|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Serce nie chuj tak szybko nie staje... opowiedz mi... jak jest beze mnie. .opowiedz mi... jak pamiętasz mnie. "motywow serca rozum wyjasnic nie potrafi"
W różowej bezsilności. "Czy jest coś cudowniejszego od nieba, które w ciągu dnia jaśnieje pod słońcem a w nocy, jakby było zamieszkane przez płonące oczy, oświeca ziemie niezliczonymi gwizdami? Są one dla marynarzy i podróżników jak przewodnicy, którzy prowadzą ich za rękę." inne będą nasze dni, adresy, telefony. kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to. ?` powiesz: `nie pamiętam.` .kulminacja owocowości! ;] - Nie mart się, moja mam powtarzała mi że zawsze będzie dobrze! - Tya.. a moja mówiła nie garb sie! bardzo krótki epizod udających prawdziwość. |
|
|
|
#4592 |
|
Zadomowienie
|
Facetów nie da się zrozumieć.
Jedni robią awantury, inni odchodzą w ciszy.. Masz pierwsze miejsce na mojej czarnej liście..
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-12-16 o 22:39 |
|
|
|
#4593 |
|
Rozeznanie
|
TajemniczaPanna ślicznie dziękuję. <3
chcesz przepłacić - złotówka za moje myśli. kto żyć nie umie, ten żyć nie powinien. tu każdy ma szansę, każdy ma szansę na lepszą passę. znalazłam się w bagnie głębokim jak studnia. sytuacja nagle stała się trudna. mój koniec bliski. czasu tak mało, a zdążyłam pobić głupoty rekord. to wszystko trwało może z 10 sekund - czasu tak mało, a tyle zmian, człowieku! wraz z niedzielnym obiadkiem świat całkiem wypiękniał. mój dom jest moim zamkiem wysokim na dwa piętra.
|
|
#4594 |
|
Raczkowanie
|
naiwność tanio sprzedam.
jak się nazywa bajka ze złym zakończeniem? to rzeczywistość, skarbie. stłukłam lustro. wole te 7 lat nieszczęścia od całego życia bez Ciebie. kryzys ekonomiczny mało mnie obchodzi. zmagam się z własnym, kryzysem sercowym.
|
|
#4595 |
|
dream big
|
*Nie przeszłam całej tej drogi tylko po to, żeby cię stracić. Nie oddałam ci mojego serca, po to, żebyś mógł je złamać. *Fruwam kiedy patrzę w Twoje oczy.
|
|
#4596 |
|
Raczkowanie
|
w mojej głowie huczą tysiące spraw.
wylane atramenty to tylko tło, olej metafory to miejsce zmienia podejście i wreszcie zmienia całe życie tu jest tak, decyduje czasem parę sekund czasem to nie ty decydujesz o ich przebiegu ogromne serce mam, ale czasem je wypełnia zawiść żyć na opak otworzę zaraz drzwi i wychodzę, bo to nie zdrowe bo tak dłużej nie mogę na rozdrożu dróg czai się Twój wróg |
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
w końcu jesteś
i serducho w Twoją stronę <3dzięki, miło ;* ***
brakuje mi Twych słów, choć tak nie wiele z nich było do mnie. Jestem jedną wielką depresją. Ktoś kto powiedział, że czas goi wszystkie rany, jest kłamcą. Czas pozwala jedynie nauczyć się najpierw przetrwać, a potem żyć z tymi ranami. Odwieczne pragnienie bycia z kimś pcha nas do robienia szalonych czynów w imię zapewnienia sobie przyjemności duchowych, jak i tych fizycznych. Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich, to oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia, w ręce drugiego człowieka. Tylu bliskich mam wokół siebie,a nie potrafię powiedzieć, że sobie nie radzę. Tak to już jest, że kobiety złoszczą się, denerwują lub są rozczarowane mężczyznami z tego czy innego powodu. ... gdybym tylko dzisiaj dostała jeden dzień który byśmy spędzili razem nie musiałbyś mnie przytulać, mówić, patrzeć, prosiłabym Cię żebyś tylko mnie wysłuchał, moich słów, wszystkiego tego co zbierało się we mnie przez ten rok, o czym już dawno chciałam Ci powiedzieć.
|
|
#4598 |
|
Zadomowienie
|
to nie tak ku*rwa miało być ! miałam to zdać! nie zdałam prawka... i h*j... i to na samym końcem tuż przed ośrodkiem... było by ok gdybym następnego terminu nie miała na 4 marca ;/;/ wrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------------ przepraszam, nie chciałam się w Tobie zakochać, tak wyszło . tak cudownie byłoby umrzeć z nadmiaru Twej miłości . wychłostaj mnie, będzie bolało mniej . do twarzy mi z Tobą . ślubuję Ci zazdrość wieczną . .
|
#4599 |
|
Zadomowienie
|
MamCieGdzies lustereczko w twoją stronę
AnnWroc masz szczęście że dotrzymujesz obietnic czekam na Twoje feministyczne arcydzieła Zawładnij każdą moją częścią. Sercem szczególnie. Bo on ma najsłodszą osobowość jaką znam. Lepszą niż niejedne chupa chupsy. wyrzuty sumienia tak głośne, że aż chce się zapytać czy ktoś je jeszcze słyszy. utknęłam w miejscu pozbawionym miłości. między tobą a pustym pokojem. życie chyba spiskuje przeciwko mnie. a ty wraz z nim. Uf. kolejny dzień przetrwałam bez Ciebie. Jeszcze tak tylko do końca swojego zasr.anego życia. Pora na przedświąteczne porządki. Nie w domu, raczej te w sercu. I nie ma nic, co wzbudzałoby żal po tobie. .
|
#4600 |
|
Rozeznanie
|
'i zapominać chcę, tak często jak się da'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
stań na szczycie góry, porozmawiaj z echem o szczęściu ..
no chodź ze mną, pokaż mi to jedno z miejsc.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4603 |
|
Konto usunięte
|
Cześć,
tęsknisz za mną? Myślisz czasem o tym co mogłoby by się z nami stać gdybyś tu był? Ja nieustannie. Ciągle przypominam sobie każdą chwilę spędzoną z Tobą. Byłeś pierwszym, który dał mi tyle czułości. Pierwszym, któremu pozwoliłam tak zbliżyć się do siebie. Zastanawiam się tylko, dlaczego musieliśmy się spotkać w takich okolicznościach. W czasie gdy Ty i ja brzmiało jak jedno wielkie nieporozumienie, żart. Być może jeśli nie byłoby tego wokół nas, odważylibyśmy się być razem, bez żadnych niedomówień. Być może stanęlibyśmy z siłą, z siłą naszej miłości i pokazali światu jak bardzo się kochamy. A może między nami nie było miłości? Ja Cię kochałam, Ty mnie? Nie wiem. Wiem tylko, że nie mogliśmy być razem, nie mogliśmy robić tego co wszyscy zakochani. Bynajmniej nie w towarzystwie innych osób, kogokolwiek. Ile razy byliśmy sami? Nieważne. Każda sekunda, każda minuta, każdy Twój oddech, dotyk był wtedy ważny. Najważniejszy. Chciałam byś nigdy nie wypuszczał mnie z rąk. Był przy mnie, ze mną. Ale znowu przychodził ranek, znowu Twoja dziewczyna, rodzina.. Aż w końcu przyszedł czas na Ciebie. Już nie mogliśmy być sami. Przez 3 miesiące gdy siedziałam obok Ciebie, piłam z Tobą kolejne piwo, gdy tak graliśmy wszyscy w karty modliłam się żeby tak samo było jutro. Nie liczyło się już to czy będziemy sami, czy porozmawiamy. Liczyło się tylko to bym mogła Cię jutro zobaczyć. Nie chciałam obudzić się i dostać telefonu, że już Cię tu nie ma. Że Cię znaleźli. Wiedziałam, że to się stanie. Prędzej czy później, ale stanie. Nie myliłam się, nie mogłam się mylić. Nie zdążyłam się nawet z Tobą pożegnać. I nie wiem. Nic nie wiem. Wiem tylko, że siedzisz teraz w celi, sam albo z kimś. Może o mnie myślisz, może nie, może tęsknisz, może płaczesz, może pragniesz znowu się ze mną spotkać. Nie wiem co czujesz. Ja wielką pustkę. Najgorsze są wieczory. A teraz przyszła zima. Pamiętasz? To wszystko zaczęło się właśnie zimą. Właśnie wtedy poczułam to, co czuję do dziś. Szkoda, że nie da się cofnąć czasu. Chcę być jeszcze raz tam, w tym samym miejscu, z Tobą, być szczęśliwa, że jesteś i nie myśleć o tym, że być może już nigdy się nie zobaczymy.. Kocham Cię. do najwspanialszego mężczyzny jakiego kiedykolwiek poznałam.
|
|
|
|
#4604 |
|
Konto usunięte
|
przecież wszyscy chcemy zostawić jakieś ślady. ja chcę Twój ślad w swoim sercu.
|
|
|
|
#4605 | |
|
Raczkowanie
|
Tak to się kończy, kiedy dzielisz się z kimś swoim sercem
— ta osoba zagnieżdża się w twoich myślach i powoli anektuje je wyłącznie dla siebie. Cytat:
Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-12-17 o 10:20 |
|
|
|
|
#4606 |
|
dream big
|
*Tylko pozostań w ciszy. Pieść mnie przez chwilę, patrz na mnie.
|
|
#4607 |
|
Raczkowanie
|
Ile łez wylać jeszcze mam, byś zrozumiał kim jesteś dla mnie..?
Walczysz, ale masz już dość..Gonisz jedynie cień miłości... Wiesz, boję się, że już nigdy nikogo nie pokocham tak jak Ciebie. Chcę byś mnie miał. Nie może nam się nic już stać... Kochać Cię, to mieć w sercu cierń i go z bólem czuć co dnia. bo czyj uśmiech, jak nie Twój, może mi pomóc w ciężkim dniu? Moja miłość jest bezdomna... |
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu zrobiło się biało. Dobrze, że nie szaro.
"Ostrożności nigdy za wiele" - mówi zięć zamykając trumnę teściowej na kłódkę. Żona do męża: - "Zobacz, ja muszę prać, prasować, sprzątać, nigdzie nie mogę wyjść, czuję się, jak Kopciuszek." Mąż na to: - "A nie mówiłem, że ze mną będzie ci, jak w BAJCE." |
|
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
Bagaż trosk zbyt duży, by móc go udźwignąć.
Czasem jeszcze tylko dzwonię do ciebie, by usłyszeć twój głos na sekretarce. 'Patrzysz na mnie takim wzrokiem...że bezczelnie proszę o jeszcze' 'Z tobą, to nie ma nawet o czym poziewać' 'ładnie mówisz.. szkoda, że kłamiesz.' 'Niechże ja wreszcie ze szczerym zdumieniem wyrażę, jak bardzo mnie to wali' widać po oczach, że kocham czasem tracić kontrolę. 'Byle gdzie, byle by, byle już, byle jak, byle z Nim.' .
|
#4610 |
|
Rozeznanie
|
_ZaagubiOna_, Panna Bezczelna, beMine , CukrowaPanna, keeendy, DorotaComa... <3 po prostu Super opisy.! ![]() 'Chcę nauczyć się kierować sercem' 'Oczy,o których nie można zapomnieć..' 'Nie chcę litości... Chcę tylko odrobiny zrozumienia..' 'Czasem tylko budzę się w środku nocy i przypominam sobie tamte dni' 'Wokół niej przechodziły tłumy ludzi. Nikt nie spytał się jej o powód smutku.A ona właśnie wtedy potrzebowała troski i pocieszenia' -Na ziemię spadły perły -Nie,to były czyjeś łzy -Może. Ale te łzy były warte pereł.
|
#4611 |
|
Wtajemniczenie
|
MamCieGdzies – miło mi <3
Ten świat jest jakiś nienormalny dziś. ‘Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć.’ ‘Mężczyzn możesz analizowac, kobiety tylko podziwiac.’ To refleksje o chwilach które zawsze będą we mnie. najwspanialszy uśmiech. był najlepszy. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2009-12-17 o 11:31 |
|
|
|
#4612 |
|
Rozeznanie
|
"Mogę się do Ciebie zalotnie uśmiechać, ale to nie znaczy, że mi się podobasz... Mogę Ci puszczać oczko, ale to nie znaczy, że chcę Twój numer... Mogę Cię kochać, ale to nie znaczy, że z Tobą będę... Mogę kazać Ci wyjść ,ale to nie znaczy, że chcę żebyś odszedł... Mogę dać Ci szansę, ale to nie znaczy, że ją masz... Mogę Cię olewać, ale to nie znaczy, że jesteś mi obojętny... Mogę Tobą poniewierać, ale to nie znaczy, że na to zasługujesz... Mogę Cię szanować, ale to nie znaczy, że Cię lubię... Mogę śmiać się z Twoich żartów, ale to nie znaczy, że mnie śmieszą... Mogę Cię potrzebować, ale to nie znaczy, że się o tym dowiesz..."
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4613 |
|
dream big
|
*Nie stój tak patrząc jak upadam. *I chociaż ta podróż się skończyła, wrócę, jeśli zapytasz mnie... *Jestem zimowym kwiatem pod ziemią, zawsze spragnionym letniego deszczu.
|
|
#4614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz , że jesteś powalająca ? _____ Za chwilę wstaniesz i wyjdziesz zarzucając niedbale marynarkę na ramię. bywa, że mam ochotę zrobić coś okropnego. Jak możesz pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia? podnieść swój tyłek i zrobić to, co chcesz zrobić.! już. zaraz. ale jeszcze nie w tym momencie. zmieńmy temat. już nie zmienimy nas. po raz kolejny chcesz coś zniszczyć.
|
|
|
#4615 |
|
Raczkowanie
|
Panna miodowa -uwielbiam tą książkę też
Twoje opisy jednak bardziej ![]() Mandarynka-rozpływam się Rilen-Ty wiesz <3 Ruda wiewiora-osiągnęłam stadium zakochania już Groszek-ohhhhh RealGirl89- no wiesz ja nie wiem jak wyrazić mój zachwyt ![]() AnnWroc- poproszę dokładkę ![]() sharmila- cudo CukrowaPanna-rozpływam się JednaNaMilion-uwielbiam dintgivemenames-to chyba już miłość Mam ochotę wyjść na dwór i przywalić komuś śnieżką w łeb Zaczaruj mnie..przecież idą święta twarz wtulona w twarz,nie odróżniam już nas nie ma już nic do powiedzenia powiedz gdzie są tamte dni..chociaż może jednak lepiej milcz patrze w lustro i nic nie widze.Jakiś cień zasłania wszystko..... ostatni raz-czymby nie był brzmi smutno..nazbyt smutno wziąłeś ze mną ślub,ale tam nic nie podpisywałam o rozwiązaniu umowy
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2009-12-17 o 12:44 |
|
|
|
#4616 |
|
Rozeznanie
|
.....
czy możesz choć raz mnie posłuchać? proszę. nie wystarczy być wesołym i uśmiechniętym,by być szczęśliwym. nie da się ukryć pewnych rzeczy.oczy zdradzają wszystko.cały ból i cierpienie jaki się chowa w sercu. bo tak trudno jest zapomnieć.nie da się od tak wymazać wspomnień.niestety. myślę, że Ty to wiesz, co chciałabym żebyś wiedział.
|
#4617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
idealny do mojego charakteruuu!!!!!! konfiskuję masz tego typu więcej?wystarczy że pisząc to, mam smajla na pysku ![]() _________ spadam do roboty, więc tylko skromnie jeden. wpadnę wieczorem. może wena powróci. 'Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? ' .
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-12-17 o 13:04 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 |
|
Przyczajenie
|
Możesz sobie wziąć moją duszę! Na co mi ona po twoim odejściu? Jeśli twoje życie było wszystkim , co musiałeś oddać tej ukochanej osobie, jak mógłbyś tego nie oddać ? Jeśli był to ktoś kogo prawdziwie kochałeś? z perspektywy trzepaka gubię się w słowach, które służą po to by nas zaczarować. jestem zbyt słaby, by ogarnąć rzeczywistość jaki jest sens istnienia, skoro myślisz, że masz rację?
|
#4619 |
|
Raczkowanie
|
Chcesz wiedzieć zbyt dużo rzeczy, które są mało istotne.
Demoralizują mnie piosenki o miłości. To takie frustrujące, że czasem nie widzimy wyjścia ewakuacyjnego dla naszych problemów. Mężczyzna to bardzo słaba jednostka społeczna. Bez kobiety byłaby niczym. Nie karmię się już złudzeniami. Mrok, chłód i głucha cisza...Tyle z Nas pozostało. Wie Pan, mnie się wydaje, że to nie kwestia płci, ale tego, że człowiekowi ciężko zrozumieć człowieka. Zazwyczaj mam ochotę wypisać sobie na ciele co daje mi w kość. Wypisać trwale i na wieczność. Kiedyś stworzę kalendarium swoich smutków. Zanurzam myśli w niebie. A jakbym chciała zmieniać świat ceną miłości, pomógłbyś? Pozbawieni poczucia czasu, zachłanni na chwilę. Mamy milion sposobów na życie, ale nie na swoje. Musi być troszkę dramatyzmu. To wzbogaca wnętrze. Czas wstawić bujany fotel zamiast łóżka. [...] A ja, będę prowadziła pług przyszłości, omijając kości, zwanymi "błędy przeszłości". Bo to wszechzwątpienie właśnie wyraża jedyną pewność.
|
#4620 |
|
Raczkowanie
|
chcialam byc Moja <3
krok po kroku uczę się Ciebie kochać. Cześć, jak smakujesz? ;> Ciemna ulica rozjaśniona bladymi płomykami szarego słońca. Miłość jest wtedy, kiedy Cię potrzebuje jesteś a nie wtedy kiedy Ci pasuje, rozumiesz? Kłamstwa rysowane na naiwnym sercu. Bądź tak dobry i odchodząc wyrwij mi serce. Będzie bolało mniej... W miarę czekania przestaje się czekać. Świat nie skończył się z Twoim odejściem, on się na nowo narodził. Sorry, ale ja chce faceta z jajami a nie gnojka, który rozwiązując problemy odchodzi bez słowa. Nie pasuje do Ciebie żadne imie. Żaden liść, noc żadna. Tylko ja. Należe już tylko do siebie. Marzę o dniu kiedy przestaną mnie boleć wspomnienia... Szukam odpowiedzi w każdej kropli deszczu uderzającej o parapet. Dziś każda moja łza pachniała Tobą. Tyle dusz a tak zimno czasami. Samotnosc gryzie mnie dzis po pietach. Byłam kłamliwa... Zmień się! Przestań! - mówili Zmieniłam się i teraz narzekają, że mówię to co myślę. Tylko puści mężczyźni widzą coś w pustych kobietach Czekam na Ciebie. Patrzę w gwiazdy. Jedna spadła. To znowu nie Ty... Zakochał się w niej. Rozkochał ją w sobie. Potem zerwali. On ułożył sobie życie na nowo. Ona nadal cierpi. On kocha inną. Ona nadal jego. On żyje pełnią życia. Ona tylko nadzieją, że wrócą tamte chwile.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

<3

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i serducho w Twoją stronę <3

czekam na Twoje feministyczne arcydzieła 
wiesz , że jesteś powalająca ?