Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 21:51   #2791
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Aha, bedę 3mała żeby były dobre
no nie az tak bardzo, bo pytałam, czy ma ochotę na to samo co ja ale wstyd mi, że teściowie to odsłuchali. A teściowa tylk odo mnie wczoraj smsa "Madziu, pisałaś do mnie jakiegoś smsa" to ja jej, że przez przypadek tak, a ona "dobra rozumiem okey"

uciekam już
dobranoc do jutra
dzięki
a to jeszcze nie tak źle z tym smsem i teściowa widać spoko
śpij dobrze
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 21:58   #2792
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
A Zaręczyny były booooooskieMyślałam,że będą spontaniczne,ale nie były.hmmm.Do rzeczy.Zaręczyny były 14.02.2009 r,od stycznia byłam bez racy,chorowitka,problemy w szkole itp.Tydzień przed faktem kochanie czekało na mnie na uczelni,trzymając kciuki za zdany egzamin,gdy wyszłam stwierdził,że jego narzeczona musi zdaćA ja na to:hęęęęęę?A on no to:pa kochanie i pobiegł sobie do auta,bo miał jeszcze coś do załatwienia a ja czekałam za wynikami egzaminu.Przez te 5 dni,myślałam czy żartuje,ćzy znowu się droczy i w sumie nie brałam tego aż tak na poważenie.13 w piątek,dzień przed faktem przyjeżdza do mnie rano ,każe się ubierać i wychodzimy.Wiezie mnie do jubilera wchodzimy,ja blada a on wybieraj maleńka,bo ja gustu nie mam.A ja szok,ręce mi się trzęsą.Wybrałam.Wiezie mnie do domu,mi z wrażenia słaboJutro się widzimy.14 luty godz.16 dzwonek do dzrzwi,wchodzi garniturek zawiązuje mi oczy opaską i zabiera do samochodu i jedziemy...w siną dal w siną dal.Dojechaliśmy.Pomaga mi wysiąść z auta i prowadzi gdzieś.Zdejmuje opaskę z oczu.A tam piękny pałacyk przy parku i sala wynajęta tylko dla nas dwojgaWchodzimy,wszędzie pełno czerwonych serduszek,świeczuszkibomba!siadamy,buzi buzi,kochanie prowadzi mnie na salkę obok,gdzie tylko my i obsługa lokalu jesteśmy,zaczynamy tańczyć,muzyka nie leci,Miał być nasz utworek,ale niestety,nie dało się go odtworzyć.Więc kochanie zaczyna mi śpiewać:"Już wiem,że od dziś chcę dzielic z Tobą wszystkie moje sny..."Wracamy do stolika,a tam piękny bukiet czerwonych róż i szampanSiadam z wrażenia,kochanie wstaje i klęka,mówi coś do mnie-ja już nie pamiętam,łzy w oczach i trzy razy: TAK! TAK!TAK !Potem kolacyjka,szampanik i telefon do rodzinki-zgodziła sięZaraz potem już jako narzeczeni objechalismy rodzinkę, z jego strony i potem pomknęliśmy na bal walentynkowy zorganizowany w domu kulturyA tam sami znajomi,super imprezka w stylu weselnymRosołek,schabikiMrrrauOkoło 80 osób było.Po północy torcik i dedykacje dla jakiejś tam pary z okazji którejś rocznicy ślubu.A potem dedykacja dla NAS-z okazji zaręczyn,ja szokSkąd wiedzieli?Do dziś nie wiadomo.Tańczymy do Wielkiej Miłości Krajewskiego,goście w kółeczku naokoło nas.w pewnym momenci wielki balon nad naszymi głowami pęka i spadają na nas baloniki i konfetti.Potem gratulacje od zgromadzonych gości.Było boskoEchhh
wow

No nic laski. Idę spac bo jutro zas do pracy ale to ostatni dzien w tym tygodniu
Mam nadzieje, ze kurier jutro dotrze
Dobranoc

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:04   #2793
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
wow
Mam nadzieje, ze kurier jutro dotrze
Dobranoc
chyba że go zasypie zaspa sniezna. tak nasze drogi są odśnieżone
Stary 2009-12-17, 22:04   #2794
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja niedawno wrocilam z zakupow i teraz sprzatam ciagle;/ kupilam TZcikowi pod choinke koszule i krawat mam nadzieje ze sie mu spodoba
Ja swojemu Tżetowi kupiłam zestaw bluetooth

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja chyba muszę walnać focha ja tutaj po 6 dniach odwyku od wizażu wchodzę nadrabiam 40 stron,a teraz co?! nic nie piszecie:ha haha:

szkoda, że już tylko 3 odcinki brzyduli zostały
No, a weź... i nawet ich wielka miłość nie zdąrzy rozkiwtnąć

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:10   #2795
niunia32
Zakorzenienie

dziękuję za gratki dla Tż cieszymy się bardzo że zdał to pracę napisał w 2 miesiące.

a mnie coś rozkłada znowu. obawiam się że zatoki, ale nie widzi mi się iść na L4 bo zaś mniej kasy będzie. jeszcze teraz za bony mi potrącą podatek :/

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:13   #2796
lusesita23
Zakorzenienie

ma.ko hehehe dobrze, ze nic "gorszego" nie napisalas

jolka pierwsza sukienka

madziares to jest jakies tam pojscie na latwizne,ale bez przesady...lubie takie zestawy

wzielam od sis nastepna czesc sagi ide plumkac i czytac
Stary 2009-12-17, 22:16   #2797
madziares25
Zadomowienie

To ja też uciekam życząc kolorowych senkówpapaatki
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:22   #2798
T'ai
Zakorzenienie

Jolka druga bardzo w moim guście i ostatnia mnie urzekła chociaż bym jej nie wybrała dla siebie

dobranoc wszystkim
Stary 2009-12-17, 22:30   #2799
kaska87
Zakorzenienie

a ja mam jutro kolosa ze statystyki proszę o kciukasy, a teraz znikam lulu
bjanoc

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:39   #2800
87_meg
Wtajemniczenie

joanwi-Ty zobczychu na punkcie Housa!

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
meg mi z oczu źle patrzy?? Ty se looknij na elunke i niech Cię nie zmylą te anielskie loczki oczywiście joke Mam trochę szalonych fot szczególnie w albumie rodzinnym A w ogóle to mnie tylko długością włosów rozczarowałaś tzn myślałam że masz krótkie, bo jesteś podobna do mojej kumpeli i ona ma też nieziemskie okularki i czarnulka jest ale ma właśnie krótkie włosy
dotta błagam tylko nie Doda

na rozgrzanie dla marznących Kielczanek czy jak sie to tam odmieniowywuje

joanwi rozwaliłas mnie z tym Housem:d chciałam sobie to wyobrazić i nie mogę :LOL:
musze przyznać ze loczki sa troche zdradliwe ale jak ona czesem rzuci tekstem to mozna wywnioskowac co w trawie piszczy

mabi84- jak dla mnie to zawsze bedziesz tu mile widziana jednak jak nie bedziesz chciała sie udzielać to zawsze mozesz napisac na priv..choc moze jeszcze wszystko sie zmienic... rozmowa czasem wiele pomoga

jolkap- przeżycia masz niezłe zima daje popalić

Cytat:
hej Nie bylo mnie troszke hehe bylam na tym spacerze z Z. i pozniej pojechalam z tata na "male" zakupy kupilismy Citroena C5 i dywaniki do niego hyhyh
ładne mi małe zakupy

Cytat:
Ojejuś mogę?;-)Moge mogę?

dottta- a pieska mam pitt bullka a raczej pitt bulkę ;p najukachańsza na świecie jest mój skarbuś
i jak kupno butów dostałas cos w końcu??

T"ai- a co z tymi wynikami , ten cholersterol tylko? dietka mysle ze to dobry pomysł, czasem rezygnacja z pozornie błachych spraw duze rezultaty daje więc głowa do góry

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
bjanoc
trzymam

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

a co do mojego dzisiejszego dnia...
młyn w dalszym ciągu ludzie szaleja na punkcie prezentów :/ jałłłł

jesli chodzi o zakupy to zorbilismy i udane sa tz kupił kutrke ,lala dla chrześnicy tez wybrana

a za oknem tak sypie uhuhhuuhh....
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:53   #2801
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

madziares super zaręczyny

porcja Housa już była teraz trzeba spać

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

jolka za***.iste te sukienki:love :

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:55   #2802
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Do-bra-noc!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:55   #2803
dottta
Zakorzenienie

mam buty Wasze kciuki podziałały

Jutro czeka mnie lepienie pierogów i uszek
T'ai współczuję, mnie czeka dieta ale odchudzająca a wyniki mam podobno doskonałe

elllmi ja na obiad ... galaretkę jadłam i piorę białe w pralce w vizirze i odrobiną vanishu

madziares25
witaj

meg jejku, zazdroszczę mi się marzy bokser lub rottek
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 23:06   #2804
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

dla wszystkich potrzebujących

ja też wyniki mam świetne ale muszę iść do lekarza, bo mam taki jakby guzek na podeszwie stopy i mnie zaczął boleć przy chodzeniu

dotta pokaż butki

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 23:06   #2805
87_meg
Wtajemniczenie

dottta pochwal sie jakie;p
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2009-12-17, 23:12   #2806
cobra115
Zakorzenienie

t'ai no przestraszyłaś mnie tym cholesterolem!! Ale to dobrze!! Bo jak będę robić te próby watrobowe to jeszcze cholesterol sobie zrobie...
madziares
joanwi ty nie wolno już Housa bo dzisiaj to ci się przyśni już bardziej
ma.ko o lol:d też bym sie chciała zapaść pod ziemię w takim momencie

Chciałam isć spać, no ale jak można zasnąć bez wizażu??

A z TŻ juz ok. Po prostu tłukli sie z moją sis jak zawsze (wygłupiają sie troche i dokuczają sobie) i ja przy okazji oberwałam w brzuch az mi łezki wyszły... I zaczęłam krzyczeć że im obu wpier*** jak nie przestaną, ale dorwałam tylko TŻ i zarobił liścia, ale takiego skromnego (mam opory żeby go uderzyć mocniej bo nie wypada) no i się cały wieczór nieodzywaliśmy do siebie
Stary 2009-12-17, 23:13   #2807
87_meg
Wtajemniczenie

dobranocki
Stary 2009-12-17, 23:16   #2808
cobra115
Zakorzenienie

ja też proszę o fotkę bucików moze być nawet komórką dotta nie daj sie prosić

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

No dobra, idę spać zmęczona jestem... A jutro znowu do szkoły w dodatku w taką pogodę, mam nadzieję, że nie będzie tak źle na drogach. Jak widziałam na regionalnej tv to Bielsko = masakra

Bobrej nocki
Stary 2009-12-18, 00:51   #2809
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Właśnie sobie pomyślałam że nasza Mustique strasznie rozchwytywana, nie wiem czemu ale wpadło mi to do głowy przy mandarynce.
No bo tak: mogłaby się udzielać u PM 2009 (cywilny), PM 2010(kościelny) i Cudowne PM2011 - bo nas kocha
Dobrze to wykombinowałaś

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Wiem Lula wiem. Jutro idę na kontrolę do ortodontki i powiem jej, że za półtora roku ślub i żeby jej się udało wyprostować moje zęby bo inaczej

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
nie bronie go - nie wiem jak wyglądała wasza rozmowa itd ale może on faktycznie myślał że choroba babci i zareczyny to mało stosowny pomysł, że może urazić Ciebie itd? Trudna sprawa.
Popieram.

Mabi
- jak tam rozmowa z TŻ-em ?

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A ja sobie cycki zamówiłam na święta http://www.sekretna.pl/galerie/r/roz...onosz_3919.jpg
Tak sama sobie
Ładne

Cytat:
Napisane przez modliszka007 Pokaż wiadomość
jeszcze ja ;-) 27.08
Witaj,
to Twoja data urodzenia czy ślubu ???

Cytat:
ja za niedługo po buty jadę... trzymajcie kciuki bo to moje chyba 10 podejście, NIGDZIE nie ma butów na mnie.

Cytat:
cześć
Cześć, w końcu się pojawiłaś

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
A wyniki mam złe, jeszcze gorsze niż wiosną. I co z tego że nie mam zamiaru się odchudzać, skoro czeka mnie dieta
Trochę mnie to podłamało, nawet trochę bardzo

Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
A ja właśnie kupiłam aniołki z may solnej (parkę) dla TŻeta
Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja niedawno wrocilam z zakupow i teraz sprzatam ciagle;/ kupilam TZcikowi pod choinke koszule i krawat, mam nadzieje ze sie mu spodoba.
Pokaż

Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
Własnie dostałam zaproszenie na pifko w zwiazku z wigilia w naszej grupie, no ale nie moge odmówić zobaczę sie z dziewczynkami dopiero po świetach wiec dozobaczenia
Udanego spotkania

Cytat:
widzę, że tutaj większość TZ-ów to Piotrki
To prawda

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
A do mnie właśnie dzwonił B. że dziś się nie zobaczymy, bo przez atak zimy wszelkie środki lokomocji (PKP, tramwaje, autobusy) są poopuźniane po kilka godzin albo jeźdżą jak chcą. A mieliśmy dzisiaj skończyć zakupy prezentowe. Mamy iść jutro, ale z kolei na jutro mieliśmy inne plany.

Jak Ci minął wieczór ?

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
któraś z was pokazywała sukienkę maggie sottero model reni... wiecie co zakochałam się w niej i ciagle o niej myslę.... te ramiączka świecące i odkryte plecy....ehhhh....
A mi się strasznie podoba maggie sottero aspen

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
moje lenistwo sięgnęło dziś gwiazd - na obiad budyń śmietankowy polany sokiem malinowym
Jesteś niezła

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
wróciłam... tezet wyczaił jakąs extra ofertę kupna samochodu i pojechał go oglądnąć... ciekawe czy zakupi???

Kupił ??

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ja też normalnie w pralce piore
ja zamowilam maly upominek dla Tż i ciagle go nie ma, jutro tam zadzownie i im powiem do sluchu
Co za prezent ? Masz rację, zadzwoń i

Cytat:

I jeszcze będę apelować do biorących anty o badania
Dzięki!
Ja zrobię - jak nie zapomnę - jak pójdę na te próby wątrobowe

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Wróciłam z zajęc ale zimnoooo jest, wszystkie palce mi odpadły i nos

w ramach zajęć z Animacji kultury byliśmy dziś na takim beznadziejnym wernisażu w uczelni na drugim końcu miasta miało być fajnie, koncert, poczęstunek, oglądnąć obrazki i luz, a tu się okazało, że obrazki są takie sobie, w ramach koncertu 2 facetów grało na trąbkach, a poczęstunek to było wino i gdyby nie nasza grupa to nikogo by nie było tam
No to miałaś dzień :/

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość

Wiecie ile nasz watek osob przegladao przed chwilą? az 20
Super!
Tylko, żeby tyle naraz się udzielało to by było dobrze...

Cytat:
Na pewno 2011 r. i tak czerwiec albo sierpień,ja bym chciała 11.06.2009 ri będę się tego trzymać.A czemu?Ponieważ pobralibyśmy się dokładnie w 4 rocznicę poznania.To mój faworyt.Ale TŻ wolałby w sierpniu,bo cieplej jest,a poza tym miał by dwa miesiące wolności więcej
Trzymam , oby z datą wszystko się udało

Cytat:
Qrde, ale wczoraj strzeliłam gafę. Napisałam smsa i zamiast do Grześka to wysłałam go na nr domowy. Jego rodzice go odsłuchali, bo mają opcje smsów na stacjonarnym , a dzisiaj myślałam, że zapadnę się przed nimi pod ziemię i
Cytat:
no nie az tak bardzo, bo pytałam, czy ma ochotę na to samo co ja ale wstyd mi, że teściowie to odsłuchali. A teściowa tylk odo mnie wczoraj smsa "Madziu, pisałaś do mnie jakiegoś smsa" to ja jej, że przez przypadek tak, a ona "dobra rozumiem okey"
Dobrze, że nic pikantniejszego tam nie było

Cytat:
hej,
Nie bylo mnie troszke hehe bylam na tym spacerze z Z. i pozniej pojechalam z tata na "male" zakupy - kupilismy Citroena C5 i dywaniki do niego hyhyh
Owocne zakupy
A jaki kolor ?

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
a mnie coś rozkłada znowu. obawiam się że zatoki, ale nie widzi mi się iść na L4 bo zaś mniej kasy będzie. jeszcze teraz za bony mi potrącą podatek :/
Zdrowiej

Cytat:
bjanoc
Mówisz i masz

Cytat:
mam buty, Wasze kciuki podziałały

Jutro czeka mnie lepienie pierogów i uszek
Super, pokaż
A ja też na święta będę mieć pierogi i uszka, bo jednak dziadkowie przyjadą na święta i babcia zrobi

---
Wszystko nadrobione, no to zmykam spać. Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 07:35   #2810
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
dotta pokaż butki
Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
dottta pochwal sie jakie;p
Cytat:
ja też proszę o fotkę bucików moze być nawet komórką dotta nie daj sie prosić
Więc z aparatem ten sam problem co był ze zdjęciem pierścionka poszukam ich na necie a jak nie znjade to spróbuje komórką ale jakieś fatalne foty wychodzą

Wstałam już idę po kawkę

......................... ......................... ...........

telefonem w ogóle widać tylko czarną plamę ale znalazłam na stronie ccc. Mam takie jak te tylko że czarne nie bordowe
http://www.ccc.com.pl/#/pl/catalog/p.../3509680000005

jedyne jakie mnie nie obcierały

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-18 o 07:49
Stary 2009-12-18, 08:17   #2811
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
bjanoc
spoko

Cytat:
T"ai- a co z tymi wynikami , ten cholersterol tylko? dietka mysle ze to dobry pomysł, czasem rezygnacja z pozornie błachych spraw duze rezultaty daje więc głowa do góry
no cholesterol właśnie i TG lekko ponad normę
ale HDL mam dużo w stosunku do LDL, powiedz że to jakieś pocieszenie

Cytat:
t'ai no przestraszyłaś mnie tym cholesterolem!! Ale to dobrze!! Bo jak będę robić te próby watrobowe to jeszcze cholesterol sobie zrobie...
nie żeby zaraz straszyć ale właśnie przy okazji można zrobić
i o APTT albo fibrynogen od razu poproś (to ma związek z krzepliwością, bo tabletki zwiększają i trzeba to badać, chodzi o tą zakrzepicę)

Cytat:
telefonem w ogóle widać tylko czarną plamę ale znalazłam na stronie ccc. Mam takie jak te tylko że czarne nie bordowe
http://www.ccc.com.pl/#/pl/catalog/p.../3509680000005

jedyne jakie mnie nie obcierały
ładne
........
ja przyszłam z buta i zmarzłam jak cholera bo jest -10 i kupa śniegu, nie cierpię takiej pogody
właśnie zajadam chleb z ziarnami i twarożek
Stary 2009-12-18, 08:21   #2812
87_meg
Wtajemniczenie

dobry

dottta- ładne bo klasyczne

ja jem płatki i zaraz musze sie zbierać,dziś ostatni dzień zabiegów

a potem szybko do pracy dzis to bedzie sie działo-piątek,zmiażdżą mnie tam

a po pracy moze wieczorkiem jakies piwko z tż bo nam się juz kce gzies iść

miłego dziona Gwiazdy
Stary 2009-12-18, 08:22   #2813
dottta
Zakorzenienie

dzięks - właśnie chciałam takie najprostsze

Ja musiała bym coś zjeść a mi ... niedobrze i jak pomyśle o wyjściu z domu to

a my jutro idziem na parapetówę
Stary 2009-12-18, 08:23   #2814
87_meg
Wtajemniczenie

HDL i LDL to ze tak powiem wszystko do jednego worka mozna wrzucić, ale tak jak Ci pisiałam ze dieta tu bedzie dobrym rozwiazaniem i dodatkowo musisz to kontrolować i nie zapominac o wizytach u lekarza.
Stary 2009-12-18, 08:25   #2815
T'ai
Zakorzenienie

ja chce wiosne
Stary 2009-12-18, 08:26   #2816
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ja chce wiosne
ja też

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-18 o 08:27
Stary 2009-12-18, 08:27   #2817
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
HDL i LDL to ze tak powiem wszystko do jednego worka mozna wrzucić, ale tak jak Ci pisiałam ze dieta tu bedzie dobrym rozwiazaniem i dodatkowo musisz to kontrolować i nie zapominac o wizytach u lekarza.
LDL i HDL mam w normach ale cholesterol 244
tak, zaczynam od diety, za pół roku powtórzę wyniki i zobaczymy
ale lekarz powiedział że równie dobrze to może być genetycznie
Stary 2009-12-18, 08:44   #2818
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
mam buty Wasze kciuki podziałały
ładne te butki na pewno wygodne
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Co za prezent ? Masz rację, zadzwoń i
no to czekam do 10 i dzwonie a to w sumie tylko taki upominek- mieszek na galke zmiany bigow, bo stary mu sie przetarl i bardzo chcial dostac taki oczywiscie powiedzialam mu ze nic z tego ale cce mu mala niepsodzianke zrobic skoro buty razem bedziemy wybierac

Cytat:
ja chce wiosne
ja tez
a dzisiaj nawet sobie pomyslalam ze jakby juz przestalo sypac sniegiem i nie bylo duzego mrozu to nie byloby tak zle...
Cytat:
LDL i HDL mam w normach ale cholesterol 244
tak, zaczynam od diety, za pół roku powtórzę wyniki i zobaczymy
ale lekarz powiedział że równie dobrze to może być genetycznie
no chyba to jest genetyczne w duzej mierze.. wiem po mojej babci.. ona cale zycie na diecie, nawet jajek nie je, ani nic smazonego i uwaza jak tylko moze a ma wysoki cholesterol juz wiele lat. A dziadek je wszystko tluste co tylko mozna i ma swoietne wyniki...
A Ty jesteś młoda to dasz se rade z tym cholesterolem

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 08:50   #2819
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
no chyba to jest genetyczne w duzej mierze.. wiem po mojej babci.. ona cale zycie na diecie, nawet jajek nie je, ani nic smazonego i uwaza jak tylko moze a ma wysoki cholesterol juz wiele lat. A dziadek je wszystko tluste co tylko mozna i ma swoietne wyniki...
A Ty jesteś młoda to dasz se rade z tym cholesterolem
no dam, ale wczoraj jadłam rybę a dziś twarożek i już mi słabo
Stary 2009-12-18, 08:57   #2820
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
no dam, ale wczoraj jadłam rybę a dziś twarożek i już mi słabo
a jaka rybke? chyba nie smazona

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości