"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 08:22   #751
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
witam, u nas tez napadalo full sniegu, normalnie chyba nie ma szans, zebym dzis autem wyjechala gdzies bo opony zmienie dopiero w przyszlym tyg
no jakby ta zima tydzien pocekac nie mogla no....
uuu biedna

A co do Twojego kolegi.... dziwny on jest... ja też nie kumam tego jego zachowania.... Ale... apropos dziwności facetów: moja kumpela spotykała się ostatnio z jednym gościem. Ale średnio im wychodziło - totalnie podobno się nie spasowali. Zostali tylko znajomymi, ale ta moja koleżanka uznała, że gość jest stworzony dla naszej wspólnej koleżanki. Więc ja z tą koleżanką pogadałam, czy chce iść na randkę w ciemno, a ta moja kumpela z tym gościem, czy chce się umówić. Oboje wyrazili chęć (on nawet wielką). Podaliśmy im ich nr telefonów, gość miał zadzwoić, mieli się umówić, wszystko dograne, super Minął tydzień. Pytam się koleżanki, czy dzwonił. Ona że nie. To ja do tej pierwszej, że nie dzwonił,a ona mówi, że wie, bo gadała z nim i uwaga: stwierdził, że teraz do niej nie zadzwnoi i się nie umówi, bo on nie ma czym koiecie zaimponować i musi najpierw pracę zmienić i mieszkanie kupić No obawiam się, że zanim to zrobi, może być za późno A to miała być zwykła randka, nie ślub Więc.... faceci też są dziwni....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 08:26   #752
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

hehhh dobry gosc....faceci

a oni twierdza, ze to my jestesmy dziwne, nielogiczne i trudno nas zrozumiec

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2009-12-17 o 08:31
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 08:38   #753
carmelova
Zakorzenienie

Hej
Właśnie staram sie obudzić Tżta żeby mnie zawiózł do pracy...
No i w tym plecaku, co go niby miałam nie dotykać nic nie ma :/
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 08:44   #754
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
hehhh dobry gosc....faceci

a oni twierdza, ze to my jestesmy dziwne, nielogiczne i trudno nas zrozumiec
e no bo z punktu widzenia faceta jesteśmy...... zobacz- tworzymy strony internetowe o tym jak włożyć pierś w stanik weź to zrozum, tym bardziej jak nie masz piersi, a stanik w Twoim mniemaniu służy tylko do rozpinania jedną ręka
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej
widzisz jak Cię zna? Uratował Twoją niespodziankę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2009-12-17, 08:55   #755
butterfly20
Zakorzenienie

Witooom

Frezyjka tak właśnie miałam pytać czy robiłaś ze wzoru Ja robiłam tylko ze wzorów,bo nie mam wyobraźni na to,żeby sama coś takiego zrobić

Maya a jaki masz?Mi się tam kilka podobało

Gwizdak Twój TŻ to skarb! Mój też mnie tak kiedyś woził i wszystko załatwił. No a teraz ja muszę wozić jego:P

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 09:16   #756
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Gwizdak Twój TŻ to skarb! Mój też mnie tak kiedyś woził i wszystko załatwił. No a teraz ja muszę wozić jego:P
Wiem a dla Twojego w takim razie Ty skarbem jesteś

Hehe, mój tż nie dojechał do pracy Mówi że przez ostatnie pół godziny przejechał 300m a wcześniej przez półtorej jakieś 4, a do pracy ma 25 Więc zadzwonił i powiedział, że go nie będzie teraz jest uziemiony w Centrum Handlowym Poszedł robić zakupy na nasz wyjazd i przenty kupować
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2009-12-17 o 09:21
Stary 2009-12-17, 09:21   #757
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
e no bo z punktu widzenia faceta jesteśmy...... zobacz- tworzymy strony internetowe o tym jak włożyć pierś w stanik weź to zrozum, tym bardziej jak nie masz piersi, a stanik w Twoim mniemaniu służy tylko do rozpinania jedną ręka
no w sumie racja
Stary 2009-12-17, 09:53   #758
Gwizdak
Zakorzenienie

Dziewczyny Kawka mnie prosiła, żeby Wam przekazać, że dzisiaj jej się szykuje rozmowa poważna z tż i żeby trzymać kciukole
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2009-12-17, 10:00   #759
butterfly20
Zakorzenienie

Kciukam za Kawkę

A w ogóle.Przyszedł mi właśnie list od firmy bieliźniarskiej,że coś niby dostałam i mam zapłacić im 120 zł. Tylko ja nic nie dostałam!

Tak mi się kojarzy,że to chyba jest to co dzwonił ponad pół roku temu jakiś facet i gadał z moją Mamą i mówił,że mi wyślą coś a jak nie będę chciała to oddam.No bo Mama powiedziała,że mi mogą wysłać jakieś gatki dla mnie (super-na mnie zwaliła ten szajs;P )NO SUPER TYLKO,ŻE JA NIC NIE DOSTAŁAM. A tu mi pisze jakbym dostała poprzednią paczkę i jeszcze jakąś-no w życiu Warszawy. NOOO I COOO???
Zaczną mnie straszyć komornikiem,a przecież ja nigdy nie odbierałam nic od nich,nie podpisywałam...

Może napisać do nich?Albo do RPK? Bo w sumie przeczytałam w necie o tej firmie i niezłe jazdy robią...

Stary 2009-12-17, 10:02   #760
carmelova
Zakorzenienie

A ja znowu oglądam pierścionki... Wczoraj mój Tz wypytywał co mi się podobał. Porobił rysynki i notatki... A wszystko przez to, że mu kiedys powiedziałam, że jak chce, żeby pierścionek mi w 100% odpowiadał i był niespodzianką, to niech zapyta kilka miesięcy wczesniej, a ja nie będę znała dnia ani godziny :/

no i oglądam... http://www.infinity-bizuteria.pl/All...DDR06621_8.jpg
http://www.infinity-bizuteria.pl/All...ona/3243_5.jpg
Stary 2009-12-17, 10:26   #761
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
A ja znowu oglądam pierścionki... Wczoraj mój Tz wypytywał co mi się podobał. Porobił rysynki i notatki... A wszystko przez to, że mu kiedys powiedziałam, że jak chce, żeby pierścionek mi w 100% odpowiadał i był niespodzianką, to niech zapyta kilka miesięcy wczesniej, a ja nie będę znała dnia ani godziny :/

no i oglądam... http://www.infinity-bizuteria.pl/All...DDR06621_8.jpg
http://www.infinity-bizuteria.pl/All...ona/3243_5.jpg
Bardzo piękne No ale nie powinien teraz z tym wypalać tylko faktycznie zapytać kilka miesięcy temu...

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Właśnie napisałam maila do tej śmiesznej firmy.Ciekawe co odpiszą

Stary 2009-12-17, 10:43   #762
frezyjka85
Zakorzenienie

hej kochane!

ja tylko na chwilke wpadam
nadrobie Was wieczorkiem!

potrzebuję pomocy.....

który stroj bardziej Wam się podoba?
ten który już pokażywałam
http://www.allegro.pl/item845976184_...stetoskop.html

czy może ten?
http://www.crazyladies.pl/prod_5481_...zarny_-_M.html

pytam bo mam taki problem że:
do białego......
nie mam pończoch
nie mam pasa do ponczoch
ani tymbardziej czerwonych lub białych butów (najlepiej szpilki)
i nie mam białych fajnych spodenek żeby tylkiem nie swiecic

a do czarnego:
mam pończochy kabaretki z tyłu wiązane czerwoną wstążka na kokardkę
mam gdzieś czarny pas do ponczoch
mam czarne szpilki wewnątzr wykładane czerwoną wkładką
no i musiałabym dokupić stetoskop i czarne spodenki....

szczerze co myślicie na temat czarnej pielęgniarki?

co lepiej zamówic?

help plizzzzzzzzzzzzzz

Motylku tylko ze wzrou wyszywam, sama tez nie mam takiej wyobraźni

carmel
fajnie że TŻ Ci robi niespodziankę i wie jak schować

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

A!!! no i trzymam kciuki za Kawe!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:54   #763
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
O, widzę, że Elizka i Naj zrobiły nam przedświąteczny prezent i wróciły

A ja się właśnie pakuję do domciu. Ech, mam 2 słoiki dżemu, grapefruta ( ) dla brata, ksiązkę+film dla taty i płytę dla Mojego
no fajnie że się odezwały

a ja mam ochotę schować się pod kołdrą, zasnąć i obudzić po nowym roku
zaczynam mieć naprawdę dość tej wyspy i tej pracy........
ciekawe jakie dostaniemy premię świąteczne?? czy będzie to naprawdę warte naszej faktycznej pracy?? a coś mi się wydaje że niekoniecznie............ .............

edit:
no i oczywiście
osz rety wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia oby każdy następny dzień był tak wspaniały i bajkowy jak ten dzisiejszy i obyście już zawsze byli tak szczęśliwi i uśmiechnięci jak dziś
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-12-17 o 11:00
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:59   #764
carmelova
Zakorzenienie

Frezyjko dla mnie bardziej hot jest ten drugi kostium. Połaczenie pielęgniarki z diablicą
Stary 2009-12-17, 11:02   #765
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Kciukam za Kawkę

A w ogóle.Przyszedł mi właśnie list od firmy bieliźniarskiej,że coś niby dostałam i mam zapłacić im 120 zł. Tylko ja nic nie dostałam!

Tak mi się kojarzy,że to chyba jest to co dzwonił ponad pół roku temu jakiś facet i gadał z moją Mamą i mówił,że mi wyślą coś a jak nie będę chciała to oddam.No bo Mama powiedziała,że mi mogą wysłać jakieś gatki dla mnie (super-na mnie zwaliła ten szajs;P )NO SUPER TYLKO,ŻE JA NIC NIE DOSTAŁAM. A tu mi pisze jakbym dostała poprzednią paczkę i jeszcze jakąś-no w życiu Warszawy. NOOO I COOO???
Zaczną mnie straszyć komornikiem,a przecież ja nigdy nie odbierałam nic od nich,nie podpisywałam...

Może napisać do nich?Albo do RPK? Bo w sumie przeczytałam w necie o tej firmie i niezłe jazdy robią...
wiesz co, zgłoś na policję. Serio. Ja miałam taką sytuację kiedyś, że zadzwonił do mnie gość, że spzedaje domeny internetowe. Żebym się natychmiast zdecydowała na kupienie jakiejś tam domeny (miałam już taką z rozszerzeniem .pl a on mi proponował .com) bo ktoś inny mi wykupi. Usiłowałam się jakiś szczegułów dowiedzieć, ale mi nic konkretnego nie powiedział, tylko że mam kupić. Nie powiedziałam mu że kupię, ale też nie odmówiłam kategorycznie (młoda, byłam głupia i nie wiedziałam, że są ludzie co chcą naciąć innch). Po jakimś czasie przyszła faktura na jakąś niebotyczną kwotę. Ale ją olałam. Bo nic nie podpisałam, nic nie kupiłam i w ogóle. Olałam. Przyszło kilka wezwań do zapłaty, ale olałam. Po jakimś czasie zadzwonili z policji, że prowadzą sprawę w związku z tą firmą i że nie tylko mnie tak chcieli naciąć. Musiałam składać zeznania. W każdym razie na policji mi wtedy powiedzieli, że jest to wyłudzanie i postępowanie niezgodne z prawem. Możesz iść z tym na policję i zgłosić. Nic nie mają rawa od Ciebie wziąć.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2009-12-17, 11:03   #766
frezyjka85
Zakorzenienie

no dziewczyny zbieram dalej opinie i robie statystyki zeby cos wybrac

carmelku dziękuję za Twoje zdanie naprawde mi to pomaga w decuzji!

i właśnie osz rety ma dzisiaj wazny dzień... wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!! samych radości i pieknych wspolnie spedzanych chwil przez cale zycie
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:09   #767
Gwizdak
Zakorzenienie

o kurczę, faktycznie Osz rety, wszystkiego naj naj na nowej drodze życia! I opowiedz jak to jest być żoną
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2009-12-17, 11:13   #768
carmelova
Zakorzenienie

Osz rety gratuluję i wszystkiego najlepszego Obyście jak najszybciej zamieszkali razem
Stary 2009-12-17, 11:20   #769
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co, zgłoś na policję. Serio. Ja miałam taką sytuację kiedyś, że zadzwonił do mnie gość, że spzedaje domeny internetowe. Żebym się natychmiast zdecydowała na kupienie jakiejś tam domeny (miałam już taką z rozszerzeniem .pl a on mi proponował .com) bo ktoś inny mi wykupi. Usiłowałam się jakiś szczegułów dowiedzieć, ale mi nic konkretnego nie powiedział, tylko że mam kupić. Nie powiedziałam mu że kupię, ale też nie odmówiłam kategorycznie (młoda, byłam głupia i nie wiedziałam, że są ludzie co chcą naciąć innch). Po jakimś czasie przyszła faktura na jakąś niebotyczną kwotę. Ale ją olałam. Bo nic nie podpisałam, nic nie kupiłam i w ogóle. Olałam. Przyszło kilka wezwań do zapłaty, ale olałam. Po jakimś czasie zadzwonili z policji, że prowadzą sprawę w związku z tą firmą i że nie tylko mnie tak chcieli naciąć. Musiałam składać zeznania. W każdym razie na policji mi wtedy powiedzieli, że jest to wyłudzanie i postępowanie niezgodne z prawem. Możesz iść z tym na policję i zgłosić. Nic nie mają rawa od Ciebie wziąć.
A spoko już znajdę na nich straszaka jakby co Zobaczę co mi odpiszą.

Osz rety no właśnie!!!Wszystkiego najlepszego!!

Frezyjko wprawdzie ten czarny ma niedużo wspólnego z kolorystyką pielęgniarską,ale to przecież tylko przebranie. A zwłaszcza,ze masz do niego dodatki,to już w ogóle przemawia za nim

Stary 2009-12-17, 11:21   #770
crozee
Zakorzenienie

w koncu was nadrobiłam....
zrobiłam wczoraj sałatke, tz zrobił mi niespodzianke i przyjechał po mnie do domu, choc sie umawialismy, ze sama do niego dotre;-) i zostałam na noc, bo sie zle czułąm;/dopiero o 9 wrociłąm do siebie.. chora jestem, zimno mi;( jeszcze jakis stary dziadek co siedział w tramwaju tak mi zionał 'chorobą' i chyrchlał ciagle, ze ja dziekuje...;/ mam wspolczucie do ludzi, ale jak sie jest na takim etapie choroby, to sie nie wychodzi z domu! a tak, to czuje, ze jeszcze bardziej sie rozłoze....
frezyjko, piękny obraz
carmi, drugi pierscionek, ten w pudełeczku
a ja wczoraj wlazłam na konto tzta na all i widziałam, ze kupił zegarek damski... na bransolecie... hmmmmmmmm... ostatni raz nosiłam zegarek jak byłam po komunii od razu:P no i z "..." tez juz sie nie mam co łudzić....
justynko, gratuluje publikacji
gwizdaczku, ale masz kochajacego tzta) w ogole jestescie dobrze dobrana parą. tak czuje
ja za chwile lece odrabiac wf ;/ bo chciałąm w piatek jechac do domu, a w pon mam wf, wiec musze go dzisiaj odrobic;/
dzisiaj ide tez do lekarza z tymi wynikami i potem mamy wigilie grupową.
wkurzyłąm sie w ogole na tą laske, u ktorej miałąm mieszkac.w sumie mieszkałąm przez tydzien- mam nadzieje, ze pamietacie;P to ta, co miałam blisko do tzta. wyprowadziłam sie, bo nie chciała podpisac ze mna umowy. teraz mieszkam w mieszkaniu znajomych. ale co chciałam powiedziec- jak byłam u lekarza, to podałam jej adres do korospondencji, bo myslałam, ze co najmniej do czerwca tam bede mieszkac... no i wysłali tam wyniki mojej cytologii. jak sie wyprowadzałam, to napisałam jej kartke z prosba, ze w razie jesli dojda te wyniki, to zeby dałą mi znac, bo to dla mnie wazne (nie było jej wtedy w domu, była jej matka). we wtorek napisałąm jej smsa z pytaniem, czy moze doszły jednak te wyniki i czy mogłąbym przyjsc je zabrac- zero odzewu. nie wiem o co w ogole chodzi, ale laska ma na serio jakies problemy ze soba..... az mam jej ochote napisac smsa, ze czasami trzeba tez być człowiekiem i wesołych swiat jej zycze. i jeszcze uprzejme pytanie, czy spoldzielnia mieszkaniowa wie,ze zajmuje sie nielegalnym wynajmem mieszkań.....
Stary 2009-12-17, 11:34   #771
butterfly20
Zakorzenienie

Tak patrzę na tę stronkę co dała Frezyjka-crazyladies i jednak wielu tych przebrań bym do łóżka nie założyła Nooo co innego na imprezę,bo takie jest chyba przeznaczenie większości z nich

http://www.crazyladies.pl/prod_3243_...NNICA_-_M.html OSTREEE

http://www.crazyladies.pl/prod_5467_...TERKA_-_S.html w to bym się mogła przebrać na jakąś imprezkę przebierankową

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Crozee może pójdź do niej z TŻem po te wyniki?

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2009-12-17 o 11:28
Stary 2009-12-17, 11:36   #772
Gwizdak
Zakorzenienie

Ej,,no faktycznie jest super ta strona Tak oglądam jakiś bal karnawałowy mamy robić przebierańców, to sobie coś zamówię

Motylek, ta gangsterka i mi się podoba
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2009-12-17 o 11:41
Stary 2009-12-17, 11:43   #773
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Dżem dobry

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
dziękuję no wyższa szkoła o tyle że ja miałam czystą kanwę i ze wzoru z gazety wiliczyłam gdzie jakim kolorem robić krzyżyki.... więce pracy ale lepiej się robi na miękkiej kanwie i jak dla mnie to nie trudno.... polecam!
O, ja też kiedyś wyszywałam, ale ze wzoru nie mam raczej takich zdolności żeby na czystej kanwie (nawet nie wiedziałam ze tak się to nazywa ) wyszywać

Cytat:
Hej
No widzisz jak on Cię zna Wiedział ze będziesz szukać, to schował gdzie indziej

Frezyjko i strój ten czarny ładniejszy szczególnie że masz dodatki do niego

Osz rety wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, samych pięknych wspomnień z dzisiejszego dnia, wiele radości i uśmiechu
Stary 2009-12-17, 12:06   #774
carmelova
Zakorzenienie

Te są niezłe:
http://www.crazyladies.pl/prod_2914_...NERKA_-_S.html
http://www.crazyladies.pl/prod_9031_...JOWKA_-_L.html
Stary 2009-12-17, 12:21   #775
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

osz rety wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

a co do przebieranek to ide na sylwestra na domowke do kolezanki i mamy sie przebrac w postac z filmu lub bajki i nie mam kompletnie pomyslu
Stary 2009-12-17, 12:28   #776
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Justynko, moje gratulacje To widać, że jesteś bardzo dobra w tym, co robisz. Jestem z Ciebie mega, mega dumna

Co do sylwestra i przebierania - coś chyba o tym frezyjka wspominała... - to moja koleżanka z grupy przebiera się za Taenia solium Już wie, że przyssawki zrobi z talerzy
zrobionych z gazety (takie z klejem z mąki, no wiecie - papierowy odlew ), skoleks będzie kapturem z 4 takimi talerzykami a na czubku będzie wieniec haków - czuprynka Ogólnie tylko człony maciczne jeszcze sobie domaluje. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia Tym bardziej, że jej chłopak przebiera się za Elvisa. A skoro Elvis zmarł m.in. na tasiemczycę to stwierdziła, że będzie tasiemcem Elvisa I co najlepsze - jej Elvis nie wie, a co się przebierze...

Ola, żeby nieszczęście winem zapijać... takim kupnym... No wiesz co.. Mój ma lepsze :P

Claris, jak dostaniesz już stanik, to pokaż cyca

Frezyjka śliczne!

A ja wam coś jeszcze opowiem. Z cyklu: podróże pociągiem Przewozy Regionalne. Jeszcze przedwczoraj czytałam że ma być to nowoczesna linia pociągów z własnym kolorem, odnowionymi torami, odnowionymi wagonami itp itd. I co? Był 1 plus, nowy plus: mogłam kupić bilety na InterRegio w innej kasie niż w Katowicach. Ale... (Pominę fakt, że zapłaciłam znowu więcej za bilety) Co drugie drzwi się nie domykały, trzeba było nimi szarpać żeby je otworzć albo zamknąć, co przy wczorajszej pogodzie dawało nieźle w kość - bo wiało... I jeszcze światło wysiadło w całym pociągu, więc dłuższą chwilę jechaliśmy w zupełnej ciemności... Potem włączyli te awaryjne małe żaróweczki, postawili pociąg na totalnym zadupiu (pola, ciemnica, przez drzwi wiało). Staliśmy tak dobre pół godziny, a obsługa pociągu bawiła się jakimś pstryczkiem. Raz buczał pociąg, raz nie buczał, światło czasem migało. No totalna masakra... A bylismy gdzieś między Dębicą a Sędziszowem, więc za godzinę miałam wreszcie wysiąść z tego pociągu. I co? I ciul Myślałam, że się skończę.

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:31   #777
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzieńdoberek

Reeety, ale napadało. Dobrze, że my te opony wczoraj mi wymieniliśmy, bo normalnie ślizgawica Warszawa zasypana. Główne ulice nie przejezdne, jedna z najbardziej głównych tras oblodzona W radio podali, że 170 pługów jeździ po mieście. Dziwne. Muszę przejechać do pracy całą Warszawę i nie widziałam ani jednego Dzisiaj njwiększą prędkością jaką rozwinęłam było zawrotne 50km/h ;D
I dlatego właśnie kocham metro. Tam nic nie zasypuje
Ja mam drugi dzien migrenę i zdycham.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:43   #778
OlkaR
Zakorzenienie

Frezyjko mi się jednak bardziej podoba białe wdzianko. Nie wiem, może dlatego że lubię białe fartuchy

Medeline no jakoś sobie radzić trzeba, bo Twój wino ma, ale wino nie ma nóżek, żeby do mnie przydreptało :P
A co do pociągów... mam nadzieję że na trasie Lublin- Leżajsk żadnych rewelacji nie będzie Bilecik mam już zakupiony i jutro w drogę

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2009-12-17 o 12:44
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:50   #779
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Kawa
Crozee może postrasz ją, że do skarbówki doniesiesz. Zwykle to pomaga w rozmowie.
Osz rety wszystkiego najlepszego.
Frezyjka ten czarny kostium fajniejszy. Zwłaszcza, że taniej wyjdzie skoro nie musisz dokupywać tak dużo dodatków.
Ja kiedyś chciałam zakupić sobie coś takiego ale na mojego tż to nie działa. Jakoś pielęgniarki i diabełki go nie kręcą. Woli czarne body. Może to lepiej bo chyba bym ze śmiechu padła przychodząc co łóżka w takim przebraniu.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:03   #780
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
ja kupiłam ostatnio effuniaka w rozmiarze 65 E w dopasowanej (już mają końcówki więc ceny wyprzedażowe)
gniecie po 6-7 godzinach noszenia w mostek, ale ogólnie całkiem przyzwoity, gdyby nie to że jest najzwyczajniej brzydki...
a poka

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
ożesz Ty Oj Maju, Maju
No co, nie prawde mówię? Nie tylko ja to zauważyłam

Cytat:
dzieńdoberek

Reeety, ale napadało. Dobrze, że my te opony wczoraj mi wymieniliśmy, bo normalnie ślizgawica Warszawa zasypana. Główne ulice nie przejezdne, jedna z najbardziej głównych tras oblodzona W radio podali, że 170 pługów jeździ po mieście. Dziwne. Muszę przejechać do pracy całą Warszawę i nie widziałam ani jednego Dzisiaj njwiększą prędkością jaką rozwinęłam było zawrotne 50km/h ;D
To ja tak z 45 km/h, lepsza jesteś, ale ja nie mam zimówek, tylko "uniwersalne"

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Co do sylwestra i przebierania - coś chyba o tym frezyjka wspominała... - to moja koleżanka z grupy przebiera się za Taenia solium Już wie, że przyssawki zrobi z talerzy
zrobionych z gazety (takie z klejem z mąki, no wiecie - papierowy odlew ), skoleks będzie kapturem z 4 takimi talerzykami a na czubku będzie wieniec haków - czuprynka Ogólnie tylko człony maciczne jeszcze sobie domaluje. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia Tym bardziej, że jej chłopak przebiera się za Elvisa. A skoro Elvis zmarł m.in. na tasiemczycę to stwierdziła, że będzie tasiemcem Elvisa I co najlepsze - jej Elvis nie wie, a co się przebierze...

Claris, jak dostaniesz już stanik, to pokaż cyca

A ja wam coś jeszcze opowiem. Z cyklu: podróże pociągiem Przewozy Regionalne. Jeszcze przedwczoraj czytałam że ma być to nowoczesna linia pociągów z własnym kolorem, odnowionymi torami, odnowionymi wagonami itp itd. I co? Był 1 plus, nowy plus: mogłam kupić bilety na InterRegio w innej kasie niż w Katowicach. Ale... (Pominę fakt, że zapłaciłam znowu więcej za bilety) Co drugie drzwi się nie domykały, trzeba było nimi szarpać żeby je otworzć albo zamknąć, co przy wczorajszej pogodzie dawało nieźle w kość - bo wiało... I jeszcze światło wysiadło w całym pociągu, więc dłuższą chwilę jechaliśmy w zupełnej ciemności... Potem włączyli te awaryjne małe żaróweczki, postawili pociąg na totalnym zadupiu (pola, ciemnica, przez drzwi wiało). Staliśmy tak dobre pół godziny, a obsługa pociągu bawiła się jakimś pstryczkiem. Raz buczał pociąg, raz nie buczał, światło czasem migało. No totalna masakra... A bylismy gdzieś między Dębicą a Sędziszowem, więc za godzinę miałam wreszcie wysiąść z tego pociągu. I co? I ciul Myślałam, że się skończę.
No nie no pokaż koniecznie zdjęcia, chce zobaczyć tę tasiemczycę (ono), jakoś tego nie umiem sobie wyobrazić, jeszcze kupska do tego jej brakuje, ale może na allegro kupić sztuczne http://allegro.pl/item849300710_kupa...hy_gratis.html

No chyba żartujesz, ten stanik jest prześwitujący chyba nie dość, ze nie ma się czym chwalić, to jeszcze tak w negliżu hehe jeśli to będzie jako tako wyglądać, to jeżeli się zdecyduje, to pokażę tylko nielicznym, no nie wiem nie wiem czy Ty się do nich zaliczysz

Jedno słowo, a mówi wszystko

Ale dzisiaj ślizgawica, na ulicach takie błoto pośniegowe i śliiiiiiisko, jak dobrze, że jakoś dojechałam do domu z uczelni, chyba na drugi raz jak tak będzie to wybiorę mpk Prawie bym potrąciła kolesia, który przeprowadzał rower na drugą stronę w miejscu, gdzie żadnych pasów, ani nic, jeszcze na zakręcie. Ja jechałam wolno i go od razu zobaczyłam i po hamulcach i mnie porzucało w lewo i w prawo, gdyby facet był trochę wolniejszy to by mu się oberwało

Poza tym byłam u promotora i jak ja go lubię Dodał mi tyle sił, powiedział co mam zrobic i jak, że mam ambitny plan za chwilę się za to zabrać, bo do pracy dziś nie idę, bo rura tam pękła i nie ma wody, także mam luz Normalnie świetny człowiek.

osz rety wszystkiego naj na nowej drodze życia szkoda tylko, że nie zamieszkacie ze sobą, takie to dziwne, no ale cóż tak bywa. Zdaj koniecznie relację i pokaż się jak wyglądaliście )))
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości