|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
|
|
|
|
#2852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
kolezanak ma chyba te albo podobne i chodzila ale jak nie bylo mokro a teraz w zimowych chodzi...Cytat:
witam w naszym gronie ![]() Cytat:
no to chlust (h?)
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
isabele, dobrze że mi powiedziałaś, bo ja myślałam że może kupię już te zamszaki... Ale nie i koniec. Będę dalej szukać... Tylko jak już są na płaskim i nie zamszowe to ze szpicem z przodu, a ja chcę zaokrąglone... (Bo mam duży rozmiar stopy 40. i jak na płaskim mam to nie chce jej jeszcze optycznie wydłużać... na obcasie to co innego)
A z pogodą będzie dobrze ja tez muszę dzisiaj jechać z tym że jakieś 30km tylko...---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Ostatnio w deichmannie na przecenie widziałam kozaczki, bardzo ładne na solidnym obcasie, z przodu zaokrąglone niezbyt szerokie... ale niestety kremowe... Były za 70 zł... nie umiem ich znaleźć na necie, no ale ładne były... Ale tyle sie słyszy o "białych kozaczkach"... Z tym ze one nie były śnieżnobiałe, tylko po prostu kremowe... już nie wiem co zrobić.... |
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
tak w skrócie: witam wszystkie nowe PMki u mnie duża ilość śniegu.. ( tŻ mnie wkurzył dziś i wczoraj wieczorem ![]() odliczam dni do ślubu.. odliczam dni do wyjazdu.. ![]() dziś mam kolędę ![]() muszę posprzątać... ![]() jutro wieczorem nauka przed chrzcielna ![]() w niedzielę chrzest ![]() całe 3 dni spotkania z księdzem tyle u mnie... ehhh |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Siemandero elo elo
![]() u mnie za oknem bialo i swiatecznie wiem, inaczej bym mowila, gdybym miala gdzies jechac![]() dotta butki b.ładne ![]() cobra butki zamszowe teraz odpadaja...ja mam jedne takie futrzaki i od zeszlego roku mam biale slady na czubkcha;/ od soli;/ wow to niezle z TŻ mialas wczoraj-ja mojego kiedys tez tak uderzylam, tez lekko,ale sie wkurzyl wtedy...i tak mu przykro bylo, ze nigdy nie zapomne wyrazu jego twarzy zrobilam to bo byl w tzw alkoholowym amoku,myslalam, ze go to otrzezwi...ale bylo gorzej,nigdy juz tego nie zrobie!elunka, Stysik T'ai illusia dokladnie z tym, ze najpierw obejrzalam film-sredni byl-i postanowilam siegnac po ksiazke, bo ponoc lepsza...i rzeczywiscie lepsza![]() ide z mama dzis do dentystyi na zkupy-mialam sprzatac,ale przeloze to na jutro ![]() moze chociaz okna z jednej strony umyje;p a potem kumpela orzyjdzie na kawke i idziemy kupic jakis prezent od mojego taty dla mam;p tzn pefumy celine dion, wybrala sobie juz zestaw;p i moze jaki szal jeszcze? ![]() milego dnia! a podrózującym-szerokiej drogi ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- cobra mi sie kremowe kozaki podobaja.i biale zimowe futrzaki tez;p co innego jesli chodzi o biale kozaki-szpilki, to juz wiadomo;p kasiulenkowo wow tyle dni z ksiedzem, nie przezylabym
|
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie lusesita mi też te akurat sie podobają ale ogólnie białe kozaczki kojarzą mi się z laskami z dyskoteki...
Mi zależy głównie żeby kupić buty do spódnicy jeansowej, bo mam taką do kolan i fajnie by było chodzić w kozaczkach i grubych rajtkach... No ale mytślę tak nad tymi kremowymi, czy w ogóle by mi pasowały... |
|
|
|
#2858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... Ze swojej strony polecam Ci też serial Pamiętniki wampirów...skoro saga Cię wciągnęła,to to tym bardziej
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
łosz... męczę sie z kopiowaniem wykładów z prawa, z power pointa do worda... mam już 2 wykłady zrobione:P
Chyba coś posprzątam w domu... Mama mi dzwoniła, ze wieczorem ma być -25 st C, muszę poszukać odmrażacza do zamków... Bo inaczej będę sobie musiała nasikać na dziurkę od klucza |
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do spódnic i spodenek czarne klasyczne na szpilce żeby zawsze pasowały
|
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
taki czerwony
ale nie taki typowy czerwony heh nie wiem jak go okreslic :P w sumie nie widzialam go jeszcze w swietle dziennym Laski.. ja cala noc nie spalam Wczoraj moj kolczyk (znaczy dziurka) nagle zaczal sie babrac... postanowilam wyjac go i wsadzic srebro (mama mowila, ze z tylu mam juz sine ucho) bo na srebro nie jestem uczulona a te "lecznicze"kolczyki zle na mnie dzialaja. W sumie myslalam ze nic sie nie bedzie dzialo bo juz nawet przestalo mnie bolec, goilo sie.. no i wyjelam tego kolczyka ale sie strasznie nameczylam... bolalo jak niewiem z tylu mam taki jakby guz na dziurce znaczy tak mi napuchlo to fuj... z przodu lajt tylko ten tyl.. no i wsadzilam bylejaki kolczyk oczywysicie ucho i kolczyk odkażone mialam i myslalam ze jak wsadze srebro to mi to zlagodzi troche.. mysle ok jeszcze poboli i przestanioe.. poszlam spac... obudzilam sie po godzinie z ogromnym bolem... ucho mi spuchlo wyjelam ten kolczyk.. plakalam z bolu.. nie moglam spac.. czyli srebro tez nie pomoglo... wstalam do pracy niewyspana... wrocilam z pracy to wpadlam na pomysl, ze bede smarowac to tribiotic'iem moze zadziala... kupie srebrny kolczyk wkrętke (bo tamtem to taki wiszący byl![]() ![]() ![]() Sorki, ze sie tak rozpisalam.. aha i .. CZEKAM NA KURIERA ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
to na twoim miejscu po takich "atrakcjach" nie zdecydowałabym się na kolczyk
|
|
|
|
#2865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dottta fajne kazaczki
![]() Stysik dobry pomysł z tym wyszarzeniem, bo już 1 chyba się obraziła ![]() Moja babcia wczoraj miała 82. urodziny - zadzwoniłam tylko do niej, ale o mało co bym zapomniała Gadała coś, że nie dożyje mojego wesela ![]() Mustique gratki zakupu auta I kciuki za jego naprawę ![]() Cytat:
T'ai wytrzymasz z siostrą - to tylko kilka dni Chyba marne pocieszenie ![]() Ilusia - ja też fanka Zmierzchu Madziares25 narazie wpisałam Cię na 11.06.2011 ok, a jak się coś zmieni to daj znać ok? Cobra ja miałam zimą kremowe botki i nadal je mam, bo są ciepłe ![]() Cytat:
MiciaKicia |
||
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Micia ojej to niedobrze
tez bym juz sobie nie robila...widocznie jakos Twoj organizm znosi takie zabiegi![]() cobra no wlasnie micia dobrze mowi:galerianki ale jak sa takie kozaki skorzane, plaskie, z jakims tam futerkiem to mi sie podobaja nigdy nie mialam jasnych, zawsz eciemne:brazowe mam i czarne![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- umylam u siebie okno madra glowa z emnie, bo z zewnetrznej storny zaczelam myc a tu mi lod robi ale odparowalo i jest ok.nawet z grubsza odkurzylam i ubralam jemiole;p wisi u nas taka nad barkiem i zawsz eja ubieramy drewnianymi zabawkami, slomianymi szyszkami i jabluszkami fajnie to wyglada jak tata zawiesi girlande nad barkiem to cykne fotke![]() tylko teraz mi niedobrze, chyba za dlugo stalam z glowa do gory zadarta ![]() illusia pamietniki wampirow? brzmi ciekawie...
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
o znalazlam
![]() te pierwsze to wiadomo ale te drugie bylabym w stanie juz zalozyc, mam podbone brazowe;p
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
elunka czaisz jakby mi tak siki zamarzły i taki sopel bym musiała sobie oderwać żeby ubrać spodnie
![]() Micia moja siostra miała podobnie, ale przez to ropienie poszło jej na węzły i cała spuchła ![]() stysik no własnie te kremowe widac że sa ciepłe... lusesita te kozaczki sa na obcasie ale takim stabilnym nie na szpilce, i z przodu tez nie mają czuba... a u góry zakończone są takim ściągaczem, podoba mi się to nawet bardzo... Zrobię chyba tak... że jak nie będzie korków i będe szybciej w bielsku to przejdę przez deichmanna i sobie chociaz przymierzę, o ile jeszcze będą...
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Ivona która się obraziła?
![]() albo ktoś należeć do naszego gangu albo nie....Dużo ludzi krytykuje białe kozaczki ale ja tam uważam że każdy nosi to co lubi. Jak człowiek dobrze resztę dopasuje to nawet nie aż tak głupio to wygląda... Cobra, właśnie sobie to wyobraziłam
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-18 o 12:18 |
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
No elunka własnie moja kumpela ma białe kozaczki na szpilce, ale nosi je do eleganckich spodni i całkiem całkiem to wygląda
A moja teściowa ma botki na zimę tez białe i tez looozik![]() No Micia antybiotykami się to skonczyło
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
cobra ze sciagaczem
b.mi ise podobaja![]() daj znac czy byly i czy kupilas ![]() lece z mam do dentysty i na zakupy, buzki |
|
|
|
#2873 |
|
Lena
|
toyota.. jakaś z drugiej ręki, ale ważne że taka jeepowska.. dobra po tych zakopiańskich górach żeby jeździć...
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita oki
moze uda mi się pstryknąć fotkę jak ich nie kupię...mustique ![]() ![]() ![]() Potrzebuję pomocy... Chcemy rodzicom nagrać płyty z piosenkami z "ich młodości" kojarzycie jakies zespoły czy coś własnie z lat mniej więcej 80. ?? Ja mam wypisane narazie takie: Budka Suflera BAJM Lady Pank Perfekt no i nie wiem co jeszcze... ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Dzisiaj na pewno nie kupię sobie tych butów miałam 70 zł na karcie i właśnie 5 zł wpłaciłam na schronisko dla takich piesków bo zbierają na wózeczki dla nich bo sa sparaliżowane, bo jakiś dupek wyrzucił ich z pędzącego samochodu a 20 zł przelałam sobie na rachunek oszczęndościowy, bo dawno nic nie wpłacałam... także zostanie mi niecałe 50zł ale to muszę prezenty rodzicom jeszcze kupić (pół biedy ze się na nie składamy) ![]() Ach... skoro tyle wytrzymałam bez butów to wytrzymam jeszcze trochę |
|
|
|
#2875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
srebro prowadzi do jątrzenia się rany a nie do wygojenia, najlepsze są te tytanowe, które są oryginalne do percingu, czyli podejrzewam że te które miałaś na początku to jest normalne że ropieje ta rana, ja mam takie kolczykiw chrząstce w obu uszach i obydwa razy tak miałam... po pierwsze nie spij na tym boku który masz przebity, po drugie wyciągnij te srebro, po trzecie włóż oryginalne kolczyki- ale bedzie bolalo na pewno ) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dźem? maryla rodowicz? krawczyk? trubadurzy? vox? nie wiem czy to z tych lat jest
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
żebyście już nie "zachodziły w głowe" co u mnie... rozmowa...właściwie nie rozmowa tylko jakieś półsłowka z jego strony...coś mi się obiło o uszy że "może za rok?" ale nie miałam na to siły żeby go słuchac...wyciągnoł mnie na miasto...uparcie chciał mi kupic prezent urodzinowy (po co? żeby uspokoic sumienie czy jak? odhaczyc "kupilem prezent"?)...chciał mi kupic buty...powiedzialam żeby spadał (poza tym nie kupuje się butów w prezencie) kupił mi płaszczyk (czarny bo może się przydac..) nie chciałam tymbardziej że akurat na zimę mam nowy śliczny płaszczyk...a jednak kupił na siłe...ewidentnie chciał miec z głowy temat "urodziny", dziś się nie odezwał nawet |
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
A ja za 40 min spadam na kurs...aż mi się nie chce tyłka wystawiać na ten ziąb.....
przed chwilą się zesrałam prawie w gacie bo myślałam że mi 5 stów zginęło z kasy ![]() Mabi, mabi sto lat!! wszystkiego NAJ NAJ NAJ i samych pogodnych chwil
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-18 o 12:54 |
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik good sugestion
![]() mabi ojojoj oby wszystko się ułożyło...
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko teraz u mnie o pogodne chwile ale pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
100 lat ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

hihi Dzieńdobry wszystkim
a 2. kumpele mi mówiły że jak się ma taka podeszwę to szybko się zdziera
szczególnie podczas jazdy autem... i już nie wiem co mam robić
kolezanak ma chyba te albo podobne i chodzila ale jak nie bylo mokro a teraz w zimowych chodzi...

ja tez muszę dzisiaj jechać z tym że jakieś 30km tylko...
Perfect Housewife 

Kroimy: 2016(?)

I kciuki za jego naprawę 

moze uda mi się pstryknąć fotkę jak ich nie kupię...