|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
na mnie? a za co?
![]() człowiek sobie przyjdzie spokojnie kartki do wątku napisać, to jeszcze go twardą ręką poszczują ładnie to tak? zamówienie w BU zrobiła? Edytowane przez Lipella Czas edycji: 2009-12-15 o 23:37 Powód: też mi się szczytowanie trafiło phi..nie w porę |
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
mnie też
![]() Cytat:
jest wolniej ![]() to na dzień serum z wit C http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html plus kropla żelu hialuronowego - ładnie wyrównóje wszelkie nierówności, wzmacnia naczynka, likwiduje sińce i wszystkie inne kolory niepotrzebne, wzmacnia ochronę przed słońcem, makijaż ładnie się trzyma na tym ![]() na noc, jeśli nie masz większych problemów z cerą serum różane http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-rose.html pięknie nawilża i wogóle rano buzia cud - miód tez z kroplą żelu hialuronowegoa przed każdym wybrany hydrolat zamiast toniku Żel hialuronowy spłyca zmarszczki regularnie stosowany,pięknie nawilża tylko lepiej używać go z czymś bo sam może lekko ściągać skórę, sera i olejki lepiej się wchłaniają http://www.biochemiaurody.com/sklep/hyaluronicgel.html i mozna go mieszać z prawie wszystkim, nawet kremem sklepowym Czyli w sumie cztery podstawowe produkty, a przekonasz się czy taka pielęgnacja Ci odpowiada A, i bioderma spokojnie może zostać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4084 |
|
Raczkowanie
|
jak to nie wie? jak to nie wie?
żel hialuronowy - dobry do wszystkiego serum jakieś - se sprawdzi, które najlepsze na jej potrzeby (choćby polecane tu z witC albo różane) hydrolat jaki - a jaki to patrz punkt wyżej i na początek bedzie i tak kolejne zamówienie niedługo robić będzie ![]() z resztom co ja się produkuję, wskazówki daję, pocę się przy tym, skoro Anastazja jak krowie na rowie wyłożyła ![]() już wszystko wie?
Edytowane przez Lipella Czas edycji: 2009-12-15 o 23:44 Powód: sie naprodukowałam niepotrzebnie :P |
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
pszepraszam ale nie mam czasu nadczytac wymacham wiechciem, tusze ze wdziecznym i wonnym i robie splyw nadmienie tylko, ze: wszysko jest piekne a wszscy sa wspaniali chyba, ze mialo byc inaczej
|
|
|
|
#4086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo Tobie pewnie znowu tydzień z tym zejdzie, a 2 dni Ci tylko zostało
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zamawiam więc: 1. to na dzień serum z wit C 2. na noc serum różane 3. Żel hialuronowy - jako dodatek do serum (dodaje się kroplę podczas używania, czy wcześniej miesza w jakimś słiczku?) 4. jakiś hydrolat (jako tonik) (polecisz jakiś?) jeśli tak, to wydaje się proste jutro się tym zajmę ps Lipko produkująca się Lipko spocona Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-12-15 o 23:53 |
|
|
|
#4088 |
|
rude jest piękne:)
|
Takus bieresz na reke krople zelu dodajesz wybrane serum ,mieszasz i nakladasz ,nic nie musisz nigdzie w sloiczku ..
Dodam jeszcze ,ze zel nalozony sam juz po serum jak sie wchlonie cudnie napina skore ,dziala jak baza pod podklad Hydrolat mozesz wziac sobie rozany jak przeszkadza Tobie zapach kocanki ,chociaz ja wole kocanke
|
#4089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
( ten bym brała ) ten różany też bardzo fajny http://www.biochemiaurody.com/sklep/hydrolatrose.html pachnie całkiem przyjemnie, bardzo delikatnie a żel mieszasz na dłoni z serum przed samym użyciem, kropelka żelu w zagłębienie dłoni do tego kilka kropli serum, mieszasz i na buzię ![]() To jest okropnie proste ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Teraz Zuzia mnie uprzedziła Ale mądrze gada |
||
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Diewczyny
![]() jeszcze tylko jedno pytanie |
|
|
|
#4091 | |
|
|
Cytat:
wez sobie jeszcze tonik z kwasem PHA6% skora jest naprawde rozjasniona ,wygladzona i wez sobie pusta buteleczke z dozownikiem ,jest swietna do zelu ,fajnie sie dozuje ,bardzo wygodna w uzyciu
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-12-16 o 00:21 |
|
|
|
|
#4092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serum jest z nim takie bardziej jedwabiste.Cytat:
|
||
|
|
|
#4093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() już zamówiłam wzięłam jeszcze olej kokosowy do włosów Coco chyba go chwaliła ciekawa jestem tych cudów |
||
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4095 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam nocą Wymiatającego i Wymiatające
![]() Wszystkim Chrowitkom moc energii przesyłam. Szczególnie dużo dla Katt Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też sobie chwalę Katt, ja zamawiałam kiedyś w Zrób Sobie Krem. Można zapłacić przelewem z konta. Bardzo fajna pani, bardzo pomocna, a że zakupilam z 2 kg, to przesyłka nie wyszła tak drogo i jestem nieźle zaopatrzona. Przesyłka szybka i w ogóle bezproblemowo. Marzyłoby mi się conieco z Mazideł i z BU, ale mogę sobie tylko pomarzyć np o dużej butli hydrolatu z kocanki i oczarowego. I to na dłuższy czas. Buuu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ściskam i dużo zdrowia życzę
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez kcem takie sera, hydrolaty i kwasy
I mam wielka ochote opitolic wlosy- na ksztalt boba, o dlugosci do zuchwy. Pewnie bede zalowala i przez jakis czas wyla po katach, ale nie moge juz na siebie patrzec w wersji a la slowianska nimfa blotna :rzyga: To se znowu zamarudzilam (-co sie ze mna ostatnio dzieje?)Spokojnej nocy ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Mariolu |
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie, ratunku!
Jest czwarta nad ranem, a ja obudzilam sie godzine temu i mysl mnie dopadla taka - mialam kiedys krotkie sztyblety lakierowane, co to je mozna na przyklad do smokingu przywdziac Gdzie one sa ![]() Wylazlam z loza i przekopalam juz pol chalupy a lakierkow jak ni ma, tak ni ma strasznie mnie to nurtuje ... Chlopaki spia jak zabite, choc jak wywalilo mi z szafy odkurzacz, to obudzil sie Kundel pije z Wami (ktorych Was tu nie ma) kawe i dumam gdzie te buciska moge miec Wiem co zrobie! zabieram psa i jade niedaleko na jeden taki strych i znajde te sztyblety chocbym miala sie zesrac to jade |
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
na strychu nie znalazlam lakierkow
dzien dobry
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać.
Już środa, a ja w polu ze sprzątaniem i prezentami, ale jak mam nie być w polu jak dogorywam przeziębieniowo. A co w lustro spojrzę, to mnie szlag trafia ![]() I tak już zostanę w tej torbie na wieki wieków amen, a co. Ale najpierw spróbuję pielęgnacji z BU - może tonik kwasowy coś pomoże. I odbieram dziś tę nieszczęsną opinię rzeczoznawcy. Ale marudzę, kurczę
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Doroto
Wiem, że Ci nie śmiechu ale... A w piwnic nie masz jakis do sprawdzenia? Za Joasiaka i pozytywną opinię
|
|
|
|
#4102 | ||
|
Zakorzenienie
|
A na co jest olej z granatów?! Bo coś juz mi się obiło, ale w notesiku nie zanotowałam, to nie pamiętam
![]() Bardzo dziękuję, kochana jesteś, naprawdę bardzo mi miło. I ogólnie to mi tu tak miło, ze jakbyśta tera powiedziały: spadaj, to siem bede czymać wewątka i całkiem bez honoru skamleć o pozwolenie pozostania ![]() Ale ja pod koniec stycznia jade do Polski i mam nadzieje wtedy zrobić zakupy, wiec teraz Cię Kasiu nie obciażę moimi zakupami. Ale. Ale nie obeicuję, że kiedy nie skorzystam. Bo wiadomix. Spodoba mie sie ta BU i bede zakupować. Kajecik i ołóweczek. I będziemy podkreślać wężykiem Jasiu, wężykiem ![]() Cytat:
Cytat:
Już się boje ciezaru moich toreb jak pojadę z Polski ![]() I jeszcze chciałam powiedzieć, ze pozdrawiam wszystkich z rana, ciekawam, gdzie się podziały Doroty lakierki i przypominam sobie, że Tymena miała wieczorem zrobic poka. A nie zrobiła, no nie? Tygrys mi sie nie snił. ![]() Madzio, tyś juz wyjechana? Joasiaku, nie daj sie rzeczoznawcom, wewątek z Tobą! Co u BMamy? U nas temperatura lekko opadła, kaszel jakby się zmniejszył. Alebo sobie wmawiamy. Dla wszytskich chorych Jaka jest nagroda dnia za najdłuższy post środy? ![]() Lece, świat wzywa.
|
|
#4103 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Chcę wziąć: Zestaw - Maseczka czereśniowa Zestaw - Maseczka różana Zestaw - Maseczka truskawkowa Puder diamentowy Czysty Żel hialuronowy 1% Hydrolat różany (róża stulistna) Zestaw - Serum-olejek regenerujący 3xROSE Zestaw - Serum antyoksydacyjne flavo-C15EF + Kompleks silikonowy Butelka kosmetyczna 15 ml z pompką typu air-less do serum Jest ok? |
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Lubo
Ja zrobię poka poka w sobote, przy dziennym świetle bo w sobotę kończę |
|
|
|
#4105 |
|
Czekam na Ragnarok
|
I który jest lepszy z olejków do mycia twarzy?
Pomarańczowy, drzewko różane czy egzotyczny EKO ? I czy tym się myje twarz np. podczas prysznica czy to zamiast toniku? Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-12-16 o 08:48 |
|
|
|
#4106 |
|
|
Doroto ![]() ja mysle,ze une sie znajda tylko nie szukaj ich tak namietnie ,moze w piwnicy sum? Fenris mozesz spokojnie uzywac tych kosmetykow,ja mam olejek do mycia dzrewko rozane i polecam Chorym podsylam dzienna dawke
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-12-16 o 08:48 |
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, nieee ... w piwnicy butow to nie mam
Teresko, chlop mi oznajmil chwile temu, ze jestem nienormalna. Kto normalny po ciemnej nocy wstaje i jezdzi za butami - tak mi powiedzial. Od dwoch dni biore pseudoefydryne czyjakostak, mam wiec prawo byc nienormalna po lekach, co nie ![]() Tako, ten olej kokosowy przed nalozeniem na pukle musisz ogrzac, rozpuscic, potem zawinac w recznik glowe i jak najdluzej nosic taki turban. |
|
|
|
#4108 |
|
Czekam na Ragnarok
|
To jest żel do mycia czy tonik?
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Co się dzieje ? - w każdym poście jest flaszka Opium, a zamiast myszki w avatarku mam zegar ?!
|
|
#4110 |
|
Czekam na Ragnarok
|
I czemu z peptydami? Lepszy?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

, bom stara
jest wolniej 

(-co sie ze mna ostatnio dzieje?)