Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 18:31   #4831
rptrbj1978
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

ja mam 31 grudnia i zastanawiam sie gdzie sesja
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-17, 18:36   #4832
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
ja mam 31 grudnia i zastanawiam sie gdzie sesja

ja pisalam juz pare razy napisze jeszcze raz ...
ze jesli fotograf jest profesjonalista to wszedzie zrobi dobre zdjecia

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-17, 18:38   #4833
angel166
Zakorzenienie

ś}wiadek się bardzo interesuję fotografią ,wiem ,ze będzie robił mi zdjęcia podczas przygotowań oraz na przyjęciu,w kosciele będzie robil foty kolega TŻeta z pracy i doglądał kamery(bo swiadek niestety nie ma jak) no i na 18 mamy fotografa w studio.Slub o 16 i nie wiem ,kiedy by zrobic foty w plenerze:/

mama Tzeta zalatwila taka nie fortunna godzinę tych zdjec w studio ,bo nawet my obiadu nie zjemy no ,bo kiedy:/ ale to była jedyna mozliwa godzina

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-17, 18:41   #4834
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
ś}wiadek się bardzo interesuję fotografią ,wiem ,ze będzie robił mi zdjęcia podczas przygotowań oraz na przyjęciu,w kosciele będzie robil foty kolega TŻeta z pracy i doglądał kamery(bo swiadek niestety nie ma jak) no i na 18 mamy fotografa w studio.Slub o 16 i nie wiem ,kiedy by zrobic foty w plenerze:/

mama Tzeta zalatwila taka nie fortunna godzinę tych zdjec w studio ,bo nawet my obiadu nie zjemy no ,bo kiedy:/ ale to była jedyna mozliwa godzina
mozecie sie umowic w innym dniu na plener
my mielismy dopiero w czwartek po slubie

a ta godzina to faktycznie nie za bardzo ... bedziecie musieli prosto z Kosciola pewnie jechac na zdjecia?

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-18, 07:54   #4835
angel166
Zakorzenienie

raczej tak:/ zalezy ile potrwa cala ceremonia i skladanie zyczen,bo wiem,ze do kosciola przyjdzie dwa razy tyle osob co na wesele . Tesciowa ma zamiar pojechac na sale ,zrobic to przywitanie i my mamy pojechac na foty ,a goscie w tym czasie beda jedli obiad:/ tylko nie wiem kiedy my zjemy ,kiedy pierwszy taniec itp:/ to juz bym wolala odrazu po kociele jechac do fotografa i pozniej normalnie przywitanie,obiad pierwszy taniec itp.

pomysl z plenerem w innym dniu bardzo fajny bede musiala pogadac z TŻetem

my wczorja bylismy ostatni raz u ksiedza ostatnio nad odeslal,bo TŻ nie umial warunkow dobrej spowiedzi(tzn spowiedzi umial,ale ten go zapytal pokuty i TŻet wpadl w panike,bo nie wiedzial,ze to to samo)
przemaglowal TŻeta chyba z calego katechizmu ale moj bohater dal sobie radę i wszystko mu wyspiewal(po ostatniej wizycie powiedzial,ze jezeli nie bedzie czegos umial to slubu nam odmowi,wiec niezla mial TŻet mobilizacje)
mnie tylko przykazania koscielne zapytal i o to ,ktore sakramenty przyjmujemy raz w zyciu i dlaczego pozniej ja się go zapytalam czy ten protokol podpisujemy przy oltarzu,czy wczesniej w zachrystii itp. ,bo nie bylam nigdy na slubie koscielnym tzn konkordatowym.To zaczal mi wszystko opowiadac i byl taki mily ,ze masakra normalnie byłam w szoku! Polecil,zebysmy przy znaku pokoju wyszli z lawek i podeszli do naszych rodzicow i ich ucalowali ,bo to ladnie wyglada sama bym na to nie wpadla pytal sie o mojego tate ,jak mial na imie i kiedy zmarl,bo powiedzial,ze podczas kazania tez to powie wiec chyba sie poplacze ten ksiadz ma swoje odpaly,ale co do kazan to mowi bardzo fajne zdziwilo mnie tylko,gdy sie zapytal ile osob bedzie przyjmowalo komunie:/ to ja mu mowie,ze nie wiem,ale rodzice, swiadkowie i czesc rodziny napewno.To on opowiedzial,zebysmy przekazali,ze niech lepiej sie wszyscy wyspowiadaja ,bo cyt " ja lubie przygadac czasem "eh... przeciez nie bedziemy z TŻetem pisac do gosci ,zeby poszli do spowiedzi ale zobaczymy jak to będzie ja sie zaczynam juz coraz bardziej stresowac wczoraj znow dlugo nie moglam spac ukladalam sobie wszystko w myslach,kto jak siedzi itp itd musze przestac ciagle o tym wszystkim myslec ale ja juz tak mam ,ze zawsze sie wszystkim bardzo przejmuję i stresuje,bo lubie mec wszystko zapiete na ostatni guzik
wogole najbardziej sie przejmowalam co ksiadz powie na "co laska" czy nei powie,ze za malo itp.Role zaplaty zostawilam w TŻeta rekach i normalnie mnie zaskoczył wyciagnal pieniazki i mowi" przepraszamy proszę ksiedza,ale czy 300zł wystarczy" (i tak wiecej bysmy nie mieli zeby mu dac ) a ksiadz na to,ze pewnie ze pieniadze sa tu najmniej wazne ,ze rozumie ,ze razem mieszkamy i mamy swoje wydatki,ze gdy będziemy mieli wiecej pieniazkow to damy ,czy to na kosciol, czy na cos bylam w szoku jego odpowiedzia ,bo zawsze w czasie mszy mowi,zeby dawac wiecej i wiecej:/ no i jak zalatwialam u niego pogrzeb cioci to powiedzial ,ze za malo 200zł no ale trudno sie mowi:/ a tu mile zaskoczenie chyba moje zdanie o ksiezach ulegnie znacznej poprawie

ale sie rozpisalam ,a to dlatego,ze dzisiaj od 13 mam caly dzien zawalonyTŻet konczy prace i jedziemy na swiateczne zakupyjak ja to uwielbiama pozniej musimy isc z TŻetem na msze wieczorną ,zaplacic koscielnemu i organiscie ale nei wiem jak bedzie z tym organista,bo byl chory i dopiero dzisiaj bedzie grac w kosciele i nie wiem czy nam nie odmowi,bo to w koncu pierwszy dzien swiat

Jagódka
Stary 2009-12-18, 13:43   #4836
iwka28
Wtajemniczenie

angel a nie możecie tak z pół godzinki przesunąć tych zdjęć, a najlepiej zrobić przed ślubem? Jak masz o 16 to dość dużo czasu jest przed. Pod kościołem trochę zejdzie, trudno ludzi poganiać, u mnie Ci którzy byli tylko na mszy chcieli sobie z nami zdjęcia zrobić, to kwiaty i prezenty trzeba zapakować. Jak pojedziecie prosto po ślubie do fotografa to już w ogóle kaplica, bo się będziecie spieszyć bo goście czekają. Weź pod uwagę że będą głodni, zmarznięci i jeszcze mają przy stołach siedzieć czekając na Was - prawdopodobnie zaczną opędzlowywać zimną płytę. A Wy przyjedziecie więc znowu trzeba wstać ubrać się wyjść, straszne zamieszanie. Jeśli zostanie ta 18 to ja bym pojechała na salę, w samochodzie zapakowała jakiś prowiant co by zamiast obiadku zjeść i po powitaniu pojechała na zdjęcia zostawiając gości na obiedzie. Po powrocie pierwszy taniec i reszta atrakcji

I nas ksiądz nie przepytywał z katechizmu

A organista Wam nie powinien odmówić, przecież w pierwszy dzień świąt msze i tak obsługuje.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 14:58   #4837
baja_86
Zakorzenienie

angel a może rzeczywiście lepiej zrobić zdjęcia przed mszą, ja tak miałam i naprawdę polecam. Potem już gości nie zostawicie, a jeśli ślub o 16 to spokojnie dacie radę zrobić te zdjęcia przed, no i może jakiś mały plener. Rozważcie to, bo mysle, że to dobre rozwiązanie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 09:18   #4838
angel166
Zakorzenienie

bylismy sie pytac i nie mozna przesunac zdjec to jest jedyna mozlia godzina:/

Jagódka
Stary 2009-12-21, 10:23   #4839
MAGiALENA
Zakorzenienie

angel166 denerwujesz się troszkę...?

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-21, 12:23   #4840
iwka28
Wtajemniczenie

Angel - od jutra będę miała kłopoty z siecią, więc może trochę wcześnie, ale ...

Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!! I nie martw się, nie przejmuj, tylko uśmiechaj. Zdjęcia jak będą tak będą, to nie one są najważniejsze, tylko Wy. Buziaki!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-21, 14:45   #4841
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Angel - od jutra będę miała kłopoty z siecią, więc może trochę wcześnie, ale ...

Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!! I nie martw się, nie przejmuj, tylko uśmiechaj. Zdjęcia jak będą tak będą, to nie one są najważniejsze, tylko Wy. Buziaki!
dziekuje bardzo**

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
angel166 denerwujesz się troszkę...?
no jzu zaczyna odczuwac stres w dodatku,ze z jednego paznkocia odpadlo mi troche zelu;/ bo zbytnio poszalalam na panienskim hehe

a wogole moj panienski wygladal tak,ze najpierw sie wszyscy spotkalismy u nas i dizewczyny i chlopaki troszke zjedlismy i wypilismy:0pozniej poszlismy bawic sie osobno my tonanczyc ,a chlopaki do baru osobno bawilismy sie od hm...21 do 1 pozniej napisalam misiowi ,ze ide do domku ,bo sie zle poczulam on zaproponowal zebysmy przylaczyli sie do nich,bo chcialby ze mna potanczyc i zle sie bawi bezemnie(ojoj...) wiec poszlysmy do ich lokalu,pobawilismy sie troche,a pozniej juz w mniejszym gronie przyszlismy do nas impezka potrwala do 5:30 ,a caly wczorajszy dzien ja odsypialam...

Jagódka
Stary 2009-12-22, 09:59   #4842
gold-fish
Zakorzenienie

Angel czy Wasz kosciół jest dobrze ogrzewany? Może kup sobie ciepłe białe rajstopki
Zdjęcia bym przeniosła na inny dzień tygodnia. Te w studio i w plenerze Na spokojnie, o nic sie nie martwiąc, po udanym weselu Byłam na weselu gdzie młoda para zniknęła na ponad godzinę i wspominam to wesel strasznie drętwo... czar prysł, wszyscy siedzielismy. Pamiętaj, to Ty i Twój mąż będziecie największą atrakcją. Nie zabieraj tej przyjemnosci swoim gościom.

Tak sobie teraz pomyslałam, że z tym okresem świateczno-noworocznym kojarzą mi się zimne ognie, takie co się trzyma w dłoniach i ona ślicznie świecą. Może byś je wykorzystała, np. niech swiadkowie rozdadzą te zimne ognie gościom i może np. w czasie pierwszego tańca goscie wyjdą na parkiet zrobia kółko wokół Was i trzymają te zimne ognie coś bym z tym pomyślała- będzie super efekt na video, jeżeli macie w rodzinie dzieci to będzie to dla nich dodatkowa atrakcja Tak mi przyszło na myśl...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-22, 11:42   #4843
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Angel czy Wasz kosciół jest dobrze ogrzewany? Może kup sobie ciepłe białe rajstopki
Zdjęcia bym przeniosła na inny dzień tygodnia. Te w studio i w plenerze Na spokojnie, o nic sie nie martwiąc, po udanym weselu Byłam na weselu gdzie młoda para zniknęła na ponad godzinę i wspominam to wesel strasznie drętwo... czar prysł, wszyscy siedzielismy. Pamiętaj, to Ty i Twój mąż będziecie największą atrakcją. Nie zabieraj tej przyjemnosci swoim gościom.

Tak sobie teraz pomyslałam, że z tym okresem świateczno-noworocznym kojarzą mi się zimne ognie, takie co się trzyma w dłoniach i ona ślicznie świecą. Może byś je wykorzystała, np. niech swiadkowie rozdadzą te zimne ognie gościom i może np. w czasie pierwszego tańca goscie wyjdą na parkiet zrobia kółko wokół Was i trzymają te zimne ognie coś bym z tym pomyślała- będzie super efekt na video, jeżeli macie w rodzinie dzieci to będzie to dla nich dodatkowa atrakcja Tak mi przyszło na myśl...
zdjec niestety nie da sie przeniesc ale jakos to bedzie
a w kosciele cieplo jest nie che grubych rajstop ,bo pozniej musialabym zmieniac,a to za duze zamieszanie bo w lokalu dosc cieplo bedzie

a pomysl z zimnymi ogniami bardzo fajny pogadam dzis z TŻetem

wogole zalamalam sie!! mylam wlasnie podlogi i odpadly mi dwa tipsy i nie moge sie dodzwonic do kolezanki:[ grrr

Jagódka
Stary 2009-12-22, 13:50   #4844
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a pomysl z zimnymi ogniami bardzo fajny pogadam dzis z TŻetem

wogole zalamalam sie!! mylam wlasnie podlogi i odpadly mi dwa tipsy i nie moge sie dodzwonic do kolezanki:[ grrr
ciesze się, że spodobał Ci sie ten pomysł
czy ta koleżanka aby na pewno umie robić tipsy moje trzymał się 3-4 tygodnie , zawsze lepiej udaj się do profesjonalnego salonu- wszyscy będą ogladać Twoje dłonie w dzień ślubu muszą być perfekcyjne

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-12-22, 13:52   #4845
angel166
Zakorzenienie

dodzwonilam sie uff... przeprosila mnie ,mowi ,ze kupila nowy zel i mi pierwszej nim zrobila eh:/ kupila inny i dzisiaj mam podjechac to mi zrobi je na nowo

Jagódka
Stary 2009-12-24, 14:57   #4846
angel166
Zakorzenienie

wszystkim kochanym Pannom Mlodym tym juz po i tym przed serdeczne zyczenia:
.........._,|,_
............'|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
........../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....niech Was
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode mnie
......./ ? `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne
...../ . * .... . o.\? życzenia
..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta
..../`~,, .. o.......\::::::Bożego
.../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia
../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele
./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i
/* .... o ..._~`'*...o \....nadziei
`-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym
........":-------:".......2010 Roku!!!!))

Jagódka
Stary 2009-12-24, 22:15   #4847
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Przez śnieżycę, zawieruchę
ślę życzenia i otuchę,
by te święta choć tak zimne
były ciepłe i rodzinne.
Moc prezentów i miłości
w Nowym Roku pomyślności DLA WAS DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!!: D

Ja już po PIERWSZEJ WIGILII Z MĘŻEMBYŁO CUDNIE!!!

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
bylismy sie pytac i nie mozna przesunac zdjec to jest jedyna mozlia godzina:/
z własnego doświadczenia wiem z mężem ,że będziesz żałować,że nie macie zdjęć z pleneru(

wejdź na to: http://aliendwa.blogspot.com/

i oblukaj zdjęcia z pleneru. Plener po ślubie to nie to. Brak fryzury, makijażu ---- będziesz niezadowolona tak jak ja z mężem .

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 06:11   #4848
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

i oblukaj zdjęcia z pleneru. Plener po ślubie to nie to. Brak fryzury, makijażu ---- będziesz niezadowolona tak jak ja z mężem .
a ja sie z tym nie zgodze
wiekszosc dziewczyn z watku PM 2009 mialo plener w innym dniu ... same robily makijaz i wygladaly uroczo i bardzo naturalnie

wszystko zalezy od fotografa ....

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-26, 10:20   #4849
gold-fish
Zakorzenienie

a ja miałam plener 4 dni po ślubie i byłam u fryzjera i makijażystki kosztuje to kilka złotych więcej ale wśród tych wszystkich wydatków to nic... a przynajmniej czułam sie pięknie podczas sesji

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 09:26   #4850
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

Hej,
Czy są tutaj "panny=żonki" z mazowieckiego? albo z samej Warszawy?
Mam pytanie do Was i zanim coś ruszę w temacie robię mały rekonesans

W roku 2008 i 2009 zorganizowałam w Poznaniu dwie edycja akcji charytatywnej z udziałem Panien Młodych. Nie jestem w stanie w kilku zdaniach napisać o co dokładnie chodzi, ale jest to akcja charytatywna - sesja fotograficzna, w której udział biorą tylko realne Panny Młode, a dochód z akcji (wpłaty sponsorów) przeznaczony jest na leczenie chorego dziecka z danego miasta.
Stąd moje pytanie do Was - głównie Warszawianek - czy znalazłaby się taka ilość chętnych na akcje w sierpniu, aby edycja 2010 odbyła się u Was? Czy jednak powinnam poszukać innego miasta lub pozostać "w Poznaniu"? Szczegóły, zdjęcia i filmy z tego jak bawiły się dziewczyny w ostatnich dwóch edycjach znajdziecie na stronie www.panny-mlode.pl - to nie strona reklamowa tylko stronka samej akcji
Czekam na ewentualny fed-back
Stary 2009-12-29, 11:29   #4851
gold-fish
Zakorzenienie

Jeżeli to maja być przyszłoroczne PM to proponuję na ich wątku zadać to pytanie
A jeżeli mogą to być świeżo upieczone mężatki to tutaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385579

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-12-29, 17:00   #4852
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
Hej,
Czy są tutaj "panny=żonki" z mazowieckiego? albo z samej Warszawy?
Mam pytanie do Was i zanim coś ruszę w temacie robię mały rekonesans

W roku 2008 i 2009 zorganizowałam w Poznaniu dwie edycja akcji charytatywnej z udziałem Panien Młodych. Nie jestem w stanie w kilku zdaniach napisać o co dokładnie chodzi, ale jest to akcja charytatywna - sesja fotograficzna, w której udział biorą tylko realne Panny Młode, a dochód z akcji (wpłaty sponsorów) przeznaczony jest na leczenie chorego dziecka z danego miasta.
Stąd moje pytanie do Was - głównie Warszawianek - czy znalazłaby się taka ilość chętnych na akcje w sierpniu, aby edycja 2010 odbyła się u Was? Czy jednak powinnam poszukać innego miasta lub pozostać "w Poznaniu"? Szczegóły, zdjęcia i filmy z tego jak bawiły się dziewczyny w ostatnich dwóch edycjach znajdziecie na stronie www.panny-mlode.pl - to nie strona reklamowa tylko stronka samej akcji
Czekam na ewentualny fed-back

fajny pomysl
ale na stronie widze ze juz byla sesja z PM z 2009 roku takze chyba musisz napisac na watku PM 2010

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-01-01, 12:07   #4853
martucha84
Zakorzenienie

i skonczyl sie Nasz rok
Stary 2010-01-01, 12:29   #4854
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
i skonczyl sie Nasz rok
Tak...ale za to jaki był piękny
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-01, 18:29   #4855
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
i skonczyl sie Nasz rok
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Tak...ale za to jaki był piękny
dokladnie

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-01-01, 20:26   #4856
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
z własnego doświadczenia wiem z mężem ,że będziesz żałować,że nie macie zdjęć z pleneru(
Popieram. My mielismy coś a'la plener w dniu slubu, ale nie jestem zadowolona ze zdjęć. Wolałabym plener kilka dni po slubie - na luzie, bez stresu, ze zaraz trzeba wracać do gości...
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 11:33   #4857
angel166
Zakorzenienie

Heyka przepraszam za moją nieobecność ale nie miałam dostepu do neta ,bo była awaria na lini

Więc Nasz ślub sie odbył 25grudnia Wszystko było super oprócz tego,ze 3osoby nie dotarły z powodu choroby i z 22osób było 19 .

Poprawinki odbyły się u nas w domku dla już naj,najlizszej rodzinki

Oto fotki z tego wspaniałego dnia szkoda,że już za nami zaraz zmykam na forum meżatek

fotek w plenerze nie zrobiliśmy,bo w dniu ślubu nie było czasu,a pozniej nie było kiedy ,bo TŻet od ślubu ma prawie same popoludnia

zamieszczam fotki z ceremoni i ze studio (te od fotografa w studio sa okrooopne ale cóż teściowa sponosorowała :/ ).Tych z wesela jest strasznie dużo więc je odpuszczam

Jagódka
Stary 2010-01-19, 11:35   #4858
angel166
Zakorzenienie

i reszta więcej już mi się nei chce zmiejszać ,żeby tu zamieścic

Jagódka
Stary 2010-01-19, 11:37   #4859
angel166
Zakorzenienie

w rzeczywistosci sa duuuzo jasniejsze te fotki

Jagódka
Stary 2010-01-19, 15:42   #4860
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
w rzeczywistosci sa duuuzo jasniejsze te fotki
Hej masz super zdjęcia !!!

Tak w ogóle to cześć. Widzę , że ten wątek z nowym Rokiem trochę stracił na popularności. A może ktoś otworzył nowa część o czym nie wiem ...
Ja miałam ślub 22 sierpnia. Mam nadzieję, że ktoś mnie tu jeszcze pamięta. Po ślubie nie miałam czasu tu zajrzeć. Jakoś tak wyszło bardzo szybko wróciłam do pracy i nie miałam podróży poślubnej. i już jej mieć nie będę

Pozdrawiam wszystkie Żonki 2009 i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i na całe życie
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości