|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
A co do Twojego kolegi.... dziwny on jest... ja też nie kumam tego jego zachowania.... Ale... apropos dziwności facetów: moja kumpela spotykała się ostatnio z jednym gościem. Ale średnio im wychodziło - totalnie podobno się nie spasowali. Zostali tylko znajomymi, ale ta moja koleżanka uznała, że gość jest stworzony dla naszej wspólnej koleżanki. Więc ja z tą koleżanką pogadałam, czy chce iść na randkę w ciemno, a ta moja kumpela z tym gościem, czy chce się umówić. Oboje wyrazili chęć (on nawet wielką). Podaliśmy im ich nr telefonów, gość miał zadzwoić, mieli się umówić, wszystko dograne, super Minął tydzień. Pytam się koleżanki, czy dzwonił. Ona że nie. To ja do tej pierwszej, że nie dzwonił,a ona mówi, że wie, bo gadała z nim i uwaga: stwierdził, że teraz do niej nie zadzwnoi i się nie umówi, bo on nie ma czym koiecie zaimponować i musi najpierw pracę zmienić i mieszkanie kupić A to miała być zwykła randka, nie ślub Więc.... faceci też są dziwni....
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
hehhh dobry gosc....faceci
![]() a oni twierdza, ze to my jestesmy dziwne, nielogiczne i trudno nas zrozumiec
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-12-17 o 08:31 |
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Właśnie staram sie obudzić Tżta żeby mnie zawiózł do pracy... No i w tym plecaku, co go niby miałam nie dotykać nic nie ma :/
|
|
|
|
#754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź to zrozum, tym bardziej jak nie masz piersi, a stanik w Twoim mniemaniu służy tylko do rozpinania jedną ręka ![]() Cytat:
Uratował Twoją niespodziankę
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Witooom
![]() Frezyjka tak właśnie miałam pytać czy robiłaś ze wzoru Ja robiłam tylko ze wzorów,bo nie mam wyobraźni na to,żeby sama coś takiego zrobić![]() Maya a jaki masz?Mi się tam kilka podobało ![]() Gwizdak Twój TŻ to skarb! Mój też mnie tak kiedyś woził i wszystko załatwił. No a teraz ja muszę wozić jego:P
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla Twojego w takim razie Ty skarbem jesteś Hehe, mój tż nie dojechał do pracy Mówi że przez ostatnie pół godziny przejechał 300m a wcześniej przez półtorej jakieś 4, a do pracy ma 25 Więc zadzwonił i powiedział, że go nie będzie teraz jest uziemiony w Centrum Handlowym Poszedł robić zakupy na nasz wyjazd i przenty kupować
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2009-12-17 o 09:21 |
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kawka mnie prosiła, żeby Wam przekazać, że dzisiaj jej się szykuje rozmowa poważna z tż i żeby trzymać kciukole
![]() ![]()
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Kciukam za Kawkę
A w ogóle.Przyszedł mi właśnie list od firmy bieliźniarskiej,że coś niby dostałam i mam zapłacić im 120 zł. Tylko ja nic nie dostałam! Tak mi się kojarzy,że to chyba jest to co dzwonił ponad pół roku temu jakiś facet i gadał z moją Mamą i mówił,że mi wyślą coś a jak nie będę chciała to oddam.No bo Mama powiedziała,że mi mogą wysłać jakieś gatki dla mnie (super-na mnie zwaliła ten szajs;P )NO SUPER TYLKO,ŻE JA NIC NIE DOSTAŁAM. A tu mi pisze jakbym dostała poprzednią paczkę i jeszcze jakąś-no w życiu Warszawy. NOOO I COOO??? Zaczną mnie straszyć komornikiem,a przecież ja nigdy nie odbierałam nic od nich,nie podpisywałam... Może napisać do nich?Albo do RPK? Bo w sumie przeczytałam w necie o tej firmie i niezłe jazdy robią...
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu oglądam pierścionki... Wczoraj mój Tz wypytywał co mi się podobał. Porobił rysynki i notatki... A wszystko przez to, że mu kiedys powiedziałam, że jak chce, żeby pierścionek mi w 100% odpowiadał i był niespodzianką, to niech zapyta kilka miesięcy wczesniej, a ja nie będę znała dnia ani godziny :/
no i oglądam... http://www.infinity-bizuteria.pl/All...DDR06621_8.jpg http://www.infinity-bizuteria.pl/All...ona/3243_5.jpg |
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nie powinien teraz z tym wypalać tylko faktycznie zapytać kilka miesięcy temu...---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Właśnie napisałam maila do tej śmiesznej firmy.Ciekawe co odpiszą
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane!
ja tylko na chwilke wpadam nadrobie Was wieczorkiem! potrzebuję pomocy..... który stroj bardziej Wam się podoba? ten który już pokażywałam http://www.allegro.pl/item845976184_...stetoskop.html czy może ten? http://www.crazyladies.pl/prod_5481_...zarny_-_M.html pytam bo mam taki problem że: do białego...... nie mam pończoch nie mam pasa do ponczoch ani tymbardziej czerwonych lub białych butów (najlepiej szpilki) i nie mam białych fajnych spodenek żeby tylkiem nie swiecic ![]() a do czarnego: mam pończochy kabaretki z tyłu wiązane czerwoną wstążka na kokardkę mam gdzieś czarny pas do ponczoch mam czarne szpilki wewnątzr wykładane czerwoną wkładką no i musiałabym dokupić stetoskop i czarne spodenki.... szczerze co myślicie na temat czarnej pielęgniarki? co lepiej zamówic? help plizzzzzzzzzzzzzz Motylku tylko ze wzrou wyszywam, sama tez nie mam takiej wyobraźni ![]() carmel fajnie że TŻ Ci robi niespodziankę i wie jak schować ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- A!!! no i trzymam kciuki za Kawe! |
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam ochotę schować się pod kołdrą, zasnąć i obudzić po nowym roku ![]() zaczynam mieć naprawdę dość tej wyspy i tej pracy........ ciekawe jakie dostaniemy premię świąteczne?? czy będzie to naprawdę warte naszej faktycznej pracy?? a coś mi się wydaje że niekoniecznie............ ............. edit: no i oczywiście osz rety wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-12-17 o 11:00 |
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko dla mnie bardziej hot jest ten drugi kostium. Połaczenie pielęgniarki z diablicą
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczyny zbieram dalej opinie i robie statystyki zeby cos wybrac
![]() carmelku dziękuję za Twoje zdanie naprawde mi to pomaga w decuzji!i właśnie osz rety ma dzisiaj wazny dzień... wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!! samych radości i pieknych wspolnie spedzanych chwil przez cale zycie
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
o kurczę, faktycznie
Osz rety, wszystkiego naj naj na nowej drodze życia! I opowiedz jak to jest być żoną
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Osz rety gratuluję i wszystkiego najlepszego
Obyście jak najszybciej zamieszkali razem
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczę co mi odpiszą.Osz rety no właśnie!!!Wszystkiego najlepszego!! Frezyjko wprawdzie ten czarny ma niedużo wspólnego z kolorystyką pielęgniarską,ale to przecież tylko przebranie. A zwłaszcza,ze masz do niego dodatki,to już w ogóle przemawia za nim
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu was nadrobiłam....
![]() zrobiłam wczoraj sałatke, tz zrobił mi niespodzianke i przyjechał po mnie do domu, choc sie umawialismy, ze sama do niego dotre;-) i zostałam na noc, bo sie zle czułąm;/dopiero o 9 wrociłąm do siebie.. chora jestem, zimno mi;( jeszcze jakis stary dziadek co siedział w tramwaju tak mi zionał 'chorobą' i chyrchlał ciagle, ze ja dziekuje...;/ mam wspolczucie do ludzi, ale jak sie jest na takim etapie choroby, to sie nie wychodzi z domu! a tak, to czuje, ze jeszcze bardziej sie rozłoze.... frezyjko, piękny obraz ![]() carmi, drugi pierscionek, ten w pudełeczku a ja wczoraj wlazłam na konto tzta na all i widziałam, ze kupił zegarek damski... na bransolecie... hmmmmmmmm... ostatni raz nosiłam zegarek jak byłam po komunii od razu:P no i z "..." tez juz sie nie mam co łudzić.... ![]() justynko, gratuluje publikacji ![]() gwizdaczku, ale masz kochajacego tzta ) w ogole jestescie dobrze dobrana parą. tak czuje![]() ja za chwile lece odrabiac wf ;/ bo chciałąm w piatek jechac do domu, a w pon mam wf, wiec musze go dzisiaj odrobic;/ dzisiaj ide tez do lekarza z tymi wynikami i potem mamy wigilie grupową. wkurzyłąm sie w ogole na tą laske, u ktorej miałąm mieszkac.w sumie mieszkałąm przez tydzien- mam nadzieje, ze pamietacie;P to ta, co miałam blisko do tzta. wyprowadziłam sie, bo nie chciała podpisac ze mna umowy. teraz mieszkam w mieszkaniu znajomych. ale co chciałam powiedziec- jak byłam u lekarza, to podałam jej adres do korospondencji, bo myslałam, ze co najmniej do czerwca tam bede mieszkac... no i wysłali tam wyniki mojej cytologii. jak sie wyprowadzałam, to napisałam jej kartke z prosba, ze w razie jesli dojda te wyniki, to zeby dałą mi znac, bo to dla mnie wazne (nie było jej wtedy w domu, była jej matka). we wtorek napisałąm jej smsa z pytaniem, czy moze doszły jednak te wyniki i czy mogłąbym przyjsc je zabrac- zero odzewu. nie wiem o co w ogole chodzi, ale laska ma na serio jakies problemy ze soba..... az mam jej ochote napisac smsa, ze czasami trzeba tez być człowiekiem i wesołych swiat jej zycze. i jeszcze uprzejme pytanie, czy spoldzielnia mieszkaniowa wie,ze zajmuje sie nielegalnym wynajmem mieszkań.....
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Tak patrzę na tę stronkę co dała Frezyjka-crazyladies i jednak wielu tych przebrań bym do łóżka nie założyła
![]() http://www.crazyladies.pl/prod_3243_...NNICA_-_M.html OSTREEE ![]() ![]() http://www.crazyladies.pl/prod_5467_...TERKA_-_S.html w to bym się mogła przebrać na jakąś imprezkę przebierankową ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Crozee może pójdź do niej z TŻem po te wyniki?
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2009-12-17 o 11:28 |
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Ej,,no faktycznie jest super ta strona
![]() Tak oglądam jakiś bal karnawałowy mamy robić przebierańców, to sobie coś zamówię ![]() Motylek, ta gangsterka i mi się podoba
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2009-12-17 o 11:41 |
|
|
|
#773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
Cytat:
nie mam raczej takich zdolności żeby na czystej kanwie (nawet nie wiedziałam ze tak się to nazywa ) wyszywać ![]() Cytat:
Wiedział ze będziesz szukać, to schował gdzie indziejFrezyjko i strój ten czarny ładniejszy ![]() Osz rety wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, samych pięknych wspomnień z dzisiejszego dnia, wiele radości i uśmiechu
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
osz rety wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
a co do przebieranek to ide na sylwestra na domowke do kolezanki i mamy sie przebrac w postac z filmu lub bajki i nie mam kompletnie pomyslu
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, moje gratulacje
Co do sylwestra i przebierania - coś chyba o tym frezyjka wspominała... - to moja koleżanka z grupy przebiera się za Taenia solium Już wie, że przyssawki zrobi z talerzyzrobionych z gazety (takie z klejem z mąki, no wiecie - papierowy odlew ), skoleks będzie kapturem z 4 takimi talerzykami a na czubku będzie wieniec haków - czuprynka Ogólnie tylko człony maciczne jeszcze sobie domaluje. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia Tym bardziej, że jej chłopak przebiera się za Elvisa. A skoro Elvis zmarł m.in. na tasiemczycę to stwierdziła, że będzie tasiemcem Elvisa I co najlepsze - jej Elvis nie wie, a co się przebierze...Ola, żeby nieszczęście winem zapijać... takim kupnym... No wiesz co.. Mój ma lepsze :P Claris, jak dostaniesz już stanik, to pokaż cyca ![]() Frezyjka śliczne! A ja wam coś jeszcze opowiem. Z cyklu: podróże pociągiem Przewozy Regionalne. Jeszcze przedwczoraj czytałam że ma być to nowoczesna linia pociągów z własnym kolorem, odnowionymi torami, odnowionymi wagonami itp itd. I co? Był 1 plus, nowy plus: mogłam kupić bilety na InterRegio w innej kasie niż w Katowicach. Ale... (Pominę fakt, że zapłaciłam znowu więcej za bilety) Co drugie drzwi się nie domykały, trzeba było nimi szarpać żeby je otworzć albo zamknąć, co przy wczorajszej pogodzie dawało nieźle w kość - bo wiało... I jeszcze światło wysiadło w całym pociągu, więc dłuższą chwilę jechaliśmy w zupełnej ciemności... Potem włączyli te awaryjne małe żaróweczki, postawili pociąg na totalnym zadupiu (pola, ciemnica, przez drzwi wiało). Staliśmy tak dobre pół godziny, a obsługa pociągu bawiła się jakimś pstryczkiem. Raz buczał pociąg, raz nie buczał, światło czasem migało. No totalna masakra... A bylismy gdzieś między Dębicą a Sędziszowem, więc za godzinę miałam wreszcie wysiąść z tego pociągu. I co? I ciul Myślałam, że się skończę.
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam drugi dzien migrenę i zdycham. |
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko mi się jednak bardziej podoba białe wdzianko. Nie wiem, może dlatego że lubię białe fartuchy
![]() Medeline no jakoś sobie radzić trzeba, bo Twój wino ma, ale wino nie ma nóżek, żeby do mnie przydreptało :P A co do pociągów... mam nadzieję że na trasie Lublin- Leżajsk żadnych rewelacji nie będzie Bilecik mam już zakupiony i jutro w drogę ![]() ![]()
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2009-12-17 o 12:44 |
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa
![]() Crozee może postrasz ją, że do skarbówki doniesiesz. Zwykle to pomaga w rozmowie. Osz rety wszystkiego najlepszego. Frezyjka ten czarny kostium fajniejszy. Zwłaszcza, że taniej wyjdzie skoro nie musisz dokupywać tak dużo dodatków. Ja kiedyś chciałam zakupić sobie coś takiego ale na mojego tż to nie działa. Jakoś pielęgniarki i diabełki go nie kręcą. Woli czarne body. Może to lepiej bo chyba bym ze śmiechu padła przychodząc co łóżka w takim przebraniu. |
|
|
|
#780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pokaNo co, nie prawde mówię? Nie tylko ja to zauważyłam ![]() Cytat:
, ale ja nie mam zimówek, tylko "uniwersalne" ![]() Cytat:
![]() No chyba żartujesz, ten stanik jest prześwitujący chyba nie dość, ze nie ma się czym chwalić, to jeszcze tak w negliżu hehe jeśli to będzie jako tako wyglądać, to jeżeli się zdecyduje, to pokażę tylko nielicznym, no nie wiem nie wiem czy Ty się do nich zaliczysz Jedno słowo, a mówi wszystko ![]() Ale dzisiaj ślizgawica, na ulicach takie błoto pośniegowe i śliiiiiiisko, jak dobrze, że jakoś dojechałam do domu z uczelni, chyba na drugi raz jak tak będzie to wybiorę mpk Prawie bym potrąciła kolesia, który przeprowadzał rower na drugą stronę w miejscu, gdzie żadnych pasów, ani nic, jeszcze na zakręcie. Ja jechałam wolno i go od razu zobaczyłam i po hamulcach i mnie porzucało w lewo i w prawo, gdyby facet był trochę wolniejszy to by mu się oberwało ![]() Poza tym byłam u promotora i jak ja go lubię Dodał mi tyle sił, powiedział co mam zrobic i jak, że mam ambitny plan za chwilę się za to zabrać, bo do pracy dziś nie idę, bo rura tam pękła i nie ma wody, także mam luz Normalnie świetny człowiek.osz rety wszystkiego naj na nowej drodze życia szkoda tylko, że nie zamieszkacie ze sobą, takie to dziwne, no ale cóż tak bywa. Zdaj koniecznie relację i pokaż się jak wyglądaliście ))) |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

u nas tez napadalo full sniegu, normalnie chyba nie ma szans, zebym dzis autem wyjechala gdzies bo opony zmienie dopiero w przyszlym tyg
A to miała być zwykła randka, nie ślub 

Mówi że przez ostatnie pół godziny przejechał 300m a wcześniej przez półtorej jakieś 4, a do pracy ma 25 

naprawde mi to pomaga w decuzji!
) wyszywać 

Już wie, że przyssawki zrobi z talerzy
Myślałam, że się skończę.