|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
a mam takie pytanie, czy jeżeli będę miała zamówienie na powiedzmy 60 zł, z oferty netto i katalogowej a okaże się ze czegoś tam nie ma i wyjdzie za 40 zł, to czy płacę za małe zamówienie?
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam chwile temu smsa z avonu aby zlożyc zamówienie w III terminie na min 150 zł a dostane prezent. Sms był z numeru "prywatnego".
Bardzo dziękuje za kolejne głosy
Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2009-12-16 o 18:10 |
|
|
|
#3933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasem masz czerwoną i przychodzi, a czasem zieloną i nie ma |
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli w paczce zabraknie czegoś z katalogu co nie jest objęte światełkami to nawet przy kwocie 40 zł nie zapłacisz za małe zamówienie, natomiast jeśli będzie to coś z oferty wyprzedażowej (objętej światełkami) to zasada jest taka sama jak w przypadku netto.
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, mozesz złożyć w 3 terminie kat. 17 a takze chyba w 1 terminie, nie wiem dokładnie czy to dotyczy również całego katalogu 01 zamówienie powyzej 50 zł i nie masz kosztów realizacji małego zamówienia
|
|
|
|
#3936 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie otworzylam paczkę z 17 II termin i co ? i 15 katalogów 17 normalnie żenada z ich strony, a ja nie zamierzam za nie płacić, bo zamawiałam tylko jeden 01\2010 :P
|
#3937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niech Ci przyślą jak najszybciej w osobnej paczce przez UPS , tak oni wysyłają , to co jest po terminie z ich winy |
|
|
|
|
#3938 |
|
Rozeznanie
|
W strefie pojawiła się już informacja odnośnie prezentów na III termin
![]() https://www.pol.avon.com/REPSuite/do...aIIItermin.pdf |
|
|
|
#3939 | |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Coś w brakach? |
|
|
|
|
#3940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
|
#3941 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
ta świąteczna oferta słaba jest , chciałam złożyć zamówienie w 3 terminie dla siebie ale stwierdziłam że nie opłaca się, poczekam do stycznia lepiej
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
zestaw z pur blancą jest nawet fajny za tą cenę
|
|
|
|
#3945 |
|
Wtajemniczenie
|
Też tak myślę,i to jest na tej zasadzie że ta suma wlicza się do bazy opustu... Czyli mogę domówić do tej sumy za 25 zł i będzie dobrze..? Czy musze za 50 zł i wtedy mogę ten zestawik...? Edytowane przez ilussia Czas edycji: 2009-12-16 o 17:37 |
|
|
|
#3946 |
|
Raczkowanie
|
A wiecie może czy to zamówienie w 3terminie zeby załapać sie na ten prezent
heh musi być na 150zł katalogowe? czy może być łacznie z demo, znam i polecam oraz netto zeby wsumie było 150zł bo niegdzie nie widze informacji na ten temat bo ten zestaw z purblanca tuszem i błyszczykiem wlicza sie ale nie podlega opustowi.tyle wyczytałam heh
|
|
|
|
#3947 |
|
Wtajemniczenie
|
Grr.. w COKu juz nie mieli tych 'skarbów afryki'.. grrrrr.......
|
|
|
|
#3948 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które mają katalogi 03 już w domu, jak duży jest i ile ma kieszonek na karty portfel z 9 strony? dzięki za info :-*
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Tak @ też otrzymalam.
|
|
|
|
#3950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Raczkowanie
|
Aneszna i 19patka88 bardzo dziękuję za Waszą pomoc. Ze swoją liderką poza spotkaniem wpisowym nie miałam więcej kontaktu, więc nie przyszło mi do głowy, żeby dzwonić. Jak miałam problem i skontaktowałam się przez stronę z biurem to tak średnio mi pomogli, więc też nie próbowałam więcej się kontaktować. Raz dostałam tylko bransoletkę z zawieszką z kryształami Svarowskiego, a potem już nic
No mam nauczkę na przyszłość, żeby walczyć o swoje. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomocne uwagi i na pewno będę już częściej zaglądać na forum.
|
|
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny i jak zamawiacie sobie torebke Heidi?
byłam szczerze na nia nakręcona ale sama teraz już nie wiem...
|
|
|
|
#3953 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma za co i od tego jest to forum zeby sobie w jakis sposób pomagac!! A tak w ogóle mam prosbe do dziewczyn które juz maja w domu katalog 02 i które za niedługo beda składac z niego zamówienie! Otóż potrzebuje sześć katalogów 03/2010 poniewaz u mnie on bedzie dopiero obowiazywac pod koniec lutego :/ a z 01 i 02 nie bede składac zamówienia wiec bym pomału małymi kroczkami zbierała sobie zamówienie na 03 :P moze uzbierałabym na duzo wiecej niz zawsze mam :-P oczywiscie koszty przesyłki i za katalogi bym wpłaciła na konto prosze o wiadomosc na prv w razie czego
Edytowane przez 19patka88 Czas edycji: 2009-12-16 o 18:37 |
|
|
|
|
#3955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jeszcze jedno pytanko chodzi mi o ten orzeźwiający balsam po goleniu/woda toaletowa Pro Move co jest jako Demo 1 wiecie może jaką ma konsystencje? |
|
|
|
|
#3956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma za co i od tego jest to forum zeby sobie w jakis sposób pomagac!! A tak w ogóle mam prosbe do dziewczyn które juz maja w domu katalog 02 i które za niedługo beda składac z niego zamówienie! Otóż potrzebuje sześć katalogów 03/2010 poniewaz u mnie on bedzie dopiero obowiazywac pod koniec lutego :/ a z 01 i 02 nie bede składac zamówienia wiec bym pomału małymi kroczkami składac na 03 :P oczywiscie koszty przesyłki i za katalogi bym wpłaciła na konto prosze o wiadomosc na prv w razie czego
|
|
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
dodałam kilka fotek na katalogowy
|
#3958 |
|
Raczkowanie
|
Ufff ja dostałam wczoraj paczkę z Avonu. W sumie dwa kartony na ponad 40 kg. Jeden rozwalony, jak podniosłam to wszystko z niego się wysypało!!! Odebrał paczkę mój mąż i nie zaglądał w jakim są stanie tylko podpisał odbiór
Oczywiście już widziałam oczami wyobraźni braki w uszkodzonej paczce, ale całe szczęście wszystko było Swoją drogą zastanawiam się, czy nie zgłosić tego faktu w Avonie, że pakują do kartonów tyle, że później one nie wytrzymują. Jak nic powinno być 3 kartony przy tak ciężkim zamówieniu.
|
|
|
|
#3959 |
|
Rozeznanie
|
Ale Ci kurierzy z UPS mnie denerwują...Gdy przywieźli paczkę z pierwszego terminu stwierdzili,że nie muszę się podpisywać bo oni to już zrobili.Dzisiaj przy paczce z drugiego terminu podał tylko karton i wyszedł :/
Co do zamówienia to na drugi termin tylko domawiałam kilka rzeczy spóźnionej klientce Wszystko przyszło.
|
#3960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cieszę się,że dostane te trzy kosmetyki ( zamówionko na III termin mam na 300 zl). - sprzedam je, klientki z checią je kupią
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

jeśli w paczce zabraknie czegoś z katalogu co nie jest objęte światełkami to nawet przy kwocie 40 zł nie zapłacisz za małe zamówienie, natomiast jeśli będzie to coś z oferty wyprzedażowej (objętej światełkami) to zasada jest taka sama jak w przypadku netto.

No i za mleczkiem i maseczką miód+mleko.
teraz te tusze to takie buble że aż strach ...
...

Oczywiście już widziałam oczami wyobraźni braki w uszkodzonej paczce, ale całe szczęście wszystko było
Swoją drogą zastanawiam się, czy nie zgłosić tego faktu w Avonie, że pakują do kartonów tyle, że później one nie wytrzymują. Jak nic powinno być 3 kartony przy tak ciężkim zamówieniu.