|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Cytat:
Eve jaka dupa, jaka dupa...caly rok starania w .... |
|
|
|
|
#1862 |
|
Zadomowienie
|
Eve czemu wszystkim pokazujesz mojom dupe ?
ja se nie zycze
|
#1863 |
|
Wtajemniczenie
|
Superzabula no ja właśnie taka jestem, nie lubię galerii, bo zawsze dużo ludzi wszystko jakoś tak pomieszane, kupa bałaganu zwłaszcza jak są wyprzedaże
A dla malca właśnie w smyku kombinezony patrzyłam, ale już wyprzedane te większe.Mell czapkę kupiłam w diversie(nie wiem czy dobrze napisałam)ładna, różowa z białymi mazajkami, ale za mała na mnie nie mierzyłam w sklepie, ale dla siostrznicy będzie, w sumie10zł to nie pieniądze.To macie wesoło z teściówką Aż się uśmiałam do monitora jak przeczytałam coś namalowała o niej![]() Caro super!! Na świeta 3stówy jak znalazł! Ale to chyba musiałaś pół szafy wyprzedać co do All ja sprzedaję gacie teraz które ostatnio kupiłam, bo za duże i nikt nie chce ich
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-17 o 22:09 |
|
|
|
#1864 |
|
Zadomowienie
|
Moj 1000 post chyba sie tu zadomowie
stawiam kolejeczke obecnym , nieobecne niech zaluja
Edytowane przez superzabula Czas edycji: 2009-12-17 o 22:09 |
|
|
|
#1865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Iwciag ja zastanawiam sie jaki fason kupic czapki
|
|
|
#1866 |
|
Wtajemniczenie
|
Mell ja to się nie zastanawiałam nad fasonem, wzięłam najzwyklejszą myckę, byle by mi ciepło w usiska było
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko pierwsza dupa byla Twoja
Pozwolilam sobie ja "zacytowac" w koncu Twoja dupa jest juz tez troche nasza, prawda ? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1868 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis tez juz czapke wyciagnelam i nie zalowalam bo dupsko mi zmarzlo, a przynajmniej w leb bylo cieplo
|
|
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
Matule a co sadzicie o tym czyms...
sorry ze maudza wam ale mialam tylko blond i boje sie takich zmian a teraz chce juz zafarbowac, postanowilam i umowilam sie do fryzjera
|
|
#1870 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam do malza do wyrka bo zmarzlam tu siedzac, do jutra dobrej nocki
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
ANulka nie mam już aukcji wszystko się pokończyło dziś
Najdroższa była huśtawka bo 150 a reszta szła tak w granicach 20-30 no i wcześniej opchnęłam łaszki ciążowe i nieźle na tym wyszłam bo spodnie schodziły po ok 70 złociszy ![]() Mell zdjęcie 2..pierwsze za bardzo mi rudością podchodzi tzn za dużo jej iwciag poka spodnie
|
#1872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Caro te które ostatnio pokazywałam, zakupiłam je na all, a Ty byś tam w nie na pewno z całą rodziną weszła a i tak by były za duże
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-17 o 22:23 |
|
|
|
|
#1873 |
|
Wtajemniczenie
|
Carolajna ooo ale podsunelas mi pomysl ze spodniami ciazowymi a mam super rurki, na prawde fajne, nawet teraz moglabym w nich chodzic...
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
iwciag a jaki tam masz rozmiar, jakieś wymiary?
Moja szwagierka ta od Oliwki kupuje łaszki teraz na all ona tak z 60 kg waży mell ciążowe ciuszki ładnie schodzą jeszcze jak masz fajne rureczki firmowe to powiem ci że dobiją do ceny za jakie kupiłaś ![]() tyle że dobrze foty musisz porobić
|
#1875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba Wam sie?
http://moda.allegro.pl/item851884172...et_kolory.html http://moda.allegro.pl/item843400023...mikolajki.html http://moda.allegro.pl/item854304034...ki_czapka.html ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#1876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ciuchy ciążowe faktycznie są w cenie no i były chyba zawsze pamiętam jak dla siebie oglądałam |
|
|
|
|
#1877 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
|
|
#1878 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulka a czy Ty nadal ''na boki chodzisz"
?Tzn zdradzasz?
|
|
#1879 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- nie! ![]() jestem wam wierna jak kawaleria pancerna!
|
|
#1880 |
|
Wtajemniczenie
|
Oby Twoj Tz tego nie przeczytal
gdzie ty tam cycki widzisz
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Mell pierwsza jest ok
Anulka ja też mam swoją ślubną ![]() Ale nie oddam ![]() Poza tym kto by teraz chciał taką beze
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
Mell czaoy zupełnie nie w moim stylu
Caro zapewniam Cię, że nie jedna by się na bezę jeszcze skusiła! Ja miałam swoją wystawić, ale nie chce mi się inwestować w czyszczenie naprawianie podartego trenu, bo i tak kiepsko widzę sprzedaż jej |
|
|
|
#1883 |
|
Zadomowienie
|
Caro ale ta suknia tylko wisi i kurz zbiera, a moze by sie komus przydała jeszcze, a ja wyrwałabym troche grosza...niedługo tez bede mogła swoją nazwac bezą
Mell cycki widziałam na zdjeciu...rów taki fest!
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki rów jak w Twojej
|
|
#1885 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra moje drogie panie zmykam do mojego tżcika się trochę poprzytulać, bo już bardzo późno, spokojnej nocki życzę wszystkim nam
papa
|
|
|
|
#1887 |
|
Zadomowienie
|
Alo, alo
![]() Weszłam na chwilkę bo dzisiaj plany sie pozmieniały i niestety psiapsiółeczka nie przyjechała bo cierpiala po zrobionym tatuażu, wariatka. Więc umówilysmy się na jutro. ale sąsiedzi byli u nas od 16 do 19 i chłopcy troszkę podrinowali : piwko, metaxa i potem naszła ich ochota i przyszli koło 20 jak wykapali narzeczona Igusia, i własnie bibka sie skończyła ja pomyłam naczynia i wpadłam do was. Ja z sąsiadką wypiłam półtorej wina z colą i nic, zero jakiegoś nawet lekkiego odlotu . Synek moj spał w dzień raz 1,5h a raz 2,5h normalnie rekordy wali jakieś, i odmówił połowy kaszki na wieczór może to jakiś zwiastun drugiego zębolka . Od jutra zas szkoła a ja mam w dodatku 3 zaliczenia już , z public relations, może jest tu jakas mistrzyni . Dzisiaj pozałatwiałam wszystkie sprawy i w niedziele najprawdopodobniej wyjazd do teściów ołłłłłl nołłłłłłl . Co oni zrobią z moim dzieckiem .Caro - no ja właśnie tez mówiłam dzisiaj Tż że chce lato, a ten mnie zgasil że jeszcze dobrze się zima nie zaczeła Iwciag - hehe a gazownia mnie poszukuje za nie zgłoszenie się ze stanem licznika, ale dzisiaj juz załatwiłam to , a foty fryzu nie zrobiłam jeszcze, jakoś czasu mi braklo ciagle cos, wiesz imprezowe życie . Ale uwierz nic specjalnego.anulka anulka - kurcze ale fajna ta focia, takie dwie kruszynki czuc w soboe to jest coś. My Ciebie zauwazamy ale ty nas z dnia na dzień mniej .Mell - co za zołza pieruńska, głupia starucha będzie rozporzadzała waszym czasem, takkkk wy o niczym innym nie marzycie tylko żeby po ciotkach gonic. Te chrapanie to pewnie jakaś forma kołysanki Illbanka - kochana nie byłoby problemu z waszym przyjazdem gdyby nie fakt że teraz mam zaś szkołe a w niedzielę jedziemy do zajefajowych zięciów, normalnie juz mnie skręca na samą myśl, jak tam nuda będzie wiało. madzia - no wreszcie kobitko se odezwalaś, kurcze ale bym chciała bys na parenaście dni przed slubem , fajnie było a ten dzień rewelka, mogłabym miec taki raz w tygodnziu . Suknia ładna, taka skromniutka. Cantedeski oraz storczyki sa dośc trwale ursull - no ba że pierwsza .superzabulka - pewnie tęsknił Jasio, biedulek jagoda - hej gosikk_s - oby ktos Ci ulżył wreszcie iwciag - ty masz Esti blisko siebie ![]() sashka - eeeee tam super sprawa, dwie impry za jednym zamachem . Brawa dla Kubusia i ,mnustwo zdrówka oraz wytrwałości dla tatusia bardzo mi go szkoda sexi dentka - a dla mnie przywitanie to gdzie ![]() Oki to dobranoc dziewuszki pa pa |
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Mell a mnie sie podoba czapa nr 2
Serio
|
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Iwciag
Troszke sie wkurzylam bo ?Tz jutro rano jedzie do pracy a ja bede z tesciowa... o Boze co ja bede z nia tyle godzin robic ![]() Powiem Wam ze mozna sie przyzwyczaic do tego ze zawsze siedzimy tu sobie sami... jak tz w pracy to ja z Aleksiem i nikt mi sie nie kreci nie wtraca... A dzisi juz slyszalam.... - jak aleks zasypial troszke marudzil w lozeczku, czesto tak robi jak zasypia...ale zazwyczaj krotko a dzis z pol godziny.. a ona co on tak marudzi, moze glody? (przed chwila zjadl miseczke kaszki) - pozniej... juz po 21 ( nie spi od 16.15 -wiec wiadomo -az przemeczony) a ona... jemu sie nie chce spac... daj go tu niech sie bawi... ![]() Jesli chodzi o dziecko, to ja juz sie nie cackam z nia tylko mowie wprost NIE, w koncu ja najlepiej znam swojego synka Jutro sie z nia umecze....
Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-12-17 o 23:22 |
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Ursullko umawialas sie ze mna na wizozu i Ciem ni ma...
Jak sie czuje mala krolewna ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

ja se nie zycze
A dla malca właśnie w smyku kombinezony patrzyłam, ale już wyprzedane te większe.
Aż się uśmiałam do monitora jak przeczytałam coś namalowała o niej
stawiam kolejeczke
obecnym , nieobecne niech zaluja

ale moj pachnie perfumami
. Synek moj spał w dzień raz 1,5h a raz 2,5h normalnie rekordy wali jakieś, i odmówił połowy kaszki na wieczór może to jakiś zwiastun drugiego zębolka
, z public relations, może jest tu jakas mistrzyni
.
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK