mogę szpanować (okropne mam ! ). W szkole też jestem przeciętna, ale na maturze chciałabym zabłysnąć i dac niektórym nauczycielom do zrozumienia, że oceny nie świadczą o wszystkim ( dla niektórych to podstawa do oceniania )
|
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tej z operonu. A CKE to nie wiem, nie pamiętam. |
|
|
|
|
#4579 | ||
|
♥
|
Cytat:
21 grudnia mam sprawdzian z matmy bo 25 nie ma lekcji a piątku nie wolno stracić (w każdy piątek piszemy sprawdzian ) a przed świętami musimy z wszystkiego napisać sprawdzian z matmy bo w tak piękny sposób kończymy materiał. Dzisiaj się wkurzyłam mam z fizyki : 5,5,4 i nie chce dać mi 5 , mówi , że brakuje mi do piątki a zapytać mnie nie zapyta bo jej się nie chce. Cytat:
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-12-15 o 19:26 |
||
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie, właśnie mi się przypomnialo, że jutro poprawiam sprawdzian z matmy.
grrrrr... idę się uczyć.
|
#4581 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A próbną teraz pisałas? ![]() Cytat:
czy się ucze czy nie zawsze mam 1 albo 2 ;]Cytat:
Ja też...
Edytowane przez doomcia Czas edycji: 2009-12-15 o 19:31 |
|||
|
|
|
#4582 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z polskiego - to co na lekcji i różne opracowania z internetu itp., staram się jakoś doczytywac różne ciekawostki. z ang w sumie ucze się najwiecej, w szkole (chociaż tam nasz poziom gramatyki jest masakryczny, skupiamy sie tylko na słowkach, mamy strasznie wolne tempo), w domu i na korkach. z matmy tylko to co na lekcji ale od drugiego półrocza mamy mieć tylko powtórki od początku. no i ja też mam zamiar się wziąć za siebie, nie po to sie obkupiłam w te repetytoria ![]() z wosu tylko to co na lekcji też. po co ja go zdaje? nigdy sie tego nie dowiem ale chyba coś sie poucze kiedyś. musiałam sie wyżalić ![]() Cytat:
.To chyba nie tak powinno być, no ale ok. A o historii się nie wypowiadam, pomyslec, że jeszcze rok temu chciałam zdawać rozszerzenie..Cytat:
powodzenia ^^
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-15 o 19:33 |
|||
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas 99% zdalo tą z ckm, no ale u nas jest tak, że poziom musza trzymac bo zalezy im na byciu w czołówce szkół wroclawskich ![]() ja sie wogole cos do tej matury nie ucze, nie mam sily
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czarna magia.. dla mnie męką jest napisać wypracowanie na 250 słów
|
|
|
#4585 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na wizażu?ja nie wiem, niedoinformowana jestem ja zwykle Cytat:
![]() hello ;* u mnie nic ciekawego niestety ![]() nie lubię zimy i tyle, brrrr ![]() ale daję znak, że żyję ;*
|
|
#4586 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no możemy . tylko czy teraz przed świętami dojdą szybko kartki![]() Cytat:
a ja powiedziałam że w tym roku tylko podziele się z klasą opłatkiem i sruuu . pójdziemy sobie z dziewczynami do kawiarni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tzn. w jaki sposób Marek wyzna miłosc Uli.czesc czesc ;* zajrzałam jednak do Was bo wrociłam 2 h wcześniej do domu na jeździe było spoko, tylko męczył mnie instruktr swoją gadką ale to ujdzie ![]() w ogóle poddali wyniki z matmy i jestem lekko podłamana.;/ tylko 60 % . trzeba spiąc pośladki i jechac z koksem ;]. |
|||||||
|
|
|
#4587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4588 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15878259]
a ja wiem co będzie w ostatnim odcinku tzn. w jaki sposób Marek wyzna miłosc Uli.[/QUOTE] ja czytałam o ostatnim odcinku w "Świecie seriali" chyba :P ahh nie mogę się doczekać
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15878259]a ja wiem co będzie w ostatnim odcinku
tzn. w jaki sposób Marek wyzna miłosc Uli.[/QUOTE] weeeee powiedz ![]()
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiczki, wróciłam! Streszczę: z matmy 44% (taak, wiem, ale ja typowo humanistyczna dusza; tu pokłony do ziemi w stronę Justyny i Beaty, jesteście mistrzami), z próbnej z polskiego będzie w granicach 80-90% , reszta się okaże. Zabieganam, zalatanam, wchodziłam tu czasem do Was podczytywać, ale nikt się nie dopominał o moją obecność, to się nie odzywałam. (oj, żartuję, no ale nikt się nie dopominał, ja to sobie ZAPANIENTAM! )Sukienki studniówkowej jak nie było, tak nie ma, w sumie zdziwiłabym się, gdybym już ją miała, bo moje motto życiowe: co masz zrobić dzisiaj, zrób dzień przed ostatecznym terminem. ![]() No, to teraz palec pod budkę: kto tęsknił? (dowartościujcie kobitę z pms-em )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

.
) i jak przyszłam, to padłam na 2,5 h, wstałam, pouczyłam się, poczytałam Przedwiośnie
i znowu spaaać. Dzisiaj już jest ok, tylko mam zielonego siniora na łokciu 

to nas wyzwała

)
bo 25 nie ma lekcji a piątku nie wolno stracić (w każdy piątek piszemy sprawdzian ) a przed świętami musimy z wszystkiego napisać sprawdzian z matmy bo w tak piękny sposób kończymy materiał.