|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Olu, przepraszam Cię bardzo jeśli się mylę i mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo nie to jest moim celem
ale kurcze jesteś fajną kobitką, zasługujesz na fantastycznego faceta, a ja mam wrażenie, że Ty na siłę chcesz go bronić i wybielać. Nie wiem dlaczego, ale odnoszę takie wrażenie, że za każdym razem potrafisz go wytłumaczyć, żeby nie czuć się łatwowierną i tą słabszą w związku ![]() Ja wiem jak to jest zadzwonić do Tż bo już się nie znosi tej ciszy (mimo, że ruch leży po jego stronie) i to jest ok, ale musisz mu pokazać, że musi o Ciebie walczyć, szanować Ciebie i Twój czas, Twoje potrzeby Mój Tż po tym, jak"to" się stało, powiedział mi - "Byłem za pewny Ciebie, nie brałem w ogóle pod uwagę, że mogę Cię stracić, uważałem, że jesteś moja bez względu na wszystko". Ja wtedy zmieniłam swoją samoocenę, pokazałam mu ile jestem warta dla siebie samej i że naprawdę musi walczyć - gonić króliczka...Nie obraź się, za to co napisałam. Chciałam pomóc
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-12-16 o 00:54 |
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, powiem Wam dziewczyny, że facet nigdy nie może być pewny swojej dziewczyny. A przynajmniej nie powinien. Bo prawda jest taka, że jak jest pewny, to przestaje się starać, a jak się przestaje starać, to w końcu pojawi się ktoś, kto postara się za niego, a dziewczyna to doceni
i to w obie strony działa. Olu, jak Twój facet będzie widział, że się nie musi starać, a Ty i tak będziesz dla niego milutka i będziesz starała się za dwoje, to będzie sobie pozwalał na coraz więcej ze świadomością, że Ciebie mu nikt nie ukradnie. Ja nie będę ukrywać, że ogromnym atutem mojego TŻa jest to, że stara się, żeby mi było jak najlepiej. Dzwoni, pisze, przywozi mi słonecznik dba o mnie, robi herbatki, kolacyjki... To mi pozwala mieć "klapki na oczach" w pozytywnym znaczeniu - nie widzę po prostu innych facetów oprócz niego, a tym samym dla niego staram się bardziej i wtedy jest wspaniale. I nawet jak są kłótnie, to z reguły dlatego, że nam (za?) bardzo zależy ![]() Dziewczyny, bardzo dobrze piszecie - musi gonić króliczka ![]() Dobranoc
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
kurka wodna... w nocy budzilam sie z mega bolem gardla... na moj gust to anginka ropna... no tak, za dlugo bylam zdrowa. normalnie juz od pazdziernika choruje, a tu nic. lece zawiezc projekt na uczelnie i nie ide na zajecia tylko do lekarza i nawet bede grzecznie brala antybiotyk, ktory pewnie dostane. zwykle lecze sie bez antybiotyku ale to dluzej i sie mecze... :/ :/ :/
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Idę do pracy. Jeszcze 3 dni i urlop
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA DZIEWCZYNKI, W ŻYCIU TYLU NIE DOSTAŁAM ![]() Wczorajszy dzień był już b. miły Pojechałam do domu, gdzie czekał na mnie już mój brat, który specjalnie przyjechał złożyć życzenia, byli rodzice i tż. Posiedzieliśmy razem, ja z mamą wypiłyśmy winko, pogadaliśmy sobie, było b. sympatycznie ![]() Kawka, oj, dziewczyny mają rację, że Wy chyba wcale nie rozmawiacie. Jakiś trening by się Wam przydał... Ja tam nie wiem czy dobrze zrobiłaś, że mu pojechałaś aż tak. Pewnie można by było zrobić to samo w rozmowie spokojnej i sobie wszystko wyjaśnić. Wy w ogóle kiedykolwiek mieliście tą poważną rozmowę o wzajemnych uczuciach, oczekiwaniach itp.? Bo mam wrażenie, że się nie znacie pod tym względem.... Olka, a ja tam myślę, że dobrze zrobiłaś, że się do niego odezwałaś. No bo weźmy pod uwagę jedno: jesteście daleko od siebie. Nie znacie swojej wzajemnej sytuacji codziennej. Jak tak nie ma kontaktu i człowiek może sobie dopowiadać za dużo, to na pewno sobie za dużo dopowie, szczególnie kobita Powinien On pewnie do Ciebie przyjechać, jak tyle razy czekałaś, ale może nie mógł naprawdę, a może też sobie coś ubzdurał i tak wszystko wyszło głupio. Trzymam kciuki, że się Wam uda wszystko sobie spokojnie powyjaśniaćElizka, zostań już z nami.. Carmelova, serdecznie gratuluję złożenia pracy A nie miały się jakieś fotki na poczcie pojawić, hmmm? Ja to mam jakiegoś doła. Ostatnio nie mam PMS tylko w trakcie mnie dopada jakoś. No i teraz, dzisiaj mam jakiś taki dzień gorszy zdecydowanie... Smutno mi jest z nie wiem jakiego powodu dokładnie ![]()
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku zdjęcie na płytce mi nie działa
![]() ![]() Mogę co najwyżej zrobić zdjęcie ze zdjecia ;-)
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem tak bywa, ze taki gorszy dzien
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie o tym przekonalam juz kilka razy...jak pojawia sie ziarenko niepewnosci to od razu facet jest gotowy do poswiecen..oczywiscie jak mu zalezy i zaczyna sie starac ![]() a ja sobie wczoraj zrobilam na glowie niebieskie pasemkaaaa ale dzisiaj mam nieco inny plan zabawy z wlosami ha haaaaaa oj biedne oneee![]()
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Olu, dziewczyny mają 100 % rację . Podpisuję się pod tym rękami i nogami.
Grape, super że ta zołza odchodzi Pony Frezyjka, ale z Ciebie laska, wychodzi na to że tylko ja jestem maskaronem na tym wątku Mi się dziś śniło że Tż mi się oświadczył. Ale jak pokręcony sen to było, to szkoda gadać Siedzę teraz nad matmą i mam dość. Jak ja nie lubię pochodnych...
|
|
|
|
#551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Facet często robi tak, że właśnie sprawdza na ile sobie może pozwolić... Jak może to działa. Oluś Przeczytaj sobie książkę "Dlaczego faceci kochają zołzy." Naprawdę nie warto być miłą dziewczyną, a zołzą właśnie. Ja ją czytam w przerwach na naukę i umieram ze śmiechu, teksty są niezłe, a i porady także. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Pochodne są faaaajne. Mój TŻ wczoraj pisał kolokwium z pochodnych, jakbym wiedziała, że oni tam mają tak prosto to bym chyba poszła na Polibudę. ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Frezyjko Oczywiście, że łaaadna. ![]() Jak zresztą każda z Was, bo sobie wszystkie zdjęcia poprzeglądałam.
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja mam teraz pytanie za 100000000 punktów w takim razie: jak ja mam zrobić, żeby mój tż mnie nie był pewny? serio pytam
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziopy
![]() JAk padłam wczoraj o 23,tak wstałam dopiero o 9...nigdy nie śpię tak długo. Olu ja się podpisuję pod tym co pisała Carmi i Justyna. Frezyjka muszę powiedzieć,że ja nie mam w sobie nic z les.I nie wyobrażam sobie "obcować" z kobietą Bleeeee...Jasne,że lubię popatrzeć na ładne dziewczyny,ale to czysto estetyczne doznania. No i o ile jestem otwarta na eksperymenty to jest jedna rzecz,która odpada na wieki wieków amen- jakieś trójkąty,czworokąty itp. Dla mnie to jest niesmaczne,dziwne i w ogóle...zdrada. Hajja ta gra nazywa się Rozkosz.Któraś z dziewczyn już tu pokazywała. Kurcze chciałam sobie wczoraj kupić coś fajnego w H&M i porobić zdjęcia dla TŻa,ale żadnych fajncyh gorsetów nie było,a body miałam na małe w biuście Może w Esotiq będą jakieś fajne komplety? Nie chcę żadnych Triumphów,bo przecież takie coś zakładam raz na jakiś czas-i tak mam wymiennie bardzo duzo tego rodzaju bielizny.
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;*
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie tam myślałam,że coś tu nie gra Bo ja już tżta spytałam, czy on tak uważa, że nie powinien mnie być pewny , ale mówi, że nie.....
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku też Cię nie widzę w roli zołzy,co knuje i obmyśla jak tu zrobić TŻowi na złość
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On zawsze odpowie, że wolałby być Ciebie pewny.Moja technika to wzbudzanie lekkiej, zdrowej zazdrości
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
No to pięknie.... czyli jestem na starcie spalona i zostanę starą panną...
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- ja nawet nie wiem czym bym mu miała na złość robić.... no masakra jakaś.....
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ mi ufa,ale jest lekko zazdrosny i zaniepokojony np. jak mowa o B. No dobra...może nie trochę...bo mówi na B. brzydkie słowa i mówi,że by mu wklepał (chociaż nigdy nie widziałam,żeby mój TŻ komuś wklepał i żeby był agresywny hehehe)
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochote udusic mojego psa... rozwalila doszczetnie, rozlozyla na czesci pierwsze jakies urzadzenie z przedluzaczem. to chyba byl transformator... ja tego psa normalnie udusze kiedys... ile ja sie nasprzatalam... :/ ale nie moglam patrzec jaka smutna jest i zawolalam ja do siebie przytulic i mnie "przeprosila" smutną bokserową minką i polozeniem łapy na ramieniu... ehh... i jak ja mam jej nie wybaczac?
juz po wizycie u lekarza jestem, grzecznie przyjelam juz antybiotyk. nie chce byc chora na swieta... |
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mocny w buzi czyli ![]() No to tak: ja mam kumpla, który był/jest (bo ja sama nie wiem) we mnie zakochany po uszy. I tż wie o tym i wie że jesteśmy bliskimi przyjaciółmi, ale nie jest o niego zazdrosny. Normalnie się widujemy, gadamy, nigdy nie usłyszałam, że z kimś tam mam się nie widywać ![]() On też ma koleżanki i ja też w to nie wnikam... Ja byłam zazdrosna 3 razy: o jego eks na początku naszego związku i o 2 koleżanki, które wyraźnie do niego startowały. Ale on tego albo w ogóle nie widział, albo dobrze udawał. W każdym razie na tyle był mną zajęty, że one same zrezygnowały Czy on miał takie ukłucia zazdrości? Nie wiem, ale pewnie miał...
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to tak jak z B. Moim zdaniem TŻ nie ma być o co zazdrosny.Bardzo lubię B. i nie jestem w stanie zrezygnować z tej znajomości.Po prostu on za dużo dla mnie znaczy jako przyjaciel.Ale nie chciałabym z nim być.Mówię o tym TŻowi,a on tego nie rozumie i jest zły ![]() A mój TŻ nie jest tylko mocny w gębie. Jeśli ktoś go zaczepia lub atakuje jego przyjaciół,to bójka wchodzi w grę. Ale sam nigdy nie atakuje. Ja go w takiej sytuacji nie widziałam,ale dotarły do mnie słuchy,że jeszcze przed tym jak zaczęliśmy się spotykać i dużo wychodził z kolegami na miasto itp.to bywały takie sytuacje.
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz mi kiedyś powiedział, że mnie kocha, pogadaliśmy, powiedziałam mu, że nic z tego nigdy nie będzie - to było jeszcze na długo zanim tż poznałam. Oboje sami byliśmy wtedy. I więcej nie wrócił do tematu.
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Oooo nawet nie zauważyłam,że mi 2000 post minął
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
Kurcze, ja bym tak jednak faktycznie nie mogła - wypaplałabym mu....
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mówię TŻowi np.że B.przyszedł,widziałam się z nim itp. Ale wolałabym nie mówić mu o wszystkich wyznaniach B.,bo wtedy już w ogóle chciałby go udusić.
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam nadzieję, że dzisiaj spędzę miły dzień/wieczór z Tżtem, ale mój chłopak mi obwieścił, że wróci późno bo idzie szukać Mikołaja...
To niech szuka. Pouczę się w tym czasie do obrony :P |
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

A w ostatni czwartek dostałam bdb (z koleżankami) za ćwiczenia dla dzieci z ryzykiem dysleksji, więc przynajmniej jakiś pozytyw 

ale kurcze jesteś fajną kobitką, zasługujesz na fantastycznego faceta, a ja mam wrażenie, że Ty na siłę chcesz go bronić i wybielać. Nie wiem dlaczego, ale odnoszę takie wrażenie, że za każdym razem potrafisz go wytłumaczyć, żeby nie czuć się łatwowierną i tą słabszą w związku 
Mój Tż po tym, jak"to" się stało, powiedział mi - "Byłem za pewny Ciebie, nie brałem w ogóle pod uwagę, że mogę Cię stracić, uważałem, że jesteś moja bez względu na wszystko". Ja wtedy zmieniłam swoją samoocenę, pokazałam mu ile jestem warta dla siebie samej i że naprawdę musi walczyć - gonić króliczka...

czasem tak bywa, ze taki gorszy dzien