|
|
#4771 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
widzisz...nie tylko cycki sie robi
|
|
|
|
|
#4772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mało Tobie?
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
no to gdzie Ty widzisz "krzywizny" i "zezowate sutki"
... jak ja Ci zaraz ![]() ![]() ... one są śliczniusie, rowniutkie
|
#4774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze gwiazdki na niebie ? ... pewnie wypatruje juz Betlejemskiej
|
|
#4777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a teraz z innej beczki, kumpel mi napisal ze na jakis bal do Torunia dzis mozna jechac ale trzeba sie przebrac,powiedzial ze wsadzi sobie 2 olowki w nos i jak ktos sie zapyta za co sie przebral to powie ze za piórnik
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() raczej za temperowkę
|
|
#4780 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4781 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe tak czy siak będzie niezle "naostrzony"
|
#4782 |
|
Rozeznanie
|
wstawiłam wczoraj na NK zdjęcie z dzieckiem...przyjaciel napisał że nie chce sie wtrącać ale wyglądam na tym zdjęciu na mocno zmęczona...i nie ma na mysli zmęczenia fizycznego...
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
chyba trochę szkoda,że ich Agnelka nie widziała,bo jeśli dobrze kojarzę to Ty jesteś b.wysoka?..no i Agnelka też,i miała duży dylemat co do rozmiaru, a przy takich proporcjach to 375cc wychodzi wcale nie za duże ..takie akurat..nie jestem ekspertem,ale one się b.dobrze zapowiadają ..no bo wiadomo,że teraz to będą się układać etc.. ![]() ..gratuluję pięknych nabytków .. |
|
|
|
#4784 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nooo nareszcie ![]() kla ski: jednak pani dr to geniuszteraz juz nie moge sie tylko doczekac az Mya bedzie na forum i nam sama napisze o swoich przezyciach! ale jesli nareszcie jest przeszczesliwa to chyba nie mogla sobie piekniejszego prezentu na swieta sprawic. mam nadzieje ze wszystkie bole i dolegliwosci juz ustana i bedzie pieknie ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
|
|
#4785 |
|
Rozeznanie
|
jest odlotowa, w końcu moge ze zdjęciami pożadek zrobic
jutro chyba w totka zagram...może cosik wygram
|
|
|
|
#4786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja gram w irlandzkiego, zawsze lepiej wygrac 30mln euro niz zl
|
|
#4787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdybym wygrała cosik wiecej to odrazu na cycusie oczywiście
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Raczkowanie
|
Mya Diva sliczny masz ten biuscik
![]() ![]() Sami nie zdarzylam przeczytac, co kupilas dla swojego, a szkoda bo ja nie wiem co kupic mojemu ![]()
|
#4789 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Rozeznanie
|
ja zaś szperam i szukam sobie prezentu im, zawsze o tym się zapomina...wiec egoistycznie sama sie dopieszczę
No i dr odpisał, hehe myslałam że juz nie napisze bo 3w końcu napisałam że przekładam na czas bliżej nie okreslony a on: Witam serdecznie! W porządku, nie ma pośpiechu. Pozdrawiam serdecznie, Jacek Jarliński. Wiec gębula mi sie uśmiechneła... |
|
|
|
#4791 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po takich przejściach ![]() nie wiem na ile w tym przypadku jednodniowy efekt może się różnić od docelowego,ale wyglądają świetnie.. ..ta,przy której było więcej kombinowane jest chyba trochę bardziej opuchnięta ,no ale..powiedzmy sobie szczerze,osoba niezorientowana już na ten moment w życiu by nie pomyślała przez co przeszła ta tak niewinnie wygląda to bardzo naturalnie,bo: 1.-Mya miała trochę własnej piersi 2.-p.dr chyba się naprawdę postarała ![]() piękne,MyaDiva toast![]() Gratulacje ![]() ![]() ..tak więc.. Hip Hip |
|
|
|
|
#4793 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie laseczki..
Od razu proszę o wyrozumiałość bom całkiem dziewica i lajkonik na forum.Przebrnełam dziś przez 3 cz watku..Przed konsultacją rzuciłam okiem na poprzednie watki,żeby mieć jakieś pojęcie o czym chce rozmawiać..odrobiłam lekcje grzebiąc na stronkach klinik i firm np. Meteora......Już jestem po konsultacji...u J.Jarlińskiego we Wrocku. Termin mam wyznaczony na 14 stycznia.. NO i cholerka zaczęłam dygać.. Któreś z Was pisały że te 'koszulkowo-woreczkowe'przymiarki to o kant /.../ rozbić..i tak chyba jest naprawdę..Bo w sumie to staneło na tym..że nic nie wiem. ![]() Ok.żeby było wiadomo: 164 cm, rozmiar obecny 70 a/małe b.. waga od 50 do 56 w porywach depresyjno-obżarniczych Ale do rzeczy. Naczytałam się że anatomiczne lubią się przekręcać /sic!/ więc zaczęłam negocjacje od okrągłych..i tak w okolicach fajnego D /bo wtedy to jeszcze też byłam świezynka ze smietnikiem we łbie w kwestii profili,szerokości itd/ No i kurcze naprzymierzałam się kilka 'wersji' płynnych cycuchów i...300 wydawały się ok..doktor mówił że większe będą mi się wciskać pod ramię..profilu nie da się dopasować żeby się nie odcinały granice a po ściągnięciu szpilek /byłam w kozaczkach na 10cm opcasie/ większe sprawią że będę wyglądać jak mikrobi z dużym plecakiem z przodu .No to ja protest...w myślach li i tylko no bo przecież jak to??? wszystkie /prawie/ nawet te szczuplejsze ode mnie krzyczą by walczyć o każde 50ml więcej a ja mam stanąć na 300? po krwawej jatce walki ew 325? co mi to da laski? nie chce skończyć z małym C..a jak to opadnie..albo zajde w ciążę i zmniejszy mi się jeszcze bardziej???? Kurcze powiedzcie..walczyć o więcej??? No i w końcu co? anatomy czy okrągłe???? |
|
|
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
ciekawe jak tam Agnelka się ma?
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
toska sory ,ale dr Jarlinski jak wszyscy wiedza jest estetom i zawsze wklada takie piersi zeby pasowaly do sylwetki !!!!! U mnie bylo podobnie myslalam , ze bede musiala z nim o 350 walczyc , ale nie !!! Jak ubralam 325 to powiedzial , ze to za malo i mam 350 zobaczyc . Przymiezylam i bez 1 slowa stanelo na 350.
Jesli natomiast chcesz wieksze piersi to moim zdaniem powiedz mu to wprost .Wtedy on Ci powie czy sie tego podejmie czy nie . Jesli nie to jest tyle dr. ze napewno ktorys Ci wlozy tyle ile chcesz. ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Mya ciesze sie , ze u Ciebie wszystko ok ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- agnes sliczne cycuszki ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Zgadza sie , ciekawe jak sie czuje
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-16 o 22:03 |
|
|
|
#4796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4797 | ||
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Bylam dzis u swojego magika, uspokoil moje obawy o "chlupanie" - to zuelnie normalne - jeszcze raz dzieki za poranne slowa ![]() ![]() klask i:Zdjal mi opatrunki i pierwszy raz widzialam moje nowe "malenstwa". ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No w sumie raczej to od tej natury staramy sie uciec ![]() ![]() A moze chciala bys opinii innego lekarza ? Moge z czystem sumieniem polecic Ci mojego (Antwerpia) - super specjalista i doskonale potrafi doradzic. Jak cos to daj znac - chetnie pomoge a konsultacja nic nie kosztuje Cytat:
Rodzaj imlantu tez dobiera sie indywidualnie - nie zawsze anatom wyglada lepiej - trzeba zaufac lekarzowi, wyjasnic co sie chce uzyskac i zdac sie na jego doswiadczenie. O rozmiar tez nie zawsze warto dokladac - znowu ja przynajmniej tak zrobilam - zdac sie na doswiadczenie chiruga. A co do tego bolu to nie taki diabel straszny jak go maluja ja jestem 3 ci dzien po zabiegu i mysle ze jutro zmniejsze do minimum dawke Apap-u (teraz 8 tab/dziennie). Bol do wytrzymania
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Bo sie zdenerwowalam normalnie
Tak to tu wyglada , jesli pyta nas ktos o zdanie : 1) Wrzuca sie fotki cycuchow na forum 2) Okreslasz co bys chciala uzyskac 3) wszyscy doradzaja ( a musze przyznac , ze robia to super -dzieki temu forum mam 350) 4) trzeba sie na rozmiar zdecydowac 5 )powiedziec to otwarcie dr. a nie bawic sie z nim w ciuciu-babke i po sprawie
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-16 o 22:22 |
|
|
|
#4799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a gdzie was wszystkie posiało ![]() Dzis jest czwartek no i wiecie jade do Job Centre-Urząd pracy...kto stoi na bramce? taakk Ochroniarz ![]() ooo Mysia Pysia jest, jak tam?
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

widzisz...nie tylko cycki sie robi

mało Tobie?

kla ski: jednak pani dr to geniusz
.