Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-16, 21:59   #3991
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez Agnieszq Pokaż wiadomość
Tak wiem ale bez przesady jak ktoś nie umie robić zdjęć to niech się do tego nie zabiera, w końcu i tak nic na nich nie widać.
masz rację z tymi zdjęciami ale możesz to napisać tutaj i tak większość wizażanek, która wchodzi na wątek katalogowy odwiedza również i ten wątek jeśli mamy się stosować do zasad to wszyscy, bo wystarczy, że jedna osoba napisze a za nią już się posypią kolejne posty

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Do bazy upustu, a nie do wartosci zamówienia. To jest własnie to o czym juz parę razy pisałam - wprowadzanie w błąd tymi światłami.
Niemniej KRMZ nie ma nawet jak z oferty netto nie przyjdzie nic z tych wymienionych wyzej 60zł. Nic się nie wliczy do bazy, ale kosztów nie ma
informacja ze strefy:
"Zasady realizacji zamówień bez kosztów realizacji małego zamówienia.
Aktualnie obowiązują następujące zasady naliczania kosztów realizacji małego zamówienia. Koszt ten dla zamówień na paczkę będzie liczony w zależności od wartości sprzedaży w danym katalogu.

Warunki zwolnienia z opłaty to:
- wartość sprzedaży w katalogu wynosi min.150 zł
- kolejne zamówienia w tym samym katalogu (po osiągnięciu wymaganej sprzedaży) osiągają wartość pow. 50 zł.

Zamówienia o wartości poniżej 50 zł będą realizowane z kosztem realizacji małego zamówienia, który wynosi 10 zł.
"

czyli mam to rozumieć tak, że na drugi termin mogę zamówić z netto za 55zł i nawet jak mi przyjdzie w paczce tylko pomadka do ust za 2,90 zł (bo przy reszcie produktów będzie adnotacja produkcja zakończona) to nie ponoszę kosztów małego zamówienia?

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-12-16 o 22:05
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 22:07   #3992
Dziewczyna822
Raczkowanie

Dziewczyny,
zasymulowalam teraz skladanie zamowienia, zeby zobaczyc jakie beda swiatla przy produktach i woda BLACK SUEDE TOUCH EDT 50ML, ktora byla wymieniana w brakach - ta ze stron wyprzedazowych ma u mnie zielone swiatlo, a kilka dni temu miala czerwone, wiec moze juz nie jest brakiem.
Dziewczyna822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 22:11   #3993
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczyna822 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
zasymulowalam teraz skladanie zamowienia, zeby zobaczyc jakie beda swiatla przy produktach i woda BLACK SUEDE TOUCH EDT 50ML, ktora byla wymieniana w brakach - ta ze stron wyprzedazowych ma u mnie zielone swiatlo, a kilka dni temu miala czerwone, wiec moze juz nie jest brakiem.

Jak wspominałam wcześniej sciągają z zagranicy i uzupelniają braki jak tylko mogą. Też mają ukrop przed Świętami, bo im więcej sprzedadzą tym wieksze sobie dadzą premie.
Stary 2009-12-16, 22:26   #3994
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Ja byłam dosyć napalona na torebke Heidi.. Ale po waszych opiniach mi przeszło. Nie biore jej.
Najeździłam się do Coku.. Brakowało mi kremu na dzień z tej oferty za 80zł, ale zdobyłam! Czekam na paczkę z terminu II Wszystko już pozałatwiałam. I z jednej strony chętnie przyjmę jeszcze zamówienia, ale z drugiej już mi się nie uśmiecha 3 razy w tygodniu do coku zaglądać.
Szał świąteczny
A mnie ten szał cieszy - potem będzie dłuuuugi zastój u mnie

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
masz rację z tymi zdjęciami ale możesz to napisać tutaj i tak większość wizażanek, która wchodzi na wątek katalogowy odwiedza również i ten wątek jeśli mamy się stosować do zasad to wszyscy, bo wystarczy, że jedna osoba napisze a za nią już się posypią kolejne posty

informacja ze strefy:
"Zasady realizacji zamówień bez kosztów realizacji małego zamówienia.
Aktualnie obowiązują następujące zasady naliczania kosztów realizacji małego zamówienia. Koszt ten dla zamówień na paczkę będzie liczony w zależności od wartości sprzedaży w danym katalogu.

Warunki zwolnienia z opłaty to:
- wartość sprzedaży w katalogu wynosi min.150 zł
- kolejne zamówienia w tym samym katalogu (po osiągnięciu wymaganej sprzedaży) osiągają wartość pow. 50 zł.

Zamówienia o wartości poniżej 50 zł będą realizowane z kosztem realizacji małego zamówienia, który wynosi 10 zł.
"

czyli mam to rozumieć tak, że na drugi termin mogę zamówić z netto za 55zł i nawet jak mi przyjdzie w paczce tylko pomadka do ust za 2,90 zł (bo przy reszcie produktów będzie adnotacja produkcja zakończona) to nie ponoszę kosztów małego zamówienia?
Tak, z tym że do bazy upustu nie wliczy Ci się 55zł, a 2,90 w tym wypadku

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Jak wspominałam wcześniej sciągają z zagranicy i uzupelniają braki jak tylko mogą. Też mają ukrop przed Świętami, bo im więcej sprzedadzą tym wieksze sobie dadzą premie.
Co do premii to pewnie prawda

Ale BST chyba nie zciagają z zagranicy, nie chce mi się zejść na dól sprawdzić czy ta piramidka, którą mam jest polska czy niepolska, ale jeśli mnie pamięc nie myli - to na 99% polska. Pewnie czekali tylko na opakowania szklane z Chin
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 22:26   #3995
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
A mnie ten szał cieszy - potem będzie dłuuuugi zastój u mnie
Ja jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądało u mnie, bo to moje pierwsze święta w Avonie.
Ale może nie bedzie tak źle bo już się klientki pytały o noworoczny katalog. (uznałam, że im po świętach dopiero pokaże).

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 22:34   #3996
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Kurcze, jak tu teraz wykombinować zamówienie na III termin??
A gdyby tak zamówić same lusterka i pędzle do pudru?

Korci mnie, żeby zamówienie na te prezenty z III terminu złożyć juz teraz.
Ale musze poczekac do pólnocy, bo zamówienie z dziś pójdzie jako II termin...

Parę sztuk i tego i tego sprzedałabym na pewno, reszta, nawet jakby przyszła jest na tyle lekka, że.... chyba warto

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądało u mnie, bo to moje pierwsze święta w Avonie.
Ale może nie bedzie tak źle bo już się klientki pytały o noworoczny katalog. (uznałam, że im po świętach dopiero pokaże).
Też nie rozdałam nowych katalogów, ale dziewczyny zamówiły jakieś tam drobiazgi z katalogów, które gdzies tam już dostały. Policzyłam ich wartość - niewiele ponad 100zł.... I mimo wyprzedzaży w k01 wciąz pytają czy załatwię to czy tamto przed świetami. to staram się sprostać ich wymaganiom

A jak wg Was trwałość Midnight? To jedna z nielicznych wód meskich, jaką nie obdarowałam TŻa Zresztą on w ogóle stał się jakis wybredny - mówi mi np, ze ten zielony co mi dałaś ostatnio, to jakoś jest zupełnie nietrwały (chodziło o Crisp Forrest), bo ja go w pracy w ogóle nie czuję.... No zszokowana byłam, bo kiedys mu IB wystarczało i nie narzekał, a odkąd dostał kilka tych najdrozszych zapachów, to marudzi jak ma się popsikać jakąs wodą w niskiej cenie. Echhh, pokazać róznicę w jakości, to i facet ją dostrzeże

Edytowane przez malka
Czas edycji: 2009-12-16 o 22:41
Stary 2009-12-16, 22:34   #3997
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Korci mnie, żeby zamówienie na te prezenty z III terminu złożyć juz teraz.
Ale musze poczekac do pólnocy, bo zamówienie z dziś pójdzie jako II termin...

Parę sztuk i tego i tego sprzedałabym na pewno, reszta, nawet jakby przyszła jest na tyle lekka, że.... chyba warto
hehehe
też się zastanawiam. Tylko, że nie mam żadnych chętnych na dodatkowe rzeczy z 17 na III termin. Musiałabym improwizować trochę z rzeczami, które wiem, że sprzedam a reszta to lusterka hehehe
W sumie mam czas do wtorku. Może coś się uzbiera. Nie wiem, czy jest sens tak na siłę.
Stary 2009-12-16, 22:34   #3998
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Agnieszq Pokaż wiadomość
co do tej torebki HEIDI to identyczny model nawet wymiary sa podobne, wyglada jak kopia, można kupić z fimry atmosphere, polecam poszukać na allegro, chodzą już od 40zł i to różne kolory.
własnie znalażłam ja na allegro - i faktycznie jedyna róznica między nimi jest taka, ze ta avonowa ma 4 zamki, a ta atmosphere ma 3 a tak to identyczne!! szok!!
ale tak - na all kosztuje 44,90zł + 14zł przesyłka = 58,90zł
a heidi ze słatym upustem wyniesie nieco ponad 60zł ...
i co przemawia za heidi - podbijam sobie zamówienie łatwy bezproblemowy zwrot, jakby jednak okazała się nieodpowiednia
wygrywa więc heidi ....
ja ją kupię napewno, bo mój TŻ ją już też wylukał i już mnie z nią widzi poza tym mam sobie jeszcze kupić czerwony zegarek z katalogu 03/2010 i będzie git

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 22:51   #3999
malka
Rozeznanie

Cytat:
hehehe
też się zastanawiam. Tylko, że nie mam żadnych chętnych na dodatkowe rzeczy z 17 na III termin. Musiałabym improwizować trochę z rzeczami, które wiem, że sprzedam a reszta to lusterka hehehe
W sumie mam czas do wtorku. Może coś się uzbiera. Nie wiem, czy jest sens tak na siłę.
Do wtorku, to my Ci tu damy znać o brakach Dzień jutrzejszy jest tylko loterią

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
własnie znalażłam ja na allegro - i faktycznie jedyna róznica między nimi jest taka, ze ta avonowa ma 4 zamki, a ta atmosphere ma 3 a tak to identyczne!! szok!!
i co przemawia za heidi - podbijam sobie zamówienie łatwy bezproblemowy zwrot, jakby jednak okazała się nieodpowiednia
wygrywa więc heidi ....
ja ją kupię napewno, bo mój TŻ ją już też wylukał i już mnie z nią widzi poza tym mam sobie jeszcze kupić czerwony zegarek z katalogu 03/2010 i będzie git
Właśnie Avon pod tym względem bije na głowę All. Mamy mozliwość szybkiego zwrotu bez maili, telefonów i wyjaśnień do sprzedającego z All. Tak jak napisałaś - łatwy i bezproblemowy zwrot (jeśli byłby konieczny).
A z All i zwrotami, hmmm nie polecam ze swojej strony, głownie ze względu na czas.
Stary 2009-12-16, 22:58   #4000
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
wygrywa więc heidi ....

hehe a ja znalazłam z odbiorem osobistym na terenie Warszawy więc bez kosztów wysyłki... Ale poczekam chyba jeszcze. Mam czerwone szpilki na wiosnę, więc do wiosny mogę się wstrzymać... I chyba tak zrobię. Możę coś jeszcze fajniejszego pojawi się do tego czasu
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 23:00   #4001
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Do wtorku, to my Ci tu damy znać o brakach Dzień jutrzejszy jest tylko loterią [COLOR="Silver"]
hehehe dzieki
Trochę głupio by mi było samych braków zamówić za 250 zł + np próbki 1x zeby dostać prezent.
Poczekam... mam te 15 katalogów co to dodawali do paczek. Poroznoszę jeszcze Może się coś uzbiera

Co do Heidi. Mi się nie podoba. Ale każdego kręci coś innego
Jakoś nie mam przekonania do avonowych torebek. Kiedyś taką wielką weekendową kupiłam i mi się po 2 weekendach podarła.
Ale teraz jest taka żółta w ofercie NETTO do K1 i mnie korci.
Ma może ktoś Daisy-May, albo tą niżej, brązową Ellen?
Stary 2009-12-16, 23:27   #4002
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
hehe a ja znalazłam z odbiorem osobistym na terenie Warszawy więc bez kosztów wysyłki... Ale poczekam chyba jeszcze. Mam czerwone szpilki na wiosnę, więc do wiosny mogę się wstrzymać... I chyba tak zrobię. Możę coś jeszcze fajniejszego pojawi się do tego czasu
no ja do warszawy to raczej po torebke specjamnie nie pojade, bo wówczas wogóle by się nie kalkulowało

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 23:31   #4003
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
no ja do warszawy to raczej po torebke specjamnie nie pojade, bo wówczas wogóle by się nie kalkulowało
No raczej nie będzie Ci się kalkulowało. Ale do K01 jest jeszcze troche czasu. Do tej pory kilkanaście razy zdążymy się zastanowić i przeszukać allegro
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 23:32   #4004
malka
Rozeznanie

Cytat:
hehehe dzieki
Trochę głupio by mi było samych braków zamówić za 250 zł + np próbki 1x zeby dostać prezent.
Poczekam... mam te 15 katalogów co to dodawali do paczek. Poroznoszę jeszcze Może się coś uzbiera

Głupio?? Daj spokój - to im powinno byc głupio, ze masz(albo będziesz miała) tyle braków.

Co do zamówień na III termin - ja katalogu gratis nie dostałam ani jednego, ale to nie problem. Rozdałam 17tki wszystkie jakie miałam - chyba ze 3 mam w domu tylko. A do pracy przychodzi też konsultantka. I jak znajoma z kilku pokoi obok przyszła pokazać mi czarną kosmetyczkę, którą u tej KK zamówiła za 10zł, to ja się tylko uśmiechnęłam. Dziewczyny ode mnie z pokoju mówia jej, ze sprzedałam im przed chwilą 2 takie kosmetyczki za 9zł (razem, nie za sztukę), bez kupowania wymaganych produktów ze stron czyba 70 do ileśtam w katalogu. Ona aż się czerwona zrobiła. Przyszła po 10 minutach i pyta - to też mi załatwisz taką kosmetyczkę za tę cenę, bo ja właśnie odmówiłam tego zakupu.... Wyciągnełam ją z torebki i jej sprzedałam od ręki. Bo i tak dopiero za kilka dni dostarczam rzeczy do drugiej pracy, a tam była potrzebna ta kosmetyczka
W tzw. "międzyczasie" pojawił się brak lusterek, więc brakującą kosmetyczke już mam, a i przy okazji nową klientkę.
Nie miałabym nic do tej KK, która sprzedaje u mnie w pracy. Ale ona sprzedaje w całym mieście i wszędzie zawyża ceny katalogowe. To mnie trochę zdziwiło, bo ona zamota tak klientkę, że sprzeda coś o 10zł drozej niż w katalogu, a na dodatek PAKUJE TO W TE TANDETNE TOREBECZKI PAPIEROWE z logo ORIFLAME.
Więc postanowiłam - dość tego, u mnie laski dostają od poczatku grudnia wszystko w srebrnych avonowych torebkach i maja taniej niż w katalogu. Poza tym z każdą dostawą mam w reklamówce ok 50 próbek. One mnie pytają - po ile te próbki? Odpowiadam - bierzcie to co chcecie spróbować, one sa do testowania.

Źle robie Waszym zdaniem?
Stary 2009-12-16, 23:34   #4005
Dagusiac
Zakorzenienie

Po rozpakowaniu paczuszki - żadnych braków
Jestem w szoku, że wszystko jest! Dodatkowo mam pytanie odnośnie tych waszych prezentów. Miałam zamówienie za jakieś 750zł i nie dostałam żadnego prezentu. O co tu chodzi
Stary 2009-12-16, 23:34   #4006
Chiquita 150
Raczkowanie

GG do Chiquita 150

Dziewczyny, chyba przegapiłam Kartę Kolorów, kiedy wychodzi nowa? Nie mogę znaleźć jej na katalogowym, czy ktoś mógłby zeskanować? Zależy mi na stronie z kolorami lakierów do paznokci. Z góry dziękuję
Chiquita 150 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 23:43   #4007
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chiquita 150 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chyba przegapiłam Kartę Kolorów, kiedy wychodzi nowa? Nie mogę znaleźć jej na katalogowym, czy ktoś mógłby zeskanować? Zależy mi na stronie z kolorami lakierów do paznokci. Z góry dziękuję

Nową dawali za 1zł do paczek, a to był wielki szum, ze za drogo....

Ja tam mam swoją i się cieszę, a możesz ja znaleźć na infokatalog.pl
Stary 2009-12-16, 23:44   #4008
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Głupio?? Daj spokój - to im powinno byc głupio, ze masz(albo będziesz miała) tyle braków.

Ale mi sie wydaje, że oni wiedzą, że ja wiem ze jest tyle braków i to wykorzystuję To takie lanie wody w zywe oczy.... hihihi

Co do zamówień na III termin - ja katalogu gratis nie dostałam ani jednego, ale to nie problem. Rozdałam 17tki wszystkie jakie miałam - chyba ze 3 mam w domu tylko. A do pracy przychodzi też konsultantka. I jak znajoma z kilku pokoi obok przyszła pokazać mi czarną kosmetyczkę, którą u tej KK zamówiła za 10zł, to ja się tylko uśmiechnęłam. Dziewczyny ode mnie z pokoju mówia jej, ze sprzedałam im przed chwilą 2 takie kosmetyczki za 9zł (razem, nie za sztukę), bez kupowania wymaganych produktów ze stron czyba 70 do ileśtam w katalogu. Ona aż się czerwona zrobiła. Przyszła po 10 minutach i pyta - to też mi załatwisz taką kosmetyczkę za tę cenę, bo ja właśnie odmówiłam tego zakupu.... Wyciągnełam ją z torebki i jej sprzedałam od ręki. Bo i tak dopiero za kilka dni dostarczam rzeczy do drugiej pracy, a tam była potrzebna ta kosmetyczka
W tzw. "międzyczasie" pojawił się brak lusterek, więc brakującą kosmetyczke już mam, a i przy okazji nową klientkę.
Nie miałabym nic do tej KK, która sprzedaje u mnie w pracy. Ale ona sprzedaje w całym mieście i wszędzie zawyża ceny katalogowe. To mnie trochę zdziwiło, bo ona zamota tak klientkę, że sprzeda coś o 10zł drozej niż w katalogu, a na dodatek PAKUJE TO W TE TANDETNE TOREBECZKI PAPIEROWE z logo ORIFLAME.
Więc postanowiłam - dość tego, u mnie laski dostają od poczatku grudnia wszystko w srebrnych avonowych torebkach i maja taniej niż w katalogu. Poza tym z każdą dostawą mam w reklamówce ok 50 próbek. One mnie pytają - po ile te próbki? Odpowiadam - bierzcie to co chcecie spróbować, one sa do testowania.

Źle robie Waszym zdaniem?
Jak Tobie się to opłaca to dlaczego źle
Ja bym nie miała z czego kupować torby próbek więc zawsze daje po jednej do zamówienia.
Ceny czasami opuszczam. co katalog robie jakieś promocje a czy klientka z tego skorzysta to jej sprawa
Teraz do K1 wymysliłam sobie, że do większych zamowień (określona kwota) będzie dodatkowo krem do rąk gratis. Sprzedaż w K1 jest ogólnie słaba to może je to zmobilizuje troszkę.
W każdym rozdanym katalogu jest taka inf. Zobaczymy jaki odzew będzie

Co do tej drugiej konsultantki....
Z tego widać jak niektóre klientki są niedoinformowane i daja się przez to robic w balona. No i torebki Ori....

Ponawiam pytanie o torebki Daisy-May i Ellen
Stary 2009-12-16, 23:55   #4009
Oja 84
Zadomowienie

Witam Was serdecznie! jestem konsultantką od 2 lat ale na tym forum jestem zupełnie nowa czytam Wasze wspomnienia dot. wycofanych kosmetyków i też się bardzo wkurzyłam gdy wycofali niedawno tusz up lifting! jestem bardzo wybredna co do tuszów a ten jest genialny! miałam nawet nadzieję, że tylko zmienią mu opakowanie albo zastąpią podobnym bo tak często robią ale nic na to nie wskazuje zrobiłam co prawda zapasy ale przecież kiedyś się skończą... moje klientki natomiast nie mogą przeżyć że wycofali wodę toaletową surrender i płyn do kąpieli jakiś czekoladowy. Jak są dobre rzeczy to wycofują i badziewia zostawiają
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 00:11   #4010
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja to tylko marzę, zeby znów w Avonie był tak piękny zapach jak Sunny skies- to był mój najcudowniejszy, pierwszy zapach, miałam kilka butelek, czego się u mnie nie spotyka.

Czekałam i czekałam dziś na paczkonosza, jak na pierwszy termin to był 2 dni wcześniej, a teraz będzie w terminie

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-12-17 o 00:35
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 00:36   #4011
Oja 84
Zadomowienie

Mam pytanie: nie wiecie może jaki będzie program motywacyjny na katalogi 01 2010, 02 2010? i czy będą jakieś prezenty za doładowania w my avon? z góry dziękuję za odp
Stary 2009-12-17, 00:40   #4012
Starlett
Wtajemniczenie

Dzisiaj pierwszy raz "wypróbowałam" kolczyki Ursula (zdjęcia były juz na katalogowym), ale zdjęcia nie oddają ich urody. przy krótkich albo spietych włosach wyglądają pięknie Z k1 kuszą mnie kolczyki Marianna. czy ktoś je miał? czy te kryształki nie wyglądają tandetnie?

oja 84 - za zamówienie 150 zł w k1 dostajesz krem modelujący sylwetką a w k2 zestaw przyborów kosmetycznych i piling rozgrzewający do skórek, jeśli się nie mylę

Edytowane przez Starlett
Czas edycji: 2009-12-17 o 00:42
Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 00:51   #4013
Oja 84
Zadomowienie

a tak wogóle to nie wiem jak Wy ale tęsknię za tymi największymi reklamówkami z logo do których można było zapakować dużo kosmetyków bo te papierowe co wprowadzili zamiast tamtych to grożą rozerwaniem. Jutro...a raczej dziś przyjdzie mi paczka i nie wiem w co mam zapakować jednej z moich klientek jej duże zamowienie na 174 zl i w tym 2 razy ten zestaw 5 za 25zl i mnostwo żeli pod prysznic, perfumy,balsamy czyli same spore i ciężkie rzeczy, w sumie 24 produkty!!! i co dam jej to w 3 torbach? pozatym tamte reklamówki były tańsze a te badziewie 50 gr za szt :/

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Dziękuję za odp ) ale czy będzie coś takiego jak za kupno nowości z danego katalogu w określonej liczbie wyższy upust na te produkty? bo wiem, że okręgi prognozujące mają wcześniej katalogi niż "normalne" okręgi ale nie wiem czy te hello tomorrow i nova ty też mają z wyprzedzeniem? bo tam są właśnie te informacje
Stary 2009-12-17, 06:46   #4014
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
a pamiętacie wode toaletową WINK? zapach mojego życia.. ahhh...

ta wodę RARE PEALS przywrócili niby na życzenie klientek, więc może jakoś by dało radę..
Ja bym chciała Spirit - mój ukochany zapach z Avonu. Czułam go nawet jak miałam katar
Stary 2009-12-17, 08:27   #4015
UAE
Raczkowanie

Mam juz fakture Hihi brak lusterek Mam nadzieje ze jesli produkcja zakonczona to za tydzien gdy bede skladala na III term. tez ich nie bedzie?
Brak również: LAKIER DO PAZN.ROSE QUARTZ - produkcja opozniona

Strasznie sie ciesze bo po raz drugi w zyciu udalo mi sie przekroczyc magiczny dla mnie próg 1000zl
UAE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 08:32   #4016
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, z tym że do bazy upustu nie wliczy Ci się 55zł, a 2,90 w tym wypadku
a dziękuję za informacje, powiem szczerze, że nie wiedziałam

Cytat:
hehehe
też się zastanawiam. Tylko, że nie mam żadnych chętnych na dodatkowe rzeczy z 17 na III termin. Musiałabym improwizować trochę z rzeczami, które wiem, że sprzedam a reszta to lusterka hehehe W sumie mam czas do wtorku. Może coś się uzbiera. Nie wiem, czy jest sens tak na siłę.
ja mam czas jeszcze do środy to może coś wykombinuję

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Po rozpakowaniu paczuszki - żadnych braków
Jestem w szoku, że wszystko jest! Dodatkowo mam pytanie odnośnie tych waszych prezentów. Miałam zamówienie za jakieś 750zł i nie dostałam żadnego prezentu. O co tu chodzi
prezenty są za złożenie zamówienia na III termin.

Cytat:
Nową dawali za 1zł do paczek, a to był wielki szum, ze za drogo....

Ja tam mam swoją i się cieszę, a możesz ja znaleźć na infokatalog.pl
a ja też się bardzo cieszę ze swojej bo teraz kosztuje chyba 3,90 zł

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
a tak wogóle to nie wiem jak Wy ale tęsknię za tymi największymi reklamówkami z logo do których można było zapakować dużo kosmetyków bo te papierowe co wprowadzili zamiast tamtych to grożą rozerwaniem. Jutro...a raczej dziś przyjdzie mi paczka i nie wiem w co mam zapakować jednej z moich klientek jej duże zamowienie na 174 zl i w tym 2 razy ten zestaw 5 za 25zl i mnostwo żeli pod prysznic, perfumy,balsamy czyli same spore i ciężkie rzeczy, w sumie 24 produkty!!! i co dam jej to w 3 torbach? pozatym tamte reklamówki były tańsze a te badziewie 50 gr za szt :/
a mi się te papierowe bardzo podobają, mogłyby być troszkę tańsze ale są naprawdę wytrzymałe
Stary 2009-12-17, 08:40   #4017
UAE
Raczkowanie

luskap - gdzie Ty trzymasz wszystkie swoje kosmetyki???
Ja chyba w ciagu calego zycia tylu nie mialam
UAE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 08:42   #4018
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dziewczyny jeśli chodzi o ten prezent za III termin-to jeśli zrobię na cok póżniej to dostane???

bo wyjeżdżam i nie dam rady na III termin zdążyć a tak tobym wróciła spokojnie i w poniedzialek zrobiła

z gory dzieki za odp
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 08:51   #4019
LadyBird6
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15905096]Dziewczyny jeśli chodzi o ten prezent za III termin-to jeśli zrobię na cok póżniej to dostane???

bo wyjeżdżam i nie dam rady na III termin zdążyć a tak tobym wróciła spokojnie i w poniedzialek zrobiła

z gory dzieki za odp[/QUOTE]
Tak, ale żebyś zmieściła sie w terminie.
Ja wysyłałam też na COK na 2 termin i to co dla mnie w zamówieniu bylo ważne, te kolczyki świąteczne,które niestety są w brakach, to odbiorę kiedy bedzie mi pasowało, nie jutro, ale gdzieś po niedzieli, czy nawet po świetach
Klientka będzie zawiedziona
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 08:55   #4020
andziat
Zakorzenienie

dziewczyny, u was też tak śniegiem sypnęło
żeby tylko tak do świąt zostało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości