CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-18, 00:52   #1921
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Ursull a czy ta fantastyczna fryzura nr 4 ma jakas nazwe ? Bardzo mi sie podoba, mam dluuugie wlosy i troche mi z tym nudnie, a nie zetne ich na krotko bo zal, ale ta fryzura pozwolilaby mi zachowac dlugosc.

raczej nie,ja przynajmniej nie wiem nic na ten temat,fajna no nie? Jak chcesz to fotę podeślij to cię wstawię do tej fryzurki i zobaczymy efekt.Tylko zdjęcie z twarzą z przodu i upięte włosy najlepiej,o jakości i dobrym świetle nie wspomnę

A widziałaś moje życzenia dla was,widziałaś?

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 00:53   #1922
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

ursull jesli to program, to jestes bosska! ale nie moge otworzyc, bo mnie net zawiodł, jutro zobacze, dzieki papa!

!!!!!!

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 01:03   #1923
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
a że niby gdzie to zdjęcie jest? I nie,że ci się nie chce,ale,że nie umiesz

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

ja,ja,ja...pójdę z tobą,mogiem

Anulka mam tu prezent gwiazdkowy dla ciebie,po nogaj teraz całuj

http://isohunt.com/torrents/?ihq=photoshop

No pewnie, ze mogiesz Chodz szybciutko !!!

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
raczej nie,ja przynajmniej nie wiem nic na ten temat,fajna no nie? Jak chcesz to fotę podeślij to cię wstawię do tej fryzurki i zobaczymy efekt.Tylko zdjęcie z twarzą z przodu i upięte włosy najlepiej,o jakości i dobrym świetle nie wspomnę

A widziałaś moje życzenia dla was,widziałaś?

Nie za duzo tych wymagan ??? Czy twarz MUSI byc do przodu ??? Nie daloby rady z twarza do tylu

Nie widzialam zyczen

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 01:10   #1924
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
No pewnie, ze mogiesz Chodz szybciutko !!!

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Nie za duzo tych wymagan ??? Czy twarz MUSI byc do przodu ??? Nie daloby rady z twarza do tylu

Nie widzialam zyczen
no i masz babo placek,bo nie czytasz jak trza.
Specjalnie dla ciebie zapodaję raz jeszcze:
TADAM:
http://www.urwanizchoinki.pl/U8M2NR

To szybko fotę od tyłu mi przyślij,ja się naoglądam i hop siup do twojego łózeczka i będziemy przeróbki robiły

A tak serio,to chyba już jutro jest

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

To ja już wiem,dlaczgo Anulka się zmyła,bo to północ wybiła,a ona na nocną zmianę,jako potwór dorabia Miłej pracy Anusiu.Tak ten prezent to to,tylko musisz się troszkę przy tym napracować,zanim będzie działało

Stary 2009-12-18, 07:43   #1925
Carolajna24
Zakorzenienie

o matko

babole bije wam przed Swiętami nieżle:ha haha:

usmiałam się do łzów

idę gotować...jutro chrzciny
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 08:01   #1926
superzabula
Zadomowienie

Jestem!
Wlasnie zjadlam duza bule z dzemem i drozdzowke z budyniem, a teraz siedze i czytam moja miastowa gazetke, ktora wychodzi co drugi piatek Czytajac Wasze wczorajsze wyczynania poplakalam sie ze smiechu, seryjnie
Jasio jeszcze spi, nocka z jednym karmieniem wiec w porzadkuAz sie boje dzisiejszego wieczora...jak znowu bedzie trzeba go usypiac to padne

ursull i tak juz chcialam cos zmienic na NK, musze tylko wybrac sie z siorka na jakas zimowa sesje...

Caro ja tez opchnelam ciazowe ciuchy, jak zoabczylam, ze tak super sie sprzedaja to sprzedalam wszystkie

mell zycze cierpliwosci dzisiejszego dnia z niecierpliwoscia czekam na relacje

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
a co? boisz sie ze reszta pachnie zwykłym rowem?
o nie nie moja droga!
Fiołkami!

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 08:08   #1927
Carolajna24
Zakorzenienie

Superzabcia dobrze zrozumiałam że zmieniasz imidż
No ciuszki ciążowe to ładnie schodzą
Ale ja posprzedawałam teraz swoje ciuchy w których nie chodzę i też mi ładnie poschodziły
Np za spodnie wzięłam 40 zł a portki zwykłe z bazarku

krajobraz za oknem mój wam daje...tyle że ten złom troche przesłania ale z drugiego okna mam inwentarz sąsiada
Stary 2009-12-18, 08:26   #1928
iwciag
Wtajemniczenie

no wariatki jedne!
Od samego rana paszcza mi się do kompa śmieje

Nocka u nas spoczko, chyba na dobre wyelimiowaliśmy nocne karmienia no i dobrze skoro już ząbki mamy.

Ursull
dzięki za karteczki
Caro Tobie też jeszcze raz dziękówka
Mell cierpliwości życzę i co byście się dziś nie pozjadały
Marika Ty to kobito nie masz czasu na nudę ciągle cuś, aż zazdroszczę
Malutka Cze
Anulka i Eve kabareciary z Was niezłe
Superzabula no masz apetyta od rana Ja niestety na śniadanko kawa tylko

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-12-18 o 08:28
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 08:42   #1929
superzabula
Zadomowienie

Caro nie nie zmieniam sie, ale chce zmienic fote(glowna) na NK
Ja na all posprzedawalam takie rzeczy, ze sie dziwilam, ze to ktos jeszcze kupil, ale sie ciesze, ze komus sie jeszcze przyda...tak bym to wyrzucila, a tu kaski zawsze troszke wpadnie

iwciag ja mam zawsze apetyt, tylko ze staram sie jesc wiecej w pierwszej polowie dnia a w drugiej niet

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-12-18, 08:54   #1930
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Caro nie nie zmieniam sie, ale chce zmienic fote(glowna) na NK
Ja na all posprzedawalam takie rzeczy, ze sie dziwilam, ze to ktos jeszcze kupil, ale sie ciesze, ze komus sie jeszcze przyda...tak bym to wyrzucila, a tu kaski zawsze troszke wpadnie

iwciag ja mam zawsze apetyt, tylko ze staram sie jesc wiecej w pierwszej polowie dnia a w drugiej niet
ja to mam przemianę materii do dupy!
Kurde muszę chyba się też zająć wyprzedawaniem szafy i mojej i małego, może coś uda się opchnąć

Caro nie obrażaj się

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-12-18 o 08:59
Stary 2009-12-18, 09:18   #1931
superzabula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
ja to mam przemianę materii do dupy!
Kurde muszę chyba się też zająć wyprzedawaniem szafy i mojej i małego, może coś uda się opchnąć
Mowie Ci sprobuj, zawsze mozna zarobic kilka groszy. Ja wlasnie strzelam fotki Jaska laszkow i zaraz wystawiam w koncu sie za to dzis wzielam

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-12-18, 09:48   #1932
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Wstawiłam fotę w wersji blond na NK i niektórzy uwierzyli,że sie przefarbowałam,mo ja tesciówka np. To dla jaj wrzucilam teraz w tej wersji nr 4,ale będą mięli miny
dobre
Tesciowa bystra
Teraz to juz bedzie w szoku

Carolajna ale mnie podkrecilas z tym allegro... tylkie wiem czyto dobry moment zeby wystawic a wlasnie bede w Polsce to byl powysyłała...

Mam newsy:
Najpierw.... jeszcze spi a my łazimy juz od 8
... Schodzimy z Tztem po 8 na sniadanie na doł...
tam mamy taki przedsionek zanim sie wyjdzie na dwor... weszlam tam po cos... i SZOK! wolam tzta ...
A tam drzwi wejsciowe otwarte na cała szerokosc!! cała noc...
bo Marylka byla wieczorem zapalic... (zamiast w ogrodzie)
Dobrze ze tu sa porzadni ludzie... bo gdyby to bylo w Polsce juz by swojej torby i kasy zostawionej na dole nie bylo...

A wczoraj jeszcze mowila nam kilka razy ze musimy obciac Aleksowi wlosy... bo wiecie jakie ona ma? Rozna mu krotkie nowe a na gorze ma jeszcze dluugie pasma
Mi akurat sie jego wloski podobaja, sa takie smieszne...
Oczywiscie powiedzialam jej ze tego przynajmniej narazie nie zrobimy.
(Anulka przepraszam ze musisz sie denerwowac)

Ale u nas sniegu..........!
Stary 2009-12-18, 10:05   #1933
Illbana
Raczkowanie

Dzień dobry,

Buziaki dla Zuzi i Gosi
Buziaki dla Patrycji i Aleksia z okazji 6 miesięcy

- to jest mój komentarz do tego, coście tu naprodukowały w nocy pod wpływem arkoholu
Wiecie co, wyspałam się. Wieczorem tylko mieliśmy akcję pt. ja chcę spać przytulony do mamy, a w nocy pobudki były standardowe (ze trzy chyba). To chyba jednak skok rozwojowy u nas jest.

Mell - trzymam kciuki, cobyście się nie pozabijały

Iwciag - jeżu, wyszarpałaś tylko czapkę i to jeszcze za małą Dzisiaj już się boję temperatury i też chyba nie pójdziemy na spacer A z kombinezonami w mojej mieścinie to był problem już pod koniec października - same małe rozmiary zostały. W jednym sklepie udało mi się zakupić odpowiedni. No w samej kurtce to faktycznie nie bardzo. Cudnie Iwo wygląda w tym pudełku

Ursull - rewelacyjnie się z tymi fotkami pobawiłaś. Próbowałam sobie coś takiego zrobić i wyszedł mi jakoś maszkaron. W blondach wyglądasz super, ale ta czwarta fryzura też niczego sobie i wygląda na bezproblemową A skoro masz gęste włosy to możesz sobie pozwolić na pocieniowanie ich na maksa Milucha wygląda bosko w tym kombinezonie A buciki też cudne - będą pasować do tej sukienki w szkocką kratę A moje aktualne zdjęcia pokażę, jak schudnę 20 kg, o.k.?

Iwcia dens
- ja jestem stała w uczuciach i nie zdradzam. A pała była za nieudzielanie się Się poprawiłaś Widziałam na nk, że Szymek ma już 3 zęby Gratulujemy trójzębowi Śliczny z niego pełzak To teraz masz już wolne I dużo czasu, żeby siedzieć na wizażu

Marika -współczuję kochana To się zgadamy jako po Nowym Roku i chociaż na godzinkę do Was wpadniemy

Superzabula - królewskie śniadanie A ja tu o trzech łyżkach musli siedzę, a waga ma w d... moje starania

Caro - wiem jak bardzo Cię cieszy ten śnieg za oknem Miłego pichcenia Ty czarodziejka w kuchni jesteś, to na pewno wszystko pójdzie szybko, sprawnie i smaczne będzie

Malutka - współczuję maratonu w pracy i życzę dużo siły

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 10:23   #1934
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Melluniu - trzymam kciuki, żebyś teściowej nie zabiła

Illbanko -

Ursull - piekne butki ma Milunia na Wigilię,a w kombinezonie - toż to prawdziwy rożowy słodki misiaczek
Podziwiam Cię za ta kapustę z grochem - moim jedynym wyczynem kulinarnym w tym roku bedzie zrobienie sałatki
Podajesz jogrciki Milence? Kurde, powiem Ci że ja podaję, takie które sa po 6 miesiącu specjalne, ale chociaż nisia je pochłania ze smakiem, to ja podejrzewam, że one jej nie służą. Właśnie odkąd zaczęłam je podawać, to zauważyłam nawrót ulewania, a właściwie takiego jakby wymiotowania... odstawiam je na razie i poobserwuję, czy to od tego...

Iwcia dens - brawa dla Szymusia za pełzanie-raczkowanie
Ja też zazdroszczę dziewczynom z Wrocławia tego spotkania... ja mam najbliżej do Ciebie a to i tak przecież 100 km

Superżabciu
- no właśnie chyba tak zrobie z tym śpiworkiem, nastepnej dzidzi się "nowy" kupi, ma się rozumiec, bo to będzie chłopiec i przecież nie będę go pchała do różowego śpiworka
Ja Ci nie doradzę nic odnośnie problemów z wieczornym spaniem, bo od kilku tygodni mam tak samo - wcześniej po kąpieli i nakarmieniu wystarczyło Nisie połozyc do łóżeczka i ona zamykała oczki i spała, a teraz 1-2 godziny marudzenia, płakania, awantur, prób wydostania sie z łóżeczka... to normalnie mnie wykańcza psychicznie... Wczoraj po kąpieli i nakarmieniu wypróbowałam metodę - nie położyłam Nisi od razu spać, tylko przygasilam światła i wzięłam ją do naszego łóżka, mówiłam do niej szeptem, czytałam jej bajeczki itp i po kilkudziesięciu minutach dopiero połozyłam do jej łóżeczka - zasnęła po 5 minutach może to jest jakaś metoda, spróbuje dziś znowu, ciekawe czy to był tylko jednorazowy dzień dobroi dla matki, czy może się uda

Iwciag - my tez nie mamy kombinezonu jeszcze, ubieram Nisię w takiego misia i zawijam w koc, ale to na te mrozy za mało... tyle że ja zamówiłam z allegro i jeszcze nie dotarł, ciekawe czy dostaniemy go w ogóle przed świętami

Eve - jak mogłaś pozbawić mnie złudzeń, a ja wierzyłam w mikołaja ja się tak nie bawię...

Carolajna - gratulacje zarobionej kaski, ja sprzedaje na allegro ciuszki po calej rodzinie - znaczy po dzieciach z całej rodziny - przez miesiąc uzbierałam prawie tysiaka

Marika -
ale miałaś super wieczorek też bym se wypiła winka,a le mnie by pewnie siekło już po pierwszej lampce, bo dawno nie piłam

Aja musze się teraz zebrać i ruszyć dupola na spacerek i przy okazji zajdę do pracy pożyczyc dziewczynkom wesołych świąt...
Nienawidzę mrozu i zimna
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 10:29   #1935
Mell_xx
Wtajemniczenie

Czesc Magducha
A ile u was na minusie ze na spacer nie idziecie?
Stary 2009-12-18, 10:34   #1936
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:

Anulka mam tu prezent gwiazdkowy dla ciebie,po nogaj teraz całuj

http://isohunt.com/torrents/?ihq=photoshop
dzieki, ale ktory mam wybrac?

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

i co to jest BitTorrent?

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 11:33   #1937
ursull
Zakorzenienie

gut myrning

U nas zimno i tyle

Buziaki dla Zuzi,Małgosi,Alexa i Patrycji (i dla mojego kuzyna,tyle,że on 33 dziś kończy i ja go nie lubię,ale)

Caro i znowu mi nie odpowiedziałaś na pytanie,wieśniaro? Piękny kamping masz za oknem,taki biały.A jak wgląda inwentarz sąsiada? Może warto by zobaczyć

Superżabula zrobić ci Jasia w pudełku? Bedzie na NK jak w sam raz Teraz pudełkowa moda zapanowała

Iwciag aż mi się milutko zrobiło,jak na NK dziś weszłamJa też mam przemianę materii niezbyt

Mell dżizaz,ONA jest u ciebi dobę,a historie o niej piszesz,jakby przynajmiej od tygdnia wam zycie zatruwała.Serio, serio jest taka beznadziejna? Może chociaż fajne prezenty wam przywiozła?

Illbana dawno już miałam ci powiedzieć,że podziwiam twoją pamięć.Prawdopodobnie jako jedyna pamiętasz o sukience w szkocką kratę,do tego dokupiłam opaskę na główkę z kokardką też w szkockąOj,nie bądź taka,pokaż się,albo chociaz mi fotę na priv wyślij.Anulka się nie wstydziła i mi przysłała

Magduchaha no właśnie nie wiem co ztymi jogurtami.Dziś Milusia jeszcze nie wymiotowała,ale dzień dopiero się zaczął

Anulka priva masz od mła

Eve właśnie wyczytałam,że w Irlandii recesja się skończyła.Prawdaż to or not?Bo jak tak,to jadę do ciebie

Stary 2009-12-18, 11:44   #1938
superzabula
Zadomowienie

Cytat:

Superżabula zrobić ci Jasia w pudełku? Bedzie na NK jak w sam raz Teraz pudełkowa moda zapanowała
niesmialam zapytac jaka fotke potrzebujesz????

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-12-18, 11:59   #1939
Carolajna24
Zakorzenienie

Ursull ups
powtórzysz??
ja zajeta przygotowaniami do chrztu więc wiesz
Stary 2009-12-18, 12:04   #1940
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
gut myrning

U nas zimno i tyle

Buziaki dla Zuzi,Małgosi,Alexa i Patrycji (i dla mojego kuzyna,tyle,że on 33 dziś kończy i ja go nie lubię,ale)

Caro i znowu mi nie odpowiedziałaś na pytanie,wieśniaro? Piękny kamping masz za oknem,taki biały.A jak wgląda inwentarz sąsiada? Może warto by zobaczyć

Iwciag aż mi się milutko zrobiło,jak na NK dziś weszłamJa też mam przemianę materii niezbyt

Mell dżizaz,ONA jest u ciebi dobę,a historie o niej piszesz,jakby przynajmiej od tygdnia wam zycie zatruwała.Serio, serio jest taka beznadziejna? Może chociaż fajne prezenty wam przywiozła?

Illbana dawno już miałam ci powiedzieć,że podziwiam twoją pamięć.Prawdopodobnie jako jedyna pamiętasz o sukience w szkocką kratę,do tego dokupiłam opaskę na główkę z kokardką też w szkockąOj,nie bądź taka,pokaż się,albo chociaz mi fotę na priv wyślij.Anulka się nie wstydziła i mi przysłała

Magduchaha no właśnie nie wiem co ztymi jogurtami.Dziś Milusia jeszcze nie wymiotowała,ale dzień dopiero się zaczął

Anulka priva masz od mła

Eve właśnie wyczytałam,że w Irlandii recesja się skończyła.Prawdaż to or not?Bo jak tak,to jadę do ciebie

Myrning, hal ar ja ?
A gdziez to takie njusy zapodaja ??? Powiem tak, z tego co widze, to co jakby rzeczywiscie sie ruszylo, w socjalu mniej ludzi (bo wiekszosc Polakow-naciagaczy wyjechala ), buduja nowe centra handlowe, ale to chyba jeszcze nie jest przebudzenie celtyckiego tajgera Mimo to przyjezdzaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
W poskiej tv mowia np ze w Polsce nie ma kryzysu Dlug publiczny rosnie, ceny szaleja, ludzie traca prace, ale kryzysu nie ma - no cud gospodarczy Ursull, mysle, ze powinnysmy wrocic do kraju

Chcialam sprostowac jedna sprawe - wczoraj nie pisalam pod wplywem alkoholu ja w ogole nie pije !

Stary 2009-12-18, 12:11   #1941
Mell_xx
Wtajemniczenie

Ursull az tak zle to wyglada?
Ona nie jest zlym czlowiekiem tylko jest taka zakrecona i roztrzepana. a prezenty fajne zasze przywozi...
Ok juz nic o niej nie pisze...
Stary 2009-12-18, 12:22   #1942
iwciag
Wtajemniczenie

Illbana dziękuje Ze mną coś nie tak nie umiem sobie nic kupić, bo co założę to wydaje mi się, że jak smok wyglądam, a w łachach starych w których chodzę tak się nie czuje i nie wyglądam nie wiem o co chodzi
Fajne, że w końcu się wyspałaś. Ja sobie nie mogę jakoś Ciebie wyobarazić z tymi20kg na plusie, na tych foto na Nk wyglądasz na chudzinke

Magducha ja też miałam na all zamówić ale właśnie bałam się, że do świąt nie dotrze, a teraz pewnie i tak będę musiała zamówić, bo pewnie będą wszędzie przebrane już

Ursull spoko nic nie powiemy kuzynowi, przynajmniej ja będę milczała jak grób

wzięłam się za porządki, nawet nie wiedziałam, że mam tak mieszkanie zapuszczone kiedy ja je ogarnę kiedy Iwo jest nieznośny i chce tylko ze mną leżeć w łóżku
Stary 2009-12-18, 12:24   #1943
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
niesmialam zapytac jaka fotke potrzebujesz????
Ważne,żeby dobrej jakości było,jeśli nie masz w stroju mikołajowym to czapeczkę mogę dorobić.Prześlij kilka fotek,a ja juz coś wybiorę. ursul@onet.pl Wieczorkiem zrobię

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Ursull ups
powtórzysz??
ja zajeta przygotowaniami do chrztu więc wiesz
Pytałam kobito,czy w końcu po te lekarstwa dla małego wczoraj pojechałaś?
Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Ursull az tak zle to wyglada?
Ona nie jest zlym czlowiekiem tylko jest taka zakrecona i roztrzepana. a prezenty fajne zasze przywozi...
Pisz,pisz Mellciu,fajnie się czyta takie opowieści.Nie przesadzasz tylko chciałamsię upewnić,czy ona faktycznie jest taka zła.Masz prawo się na nią wsciekać,ja też w takich sytuacjach bym się wściekła.Cholernie się cieszę,że moja tesciowa w Polsce jest.Niestety w styczniu kilka dni u niej spędzę.Nie jest złą kobietą i własciwie się nie wtraća,bo z nami nie przebywa,ale wiem co by się działo,gdybyśmy razem mieszkali.
Nie odpowiedziałaś,czy już wiesz co z włosami zrobisz?

Eve tu czytałam:
http://wiadomosci.onet.pl/2097885,28...adomosceu.html

No to będę tak około wieczorka u ciebie

Stary 2009-12-18, 13:11   #1944
Eve1603
Zakorzenienie

Ursull to ja czekam, daj znac o ktorej ladujesz, to wstawie wode na herbate

Stary 2009-12-18, 13:11   #1945
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

czescwitam Was dzis grupowo co by zadna sie urazona nie poczula

jestem, czytam Was tylko sprzatam lodowke myje od 10 i skonczyc cos nie moge a tyle innych rzeczy jeszcze przede mna

nocka do od 4 nie spie bo Szymusia lulalam do rana bo tylko mi na rekach zasypial a tak to wciaz plakal - cos mu jest a ja nie wiem co szkoda mi go , przed chwila tez plakal zpol godziny nawet obiadku nie zjadl i usnal

Ursull kurka jego moglabys sie zrobic ta blondynka podobasz mi sie w blondzie dobrze ze z Milusia git

Eve i Anulka wariatki

Mell kontynuuj opowiesc o tesciowej , fajnie sie czyta. juz prawie pol dnia z nia spedzilas i jak jest??

IllbankaTy moja i tylko moja i do tego wyspana , malo mam czasu kurka bo mi sie synus spsul i nie daje mamie popisac i pamietaj kto pierwszy zobaczyc ma Twoja fotke

Mariczka jak czytasz, no jak? napisalam przeciez ze nadrabiam zaleglosci i odp tylko na ostatnie posty a Ciebie tam nie bylo .juz widze zes imprezowala i sie nie upilaczy Tys oby wino pila no i Cie witam bo mnie zaraz spalujesz

Madziu jakby bylo cieplo(lato) to i ta 100 bym do Ciebie mogla pojechac a co ale na razie na lato se nie zapowiada wiec d upa

kurde musze kupic kombinezon 2-czesciowy dla Szymka albo chociaz spodnie a auto nam sie zepsulo tzn akumulator wysiadl i tz wybyl z domu i nie pojde do miasta a mialam choinke tez kupic i ubrac dzis

dobra a teraz mam dwie prosby
1. czy ktoras mi tez zrobi Szymka w pudelku:pro si:
2. powiedzcie jak Wy sprzedajecie ciuszki - robicie 1 duza pake czy po kilka sztuk czy po 1 ? jak najlepiej??

buzka
Stary 2009-12-18, 13:18   #1946
superzabula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
pisz, pisz, to sa zabawne historie Ty pewnie juz sie do niej przyzwyczailas...ja do mojej tesciowki wad tez

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Ważne,żeby dobrej jakości było,jeśli nie masz w stroju mikołajowym to czapeczkę mogę dorobić.Prześlij kilka fotek,a ja juz coś wybiorę. ursul@onet.pl Wieczorkiem zrobię
no nie mam w stroju mikolajkowym, wiec poprosze o dorobienie czapeczki, zaraz przesle Ci pare fotek

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
2. powiedzcie jak Wy sprzedajecie ciuszki - robicie 1 duza pake czy po kilka sztuk czy po 1 ? jak najlepiej??
Ja robie roznie, zalezy co sprzedaje..jak jakies body to daje w kpl, a jak np sweterek wystawilam to sam... w sumie kieruje sie tym, ze jakies drobnostki to w kpl

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-12-18, 13:26   #1947
Mell_xx
Wtajemniczenie

Jaka dzisiaj piekna pogoda... sloneczko, lekki mrozik i snieg, tak mogloby byc w swieta...
posegregowalam aleksia ciuszki na wydanie, ale do niektorych rzeczy mam sentyment i zostawilam

Ursull, do fryzjera ide we wtore i zrobie albo cie,niejszy blond albo poloacze go z karmelem, zobaczymy co fryzjerka doradzi i jak jej wyjdzie kolor a ty?

iwcia dens biedny syneczek... ciekawe co mu dolega? No i mamusia zmeczona, wspolczuje... najgorsze jak jeszcze trzeba mnostwo rzeczy zrobic, jak teraz przed swietami a siły brak...
a no siedzimy sobie... tzn ja staram sie caly czas cos robic, prasuje, segreguje ciuszki i moze troszke sie spakuje na jutro...

Carolajna koniecznie fotografuj siebie i synka na chrzcinach
Stary 2009-12-18, 13:29   #1948
Eve1603
Zakorzenienie

Anulka !!! Wariatkami nas nazywaja !!! i jeszcze podejrzewaja o pijanstwo

No, ja lece cos w koncu zrobic, tym bardziej, ze Olus spi

i...

Buziaczki dla dzisiejszych Jubilatow
przyznam, ze troszeczke o tym zapomnialam...

Stary 2009-12-18, 14:10   #1949
Eve1603
Zakorzenienie

Uwaga, zapodajem foty

1. choinka GLOWNA
2. choinka dzieciowa
3. choinka kuchenna
4. choinka kuchenna pomocnicza
5. sukienka dla mojej synowej

Stary 2009-12-18, 14:19   #1950
superzabula
Zadomowienie

Eve nie no Ty na brak choinki nie mozesz narzekac hihihi Ja mam jedna i to jeszcze taka malutka hihihi

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości