|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2971 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 017
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 885
|
Dziewczynki po kilku latach chodzenia najpierw w baleja¿u, w miodzie, w karmelku, a dosz³o ju¿ do najja¶niejszego zimnego blondu wracam do ciemnych naturalnych w³osów
![]() Trochê siê boje, ale z drugiej strony jak ogl±da³am stare zdjêcia to bardzo siê sobie wtedy podobam ![]() Bêdziemy robiæ kolorkiem 4.0 z artego i na górê kilka refleksów jasniejszych. A no i najwa¿niejsze, troszke przed³u¿ymy i zagê¶cimy boki bo mam ty³ d³u¿szy a teraz mo¿e bêd± wszystkie w³oski tej samej d³ugo¶ci. )
#2973 |
Zakorzenienie
|
Z powodu braku funduszy po dekoloryzacji z czarnych na ciemny br±z w salonie Matrixem colorSync 6WN i 6, chcê jednak zej¶æ z ciep³ych odcieni w popiel. Jakimi kolorami moge uzyskaæ ten efekt miêdzy zdjêciem 1(troche jasniejszy) a 2? Chcê je jeszcze rozja¶niæ o 1-2tony wod± 3%, a pó¼niej po³o¿yæ farbê, i tu siê
zastanawiam nad pomieszaniem 6V z 6A. Doradzcie mi proszê, ju¿ nie wiem co robiæ z tymi w³osam, nie chce ich przyciemniac, tylko roz¶wietliæ ![]() Edytowane przez caate Czas edycji: 2009-12-16 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
a u mnie ten kolorek wyszed³ taki bardziej rudawy :/
a szukam dokladnie takiego ja na fotkach - ciep³ego g³êbokiego br±zu
"- Ale ja nie chcia³abym mieæ do czynienia z wariatami - rzek³a Alicja. - O, na to nie ma ju¿ rady - odpar³ Kot. - Wszyscy mamy tutaj bzika Ja mam bzika, ty masz bzika. - Sk±d mo¿e pan wiedzieæ, ¿e ja mam bzika? - zapyta³a Alicja. - Musisz mieæ. Inaczej nie przysz³aby¶ tutaj." |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Raz, dwa, trzy - BUM!
Wiadomo¶ci: 660
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2978 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 884
|
Dziewczyny dorad¼cie mi co mam robiæ, na prze³omie 2 tygodni farbowa³am w³osy na kasztanowy mahoñ, ale niestety odrosty chwyci³y na mahoñ a reszta na kasztanowy
![]() ![]() ![]() Jutro mam zamiar i¶c po farbê blond garniera color naturals (7), bo juz kiedy¶ ni± farbowa³am i wiem ¿e wychodzi ciemny br±z, chcê ni± zafarbowaæ same czerwono mahoniowe odrosty i st±d moje pytanie czy w ogóle uda siê taki zabieg i czy ta farba da radê zakryæ t± czerwieñ? Edytowane przez patycek Czas edycji: 2009-12-16 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Farbowa³a mi znajoma fryzjerka sama nie umiem, mam za d³ugie w³osy poza tym. Zdjêcie wrzucê za chwilê jak mi siê uda ![]() dziêkujê za pochwa³y mi³o mi³o, oby tylko jak najd³u¿ej by³ taki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zadomowienie
|
Zamieszczam zdjêcia w ¶wietle dziennym, jak widaæ w³osy na górze maj± inny odcieñ ni¿ na dole, niestety to pozosta³o¶æ po poprzedniej farbie ale mam nadziejê ¿e z ka¿dym kolejnym farbowaniem to zniknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Matti ¶wietnie wysz³o
![]() Ja w³a¶nie zmy³am ten jasny br±z z Castinga i jestem w szoku. Ostatnio (dwa lata temu) w³osy wysz³y czarne ![]() Dzisiaj zmy³am i w³osy sa w kolorze br±zu, ciemnego ale jednak br±zu, niestety odrosty jako¶ rozja¶ni³ ![]() ![]() W³osy oczywi¶cie wypadaj± jak to po castingu. Jak wysuszê w³osy to wrzucê fotkê.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2982 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Matti...mam jeszzce pytanie odnosnie koloru jaki pokrylas ta farba?? byl to jakis cieply odcien??bo te 6.1 mial byc popielaty...a wydaje mi sie, ze popiel jest zimna...a u Ciebie na wszystkich zdjeciach widze: piekna, ciepla czekoladke... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Ratunku!!
w³asnie zmy³am color&shine garniera ciemny blond i wyszedl rudy;/ przegladalam wczesniej fotki i ten kolor zawsze wam wychodzil ladny zimny braz. trzymalam 20 min. co sie moglo stac?? i co teraz robic? kiedy moge polozyc kolejna farbe i jaka zeby w koncu wyszedl braz? Edytowane przez tamtam Czas edycji: 2009-12-18 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 373
|
moze wina wczesniejszej farby jaka mialas na glowie
![]()
#2985 |
Zadomowienie
|
doda³am fotki, wcze¶niej faktycznie mia³am taki rudawy- sa fotki na poprzedniej stronie i chcia³am go zniszczyc, a tu lipa... w zasadzie to tylko troche przyciemnilo kolor i wzmocnilo ta rudosc. co mam teraz robic?? pomozcie i powiedzcie kiedy moge znowu cos nalozyc na wlosy?
zalezy mi zeby to nie byla trwala farba tylko najlepiej inny odcien C&S, casting lub jakas szamponetka Edytowane przez tamtam Czas edycji: 2009-12-18 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zadomowienie
|
dziewczyny pomó¿cie, b³agam. Jestem nowicjuszk± je¶li chodzi o farbowanie i nie wiem co robic. za³±czam jeszcze fotki moich w³osów, jak widac w ka¿dym swietle wygl±daj± inaczej. i ostatnia fotka to kolor jaki chcia³abym mieæ. Czy jest w ogóle mo¿liwo¶æ aby jaka¶ farba do 20-kilku myæ u mnie tak wysz³a?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 373
|
hm, mo¿e kup jasny br±z. wychodzi ciemny ale splukuje sie do ladnego brazu
![]()
#2988 |
Zadomowienie
|
a co lepiej: C&S garniera czy casting?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
6,1 k³ad³am na co¶ co robi³a mi fryzjerka, kolor jest ja¶niejszy i jak widaæ przód ró¿ni siê od ty³u |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
A proszê bardzo
![]() udanego farbowania ¿yczê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
gubiê siê bo lubiê - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2009-12-21 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 93
|
Cytat:
Hej! mam do Ciebie i do innych dziewczyn farbuj±cych Matrixem pytanie- jak wychodzi ten poziom 6? Jak bardzo ciemno? Sama zastanawiam siê nad mokk± 6M Matrix SoColor. Tylko nie wiem czy nie jest za jasna i czy równomiernie pokryje moje w³osy. Caate jesli nie chcesz ju¿ takich ciep³ych kolorów to mo¿e zastanów sie nad tym odcieniem. Z tego co wiem to ta mokka nie ma w sobie nic z rudo¶ci. I pomó¿cie mi jeszcze w wybo¿e wody, 3% czy 6%? Widze, ¿e najczê¶ciej wybieracie 6%, od czego to dok³adnie zale¿y? Od w³osów? Ja mam grube w³osy, obecnie farbowane na jasny br±z z³ocisty L'Oreal Preference i oczywi¶cie wyszed³ du¿o ciemniejszy i rudzieje. Naturalnie mam jasy br±z popielaty. Teraz marzy mi siê mokka 6M, mam zamiar farbowaæ za miesi±c jak mi ten L'Oreal trochê zejdzie i zja¶nieje. My¶licie, ¿e ten odcien równo pokryje w³osy? I jak± wodê wybraæ? Edytowane przez 201702060926 Czas edycji: 2009-12-22 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 554
|
tamtam
Rozumiem, ze efekt mia³ byæ zupe³nie inny. Ale obecny kolor jest ¶wietny! Piêknie siê mieni, ma g³êbie! My¶lê, ¿e nie jedna osoba w³a¶nie co¶ takiego by chcia³a ![]()
![]() |
#2995 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 901
|
dziewczyny ..
farbowala ktoras ciemna czekolada casting? dosc ladny kolor na pudelku, farbowalam ostatnio 2x Czekolada Casting ale odrosty jasne i za jasna na moje wlosy poza tym, pierwszy raz w zyciu farba farbuje jak na pudelku. Dlaczego pytam o ciemna czekolade? bo zazwyczaj czekolada a ciemna to juz w ogole na czarno wychodza innymi farbami ale Castingiem sie pozytywnie zdziwilam.
#2997 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale to ryzykowana mieszanka ![]() Mo¿e spróbuj pomieszaæ typowo ch³odne odcienie i sprawd¼ na pasemka (najlepiej z ty³u pod w³osami) co wyjdzie.
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1,2) 6A+5neutralny-po³o¿ony na baaardzo ciemny br±z farby z drogerii (przepraszam za jako¶æ, robione komórk±,ale tylko takie mam zdjêcia z tego koloru) 3,4)6N+6WN- aktualnie po rozja¶nianiu pasemkami z 6A+5N wszystko zale¿y jaki mia³a¶ wyj¶ciowy kolor. mi oecny mój siê podoba w swietle dziennym, natomiast gdy widze swoje w³osy na zdjêciach i czerwone kolory jest mi ¼le... a co do mokki, pyta³am fryzjerki, sama mnie namawia³a na taki kolor, który chcia³a po³±czyc z popielatym jaki¶, jednak uprzedzi³a mi, ¿e mokka da przewagê fioletu na g³owie, dlatego tak bardzo sie zastanawiam, jak ujednoliciæ i dodaæ ch³odu tej mojej czuprynce ![]() Edytowane przez caate Czas edycji: 2009-12-22 o 20:06 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Wtajemniczenie
|
caate
Piêkne masz w³osy! Takie b³yszcz±ce ![]()
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Eowina1818
dziêkujê ![]() ostatnio dosyæ przesz³y, bardzo dbam o nie, ampu³ki, maski itp ![]() jednak dochodzê do wniosku, ¿e jak mia³am praktycznie czarne w³osy to wrêcz iskrza³y! cuudownie siê b³yszcza³y, mam nadziejê, ze niebawem odzyskam ich blask, bo dopiero 2tydzieñ je intensywnie regeneruje ![]() czerwieñ nie dla mnie, jutro chyba kupiê 6V i 6A i zobacze co wyjdzie inaczej chyba sie nie przekonam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.