|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XVIII - Michael, music and we...
Cytat:
co postanowiłaś?
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Ilios wparuj tam jak byczek fernando!!! Bierz mikrofalę...zdziel go nia w łeb i bez słowa wyjdź, trzaskając drzwiami
|
|
|
|
#2493 | |
|
PIP.
|
Cytat:
nie postanowilam jeszcze nic, nie wiem czy przed swietami chce w ogole go ogladac. najgorsze jest to, ze on przez te 4 lata sie zzyl z moimi znajomymi. z jednej strony chorobliwie zazdrosny o mnie i nawet na gg nie moglam gadac z kumplami [przez co oczywiscie juz zadnych raczej nie mam ], a z drugiej on zawsze sie kumplowal z dziewczynami i nie widzial w tym problemu.[wiecznie sie o to klocilismy, bo mowilam, ze albo oboje sie kumplujemy ze wszystkimi albo nikt, ale jakos za malo stanowcza bylam. trudno.] no w kazdym razie przez ten czas moi znajomi stali sie naszymi, a jego pozostawali jego. dzisiaj np idzie do kina z moja przyjaciolka i jej facetem. ona jest mega wsciekla na niego, no ale oficjalnie nic nie wie, wiec nawet niebardzo ma z tym co zrobic. ja pierdziele........... zawsze mi marudzil, ze on chcialby wyjechac za granice [nie moze znalezc pracy od dawna i w ogole on z takich, ze wszedzie lepiej niz tu gdzie jest..], to moze teraz tylek ruszy. choc nie sadze. no w kazdym razie nie wydaje mi sie, zebysmy mieli byc jeszcze razem. kufa, jak ja teraz leje z tych jego opisow na gg na zasadzie "oooo!!! jak smiesz gadac z innymi facetami przez gg???? a ja to tylko sobie z kumpela mieszkam"smieszne i smutne jednoczesnie. ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Anka Twoj wczorajszy monolog byl boski
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam
Miłego dnia Wam wszystkim |
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello.
![]() Cytat:
Wczoraj było tak: Przyszłam. Wszystkie poszły. ![]() Dirrty była, ale tylko ciałem, bo ducha nie mogłam namierzyć. ![]() No to pogadałam. ![]() Owszem, sama ze sobą pogadałam. ![]() Ale ja często jestem sama a z kim pogadać trzeba. ![]() Mam lata praktyki w temacie. Dotarłam się. No i teraz takie rozmowy obywają się bez sprzeczek. Co do tej wiadomości- aż się komentować nie chce. Natomiast nigdy nie zapomnę innej rzeczy- jak dziesiątki ludzi fotografowały się przed tą bramą z uśmiechami na twarzach. Normalnie tak, jakby robili sobie pamiątkowe foto z wakacji typu "tu byłam"- piękne słonko, biały piasek, lazurowe morze... Autentycznie, opadły mi ręce. ![]() Też miałam ze sobą aparat, zawsze go zabieram, jak gdzieś jadę. Ale do głowy by mi nie przyszło, by TAM go wyciągnąć i pstrykać. Ba, było mi głupio mówić głośniej, niż szeptem. Kto mógł ukraść napis? Hiena cmentarna bez poczucia jakiejkolwiek wartości. Bardzo to smutne. |
|
|
|
|
#2497 |
|
PIP.
|
Kamusia
milego dnia nie zamarznij ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Anka, dokladnie ![]() jak ja tam bylam tez bylam w szoku z powodu tych ludzi. ale teraz to juz w ogole... no masakra. az nie wiem jak to skomentowac.
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam jak ja tam bylam to bylo w 8 klasie, byla to jedna z obowiazkowych wycieczek z racji ze preabialo sie literature wojenna, pamietyam jak zakupilam tam taka mala czarnobiala ksiazeczke, normalnie przerabialismy ja na j. polskim. Nie zapomne tych uczuc jakie w mnie sie rozgrywaly. To miejsce ma w sobie taki klimat, trudny do opisania. A robienie zdjec w tym miejscu - hmm jest dla mnie dziwne.
Miejsce sklania do refleksji nt. ludzkiego cierpnienia i jest zgodne ze stwierdzeniem jednej z pisarek-poetek "Ludzie ->ludziom zgotowali ten los" i to jest najsmutniejsza prawda, ze czlowiek czlowiekowi potrafi byc oprawca
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2009-12-18 o 09:12 |
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego nie rozumiem- skoro przyjaciółka oficjalnie nic nie wie, to jak on jej wytłumaczy, że nie idziecie do kina we czwórkę? Cóż, ta okoliczność działa na jego niekorzyść- na Twoją zresztą też, skoro dalej żywisz do niego uczucie. No bo jak będzie wyglądało życie z niezaradnym facetem? Będziesz go utrzymywać? Trochę kiepsko... Śmieszne, smutne i bardzo dziecinne zarazem. ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-12-18 o 09:18 |
|
|
|
|
#2500 | |
|
PIP.
|
Anka
Cytat:
bo o przerwie oczywiscie wie
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw. zapytam: któraś z Was czytała może "Zbrodnię Katyńską" Andersa? Załącznik 2726481 Wstrząsająca lektura. |
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, nie zazdroszczę Ci tej sytuacji- życzę jedynie, byś podjęła decyzję najlepszą dla siebie. ![]() Co do faktu, że mieszka z jakąś koleżanką- nie ruszaj tego tematu, obserwuj dyskretnie, ale wykonuj pochopnych kroków, nie daj mu tej satysfakcji. Skup się na sobie, na swoich przyjemnościach. Niech nie będzie za pewny siebie i nie wyobraża sobie, że z błaganiem w oczach czekasz, by skinął palcem. |
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
jadę zaraz do ikei ![]() jakieś niusy?
|
#2504 |
|
PIP.
|
nasza Monis ma mega mega dola w zwiazku z ta kradzieza napisu z bramy Auswitz
a moj TZ znow se opis trzasnal.
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, jeszcze prezentów nie mam kupionych.
![]() Czuję, że będzie niezły dym, jak się za to zabiorę.
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
jak usłyszałam o tym to od razu pomyslalam o Moni...
co za ciupasy... złapać i nakopać do doopy mam nadzieje, ze nagrania z kamer ich zidentyfikuja.. ![]() Anki monolog mnie rozwalił na łopaty hej Madie nic czas na szpachlę
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide zmielić kawusię, trzeba zapodać sobie strzała z ekspresu. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Anisia mogę z Tobą do ikei????? Jeeeju Wy (te co mają niedaleko ikeę) fajnie macie. Zazdraszczam |
|
|
|
|
#2509 | |
|
PIP.
|
Cytat:
ja tez mam ikee blisko ![]() uwielbiam ja
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie zasypało
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Nie no na maxa ten news
|
|
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jaki ten opis znów ma?
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, muszę umyć okna
Myślicie że nie zamarznę?? że nie przymarznę do szyby?? ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- A tak w ogóle Anisiaaaaaa!!hop hop, gdzie kawa z krechą?? i ciachem?? nie ma dziś???
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważaj na cycuchy, żeby Ci do szyb nie przymarzły
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze mnie znacie wszystkie.Anisi jest kamera główna i internetowa podobno obie przysypał śnieg.
|
|
|
#2517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() Nadrabiam i widzę co drugi post jak przeżywa ![]() Nawet bana tak nie przeżywała
|
|
#2518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pikny monolog ![]() Cytat:
Wykładowcy lali szampana i piwo A reszta jołopów podpijała nasze Z resztą ja i tak bym więcej już nie ruszyła. Takie coś mam właśnie, że wiem kiedy przestać i więcej we mnie nie wleją Cytat:
Pamiętam jak miałam ochotę pozabijać ludzi, którzy zwiedzając Auschwitz śmiali się, żartowali, lub walili głupimi tekstami podczas gdy ja próbowałam nieudolnie powstrzymać się od płaczu na widok tego wszystkiego. Ludzie są okropni.. zero szacunku dla tego miejsca. Tacy ludzie powinni być wypraszani moim zdaniem. Monia Cytat:
Przecie napisałam dobranoc ![]()
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle nie przywitałam się..
Cześć Dziewczyny ![]() Anisiaaaaa aj nid jor krecha
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

], a z drugiej on zawsze sie kumplowal z dziewczynami i nie widzial w tym problemu.
na zasadzie "oooo!!! jak smiesz gadac z innymi facetami przez gg???? a ja to tylko sobie z kumpela mieszkam"

Natomiast nigdy nie zapomnę innej rzeczy- jak dziesiątki ludzi fotografowały się przed tą bramą z uśmiechami na twarzach. Normalnie tak, jakby robili sobie pamiątkowe foto z wakacji typu "tu byłam"- piękne słonko, biały piasek, lazurowe morze... Autentycznie, opadły mi ręce. 

co za ciupasy...