CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 09:11   #1741
Mell_xx
Wtajemniczenie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Helloł
U mnie tez snieżek
Tesciowa mnie zdenerwowala zanim przyjechala.... a staralam sie na nia tak dobrze nastawic
Ona do tzta wczoraj ze moze wigilia u jakiejs ciotki bedzie...
Tz sie wkurzyl i mowi ze nie, bedziemy wczesniej wszyscy w Polsce i zdazymy kolacje przygotowac... (ona jest leniwa troche)
Na to ona to szybko zjemy i pojedziemy... Teraz ja wkroczylam do rozmowy ... ale jeszcze do mnie a wigilie idziemy...
A ona taaaak?
Na co madra tesciowa... to pojdziesz do rodzicow na godzinke i pozniej na 18 do nas i do ciotki...
ale mi cisnienie podniosla!
Az mi sie gadac nie chce!
Egoistka jedna...
I jeszcze sie ze mna licytuje iel bede u mojej rodziny!
Stary 2009-12-17, 09:58   #1742
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Mell
lej na nią!
Włącz sobie tvn, taka pieNKNa melodia leci tera, to se posłuchaj i ci złosc przejdzie

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

juz nie leci

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:23   #1743
iwciag
Wtajemniczenie

mam pytanko a w zasadzie prośbę, zrobiła by mi któraś mamuśka w wolnej chwili jakąś świąteczną karteczkę z maluszkiem, bo ja nie unim
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:25   #1744
superzabula
Zadomowienie

Hejka
No w kocu wstalam, spalismy do 9ale co tu sie dziwic, ze syncio tak dlugo spal jak wczoraj do polnocy caly czas plakal. Tz z nim byl i mowi, ze juz nie wiedzial co robic, bo tak wrzeszczal...mam nadzieje, ze to zeby...bo chyba az tak za mna nie tesknil Dzis juz anioleczek rano mamusie obudzil i teraz grzecznie sie bawi

Wczora na "Wigilii" sie wybawilam, najadlam pysznych rzeczy zapijajac martiniKurcze potrzebne sa takie pracownicz spotkania

anulka widze, ze codziennie witasz nas dupa, chyba lubisz mocne wejscia

pakusia no to teraz mozecie spokojnie sie porzadzic, wiem jak musisz bardzo sie cieszyc

ursull ja juz Miluchy chwalic nie bede...znasz moje zdanie...

mell no to wspolczuje Ci pracy z leczem,,,o a moze dzis wyciagne na obiad bo mam zamrozoneale mi smaka narobilas ide obaczyc Twje foty bo cos widze, ze zes trzaskala i gdzies sa a tesciowa brak slow, czy te baby nieraz to nie mysla, kurka czy on anierozumie, ze tez chcesz spedzic z rodzina troche czasu nieraz jak slucham takich rzeczy to stweirdzam, ze moja to aniol

marika Ty tu fryzure nowa pokazuj a choinke pozniejze spiworkiem Ci nie pomoge bo ja kupilam w lumpku maclarena za 15zl u mnie dzis snieg caly czas pruszy, ale to tak, ze juz jest biala powloka

caro trzymam kciuki za zdrowie Michasia, jeny oby Jaska nic nie trafilo

Wiecie co sypie coraz mocniej, ubieram sie zaraz i lece na dwor z malym, w odroznieniu od Caro lubie snieg, tylko nie lubie jak topnieje i jest chlapa

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Iwciag cze ja Ci nie pomoge bo tez nie umiec

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:34   #1745
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Zaba inaczej byscie mnie nie zauwazyły

Stary 2009-12-17, 10:37   #1746
superzabula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Zaba inaczej byscie mnie nie zauwazyły
ze niby co??? Ciebie???zarty sobie stroisz???no prosze Cie, nie rozwalaj mnie

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:45   #1747
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

HA rzeczywiscie, masz racje...jestem zauwazalna
KONIEC Z DUPAMI

Stary 2009-12-17, 10:47   #1748
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
mam pytanko a w zasadzie prośbę, zrobiła by mi któraś mamuśka w wolnej chwili jakąś świąteczną karteczkę z maluszkiem, bo ja nie unim
dej
kswiatecka@wp.pl
podeślij jakiś pomysł też co byś chciała itp
koło 23 ci wyśle ok?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
HA rzeczywiscie, masz racje...jestem zauwazalna
KONIEC Z DUPAMI
no co ty
ja jak pomyślę o Tobie to widze taką przed oczami
nie zabieraj mi tego

Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:57   #1749
Illbana
Raczkowanie

Dzień dobry,

Buziaki dla Antosi i Kubusia!

Ja dalej niewyspany monster jestem. Może to wcale nie o zęby chodzi? Wczoraj wieczorem odpaliłam kompa z tą myślą, że sobie z Wami pogadam, ale nie dało rady. Guzik budził się dosłownie co dwie minuty. Jak tylko go przytuliłam, uspokajał się i zasypiał. Boszenka przypomniała mi o skokach rozwojowych – muszę poczytać. Bo w ciągu dnia Guzik zachowuje się normalnie, ale cicho, ja tego nie napisałam, bo aż się boję, co to będzie dalej.
Guzik ostatnio w czasie kąpieli odkrył sobie pisiorka.
Ale u nas dużo śniegu dzisiaj. Super!

Mell – ja też Cię lubię, ale A zdjęcie na nk Bosko wyglądasz. Ja to się przy Was takich kompleksów nabawiłam, że już się chyba z nich nie wygrzebię. A, i nic bym na Twoim miejscu nie zmieniała. Ja też mam oczy koloru kupy w trawie. Ale Twoje wyglądają na brązowe. Piękne. Jeju, współczuję Ci tego bliskiego spotkania z teściówką.

Berciu – o matko. Dobrze, że wszystko już w porządku. A Wiktorek mógł coś faktycznie czuć, bo dzieci widzą więcej i czują mocniej. No widzę, że też noce macie super.

Male – no na pewno raźniej tak w grupie. Lepiej mi się żyje ze świadomością, że ktoś też ma wory pod oczami. Ale się uśmiałam, czytając o akcji mordowania czujnika.

Caro – prawdziwa ślicznotka z Darii i oczy ma chyba po Tobie… Eeee, to mówisz, że Michaś Cię za brodę wytarmosił. . Dużo zdrówka dla Michasia.

Boszenka – dziękuję, że mi przypomniałaś o skokach rozwojowych, bo ja teraz wszystko zwalam na zęby, a może one niewinne są. Guzik ma dwie dolne jedynki i u góry ma strasznie napuchnięte dziąsełka. A z Blanci to jest agentka – no żeby w tak młodym wieku już chłopaków podrywać.

Ursull – ja Kelly Family jako tako nie słuchałam, ale tata kupił jakieś 100 lat temu ich płytę ze świątecznymi kawałkami i zawsze jej w okolicach świąt słucham – to też jest pewien element tradycji. A Dzieciątko… Bo wszystko zależy od regionu i tradycji – niektórzy dostają na święta prezenty od Mikołaja, inni od Gwiazdora, aniołków, a my dostawaliśmy prezenty od Dzieciątka (malutkiego Jezuska). Po Wigilii szliśmy z tatą do innego pokoju, a mama szła otworzyć okno, żeby Dzieciątko mogło wlecieć z prezentami. Jakie to były emocje. A czasami Dzieciątko długo nic nie przynosiło i wtedy mama szła szerzej otworzyć okno. Też tak Guzikowi zrobimy w przyszłym roku. Podkradłam Ci trochę Twoich piernikowych fluidów, żeby mi się chciało je w sobotę piekać. A Milenka wygląda cudnie jako śnieżynka. Śliczną ma czapeczkę.

Superzabula – wow. Brawa dla Jaśka. Ale on się szybko rozwija. Guzik to jednak jest 100 lat za Murzynami. Ja też lubię śnieg i zaraz mykamy na spacer.

Iwciag – u mnie to musiałaby ta waga naprawdę ruszyć z kopyta, bo ja musiałabym schudnąć jakieś 20 kg. Ja mam tylko nadzieję, że jak przestanę karmić, to będzie mi to lepiej szło. A w opisie znowu sobie zaznaczam przehulane dni. Wsypałam do mojego hula-hop ryż i teraz takim obciążonym śmiagam pół godziny. Jak już będzie setny raz, to zmierzę sobie talię i biodra. Nie widziałam Waszej choinki. Gratulujemy zębisk!

Gosik – oby Ci wreszcie pomogli i też myślę, że w takiej sytuacji nie powinnaś przejmować się pracą. Jesteś chora a nie leniwa. Dobrze, że Aleks jest taki wyrozumiały.

Milena – dużo zdrówka dla Ciebie. Jeżu, a ja tak lubię kremówki. Se wyobraziłam tą babę kaszlącą Brawa dla Kubka. Guzik jeszcze nie siedzi, więc nic nie pomogę.

Pakusiu – cześć!!! Gratulujemy Kubusiowi ząbków i własnego pokoju.

Blondynkapoznan – piękną furę ma Olivierek. Gratulujemy ząbka!

Esti – wow, ale Nikolka tupta.

Marika – a Ty zaś chlać będziesz. Fryz poka. No ja bym Was chętnie nawiedziła kiedy z Guzikiem, ale nie wiem kiedy, bo teraz ten okres świąteczny taki gorący. Nie chciałabym Wam przeszkadzać.

Malutka – a gdzie zdjęcia Dawidka w krzesełku? Biedny, ciekawe czemu tak go zdenerwował widok pani doktor?

Anulka – piękne zdjęcie.

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:58   #1750
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
nie zabieraj mi tego

Illbana jakie zdjecie?

Stary 2009-12-17, 11:00   #1751
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Witajcie moje kochane babolki
Karo mnie pałą zmobilizowała do zameldowania się na Wizażu więc jestem
My teraz tkwimy w przygotowaniach przedślubnych, tak to jest, kiedy się wszystko zostawia na ostatnią chwile, kiedy połączy się się to z przygotowaniami do świąt wychodzi jedna wielka maskara i brak czasu na cokolwiek...
Co u nas tak poza tym... W zasadzie nic... Nisia jeszcze nie siedzi sama, nie ma ani jednego ząbka, za to nauczyła się kaszleć na zawołanie i namiętnie to wykorzystuje na każdym kroku, chcą zwrócić na siebie nieustannie uwagę otoczenia
Wiem że nie uda mi się nadrobić wszystkich zaległości, ale idę się chociaż zorientować, co tam u Was dziewczynki
Po nk widzę, że panuje szał na kartki świąteczne
Ja już też kilka zrobiłam, ale mój TŻ wciąż oczekuje arcydzieła i odrzuca moje wszelkie propozycje
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥

Edytowane przez magduchahahaha
Czas edycji: 2009-12-17 o 11:05
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:01   #1752
Carolajna24
Zakorzenienie

Ilbana
Anulka
aj law ju
Magducha
poka kartki
Stary 2009-12-17, 11:04   #1753
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
dej
kswiatecka@wp.pl
podeślij jakiś pomysł też co byś chciała itp
koło 23 ci wyśle ok?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

no co ty
nie zabieraj mi tego

ok może być nawet po23!
Wysłałam @ do Ciebie
Stary 2009-12-17, 11:06   #1754
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Boszenka już wiem skąd pochodzisz,i nie martw się,nikomu nie powiem.Jak długo będziesz w Polsce?A co robisz z brudnymi pieluszkami w samolocie? Pakujesz i zabierasz ze sobą?
Ursullku Ty też z wrocka, prawda?
W PL będę aż do końca sesji... jeśli dobrze pójdzie to początkiem lutego wracam do IE TŻ niestety wraca już na początku stycznia, wiadomo, praca, a ja pewnie uschnę z tęsknoty
Ok, wracamy do tematu samolotu Powiem Ci, że ja tylko raz zmieniałam małej pieluszkę w samolocie (zawsze zmieniam tuż przed lotem i jakoś te 2,5 godzinki wytrzymuje ) Wtedy akurat miałam szczęście, bo dwa miejsca obok mnie były wolne (mało ludzi leciało), więc przebierałam ją po prostu na siedzeniach i stewardessa zabrała ode mnie pieluszkę. Z tego co się orientuję to jest specjalnie pomieszczenie do przebierania dzieciaczków, więc pieluszkę będzie gdzie wyrzucić
Wózek możesz oddać razem z dużym bagażem (wtedy powędruje od razu do samolotu) lub mieć go aż do końca i zostawić potem tuż przy schodkach na pokład. Później, gdy będziecie wychodzić z samolotu wózeczek będzie na Was czekał tuż przed
Aaaaa i radzę Ci w samolocie wyłączyć klimę/nawiew przy swoim siedzeniu i tych obok... ja za pierwszym razem tego nie zrobiłam i mała nabawiła się strasznego katarku
Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Przebiła się Iwuniowi druga górna jednynka! Ma wielkie zęborty te górne!
I kolejne górne dwójki szykują się do wyjścia, a przynajmniej na moje oko tak jest!
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Tesciowa mnie zdenerwowala zanim przyjechala.... a staralam sie na nia tak dobrze nastawic
Ona do tzta wczoraj ze moze wigilia u jakiejs ciotki bedzie...
Tz sie wkurzyl i mowi ze nie, bedziemy wczesniej wszyscy w Polsce i zdazymy kolacje przygotowac... (ona jest leniwa troche)
Na to ona to szybko zjemy i pojedziemy... Teraz ja wkroczylam do rozmowy ... ale jeszcze do mnie a wigilie idziemy...
A ona taaaak?
Na co madra tesciowa... to pojdziesz do rodzicow na godzinke i pozniej na 18 do nas i do ciotki...
ale mi cisnienie podniosla!
Az mi sie gadac nie chce!
Egoistka jedna...
I jeszcze sie ze mna licytuje iel bede u mojej rodziny!
co za babsztyl
nie cierpię naszych teściowych, wszystkich, bez wyjątków

Caro zdrówka dla Michasia

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2009-12-17 o 11:09
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:06   #1755
Carolajna24
Zakorzenienie

Iwciag dawaj Iwa renifera
i czarno-białych nie chce

cze Boszenka
I spod Wrocka

idziemy na browca

Edytowane przez Carolajna24
Czas edycji: 2009-12-17 o 11:07
Stary 2009-12-17, 11:11   #1756
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Iwciag dawaj Iwa renifera
i czarno-białych nie chce

cze Boszenka
I spod Wrocka

idziemy na browca
ok już daje
Stary 2009-12-17, 11:13   #1757
Illbana
Raczkowanie

Anulka - chodziło mi o ten obrazek, który wkleiłaś - bliźnięta w łonie matki

Madziu - czyli tylko pała Cię mobilizuje do pisania tutaj Dużo wytrwałości Wam życzę Guzik też tak pokasłuje

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:14   #1758
Heksa
Wtajemniczenie

Magducha!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Sto lat Cię zołzo nie widziałam

Heksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:22   #1759
iwciag
Wtajemniczenie

Illbana ja też się cieszę ze śniegu, tylko nie mam czapki ani szalika ani rękawiczek
Iwo to tak się za swoje klejnoty właśnie w kąpieli targa, że w szoku jestem, by się nie okaleczył za młodu
To hulaj i zrzucaj ten nadbagaż! No i chwal się osiągnięciami.

Cze Magducha to masz gorący okres teraz, powodzenia w przygotowaniach
Stary 2009-12-17, 11:27   #1760
ursull
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla Antosi i Kubusia

Witam panie szanowne i te mniej szanowne też .
U nas też snieg się pojawił,ale zaraz topnieje.Milusi pokazałam przez okno i patrzyła zafascynowana,zaraz idziemy na spacerek to więcej zobaczy

Malutka cieszy mnie,żeDawidkowa waga jest prawidłowa Biedny maluszek,tak bał się szczepienia.W takich sytuacjach serce się kraje i janajchętniej zabrałabym małą i uciekała.Pokaż krzesełko Pięknie Dawidek się rozwija,a trzeba pamiętać,że to wcześniaczek i ma trochę trudniej

Pakusia dzięki ci dobra kobieto,bardzo mi pomogłaś.Co do pierszeństwa to priorytet sobie wykupiłam,wiec i tak wejdę na poczatku

Cze Marika,ty znowu pierwsza

Caro a nie możesz kooś poprosić,żeby ci po te leki pojechał?

Iwciag barawo dla górnej jedynki i Iwa oczywiście.No i widzisz,dla Iwo twoja choinka jest slicznaTeż mogiem ci karteluszkę zrobić,jeśli chcesz, ursull@onet.pl

Anulka fajne zdjęcie stara dupo

Mell też bym się wkurzyła na twoim miejscu.A nie możecie zrobić wigilii razem twoi rodzice i teściowa?A ciotka to chyba najmniej ważna w takiej sytuacji. Pocieszę cię co do włosków.Widziałam ostatnie symulacje kolorków na metamorfozach i podoba mi się wersja: jasny,ciepły brąz.Myślę,że możesz spróbować.Brąz jest neutralny dość i zazwyczaj ładnie wygląda sie w nim.Uważam jednak,że zdecydowanie powinaś mieć grzywkę

Superżabula cześć,martini mówisz? Uwielbiam,szczególnie bianco

Illbanka współczuję nocki,Miluch też ostatnio odkryła psioszkę,najgorzej,gdy ją przewijam z kupy z ta tam paluchy pakuje
Super ta tradycja z Dzieciątkiem,śliczna.Może też coś takiego u nas wprowadzę,bo w moim regionie aż tak fajnie się tgo nie obchodzi

Magduchahaha jesteś,ja też za tobą wołałam na cały wizaż Miałam zapytać co z sukienką? Masz już jakąś? Jeśli tak to pokażKartki świąteczne też pokaż Miluch również kaszle na zawołanie,my to nazywamy "prywatnym kaszelkiem",a ostatnio zaczęła śmiać się tak sztucznie,takie "hahaha" robi ironiczne

Boszenka ano z Wrocka jestem i w styczniu będę,więc myślałam,że może jak czasu starczy to się spiniemyDziękuję ,bardzo mi pomogłyscie odnośnie lotu

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:27   #1761
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Karola - pomniejszam te kartki i wkleje

Illbanko ja o Was myślę często, ale wiem, że jak już tu zajrzę to nie skończy się na kilku minutach... a wiesz jaka jest Karola, lepiej z nią ne zaczynać

Heksiu - no ja kochana nie wiem kto tu jest zołzą - to Ciebie nie było tyle czasu

Iwciag
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-12-17, 11:34   #1762
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Ursull - mam sukienkę, oczywiście że mam udało się finalnie nie jest to ani ta szara ani żadna z tych,które wam pokazywałam, zdjęć za bardzo nie mam... kupiłam ją przez allegro, ale od dziewczyny, która mieszkała niedaleko, tylko 100 km od naszego miasta, więc pojechaliśmy do niej i przymierzyłam suknię... tak się pięknie złożyło, że ona miała wszystkie wymiary takiej jak ja, zaczynając od wzrostu poprzez rozmiar stanika, więc suknia nie wymaga żadnych poprawek
mam tylko takie zdjęcie, a więcej zobaczycie za dwa i pół tygodnia
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-12-17, 11:34   #1763
iwciag
Wtajemniczenie

Ursull Iwo jakoś śniegiem nie był zainteresowany ludzmi kręcącymi się bardziej, ale jak pójdziemy na space może zakuma
Wysłałam foto Będę miała 2 kartki i od Ciebie i Caro hyhy

Magducha będziesz piękną Panna Młodą, jak Ci zazdroszczę, chciała bym jeszcze raz.
Fajnie Ci się z kiecką złożyło, bo zawsze to taniej.

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-12-17 o 11:36
Stary 2009-12-17, 11:39   #1764
ursull
Zakorzenienie

Magduchahaha szczerze,bardzo ładna sukienka i własciwie taką chciałas.Ja też strasznie lubię taki,antyczny wzór.Ależ będziesz śliczną panną młodą

iwciag a u nas śniegu już niet.Popadał chwilę,przestał padać i se normalnie,perfidnie stopniał.Wieczorkie m coś ci tam wyczaruję

Stary 2009-12-17, 11:41   #1765
Carolajna24
Zakorzenienie

Ursulla ze mną to się nie chcesz spotkać

Magducha kiecka jest cudna
Będziesz piękną Młodą
Stary 2009-12-17, 11:46   #1766
ursull
Zakorzenienie

Laski Mell mnie wczoraj natchnęła i też chcę coś zrobić z fryzurką.Pomożecie? Zmontowałam sobie kilka symulacji,co o tym sądzicie? Ostatnia fotka to ja w oryginale

fot.1-4 przeróbki
fot.5 oryginał

Stary 2009-12-17, 11:47   #1767
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Ursulla ze mną to się nie chcesz spotkać

Magducha kiecka jest cudna
Będziesz piękną Młodą
z tobą na kawę to sie już dwa miechy temu umówiałam,ale oczywiście zapomnialaś

Stary 2009-12-17, 11:52   #1768
Carolajna24
Zakorzenienie

Ursull...w przedostatniej
ale teraz tez masz super

ups
Stary 2009-12-17, 11:53   #1769
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Dziękuję dziewczynki za miłe słowa odnośnie sukni, mi też się na serio podoba i jeszcze bardziej sie ciesze, że tak mi się udało zdobyć suknię, jaką mniej więcej chciałam i za połowę ceny

Ursull - no ale świetne przeróbki,w tej czwartej fryzurce byłoby Ci rewelacyjnie
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-12-17, 11:54   #1770
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Laski Mell mnie wczoraj natchnęła i też chcę coś zrobić z fryzurką.Pomożecie? Zmontowałam sobie kilka symulacji,co o tym sądzicie? Ostatnia fotka to ja w oryginale

fot.1-4 przeróbki
fot.5 oryginał
a dla mnie blond3pozycja! Ładnie Cię rozjaśnia, no ale to już dla odważnych
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości