|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
Ahoj Wymiatajaca Braci!
(znowu nie nadanzam za wewatkiem )Chcialam zyczyc wszystkim chorym szybkiego powrotu do dobrej formy Doroto Kokosiarska- to Twoje wewnetrzen rozedrganie, (ze tak to poetycko ujme )to na bank choroba, plus dzialanie tej zakichanej pseudoefedryny (wlasnie ona w zeszlym roku przyczynila sie do mojego szoku anafilakt. i zgrabnego ladowania pod stolem wigilijnym )Rawito- udala Ci sie bizu zwlaszcza naszynik![]() Fenrisie- koty cudowniaki, oba- kazdy w swoim rodzaju Figarro- za Figusia puchacza ;glasiu:Co do dbania o dom..... lepiej nic nie powiem. Kiedys meczyly mnie kompulsy i wciaz latalam na szmacie- do tego stopnia, ze w rok wyszorowalam, do wylewki, fugi na podlodze w lazience i kuchni ![]() Teraz odpuscilam- choc lazienkie dalej sprzatam jak swirnieta i kuchnie utrzymuje w czystosci, to reszta mieszkania zyje wlasnym zyciem (- cos jak piosence Elektrycznych Gitar - Przewróciło się, (niech lezy) ... )Co do naszego Tygrysa, to w mojej wyobrazni przypomina tego aktora,klik! (znam go z CSI:Las Vegas i bardzo lubie kreowana przez niego postac), tylko w wersji mlodszej o jakies 20lat (mam nadzieje, ze Cie nie urazilam tym porownaniem, Tomaszku?)Dziewczyny- dziekuje za zainteresowanie moim wlosowym dylematem. Ostatnio mam tak, ze nie lubie siebie; baaardzo nie lubie... Dlatego poslucham Waszych rad i wstrzymam sie z drastycznym podcieciem moherow- chyba zrobilabym to sobie na zlosc, a to nie sa dobre pobudki. ![]() Najchetniej zaszylabym sie w norce na dluzej , ale musze wyjsc do ludzi, (dzisiaj terapeuta, jutro neurolog, a w poniedzialek do PL). |
|
|
|
#4292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Koty piękne, ale Filemon szybko rośnie ![]() Witajcie wieczornie |
||
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu wam sie wszystkim Tygrys sni? a mnie nie?
![]() moze ten Tygrys mnie nie lubi? ale jak on blondyn to moglby mnie lubic. bo ja blondynow lubie. najbardziej takich wysokich. i szczuplych. skandynawskich takich ![]() siedze se i popijam whisky. i wyliczam ile mnie sie plyt na podlodze w aneksie kuchennym zmiesci ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Fenris, kociaki cudne! ja tez kcem juz takie futerka miziac
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Mirro- sie nie zamartwiaj
Tygrys nie śni się i mi. A płyty to mają się zmieścić winylowe czy CD ? ![]() edit ; kotów Fenrisowych zapomniałam pochwalić ![]() Pochwalam niniejszym. Szczególnie Fenrisa - un taki dostojny.
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-12-17 o 22:08 |
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, ja też, bardzo bym chciała
Margot, gratuluję kompleciku poka go Fenrisie, piękne masz koty ![]() Vesenko, przykro mi Sytuacja niefajna. Nie wiem co ci poradzić, może faktycznie rozmowa z głównym szefem przyniesie skutek
|
|
|
|
#4296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Figarku
![]() Cytat:
też lubię postać graną przez tego aktora ![]() Cytat:
, ale tej pogrubionej przypadłości u mnie nie znajdziesz
|
||
|
|
|
#4297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamo, najgorsze, ze ani takie, ani takie sie nie mieszcza. taki ten moj aneks jest ![]() Cytat:
Tygrysie, nawet bez tej przypadlosci Cie lubie
|
||
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko
za dobre rozwiązanie tej paskudnej sytuacjimnożą się te mendy jak szalone ![]() Fenris, fajne te Twoje koty Filemon przypomina mi moją Frankę, też taki długonogi chudzielec i też wygląda na łobuza, tylko sierść mają w innym kolorze ![]() ja też lubię Tygrysa zresztą to chyba nic dziwnego - Tygrys nie da się nie lubić
|
|
|
|
#4299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,z pyszczka wygląda na niezłego urwisa ![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki za Figara, jak już apetyt wraca to na pewno lepiej mu troszkę ![]() mocno współczuję Ci takich sytuacji, nie mam pojęcia co bym zrobiła |
||
|
|
|
#4300 |
|
Piers do przodu
|
Branoc
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też się takie buraski podobają Fenris, dogadały się już ze sobą Twoje kocury? Bardzom ciekawa. No właśnie, coś mi ten blondyn we śnie nie pasował do Tygrysa. Ale kolejne informacje podstępem wyciągnięte ![]() ![]() Idę spać ![]() Dobranoc wszystkim Ciekawe, co (albo kto) mi się dzisiaj przyśni
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Kasanno, Joasiaku - niech Wam się coś miłego przyśni
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Katt kochana, zaglądam do twojej norki i mocno cię ściskam
Osobiście cieszę się bardzo z Twojej decyzji. ![]() Trzymam kciuki za neurologa Też mi się Tygrys nie śni, bo ja w ogóle mam problemy ze spaniem
|
#4305 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Już to robiłam i nie działało. Ale
przed chwilą skończyłam instalację, jest nowy Windows i wszystko nowe. Sama się dziwię, że mi się udało samej zainstalować system i wgrać wszystkie pierdoły i sterowniki I że net działa ![]() Dziękuję bardzo za kocie komplementy I odpowiadam zbiorczo Filemon to straszny urwis, wszędzie go pełno, chyba ma ADHD A smukły jest bardzo, jeszcze tak długonogiego kota nie miałam.Fenris natomiast jest leniwy, wygodnicki i ma straszne humory - kiedy chce to podejdzie, a jak nie ma ochoty na mizianie to gryzie i ucieka. Na małego tylko krzywo patrzy lub syczy. Jeszcze się nie dogadały, tolerują się ogólnie w domu, ale jeśli mały podejdzie do Fenrisa to ten warczy i chce go trzepnąć łapą. A mały jest upierd i to wykorzystuje i specjalnie skacze na Fenrisa lub chce go pacnąć w ogon I się skrada. A dużego to wkurza niesamowicie. Czasem biegają po domu i pacają się łapami Ale jedzą razem.Fajnie, że się interesujecie, bo jak komuś powiem o kotach to krzywo na mnie patrzy. Martwię się o koty, które widzę z okna w pracy to też mnie pewnie za wariatkę mają. Lecę spać, dobrej nocy wszystkim. I mi Tygrys też się nie śni - to znaczy, że mnie nie lubi? ![]() Edit: Katt - ja jutro akurat do alergologa idę, ale za to we wtorek mam rezonans i neurologa... Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-12-18 o 00:34 |
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia. |
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie klątwę jakąś rzuciłaś na mnie, pewnie w zemście za starą wariatkę
![]() Najpierw nie mogłam z godzinę zasnąć, a potem co i rusz budziłam się, bo wydawało mi się, ze to już czas wstawać - o 0:40, potem o 2:40... Masakra jakaś. Myślałam, że to pełnia, ale nic z tych rzeczy. Więc już całkiem nie wiem co ![]() A teraz dogorywam z półprzymkniętymi oczami nad kawą i usiłuję nadać mojej twarzy myślący wyraz - trzeba zachowywać pozory w pracy ![]() Dziś piątek, piątek
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, koty piękne (Fenrisek jest prze-cu-do-wny!)
Wczoraj czyms się podtrułam i cały dzień się czułm trochę jakby mnie walec przejechał. A za to dzis miałam cudny sen (ale bez Tygrysa ), sie mi sniło, że mój mąż nie jeździ już do Monachium, tylko ma projekt który może pisac na miejscu, ech, oby sie spełniło. Własciwie cos się kroi takiego, wiec trzymam kciuki żeby sie udało. A dzis mamy rocznicę ślubu i mój poślubiony jest z tej okazji w domu. ![]() Miłego dnia dla wszystkich, dla mnie będzie miły z pewnością ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-12-18 o 08:27 |
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dopiję kawę i lecę sprzątać trochu, nastrój świąteczny czas już wprowadzić |
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiaku, mój M na złe sny serwuje mi zawsze dużą dawkę magnezu
podobno przy niedoborach magnezu jego poziom spada najbardziej po północy i stąd koszmary i niespokojny sen ![]() czasem jego teorie się sprawdzają spróbuj magnezu ![]() a klątwy nie rzucałam z Twoich ust określenie stara wariatka traktuję jako komplement ![]() Lubo ze swym Lubym - sto lat w szczęściu i spełnienia marzeń wszelakich Wam życzę Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-12-18 o 08:21 |
|
|
|
#4311 |
|
Piers do przodu
|
A ja tam pospałam smacznie - aż mnie perwersyjny budzik zerwał na równe nogi
chciałam mu w odpowiedzi przydzwonić Witam piątkowo
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Lubo, sto lat
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-12-18 o 09:35 |
|
|
|
#4313 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Dorota, naprawdę podejrzewasz mnie o posiadanie takiej części garderoby? ![]() W samym dessous i szpilkach to mimo wszystko troszku by mi co prawda od garnituru, ale zawsze. A dziś na pończochy nałożyłam ciepłe rajstopy, na drogę - po biurze standardowo pomykam w szpileczkach.Kasiu, jak mnie skleroza nie dopadnie to wkleje w poniedziałek - muszę się najpierw przywyczaic do widkou swojej głowy w czapce ![]() Lubo Kurna, ale mnie komplement przed chwila strzelił - zadzwonił szef, potwierdziłam mu, ze załatwiłam to, z czym dzwonił 5minut wcześniej, a on na to "znajac twoją szybkość, niczego innego się nie spodziewałem". Moze by tak teraz jakieś przełożenie na namacalne wyrazy uznania, hę...?
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
Alez piekna, biala zima wyglada zza tych moich brudnych, zapyzialych i niemytych od wakacji okien! Alez nie mam pozywienia i planu organizacyjnego na Swieta! Alez sobie zaraz zadam silny cios stylem jakim ... edit - Margocie, tak tez myslalam tse, tse, tse ![]() A Luba niech zyje z Nim razy siedem to co dotychczas przezyli! Lubcia, a dobry Un dla Ciebie jest? a Ty dobra dla niego choc? Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-12-18 o 09:36 |
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
Dziękuję za życzenia zdrowia dla mnie i Figarka Za przytulasy Zostawiam dużo Lubo sto lat
|
#4316 |
|
rude jest piękne:)
|
czeeee
Lubow wsiewo charoszewo ![]() Dorota ja dopiero sie zabieram za spisanie co to ja na te swieta zrobie i z karteczka po zakupy ,ale nie dzis za zimno ![]() Vesenko trza bylo przylutowac flandrze Potrzebujacych przytulam i podsylam duuuzo Joasi nastepny kubek kawy na rozbudzenie <kawa> jak nie wiem co Wy widzita w tym sniegu ,zimnicy i paskudztwie jak pomysle,ze trza wyjsc to mnie az skreca , samochod trza skrobac ,u nas teraz -11 ,boszzz ile bym dala zeby byl maj
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4318 |
|
Piers do przodu
|
Teressito - ale bakcyle powybija
ten mrózZamiast samochód skrobać poskrob kota i leć na jeziorową ślizgawkę jaką - od razu humor Ci się polepszy Ljubow - miłej zabawy
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Lubo - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy dla Ciebie i Twojego Miłego Sześć Czy pamiętacie taką ruską bajkę, które dawno , dawno temu była nadawana w okolicach Świąt i Nowego Roku ? Nazywała się "O dwunastu miesiącach", miała niesamowity nastrój i opowiadała o sierotce, która macocha wyganiała zimą do lasu a to po fiołki, a to po poziomki ... Za całej tej bajki utkwił mi w głowie obrazek idącej przez las dziewczyny, a ten las cały pokryty śniegiem, skrzy się i mieni - coś pięknego. To u mnie tak było wczoraj prószył snieżek , a wszystko błyszczało się w świetle latarń.. tylko czemu do tego tak p i ź d z i l o ? ![]() Cytat:
przyjmuję to ze spokojem sie dom posprząta sie kupi pożywienie sie nakreśli plan sie to wszystko zrobi i cóż z tego, że w wersji minimum ?
|
|
#4320 |
|
Piers do przodu
|
Ja z tych dawnych przedświątecznych sowieckich klimatów pamiętam przepiękną baśń "Dziadek do orzechów"
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

)
)to na bank choroba, plus dzialanie tej zakichanej pseudoefedryny
(wlasnie ona w zeszlym roku przyczynila sie do mojego szoku anafilakt. i zgrabnego ladowania pod stolem wigilijnym
)
zwlaszcza naszynik
;glasiu:
)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, ale musze wyjsc do ludzi, (dzisiaj terapeuta, jutro neurolog, a w poniedzialek do PL).

Nie chcę wgrywać od nowa Windowsa, a chyba będę zmuszona...

Dorota, naprawdę podejrzewasz mnie o posiadanie takiej części garderoby?