|
|
#2251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lakiery O.P.I - zna ktoś?
A dla mnie on jest szaro-zielono-brązowy, z nutką fioletu
![]() Wszystko zależy od światła, i odcienia skóry ![]() Na mnie wybija szarość, na mojej mamie brąz. |
|
|
|
#2252 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Zamówilam 3 lakiery, więc teraz pozostaje tylko czekac.
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekny ten brąz chyba wpadłam na kolejnym watkuWitam wszystkich
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Jacques jest niesamowitym kolorem
Polecam gorąco ![]() Witamy
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie nie ma ani krzty brązu, ale już przy zmywaniu na waciku widzę brąz
|
|
|
|
|
#2256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
najwyraźniej wszystko zależy od skóry
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny...pomożecie? od wczoraj wypatruję oczy na wizażu, stronie opi i stronie sklepu i zgłupłam totalnie! wkleiłyście tyle super zdjęć kolorków, ale już się pogubiłam który jest który, który chwalicie a które nie warto. Jedne są raz matowe raz perłowe i już sama nie wiem. Czy któraś może mi jak krowie na granicy zaproponować cosik? a już za zdjęcie /lub linka do wiarygodnego zdjęcia to ozłocę. Szukam mocnej , orginalnej czerwieni bez drobin , mocnego fioletu tyż bez drobin, ładnego granatu (gdzieś tu widziałam taki co wpada w turkus) ale nie znam numeru
. Może jeszcze znacie jakieś orginalne sztandarowe dla opi kolorki w tym guście. Interesuje mnie generalnie wszystko w odcieniach czerwieni, bordo, śliwki, bardzo ciemnego różu , atramentu, cementu, może jakaś czerń z kolorowym połyskiem..no już sama nie wiem. Może na lato jakiś orginalny turkus. Albo może jest jakiś odcień co to trzeba mieć bo tylko opi go ma i jest czarodziejski![]() Sama znalazłam takie, ale możecie mnie zweryfikować bo może to bez sensu: Suzi Skis in the Pyrenees No Spain No Gain Lincoln Park After Dark Russian Navy ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- a..jeszcze będę wdzięczna za namiar na jakieś chłodne mleczne do french...bo jest ich multum na ich stronie a na moim kompie wsitkie takie same albo jakiś kryjący jasniutki też może...no to zamówię chyba z 10
|
#2258 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
z wymienionych przez Ciebie mam
Lincoln Park After Dark Russian Navy Poszukaj w wątku bo wklejałam ich zdjęcia ![]() Piękna klasyczna czerwień to St.Peterburgundy, tez ją wklejałam. Do frencha używam Get Me to the Taj on Time, też są tutaj zdjęcia. |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki aga, znalazłam Twoje zdjęcia, cudne te lakiery! ale akurat nie ma ich w perfumerii gdzie chciałam kupić..victoria jakaś tam...a gdzie Wy je kupujecie? Aguś..w Łodzi się je kupi gdzieś? czy przez net jakiś dobry sklep macie?
|
#2260 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
są tez tutaj (droższe) http://www.kupkosmetyk.pl/kategoria/2/ Ale możesz spróbować stacjonarnie (będzie drożej niż w necie) Beauty In Sp. z o.o. ul. Pomorska 41 90-203 Łódź Tel: 42 639-98-99 |
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Polecam do frencha Mimosas for Mr and Mrs, który mam. Dodatkowo fajny jest ponoć Bubbly Bath Z fioletów - Can you dig it? (kremowy, bezdrobinkowy), Louvre me, louvre me not (delikatnie drobinkowy), Catherine the Grape (drobinkowy), Mrry Midnight z najnowszej, świątecznej kolekcji (piękny drobinkowy)...Czerwienie: Malaga Wine, All Lacquered up, Can you tapas this.. No i do Russian Navy (granatu) dołączę Dating Royal(wściekły, kremowy błękit), Yoga-ta this blues (drobinkowy), i Ink. (też z małymi drobinkami) Polecam zajrzeć na nailgala i popatrzeć Tam jest multum zdjęć i na pewno znajdziesz coś dla siebie
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki! no teraz to już całkiem zgłupiałam! najlepiej chyba się przejadę na ta pomorską bo inaczej nie wybiorę. W tym sklepie co ty podałaś kuszą mnie te zaestawy mini gourmet, french i classic, może na początek takie trzasnę? no już sama nie wiem
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
muszę więc zrobić żelazną listę must have i szukać sklepu, który ma wszystkie inaczej zginę marnie!
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama się zastanawiam, czy z jednym tak nie zrobić, bo nie ma go i nie ma a chyba jestem zdecydowana na niego..
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Enka, widzę że wpadłaś w sidła OPI
OPI to złooo
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe..najgorsze, ze to moja kolejna wpadka...muszę szukać drugiego etatu albo dobrego psychiatry
|
|
#2266 | |
|
Moderator
|
ennkaa ja z gorrrrących czerwieni polecam The Thrill of Brazil - miodzio, bezdrobinkowy świetnie się nakłada.
Cytat:
) i właśnie kupiłam Malaga Wine w Sephorze fajna ta stronka KupKosmetyk chociaż za przesyłkę sporo żądają... ale spodobały mi sie te miniaturki Nail Envy... nie chce jakaś Poznanianka zamówić na spółę???
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czy widziałaś stronę Vicoriasbeauty? Tam mają jeszcze taniej
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
I popełniłam pierwsze zamowienie
3 lakiery:You Don't Know Jacques! Matte ,Get Me to the Taj on Time ,Royal Rajah Ruby ![]() ![]() ![]() Nie moge sie juz ich doczekac
|
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
DO eenkaa
cześć ![]() ja kupuję w Łodzi na pomorskiej 41...w raju OPI Edytowane przez oliwka87 Czas edycji: 2009-12-17 o 11:22 |
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja też stałam się ostatnio szczęśliwą posiadaczką pierwszych lakierów OPI
Zamawiałam na ebayu i po 15 dniach lakiery są wreszcie u mnie. Parlez-vous OPI?, You Don't Know Jacques!, Samoan Sand i St. Petersburgundy, wszystkie są boskie i koszty też mniejsze, więc jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że widziałaś nasze ostrzeżenia, że maty trzymają się nieco krócej niż normalne?
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ale trudno Nic nie poradze, ze maty kocham tak w cieniach do oczu jak i lakierach
|
|
|
|
|
#2273 | |
|
Moderator
|
Cytat:
mam Privacy Please, Overexposed in Southbeach, Malaga Wine, The Thrill of Brazil i Russian Navy ![]() na victoriasbeauty nie byłam...tylko ja to z neta musiałabym się podpiąć jak pisałam do jakiejś Poznanianki najlepiej to chętnie bym powiększyła swoją kolekcję
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Przyczajenie
|
A jak długo czekałyście na przesyłkę z victoriasbeauty ? Mi gdzieś napsiali, ze mam czekać jakieś 4 dni, a wczoraj została wysłana i zastanawiam się, czy może nie przyjedzie wczesniej, bo nie mogę się doczekać ;d
oliwka87 a jak z cenami na Pomorskiej, takie jak na stronie, czy inne ?
|
|
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam z Opi: Opi ink suede i Lincoln Park After Dark matte
![]() Ten z suede dzisiaj dostałam i teraz noszę pomalowane ![]() A teraz myślę o jakichś innych kolorach na Gwiazdkę
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy nie macie wrażenia że lakiery na Victoria podrożały?
Jeszcze jakiś czas temu z tego co pamiętam większość lakierów kosztowała ok. 22-25 zł a teraz średnio 26-27 zł. Ja oczywiście nie narzekam jeszcze, bo to chyba najtańszy sklep z OPI ale widać że chyba trochę zrobiłyśmy mu reklamę
|
#2278 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
tak btw to szkoda że nie odpisują na maile
|
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raz pisałam do nich i odpisali ale coś dziwnego się działo z ich meilem, bo później nie mogłam odpisać i były jakieś problemy z połączeniem
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście- w granicach przyzwoitości Może przed świętami nie odpisują?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

. Może jeszcze znacie jakieś orginalne sztandarowe dla opi kolorki w tym guście. Interesuje mnie generalnie wszystko w odcieniach czerwieni, bordo, śliwki, bardzo ciemnego różu , atramentu, cementu, może jakaś czerń z kolorowym połyskiem..no już sama nie wiem. Może na lato jakiś orginalny turkus. Albo może jest jakiś odcień co to trzeba mieć
bo tylko opi go ma i jest czarodziejski

) i właśnie kupiłam Malaga Wine w Sephorze
Lush & China Glaze lover!