|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XVIII - Michael, music and we...
jesuuuuuu ale zimno a ja muszę na zakupy
(((( help!!!!jestem pierwsza na stronie 69 ![]() Samafaja
Edytowane przez girlonthebridge Czas edycji: 2009-12-17 o 17:36 |
|
|
|
#2042 |
|
PIP.
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra
To ja spitalam Wykorzystam chyba pomysł Ilios Buziaki Do jutra.. o ile będę w stanie odpalić kompa
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
do soboty Katrinko
![]() idę ba Brzydulę
Edytowane przez girlonthebridge Czas edycji: 2009-12-17 o 17:51 Powód: skleroza :D |
|
|
|
#2045 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() papa
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
która?!
sie pytam która taka mądra?! ![]() ![]() i chya sie napije z wrazenia bo 69 jest
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Bloo co siem stało?
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
sie jeszcze pytasz?!
![]() powystrzelam Nibylandki... mówie Ci ![]() ![]() przyznajta sie która? ![]() kurde ale miałam dziś pechowy dzień.. ale mimo ze pechowy to piękny dobra zartuje ![]() woczraj uczylam sie na te PO i co? i autobus mi nie przyjechal wiec sie na lekcje spoznilam... baba dala mi 1 bo stwierdziła, że uciekłam no ale dobra... bus powrotny, ktory mial byc o 15.45 przyjechal 16.20 czyli w sumie nie ten co miał a inny bo na kotlarnie a miałam jechac innym.no i czekam czekam i nie ma... nagle zjawia sie A. ![]() oczywiscie zostałam skomplementowana bo myslalam, ze zamarzne. jedną ulice a wlasciwie z dworca na toszecką jechalismy 40minut. takie korki ![]() jeszcze dali nam ogorka gdzie szyby pozamarznane od srodka a ja wraz z nimi. kurde taka zima przyszla mowie Wam ![]() no i dopiero wrocilam do domu całą droge A. mnie grzał w ramionach a jak wyszłam z busa to szczene mi latała jak szalona ![]() u nas -10stopni. a u Was? ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- umre na gardło... ![]() kurde nie kcohata mnie jusz czy soooo? i dobrze posprzatam se pokoj. a co
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2009-12-17 o 18:52 |
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stój nie strzelaj, o co kaman? |
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
no kurde....
![]() wchodze do domu uradowana oczywiscie zmarznieta na sopel lodu ide do kuchni i patrze a tam paczka ... se mysle oo fajnie,... ciekawe dla kogo ![]() patrze ; monika o klops o co kaman przeiciez ja nieczego nie zamawiałam,....pytam sie mamy co to, od kogo i czy to aby nie bomba... ![]() otwieram patrze pudeleczko ja dalej 'klops o co w ogole chodzi otwieram pudeleczko i patrze Majkol pierwsze co powiedziałam mamie to było najpierw dukanie i ze niech no tylko Was dorwę... ![]() mowic ktora? bo w magie nie wierze ![]() borze ale byłam w szoku..nadal jestem ![]() az obiadu nie zjadłam
|
#2051 |
|
PIP.
|
Blo ale o so chodzi?
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
i dlaczeeeeego?
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Św. Mikołaj vel Majkol |
|
|
|
|
#2054 | |
|
PIP.
|
Cytat:
rany, Blo biedaku, zjedz obiad, bo na nam z glodu padniesz
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
a moze to pomylka i ja go mialam zwrocic
![]() kurde no
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak zjedz obiad...bo jeszcze Majkola nadgryziesz
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie pisze nic co mi cos mowi... dla tego zastanawiam sie , ktora wpadla na ten paskudny, szatanski pomysl!? ![]() moze faktycznie sie pomylili i do mnie przyszedl... kurde.. o co kaman ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- odechiało mi sie z wrazenia
|
#2058 |
|
PIP.
|
Blo
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz mialam tyle pomysłow na to jak sie to moglo stac, ze przeszlam sama siebie ![]() powiedzcie mi kto, dlaczego i dlaczego? ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- aa ciś ![]() kurde to jest poważna sprawa ![]() Majkol... o co kaman? ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- ja walne.... ![]() w takim szoku jestem ze maskra
|
|
#2061 | |
|
PIP.
|
Cytat:
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
gupku
![]() hahaha. a moze jednak mi sie to śniło ![]() kurde :mysli: :duma: :zastanawia: wtf?! ![]() wiecie co? chyba ide posprzatac se pokoj i tutaj ogarne u brata bo A. ma jjutro wpasc i bedziemy ogladac Gimuusie ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- http://www.i-bazar.pl/pictures/mid/k...nio-857720.jpg Małe Persiątko macie jakies fajne imienia dla kotow? tylko nie jakies pospolite tylko dla wyjatkowego kota? ![]() bo z mojej gupiej ciekawosci wlazlam w archiwum przegladanych stron i widziałam co ogladal brat... ![]() a ogladal prezent jaki chce kupic calej naszej 6 pod choinke :meleje: ale jak cos to nic nie wiem ![]() http://www.muezzi.pl/1rozne/mlody-pers.jpg kurde laski... ja ide sprzatac... moze mi sie przypomni czy jednak zamawiałam cos czy coo nie no... to Wasza sprawka... prawda? ![]() potem bede ![]()
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2009-12-17 o 19:21 |
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, pomóżcie
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
No, po zakupach
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
co sie stalo ?
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- na zakupach bylas?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#2066 |
|
PIP.
|
gadaj tylko w czym i juz pomagamy
![]() kupilas cos fajnego??
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie botki. z fasonu mniej więcej takie:
http://www.allegro.pl/item842450562_...0.html#gallery Załącznik 2725974 zamszowe, szare, z kokardką z zewnątrz. czy mogę je założyć do sukienki na Wigilię? |
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
2 strony? od 15?
![]() od razu widać, że święta się zbliżają ![]() A my kupiliśmy bombki, łańcuchy, światełka, papiery na prezenty i wszystko do pierniczków Z Ilios pod telefonem
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
widze ze piszecie o leginsach, ja nosze tez nieraz do kozakow i takich dlugich tych kamizel szerokich, ale wtedy zakladam plaszcz i mi zimno nie jest.
sniegu sie komus chcialo, a ja fakty obejrzalam i naprawde nie chce go ![]() e co tam -17 stopni, ja pamietam jak bylo -30 i bylo ok nawet ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
jednak nie poszłam
![]() ale juz ide... ![]() kurde no... powiedzcie mi prosze Groszku? Ilios? Wy wieta cos na ten temat? ![]() lece sprzatac bo mam bajzel
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

(((( help!!!!

Do jutra.. o ile będę w stanie odpalić kompa 

bo na kotlarnie a miałam jechac innym.

.