Br±zowow³ose farbowane :) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-12-15, 09:37   #2971
Matti
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 017
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

Cytat:
Napisane przez Poison27 Poka¿ wiadomo¶æ
booosski do tego woda 6%? Jestem pod wra¿eniem

tak woda 6%

mam nadziejê ¿e nie wyp³uczê siê szybko i ¿e taki kolor pozostanie do¶æ d³ugo
Matti jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-15, 16:55   #2972
_Novotna_
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 885

Dziewczynki po kilku latach chodzenia najpierw w baleja¿u, w miodzie, w karmelku, a dosz³o ju¿ do najja¶niejszego zimnego blondu wracam do ciemnych naturalnych w³osów
Trochê siê boje, ale z drugiej strony jak ogl±da³am stare zdjêcia to bardzo siê sobie wtedy podobam
Bêdziemy robiæ kolorkiem 4.0 z artego i na górê kilka refleksów jasniejszych.
A no i najwa¿niejsze, troszke przed³u¿ymy i zagê¶cimy boki bo mam ty³ d³u¿szy a teraz mo¿e bêd± wszystkie w³oski tej samej d³ugo¶ci. )
Stary 2009-12-16, 17:19   #2973
caate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 993
GG do caate

Z powodu braku funduszy po dekoloryzacji z czarnych na ciemny br±z w salonie Matrixem colorSync 6WN i 6, chcê jednak zej¶æ z ciep³ych odcieni w popiel. Jakimi kolorami moge uzyskaæ ten efekt miêdzy zdjêciem 1(troche jasniejszy) a 2? Chcê je jeszcze rozja¶niæ o 1-2tony wod± 3%, a pó¼niej po³o¿yæ farbê, i tu siê
zastanawiam nad pomieszaniem 6V z 6A. Doradzcie mi proszê, ju¿ nie wiem co robiæ z tymi w³osam, nie chce ich przyciemniac, tylko roz¶wietliæ

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2009-12-16 o 17:21
caate jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-16, 17:23   #2974
plecki
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 97

a u mnie ten kolorek wyszed³ taki bardziej rudawy :/
a szukam dokladnie takiego ja na fotkach - ciep³ego g³êbokiego br±zu
- Musisz mieæ. Inaczej nie przysz³aby¶ tutaj."
plecki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-16, 17:37   #2975
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez plecki Poka¿ wiadomo¶æ
a u mnie ten kolorek wyszed³ taki bardziej rudawy :/
a szukam dokladnie takiego ja na fotkach - ciep³ego g³êbokiego br±zu
mówisz o tym 6V+6A?
chyba, ¿e to nie do mnie
Stary 2009-12-16, 18:28   #2976
agulek124
Raz, dwa, trzy - BUM!

Wiadomo¶ci: 660

Cytat:
Napisane przez Matti Poka¿ wiadomo¶æ
a mi po farbowaniu maijarelk± 6,1 wysz³o to:

PIEKNY!!!!!......Oh h
Sama farbowalas czy w zakladzie??

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Matti, moglabym prosic o zdjecie w swietle dziennym??: prosi:
agulek124 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-16, 22:22   #2977
maartucha
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 590
GG do maartucha

Cytat:
a mi po farbowaniu maijarelk± 6,1 wysz³o to:
od wrze¶nia dzia³am z zej¶ciem z czerni na br±z, marzy m sie taki kolorek, jeszcze chyba przed swietami polece po ta farbe i je potrakuja nie. aktualnie jestem na etapie rudosci z czerwienia bleeeee, ja chce juz taki brazik C U D N Y

" . . D
zisaj uwierzy³am, ¿e do szczê¶cia
Mi wystarczy bym przy Tobie by³a . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-12-16, 23:51   #2978
patycek
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 884

Dziewczyny dorad¼cie mi co mam robiæ, na prze³omie 2 tygodni farbowa³am w³osy na kasztanowy mahoñ, ale niestety odrosty chwyci³y na mahoñ a reszta na kasztanowy posz³am wiêc kilka dni pó¼niej do fryzjerki i powiedzia³am ¿eby mi zrobi³a na ca³ej d³ugo¶ci jasny mahoñ stwierdzi³a ¿e za bardzo w³osy mi sie zniszcz± bo musia³aby robiæ dekoloryzacjê wiêc zdecydowa³y¶my ¿e bêdzie br±z. Po wymyciu i wysuszeniu w³osów okaza³o siê ¿e czerwony na odrostach pozosta³ a reszta ma kolor br±zowy, a fryzjerka do mnie powiedzia³a ¿e powinnam siê cieszyæ ¿e odrost rudy nie jest ju¿ 5 cm a tylko 2 100 z³ za farbowanie posz³ooo...
Jutro mam zamiar i¶c po farbê blond garniera color naturals (7), bo juz kiedy¶ ni± farbowa³am i wiem ¿e wychodzi ciemny br±z, chcê ni± zafarbowaæ same czerwono mahoniowe odrosty i st±d moje pytanie czy w ogóle uda siê taki zabieg i czy ta farba da radê zakryæ t± czerwieñ?

Edytowane przez patycek
Czas edycji: 2009-12-16 o 23:55
patycek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:05   #2979
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulek124 Poka¿ wiadomo¶æ
PIEKNY!!!!!......Oh h
Sama farbowalas czy w zakladzie??

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Matti, moglabym prosic o zdjecie w swietle dziennym??: prosi:

Farbowa³a mi znajoma fryzjerka sama nie umiem, mam za d³ugie w³osy poza tym. Zdjêcie wrzucê za chwilê jak mi siê uda

dziêkujê za pochwa³y mi³o mi³o, oby tylko jak najd³u¿ej by³ taki
Stary 2009-12-17, 10:40   #2980
Matti
Zadomowienie

Zamieszczam zdjêcia w ¶wietle dziennym, jak widaæ w³osy na górze maj± inny odcieñ ni¿ na dole, niestety to pozosta³o¶æ po poprzedniej farbie ale mam nadziejê ¿e z ka¿dym kolejnym farbowaniem to zniknie ogólnie jestem na razie zadowolona
Stary 2009-12-17, 11:13   #2981
MonkaIska
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 060

Matti ¶wietnie wysz³o

Ja w³a¶nie zmy³am ten jasny br±z z Castinga i jestem w szoku.
Ostatnio (dwa lata temu) w³osy wysz³y czarne

Dzisiaj zmy³am i w³osy sa w kolorze br±zu, ciemnego ale jednak br±zu, niestety odrosty jako¶ rozja¶ni³ , no i siwych pejsów nie pokry³

W³osy oczywi¶cie wypadaj± jak to po castingu.

Jak wysuszê w³osy to wrzucê fotkê.

Króliczki
MonkaIska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:05   #2982
agulek124
Raz, dwa, trzy - BUM!

Cytat:
Zamieszczam zdjêcia w ¶wietle dziennym, jak widaæ w³osy na górze maj± inny odcieñ ni¿ na dole, niestety to pozosta³o¶æ po poprzedniej farbie ale mam nadziejê ¿e z ka¿dym kolejnym farbowaniem to zniknie ogólnie jestem na razie zadowolona
Dziekuje za zdjecia...teraz jestem pewna, ze chce taki sam... kolorek

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Matti...mam jeszzce pytanie odnosnie koloru jaki pokrylas ta farba??
byl to jakis cieply odcien??bo te 6.1 mial byc popielaty...a wydaje mi sie, ze popiel jest zimna...a u Ciebie na wszystkich zdjeciach widze: piekna, ciepla czekoladke...
Stary 2009-12-18, 13:41   #2983
tamtam
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 581

Ratunku!!
w³asnie zmy³am color&shine garniera ciemny blond i wyszedl rudy;/ przegladalam wczesniej fotki i ten kolor zawsze wam wychodzil ladny zimny braz. trzymalam 20 min. co sie moglo stac?? i co teraz robic? kiedy moge polozyc kolejna farbe i jaka zeby w koncu wyszedl braz?

Edytowane przez tamtam
Czas edycji: 2009-12-18 o 13:52
tamtam jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-18, 13:50   #2984
Caramella
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 373

moze wina wczesniejszej farby jaka mialas na glowie
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-18, 13:55   #2985
tamtam
Zadomowienie

doda³am fotki, wcze¶niej faktycznie mia³am taki rudawy- sa fotki na poprzedniej stronie i chcia³am go zniszczyc, a tu lipa... w zasadzie to tylko troche przyciemnilo kolor i wzmocnilo ta rudosc. co mam teraz robic?? pomozcie i powiedzcie kiedy moge znowu cos nalozyc na wlosy?

zalezy mi zeby to nie byla trwala farba tylko najlepiej inny odcien C&S, casting lub jakas szamponetka

Edytowane przez tamtam
Czas edycji: 2009-12-18 o 13:59
Stary 2009-12-18, 21:33   #2986
tamtam
Zadomowienie

dziewczyny pomó¿cie, b³agam. Jestem nowicjuszk± je¶li chodzi o farbowanie i nie wiem co robic. za³±czam jeszcze fotki moich w³osów, jak widac w ka¿dym swietle wygl±daj± inaczej. i ostatnia fotka to kolor jaki chcia³abym mieæ. Czy jest w ogóle mo¿liwo¶æ aby jaka¶ farba do 20-kilku myæ u mnie tak wysz³a?
Stary 2009-12-18, 22:09   #2987
Caramella
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 373

hm, mo¿e kup jasny br±z. wychodzi ciemny ale splukuje sie do ladnego brazu
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-18, 22:18   #2988
tamtam
Zadomowienie

a co lepiej: C&S garniera czy casting?
Stary 2009-12-21, 10:07   #2989
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulek124 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziekuje za zdjecia...teraz jestem pewna, ze chce taki sam... kolorek

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Matti...mam jeszzce pytanie odnosnie koloru jaki pokrylas ta farba??
byl to jakis cieply odcien??bo te 6.1 mial byc popielaty...a wydaje mi sie, ze popiel jest zimna...a u Ciebie na wszystkich zdjeciach widze: piekna, ciepla czekoladke...

6,1 k³ad³am na co¶ co robi³a mi fryzjerka, kolor jest ja¶niejszy i jak widaæ przód ró¿ni siê od ty³u

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 10:42   #2990
agulek124
Raz, dwa, trzy - BUM!

Cytat:
6,1 k³ad³am na co¶ co robi³a mi fryzjerka, kolor jest ja¶niejszy i jak widaæ przód ró¿ni siê od ty³u
Dziekuje
Jestem na jutro umowiona do fryzjera i zdecydowana na ten kolor
Jeszcze raz dziekuje za pomoc
Stary 2009-12-21, 10:48   #2991
Matti
Zadomowienie

A proszê bardzo

udanego farbowania ¿yczê
Stary 2009-12-21, 23:08   #2992
Tycikata
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Hej Dziewczyny od zawsze farbowa³am w³osy na blond, naturalnie jestem rudzielcem jaki¶ miesi±c temu posz³am do fryzjera i zafarbowa³am siê na br±z, ale wiadomo, kolor siê wyp³ukuje..i chcia³am siê zafarbowaæ znowu tym razem sama przed sylwestrem. Co do farb jestem ca³kiem zielona i mam takie pytanko, czy z tych "sklepowych" farb znajdzie siê co¶ dobrego dla mnie? poni¿ej za³±czam zdjêcia mojego kolorku, pierwsze jest zaraz po farbowaniu od fryzjera, drugie by³o robione parê dni temu..ju¿ wyp³ukany kolor. Chcia³am ¿eby mi wysz³o co¶ jak ten pierwszy, mo¿e trochê ja¶niejszy ale co¶ w ten deseñ bojê siê ¿eby mi nie wyszed³ jaki¶ rudy albo czarny macie co¶ godnego polecenia? pozdrawiam

- Loesje

Edytowane przez Tycikata
Czas edycji: 2009-12-21 o 23:10
Tycikata jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-22, 11:26   #2993
201702060926
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 93

Cytat:
Napisane przez caate Poka¿ wiadomo¶æ
Z powodu braku funduszy po dekoloryzacji z czarnych na ciemny br±z w salonie Matrixem colorSync 6WN i 6, chcê jednak zej¶æ z ciep³ych odcieni w popiel. Jakimi kolorami moge uzyskaæ ten efekt miêdzy zdjêciem 1(troche jasniejszy) a 2? Chcê je jeszcze rozja¶niæ o 1-2tony wod± 3%, a pó¼niej po³o¿yæ farbê, i tu siê
zastanawiam nad pomieszaniem 6V z 6A. Doradzcie mi proszê, ju¿ nie wiem co robiæ z tymi w³osam, nie chce ich przyciemniac, tylko roz¶wietliæ

Hej! mam do Ciebie i do innych dziewczyn farbuj±cych Matrixem pytanie- jak wychodzi ten poziom 6? Jak bardzo ciemno?
Sama zastanawiam siê nad mokk± 6M Matrix SoColor. Tylko nie wiem czy nie jest za jasna i czy równomiernie pokryje moje w³osy.
Caate jesli nie chcesz ju¿ takich ciep³ych kolorów to mo¿e zastanów sie nad tym odcieniem. Z tego co wiem to ta mokka nie ma w sobie nic z rudo¶ci.

I pomó¿cie mi jeszcze w wybo¿e wody, 3% czy 6%? Widze, ¿e najczê¶ciej wybieracie 6%, od czego to dok³adnie zale¿y? Od w³osów?
Ja mam grube w³osy, obecnie farbowane na jasny br±z z³ocisty L'Oreal Preference i oczywi¶cie wyszed³ du¿o ciemniejszy i rudzieje. Naturalnie mam jasy br±z popielaty. Teraz marzy mi siê mokka 6M, mam zamiar farbowaæ za miesi±c jak mi ten L'Oreal trochê zejdzie i zja¶nieje. My¶licie, ¿e ten odcien równo pokryje w³osy? I jak± wodê wybraæ?

Edytowane przez 201702060926
Czas edycji: 2009-12-22 o 11:37
201702060926 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-22, 12:23   #2994
Eowina1818
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 554

tamtam
Rozumiem, ze efekt mia³ byæ zupe³nie inny. Ale obecny kolor jest ¶wietny! Piêknie siê mieni, ma g³êbie! My¶lê, ¿e nie jedna osoba w³a¶nie co¶ takiego by chcia³a

Zapraszam na bloga:
http://eowinymakijaze.blogspot.com/
Eowina1818 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-22, 13:36   #2995
tamtam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eowina1818 Poka¿ wiadomo¶æ
tamtam
Rozumiem, ze efekt mia³ byæ zupe³nie inny. Ale obecny kolor jest ¶wietny! Piêknie siê mieni, ma g³êbie! My¶lê, ¿e nie jedna osoba w³a¶nie co¶ takiego by chcia³a
Dziêkujê, w innym w±tku dosta³am podobn± odpowied¼ i te¿ mysle ze kolor sam w sobie nie jest z³y, ale po prostu mi nie pasuje, wiem ze lepiej bym wygl±da³a w jakims zimnym , ale niezbyt ciemnym br±zie. Obserwowa³am w ró¿nych w±tkach twoje poczynania-kwintesencja powiedzenia ' kobieta zmienn± jest' Masz spore do¶wiadczenie, mo¿e masz dla mnie jak±¶ rade jak przejsc do br±zu bez rudo¶ci, ale nie trwa³± farb±?
Stary 2009-12-22, 13:51   #2996
mischievous
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 901

dziewczyny ..

farbowala ktoras ciemna czekolada casting?
dosc ladny kolor na pudelku,

farbowalam ostatnio 2x Czekolada Casting ale odrosty jasne i za jasna na moje wlosy poza tym, pierwszy raz w zyciu farba farbuje jak na pudelku. Dlaczego pytam o ciemna czekolade? bo zazwyczaj czekolada a ciemna to juz w ogole na czarno wychodza innymi farbami ale Castingiem sie pozytywnie zdziwilam.

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno okre¶lony cel i nieodparte pragnienie, aby go osi±gn±æ

mischievous jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-12-22, 14:19   #2997
Eowina1818
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamtam Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêkujê, w innym w±tku dosta³am podobn± odpowied¼ i te¿ mysle ze kolor sam w sobie nie jest z³y, ale po prostu mi nie pasuje, wiem ze lepiej bym wygl±da³a w jakims zimnym , ale niezbyt ciemnym br±zie. Obserwowa³am w ró¿nych w±tkach twoje poczynania-kwintesencja powiedzenia ' kobieta zmienn± jest' Masz spore do¶wiadczenie, mo¿e masz dla mnie jak±¶ rade jak przejsc do br±zu bez rudo¶ci, ale nie trwa³± farb±?
Dziêkujê! Bez trwa³ej farby nie jest ³atwo Czasem jasny br±z pomieszany z naturalnym blondem daje taki jasny, ch³odny br±z.
Ale to ryzykowana mieszanka
Mo¿e spróbuj pomieszaæ typowo ch³odne odcienie i sprawd¼ na pasemka (najlepiej z ty³u pod w³osami) co wyjdzie.

Zapraszam na bloga:
Stary 2009-12-22, 20:00   #2998
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez brownsugar13 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej! mam do Ciebie i do innych dziewczyn farbuj±cych Matrixem pytanie- jak wychodzi ten poziom 6? Jak bardzo ciemno?
Sama zastanawiam siê nad mokk± 6M Matrix SoColor. Tylko nie wiem czy nie jest za jasna i czy równomiernie pokryje moje w³osy.
Caate jesli nie chcesz ju¿ takich ciep³ych kolorów to mo¿e zastanów sie nad tym odcieniem. Z tego co wiem to ta mokka nie ma w sobie nic z rudo¶ci.

I pomó¿cie mi jeszcze w wybo¿e wody, 3% czy 6%? Widze, ¿e najczê¶ciej wybieracie 6%, od czego to dok³adnie zale¿y? Od w³osów?
Ja mam grube w³osy, obecnie farbowane na jasny br±z z³ocisty L'Oreal Preference i oczywi¶cie wyszed³ du¿o ciemniejszy i rudzieje. Naturalnie mam jasy br±z popielaty. Teraz marzy mi siê mokka 6M, mam zamiar farbowaæ za miesi±c jak mi ten L'Oreal trochê zejdzie i zja¶nieje. My¶licie, ¿e ten odcien równo pokryje w³osy? I jak± wodê wybraæ?
nie farbuje Socolor, tylko ColorSync wiêc nie pomoge Ci zbytnio bo nie mam pojêcia czy farba wychodzi tak samo jak sync, ktory ró¼ni siê w³asciwosciami. dodaje zdjecie
1,2) 6A+5neutralny-po³o¿ony na baaardzo ciemny br±z farby z drogerii (przepraszam za jako¶æ, robione komórk±,ale tylko takie mam zdjêcia z tego koloru)
3,4)6N+6WN- aktualnie po rozja¶nianiu pasemkami z 6A+5N

wszystko zale¿y jaki mia³a¶ wyj¶ciowy kolor. mi oecny mój siê podoba w swietle dziennym, natomiast gdy widze swoje w³osy na zdjêciach i czerwone kolory jest mi ¼le...

a co do mokki, pyta³am fryzjerki, sama mnie namawia³a na taki kolor, który chcia³a po³±czyc z popielatym jaki¶, jednak uprzedzi³a mi, ¿e mokka da przewagê fioletu na g³owie, dlatego tak bardzo sie zastanawiam, jak ujednoliciæ i dodaæ ch³odu tej mojej czuprynce

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2009-12-22 o 20:06 Powód: literówka
Stary 2009-12-22, 20:33   #2999
Eowina1818
Wtajemniczenie

caate
Piêkne masz w³osy!
Takie b³yszcz±ce Generalnie jeste¶ naprawdê ³adn± dziewczyn±!

Zapraszam na bloga:
Stary 2009-12-22, 20:56   #3000
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Eowina1818
dziêkujê
ostatnio dosyæ przesz³y, bardzo dbam o nie, ampu³ki, maski itp
jednak dochodzê do wniosku, ¿e jak mia³am praktycznie czarne w³osy to wrêcz iskrza³y! cuudownie siê b³yszcza³y, mam nadziejê, ze niebawem odzyskam ich blask, bo dopiero 2tydzieñ je intensywnie regeneruje

czerwieñ nie dla mnie, jutro chyba kupiê 6V i 6A i zobacze co wyjdzie inaczej chyba sie nie przekonam
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.