![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co rodzina dostanie od Was pod choinkę?
Niby wcześnie ale czas zleci nim się obejrzymy. Ja nie lubie świąt ale lubie kupować prezenty.
W zasadzie patent mam tylko dla babci, kupuje jej zawsze biovital + plastry oczyszczające na stopy. Służą jej wiec kupie ze 2 opakowania. A dla rodziców kompleny brak pomysłu ... Może jak będziecie zdradzać swoje pomysły to coś mi sie nasunie a może coś wypatrze z ciuchów, kosmetyków nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Przyczajenie
|
oj
![]() ![]() Poza tym z małego miasteczka jestem- wiec jak wyczaiłam to cudo do naleśników to nie będę się zastanawiać czy w przeciągu 2 miesięcy uda mi się po nie pojechać i czy jeszcze będzie ![]() ![]() na figurkę czekałam ponad miesiąć ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
Nic. Nie zasłużyli.
We sit there in silence, I watch you go down, down, down... Edytowane przez Pistache Czas edycji: 2009-10-27 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
Październik, a mnie już ogarnął szał świąteczny. Jak na razie Avon dla kobietek w domu: dwa razy cienie do powiek, tusz do rzęs, lakier do paznokci i pachnące kosmetyki pielęgnacyjne z serii Naturals.
![]() |
#425 |
Przyczajenie
|
Babcia: Namalowany farbami olejnymi na płótnie obraz przedstawiający nasz domek na wsi. (dzieło moje i koleżanki z liceum plastycznego)
Dziadek: Choinka z drutu z ozdobami ze śrubek itd (wykorzystywanie odpadów xD) Ciocia: wisior w stylu etno, zrobiony własnoręcznie, choć jeszcze nie wiem z czego. Wujek: Jakiś smakołyk, może droga czekolada? Siostra: Matrioszki lub torba- worek (sponsorowane przez mamę) Chłopak siostry: szkic w antyramie postaci z jego ulubionej gry lub anime Siostra cioteczna: Mały miś lub szmaciana lalka Brat cioteczny: czerwono-żółty szalik na drutach z naszywką gryffindoru i różdżka. Najlepszy przyjaciel : Scrapbookowy album ze zdjęciami i życzeniami Przyjaciel: pomalowana, gipsowa figurka aniołka i kartka świąteczna (scrapbook) Przyjaciółka: kartka z życzeniami i bransoletka z muliny Edytowane przez knypasek Czas edycji: 2009-11-21 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
Fajne sa własnoręcznie roione preznty.
Ja narazie wiem tylko co dam mojemu TŻ Srebrną bransoletkę, taką dosyć grubą-> ma taki łańcuszek ![]()
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam zielonego pojęcia... najbardziej nie lubię kupować prezentów facetom, tym bardziej jak wszystko mają wrrr...
z moim TŻ chcemy sobie określic do jakiej sumy i wtedy się zobaczy... a ogólnie myślałam sobie, że zrobię pierniki własnoręcznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
Fajny ten prezent......pierniki hmmm a może zgapię od Ciebie??:P
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
a prosze baaaardzo, możesz ściągać :P
a propo szukam dobrego przepisu na pierniczki :P i będę chciała dodatkowo sama wycinac, a nie za pomocą foremek ![]() pomyślałam o takim upominku bo kurczę kasy nie mam a kuzynek dużo, doszli rodzice TŻa i w ogóle hehe a chciałabym dać chociaż większości i tym najbliższym ![]() teraz na święta zostanę ciocią bliźniaków więc tu też podwójny prezencik ahh ![]() http://sztukaoswojona.blox.pl/resource/pierniki.jpg http://files.myopera.com/adas/albums/11810/Pierniki.jpg http://www.real.pl/img/przepisy/pierniki1_large.jpg Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2009-11-22 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Że też prezenty trzeba kupować przed świętami, a nie po kiedy są wyprzedaże i można wtedy wybrać coś fajnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
To teraz moja lista:
1. Mama - ulubiony perfum + jeszcze coś (może rękawiczki lub coś w tym stylu) 2. Tata - prawdopodobnie japoński nóż kuchenny ![]() 3. Brat - zestaw do golenia 4. Babcia - nowoczesną farelkę ![]() 5. TŻ - zażyczył sobie polo od Opla, ale narazie w sklepie interenetowym brak jego rozmiaru :/ 6. Dziadek TŻ - pędzel do golenia + mydło 7. Teście - telefon stacjonarny bezprzewodowy 8. Szwagier - ulubiony perfum 9. Kot - identyfikator do obróżki ![]() heh sporo tego ![]()
http://s4.suwaczek.com/200410163335.png --------------- http://nowakadriana.blog.interia .pl/ ![]() Edytowane przez Kapust Czas edycji: 2009-11-23 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie zawsze chyba cieszą prezenty robione własnoręcznie! a jaka satysfakcja jest ![]() fajnie, że popieracie mój pomysł ![]() dzieki ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
na razie zakupiłam prezent dla maleńkiego siostrzeńca- organki-taki porządne, dużo klawiszy, melodyjek, tonów, rytmów, mikrofon, funkcja nagrywania-ucieszy się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
melodyjki są przyjemne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
BAN stały
|
Nic,jedynie kartki im wyśle.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
zielony stworek
|
mama-szminka Clarinsa
tata-płyta CD z muzyką brat- j.w. bratowa-j.w. bratanica- miś, ubranka i grzechotka (w Wigilię mała będzie miała miesiąc ![]() dziadek i jego małżonka- nie wiem reszta rodziny i znajomi dostaną pocztą kartki z życzeniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Czas już pomyśleć o prezentach
![]() Ja póki co wymyśliłam:
![]() |
#440 |
Przyczajenie
|
jajeszcze dokupiłam do powyższej listy :
rodzince po kalendarzyku ![]() http://www.allegro.pl/item856306644_..._biurkowy.html < i mamie wcześniej brałam od tego użytkownika obraz z kotkamI ![]() są także plakaty! ![]() Poza tym tata- poduszka elektryczna na zimę ![]() Mąż -ręcznie robiony album ze zdjęciami ![]() Brat-poduszka grająca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Ja w tym roku prezenty świąteczne kupiłam już na początku grudnia, co by sobie później nimi głowy nie zawracać
![]() Mama i Tata: * 12 herbat różnego rodzaju, bardzo ciekawe kompozycje smakowe (od tego Allegrowicza: http://allegro.pl/show_user.php?uid=1133560). Już kiedyś od niego kupowałam i byłam bardzo zadowolona ![]() * ich wspólne zdjęcie z tegorocznych wakacji (przebrani byli w stroje średniowieczne) oprawione w antyramę * tacie dodatkowo chcę dokupić takie coś do nosa, żeby nie chrapał, bo mama już w nocy wytrzymać nie może ![]() Brat 1: * zestaw Gillette / maszynka (Gillette Fussion) + 2 żele do golenia * T-shirt dobrej firmy Brat 2: * kufel do piwa z grawerem. Dodać muszę, że sama zrobiłam projekt na owy grawer ![]() Bratowa: * puder do kąpieli o zapachu karmelowo - jabłkowym. Jest on w ceramicznym dzbanuszku Luby: * pokrowce do samochodu (już rok sobie kupuje i coś kupić nie może ![]() Mama Lubego: * książka kucharska MUFFINKI ![]() ![]() Kotek Lubego: * Zestaw Whiskas / ciasteczka + mleczko + myszka Mój piesek: * wędzone ścięgna (uwielbia je!!)
* Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości * [Nicolas Boileau-Despréaux] * Nie ma drogi do pokoju, to pokój jest drogą * [Gandhi] ... Edytowane przez kwadrans_po Czas edycji: 2009-12-17 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
zielony stworek
|
A co to takiego?Mogę prosić o jakieś zdjęcia i gdzie to można kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
znając życie w następnym tygodniu pójde na miasto i wtedy poszukam czegoś w deche
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja kitunia malutka...jak mogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
Ja jak zwykle mam problem z tata i dziadkiem?
Jakieś pomysły ? Coś uniwersalnego dla poważnych starszych Panów tzn po 50 i przed 80??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Mama - prawdopodobnie coś z biżuterii, kolczyki lub bransoletka (albo to i to jak się tata dorzuci
![]() Tata - perfum+ ciepłe skarpety Siostra - torebka + wisiorek Siostra - sweterek + słodycze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak nawet nie znajdziesz pomysłu, to zawsze mozna zerżnąć pomysł koleżanki i kupic kotu identyfikator do obróżki... Mój pies jak co roku - tradycyjnie nic nie dostanie, kiedyś próbowaliśmy, ale się niewdzięcznik z prezentów nie cieszył... ![]()
![]() |
![]() |
#448 |
Konto usunięte
|
Pies kość wędzoną, królik jakieś dobre kolby, siostry słodycze i może jakąś drobną sumę, mama słodycze, wino, tata termofor, maść rozgrzewająca, słodycze... Teściowie podobnie: coś fajnego do jedzenia, winko. Mój TŻ inhalator i zestaw olejków, ja odkurzacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
![]()
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2014-07-02 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Wtajemniczenie
|
Mama: meseczka do twarzy (Lancome), tonik i żel do twarzy (vichy)
Tata: książka - oficjalny podręcznik after effects Brat: gra Spore i dodatek do tejże gry Siostra: palcat i rękawiczki do jazdy konnej Siostra 2: zabawka - żółwik do którego wrzuca się klocuszki (smyk), princeska z hello kity (h&m), rajstopki brązowe (h&m), brązowe body (smyk) Pies: nowe miski, przysmaki eukanuba dla psów starszych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.