|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
ale na początek historia zaręczyn będzie fajna Cytat:
![]() chyba sobie Housa oglądnę
|
||
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
chyba uzależniła się koleżanka
......... jest jedno pocieszenie, przeszukałam neta i chociaż stosunek złego cholesterolu (LDL) mam dobry w stosunku do dobrego (HDL) edit: chyba jakoś pokrętnie napisałam, chodziło mi o to że mam więcej tego dobrego Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2009-12-17 o 20:27 |
|
|
|
#2763 |
|
Zadomowienie
|
Z moim TŻ poznaliśmy się przez moją koleżankę z pracy,napisał do mnie na gg,bo mu podała,a jak prosiłam żeby głupot nie robiła,to nie chciała słuchać.Uparła się i koniec twierdząc,że bardzo do siebie pasujemy i musimy się poznać.No oki,tyko,że ja zbytnio nie miałam ochoty się poznawać z nikim,bo byłam dopiero co po rozstaniu z moim eks (gdzie moja wiara w mężczyzn upadła z hukiem)
![]() Zaczęliśmy ze sobą pisać i umówiliśmy się na spotkanko,potem drugie,trzecie,kolejne.Sz ału nie było,przyznaję;-)No,ale co tam wakacje były,samemu to tak głupio.I miało być niezobowiązująco i przyjacielsko.W międzyczasie ta sama koleżanka stwierdziła,że taką bratową jak ja by chciałą mieć i poznała mnie ze swoim bratem hehAle w międzyczasie z moim obecnym tż rozmowy potoczyły się w pewnym kierunku i okazało się ,że jego tatko i moja mamcia dawno dawno temu chodzili ze sobą,że im nie wyszło Stwierdziliśmy,że to dobry znak-Przeznaczenie-los dał nam szansę No i poszło...ale ale ale nie było łatwo,oj nie nie nie,nic z tych rzeczy.Przeszliśmy niejedną burzę,pół roku po jednej z burz, 20 miesięcy i 3 dni po pierwszym spotkaniu zaręczyliśmy się
|
|
|
|
#2764 |
|
Rozeznanie
|
hej madziares25
![]() Wiecie ile nasz watek osob przegladao przed chwilą? az 20
|
#2765 | |
|
Lena
|
liczysz na kolejny sen z panem Housem
![]() Cytat:
........... dobra ja spadam.. głodna jestem jak wilk.. idę na wyżerkę do teściowej!
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie przeglądam suknie i własnie do mnie dotarło, że będzie mi widać moją paskudną bliznę na plecach
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam tak samo... Na słodko to nie obiad
Cytat:
Fajne "małe" zakupy ![]() Cytat:
Witaj Jesteśmy wielkie
|
|
#2769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
|
#2771 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja te osobno wigilie spedzaam t, potem do mnie pryjezdza i na [asterke idziemy ale ogolnie uwaam ze z rodzina naley spedic swieta, chyba ze ktos nie cierpi swojej...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bambusiek, to jakbyś coś wiedziała, to daj znać
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2009-12-17 o 20:46 |
|
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie fajnie by było dokończyć sen
chwilkę przerwy, bo koleżnaka poszła pod prysznic, więc poczekam na nią z oglądaniem |
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
A Zaręczyny były booooooskie
Myślałam,że będą spontaniczne,ale nie były.hmmm.Do rzeczy.Zaręczyny były 14.02.2009 r,od stycznia byłam bez racy,chorowitka,problemy w szkole itp.Tydzień przed faktem kochanie czekało na mnie na uczelni,trzymając kciuki za zdany egzamin,gdy wyszłam stwierdził,że jego narzeczona musi zdać A ja na to:hęęęęęę?A on no to:pa kochanie i pobiegł sobie do auta,bo miał jeszcze coś do załatwienia a ja czekałam za wynikami egzaminu.Przez te 5 dni,myślałam czy żartuje,ćzy znowu się droczy i w sumie nie brałam tego aż tak na poważenie.13 w piątek,dzień przed faktem przyjeżdza do mnie rano ,każe się ubierać i wychodzimy.Wiezie mnie do jubilera wchodzimy,ja blada a on wybieraj maleńka,bo ja gustu nie mam.A ja szok,ręce mi się trzęsą.Wybrałam.Wiezie mnie do domu,mi z wrażenia słabo Jutro się widzimy.14 luty godz.16 dzwonek do dzrzwi,wchodzi garniturek zawiązuje mi oczy opaską i zabiera do samochodu i jedziemy...w siną dal w siną dal.Dojechaliśmy.Pomaga mi wysiąść z auta i prowadzi gdzieś.Zdejmuje opaskę z oczu.A tam piękny pałacyk przy parku i sala wynajęta tylko dla nas dwojga Wchodzimy,wszędzie pełno czerwonych serduszek,świeczuszki bomba!siadamy,buzi buzi,kochanie prowadzi mnie na salkę obok,gdzie tylko my i obsługa lokalu jesteśmy,zaczynamy tańczyć,muzyka nie leci,Miał być nasz utworek,ale niestety,nie dało się go odtworzyć.Więc kochanie zaczyna mi śpiewać:"Już wiem,że od dziś chcę dzielic z Tobą wszystkie moje sny..."Wracamy do stolika,a tam piękny bukiet czerwonych róż i szampan Siadam z wrażenia,kochanie wstaje i klęka,mówi coś do mnie-ja już nie pamiętam,łzy w oczach i trzy razy: TAK! TAK!TAK !Potem kolacyjka,szampanik i telefon do rodzinki-zgodziła się Zaraz potem już jako narzeczeni objechalismy rodzinkę, z jego strony i potem pomknęliśmy na bal walentynkowy zorganizowany w domu kultury A tam sami znajomi,super imprezka w stylu weselnym Rosołek,schabiki Mrrrau Około 80 osób było.Po północy torcik i dedykacje dla jakiejś tam pary z okazji którejś rocznicy ślubu.A potem dedykacja dla NAS-z okazji zaręczyn,ja szok Skąd wiedzieli?Do dziś nie wiadomo.Tańczymy do Wielkiej Miłości Krajewskiego,goście w kółeczku naokoło nas.w pewnym momenci wielki balon nad naszymi głowami pęka i spadają na nas baloniki i konfetti.Potem gratulacje od zgromadzonych gości.Było bosko Echhh
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ramantico ahh ten pamiętny luty 2009 ![]()
|
|
#2777 |
|
Zadomowienie
|
Heh,w trakcie tej imprezy mój TŻ zadzwonił do mojej mamci,żeby się pochwalić-mamcia w szoku i pyta TŻ-czy ty się aby dobrze czujesz?hihihihi,ale ubaw mieliśmy,mamcia uwierzyć nie mogła
![]() Może komuś się to nie spodoba,nie zawsze jest jakby się chciało,ale i tak było cudnie |
|
|
|
#2778 |
|
Rozeznanie
|
bez recepty ale dosyć droga.mala tubka ok.30zł
madziares boskie zareczyny.
|
#2779 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
cz. I
Cytat:
Cytat:
w ogóle wszystko mi się mieszza ostatnio ![]() Bidulko, to kuruj się, masz jeszcze kilka dni do świąt, może wydobrzejesz ![]() Cytat:
Wczoraj zaczęło padac i miałam stresa, bo dziś umówiłam się z kumpelą, że po pracy pojadę z nią do niej do jelcza na przymiarkję sukienki. Ale miałam stresa jechać przez las po szklance ![]() No takie debilne pomysły maja u mnie niestety :glaszcze: Cytat:
U nas zawsze będzie dla Ciebie miejsce ![]() Cytat:
Zdolniacha z Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Fajnie, że dołączyłaś. A jakąś konkretną datę macie już ? Cytat:
--- Wracam do kanapki i dalszego nadrabiania
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno 2011 r. i tak czerwiec albo sierpień,ja bym chciała 11.06.2009 r
i będę się tego trzymać.A czemu?Ponieważ pobralibyśmy się dokładnie w 4 rocznicę poznania.To mój faworyt. Ale TŻ wolałby w sierpniu,bo cieplej jest,a poza tym miał by dwa miesiące wolności więcej![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- I tak jeszcze debatujemy,jak ustalimy konkretnie,to dam znać Ale już np.w 2012 bym nie chciała,ta data mi się źle kojarzy jakoś hihi,skoro koniec świata ma być,to chcę jak najszybciej,czyli niestety 2011 r.dopiero,i miałabym rok małżeństwa za sobą.A co?Mam mieć lepiej niż inni?hihihhi
|
|
|
|
#2782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hej, cześć i czołem ![]() We are the champions ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co nie?
|
|
#2783 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cz. II
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15911606]Dzień dobry. A ja już mam święta . Jestem padnięta i zmęczona. Idę spać . Wpadnę później .[/QUOTE] Jak to, juz Święta?? ![]() Cytat:
za Was ![]() Cytat:
![]() Witoj ![]() Cytat:
Nam tylko w aucie zamarzły szyby od pasażerów z tyłu i tylna, ale w środku w aucie.Cytat:
![]() Właśnie mam ze stanikami to samo co ty, my biedne heh. A od czego masz takie złe te wyniki?? Mój Grzesiek ostatnio jak był w szpitalu, to też mu robili morfologię i wyszedł mu za wysoki cholesterol\. A bo to wszystko co jemy i uzywamy, to jest wysoko przetworzone i sztuczne. Wydaje nam się, że niby zdrowe, a guzik prawda :glaszcze: Cytat:
jasne super zaręczyny ![]() Dziś była drugha część debilnego szkolenia, ale ziś jakos bardziej lajtowo było. całę szczęscie, bo nie nadawąłam się za bardzo do zycia. A na śniadanie w pracy zjadłam 3 naleśniki ![]() po pracy miąłam os razu jechać do jelcz z kumpelą po ta sukienkę, ale teściowi się auto zepsuło i musiałam po niego pojechac i odwieźć do domu. Więc miałyśmy pół godzinki poślizgu ehh. Do Jelcza (jakieś 13 km) jechałam 40 minut Qrde, ale wczoraj strzeliłam gafę. Napisałam smsa i zamiast do Grześka to wysłałam go na nr domowy. Jego rodzice go odsłuchali, bo mają opcje smsów na stacjonarnym , a dzisiaj myślałam, że zapadnę się przed nimi pod ziemię ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- ufff, znów się rozpisałam. przestaniecie moje posty czytać ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- dobra laski, uciekam włosy prostować i spać. buziaczki
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
madziares witaj
super zareczyny![]() troche "goraco"bylo dzis z moim M. ale nie tak jak myslicie-klocilismy sie non stop;p ale na szczescie pozegnalismy sie goracym buziakiem ![]() ale mnie dzis wkurzyla tesciowa sis!gadalysmy o prezentam pod choinke i m.in o zestawach kosmetykow.sis stwierdzila, ze takie prezenty to troche na odwal wg niej...ze jak sie nie wie cos sie kupic to wtedy sie takie cos kupuje.ja przeciwnie-powiedilam ,ze sama sobie wybralam c thru zestaw pod choinke i sie ciesze.na to tesciowa mojej sis:takie prezenty to "poklep bieda"!!!!!!!!!!! myslalam ,ze walne! |
|
|
|
#2785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaręczyny piękne Cytat:
spróbuję przejść na dietę i powtórzę wyniki, jeśli nadal będą złe to albo znaczy że genetycznie albo wyczytałam że tabletki anty czasem mogą mieć wpływ coś brzydkiego mu napisałaś?
|
|||
|
|
|
#2786 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nową Peemke
![]() Lecę nynać, dobranoc laseczki
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja często takie robię i sama bym się ucieszyła bo czasem na balsamy czy perfumy szkoda jest kasy |
|
|
|
|
#2788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
żeby były dobre ![]() no nie az tak bardzo, bo pytałam, czy ma ochotę na to samo co ja uciekam już dobranoc do jutra
|
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
A ja nigdy nie wiem co komu kupić na prezent:-(W ogóle to nienawidzę nietrafionych prezentów:-(I po części kupowanie takich zestawów, może być uważane za pójście na łatwiznę.Ja osobiście je bardzo lubię,zwłaszcza w męskim wydaniu.W zeszłym roku mojemu TŻ kupiłam dwa różne zestawy w tym jeden z kosmetyczką
Plus jeszcze jakieś tam drobiazgi.Ale w tym roku,to raczej bidnie będzie.27 grudnia chrzciny:-(Ja w roli chrzestnej,bezrobotnej.Od stycznia idę do nowej pracy i wypłata dopiero w lutym.A w lutym i marcu szkołę trzeba opłacić po 825 zł:-(Porażka,ale to już ostatni 3 rok i od kwietnia mogę odkładać już na wesele i skupić się tylko na tym.bo niestety,ale mgr i oszczędzania nie da rady razem pogodzić,więc zostaje tylko ta opcja.A Mgr zrobię już jako żonka
|
|
|
|
#2790 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny....ja od dzis nie oglądam sukni slubnych!
w załącznikach to co mi sie podoba....ta z plecami udziwnionymi czemu ja mam zboczenie na plecy ![]() druga tez ładna. z emmi mariage-afrdyta-falbaniasta bardzo ale mi sie podoba eh... i ta co wczesniej pokazywałyscie z maggie sotero-roni... Nigdy kiecki nie wybiorę...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

a jakby je jeszcze lekko podgrzać, dorzucić troszke goździków

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Nie bylo mnie troszke hehe bylam na tym spacerze z Z. i pozniej pojechalam z tata na "male" zakupy 
fajnie, ze do 19.00 jezdza tylko

oby wszystko było dobrze!! Ja ostatnio miałam robioną morfologię i żelazo, wszystko było w normie. Ale czekają mnie jeszcze te próby watrobowe, ale to zanim do gina pójdę...

ramantico
w ogóle wszystko mi się mieszza ostatnio 
Włosy tłuste