![]() |
#3451 |
Raczkowanie
|
Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)
Dzis o 9.02 stałam się szczęśliwą posiadaczką pudrowego sweterka z motylkami
![]() ![]() Moje pierwsze wrażenie jest takie, że mam wszędzie ten sweterek tylko nie na sobie ![]() ![]() Zauważyłam także, że pudrowych było najmniej, około 7 sztuk. Natomiast pozostałych kolorów był cały wieszak. Biorąc pod uwagę, że byłam pierwszą klientką w dniu dziesiejszym, to chyba cały personel odłożył po sztuce dla siebie ![]()
#3452 |
po prostu Em :)
|
Dziewczyny, nie macie po co iść do Galerii Krakowskiej, sweterki rozeszły się w ciągu pół godziny, jak przyszłam o 9.45, to już prawie nic nie zostało.
![]() Odłożyłam na swoje nazwisko ostatnią czarną S-kę, więc jeśli ktoś chciałby kupić, piszcie PW to napiszę jak się nazywam. ![]()
![]() |
#3453 |
Raczkowanie
|
Dla dziewczyn z Warszawy- sweterków z motylkami nie ma na Marszałkowskiej, ale są za to ZT. Ok 10 były wszystkie rozmiary pudrowych, czarnych i brązowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Wtajemniczenie
|
a jak sprawa w Trojmiescie?gdzie jeszcze sie uchowaly sweterki :P?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Raczkowanie
|
Myślałam, że sie rzucę pod tramwaj jak zobaczyłam, ze hm już otwarty : ((
Myślałam, ze od 10! Przybyłam o 9:40 i mało się nie rozryczałam. Został tylko jeden kawowy rozmiar M! : (((
#3456 |
Raczkowanie
|
To dziwne byłam przed chwilką w galerii krakowskiej i Pani w H&M powiedziała, że były kilka dni temu i znalazla tylko jeden czarny, ale czarnym niestety nie byłam zainteresowana. Taka sama sytuacja była w M1 pare dni temu były i już nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Szara Eminencja
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 |
Raczkowanie
|
a ja byłam dzisiaj po 9 w h&m w galerii krakowskiej i były 2 sweterki kawowe- S i M, 1 pudrowy- L i kilka czarnych, bodajże we wszystkich rozmiarach
![]() no ale po mojej wizycie było już o 2 mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mój... ale i tak wzięłam ![]() Specjalnie sobie wszystko zaplanowałam a tu takie niedociągnięcie z czasem : ( Jeszcze wczoraj mi się śniła dokładnie ta sama sytuacja ; d
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z trzech H&M, i tak: w Manhattanie ani śladu po nich, na Matarni byłam tuż po otwarciu i był jeden pudrowy rozm. L, oraz kilka czarnych i kawowych (rózne rozmiary). W Bałtyckiej natomiast były jeszce dwa XS pudrowe i reszta też same czarne i kawowe. Jak w Alfie niestety nie wiem. A co do wyprzedaży, to wg. mnie są o wiele bardziej beznadziejne niż letnie, niby są ciuchy ale nie aż tak dużo, w dodatku prawie same beznadziejne (większości wizażanek prawie nic się nie spodoba). Biżuterii przecenionej jest tylko kilka modeli (gdzieś zaledwie 1/4 tego co w ogóle na sklepach mają, i tazk już przebrana, m.in. przeze mnie ![]() Ogólnie podsumowując, jestem tym razem rozczarowana wyprzedażą w H&M i bardzo wątpię żeby jeszcze coś ciekawego dołożyli (no może pojedyncze sztuki), reszta zostaje na wiosnę/lato jako "nowa kolekcja" ![]()
#3461 |
AGA :)
|
Mirell zgadzam się z Tobą. Poszłam wczoraj z wypchanym portfelem i nadzieją, że uda mi sie coś fajnego kupić
![]() Kupiłam jedynie biały top z bawełny organicznej, nawet nie mierzyłam (kosztował 10zł z 39.90), w domu na szczęscie okazało się, że jest bardzo fajny, taki lekko luźny u góry, weższy na dole. Wzięłam też szalik, ale tylko dlatego, że muszę wyprać swoją białą chustę i nie zdązy mi wyschnąć na czas ![]() czekamy do lata ![]() EDIT: dziś wybioeram się jedynie po bieliznę bo widziałam, że wczoraj metkowali na czerwono ![]()
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2009-12-17 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale zwróciłam wczoraj uwagę na jedną koszulę/tunikę w szary wzorek... Ale pewnie i tak jeszcze sie przejde żeby na spokojnie przejrzeć, bo jak byłam wczoraj to był tłum ![]() Za to jedna koszulka mi sie bardzo podobała, pudroworóżowa z czarna tasiemką pod szyją wiązaną na kokardkę, jednak nie mój rozmiar ![]()
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam wczoraj w 3 H&M w Warszawie i nic mi się nie podobało... kupiłam tylko płaszczyk którego szukałam, ale niestety w kolorze czarnym... Będę szukać dalej szarego. Kupiłam również czapke taką zwykłą cienką kremowa za 10 zł, oraz dwie spinki kokardki za 5 zł.. Ciągle mam nadzieje,że coś jeszcze dołożą ![]() Aaaa i apropo tych narzutek z perełkami, niestety nigdzie ani widu ani słychu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie sama się zdziwiłam bo dziewczyna w sklepie mówiła, że były jakiś czas temu. A co do bonarki ktoś chyba wcześniej pisał że też prawie nic nie ma. Czyli wychodzi na to że w Krakowie już go nie dostaniemy jedynie wczoraj widziałam w galerii kazimierz jeśli was interesuje ta kawa z mlekiem to były chyba wszystkie rozmiary. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka z uczelni była dziś rano o 9 w galerii krakowskiej - pudrowych nie było żadnych, potem o 10 w M1 i kazimierz - pudrowych żadnych, dzwoniła do Bonarki - pudrowych brak.
W każdej galerii powiedziano jej, że one już były i sprzedały się praktycznie w 1 dzień bo ktoś za wcześnie wystawił je na sklep. Z tego co mówiła były gdzieś pojedyncze sztuki czarnych kawy z mlekiem. Dodam, że widziałam wczoraj ten sweterek na ekspedientce w Bonarce i wg. mnie nawet tych 40 zł nie jest wart...
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2009-12-17 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Raczkowanie
|
Ja też nic nie widziałam fajnego na przecenach
![]()
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziwne jest to co piszecie, bo ja w GK jestem właściwie codziennie i nie było tych sweterków, a dziś Pani powiedziała, że wystawili je dopiero rano. ![]() Kupiłam trzypak bokserek z jelonkiem Bambi. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Aa, jeszcze co do sweterka, nie kupiłam, bo według mnie jest brzydki i tandetny, gdyby nie był z sieciówki i nie był reklamowany, pewnie nikt by go nie kupił. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się bo:
babka był caluuuuuutka w kłakach-twarz,włosy,spodnie, wyglądało to strasznie nieestetycznie (zwłaszcza, że obsługiwała klientów), ale o tym już dziewczyny wspominały, podotykałam go wczoraj wg. mnie jakość kiepściutka, taki na kilka użyć, w ogóle mnie nie zachwycił,na plakatach wygląda świetnie a w rzeczywistości rozczarował. Pamiętajmy jednak - ile ludzi tyle opinii, gustów itd. ![]() Cytat:
![]() Wczoraj w Bonarce widziałam z 2-3 różowe, parę czarnych i najwięcej kawy mlekiem
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2009-12-17 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3472 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też wyprzedaże nie zachwyciły.
![]() fakt, miałam bardzo mało czasu, aby rozejrzeć się po całym sklepie, ale i tak nic świetnego nie znalazłam ![]() Ogólnie motylkowych sweterków nie widziałam, no cóż... może gdzieś się jeszcze uchowały (ale i tak nie miałam zamiaru ich kupować ![]() Sporo po przecenianych rzeczy było na dziale dla dzieci, i to tam właśnie najbardziej się rozglądałam ![]() ![]() Tak jak wcześniej wspomniałam, kupiłam brązową ażurową czapeczkę, z brzoskwiniową kokardą (którą będę nosiła z tyłu) za 10 zł - z 25. I sportowe, letnie piżamy za 20 zł z 40. Biżuterii po przecenianej były pojedyncze sztuki. Jakieś naszyjniki za 5 zł i wsuwki. Jeśli ktoś szuka legginsów jeansowych, to proponuję wybrać się na dziecięcy. Były fajne szare, i nawet wynalazłam rozmiar 170, ale nie mierzyłam, bo kosztowały prawie 70 zł, a nie są mi tak bardzo potrzebne. A na damskim widziałam szare, za 50 czy 60 zł, ale rozmiary od 40 w górę ![]()
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakość może nie jest powalająca, ale nie oczekujmy nie wiadomo czego za 40zł! Szczerze to spodziewałam się dużo gorszej jakości. Jak za tę cenę jest w porządku, nie wygląda jak jakaś szmata, tylko jak normalny sweter. Kłaczy? Ma w sobie angorę, a taka już jej natura. Zresztą ja tego jakoś wielce nie odczułam: fakt, w przymierzalni miałam włoski na kurtce i głowie, teraz już właściwie się dużo nie kłaczy. Założyłam go do jeansów i kłaków brak ![]() Ale to moja opinia, tak jak piszesz, każdy ma inną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że za 40 zł cudów nie ma ale jednak nadal jestem na NIE ![]()
![]() |
#3476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3477 |
Zadomowienie
|
tak, u mnie 50% w tym kolorze i beżowym, niestety podrowego rózu niee
#3478 |
Wtajemniczenie
|
Hej! mam nadzieję że przygarniecie mnie do grona H&M'owych miłośniczek.
![]() Ja dziś rano poleciałam do H&M na Stawową i nie było ani jednego sweterka... Wczoraj byłam przypadkiem w M1 i tam były czarne i te kawowe. Wzięłam więc czarny i jestem strasznie zadowolona, ale chciałam tez pudrowy ![]()
![]() |
#3479 |
Zakorzenienie
|
Około 10 byłam w Galerii Krakowskiej i wisiał jeden czarny motylkowy sweterek w rozmiarze L.
![]() ![]() Wg mnie jakość nie powala, ale też nie jest to jakiś szmatławiec.
#3480 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi ile ta sukienka kosztowała w sklepie???
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.