|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
Keira jest równiez fajna i cena jest kusząca
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2673 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Lubie to moje miasto, ale ten brak sklepow typu NY, pimkie, stradivarius, czy chociazby terranova mnie czasami dobija |
||
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję .Chociaż dobijają mnie te tłumy w centrach handlowych
|
|
#2677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No mi jest troche ciezko odzwyczaic sie od niektorych sieciowek, bo mieszkalam w czasie studiow w Krakowie i wiem, ze czesto mozna znalezc w nich naprawde fajne rzeczy Ponawiam pytanie co do wnetrza Saphire Czy jest szeleszczace![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wyczytałam to dziewczyny pisały że wnętrze Amber jest szeleszczące,
o Saphire nic nie pisały więc chyba nie
|
|
#2679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A swoja droga to szeleszczace wnetrze w Amberlyn ma jedna zalete - gdyby ktos niepowolany wlozyl do niej rece ciezko by bylo tego nie uslyszec |
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale ono jest aż tak bardzo szeleszczące ? Szczerze mówiąc do nigdy mnie jakoś specjalnie nie obchodziło to czy materiał szeleszczy czy nie ... dla mnie ważne było, aby wnętrze torebki było trwałe, a nie np. żeby się w 5 minut popruło
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam o to samo zapytać
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jestem tu obiektywna - mnie ten material denerwuje i go nie lubie, wiec dla mnie bardzo szelesci Inni moga nawet tego nie zauwazac
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
dawno nikt już nie korzystał Niech torebeczka dobrze się sprawuje - oczywiście zdjęcia mile widziane
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zadomowienie
|
Jako właścicielka Saphire odpowiadam: jej wnętrze nie jest szeleszczące
.Saphire ma zwyczajną podszewkę, nie jest to żaden miękki luksus, ale nie szeleści. Cytat:
, a są to: primo, świecąco złote wykończenia , secundo, szeleszczące, sztywne, "nieużyte" podszewki . To czy torebka jest trwała, to zupełnie inna kwestia. Wracając do podszewek, podobna do Amberlyn, sztuczna, twarda i niemiła w dotyku podszewka jest też w Mari. Jedno co dobre, to że są dopasowane kolorystycznie: jasnoszara w Mari, jasnobrązowa w Amberlyn.
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
A idzie coś zrobić żeby ta podszewka zmiękła a zarazem przestała szeleścić?
|
|
#2686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2687 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jaki masz kolor i jakie wrazenia z uzywania torebki?![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
To za dużo roboty
![]() Cytat:
|
|
|
#2689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, jest wykonana z ekoskóry w dobrym gatunku, dość grubej, zwartej, gładkiej (tj. nieporowatej). No i ma srebrne okucia, a ja mam kota na tym punkcie (czytaj: złote okucia to mój wróg ). Kolor fioletowy jest super. Widziałam na żywo granatową, ale mnie (osobiście) fioletowa się bardziej podoba. Jest bardziej żywa, granatowa wydała mi się trochę smutna, trudna do noszenia np. z czernią (ale z szarym już będzie wyglądać ładnie). To taki fiolet śliwkowy, żadna krówka Milka. Ładnie wygląda i do czarnego, i do beżowego okrycia. To, co mnie denerwuje, to suwak, i widoczny z jednej strony napis Mizensa, ale torebka jest identyczna z obu stron, więc tę z napisaem można zakładać do wewnątrz, i po kłopocie. Suwak jest natomiast zbyt krótki i nie do końca wszyty. Prezentowałam to na fotkach w tym poście: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3525 Ogólnie bardzo Saphire polecam
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-12-18 o 10:59 |
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę co znalazłam przypadkiem w wizażowej szafie
czerwona andi Może którejś z dziewczyn pomoże I wizażanko, zapraszamy do naszego grona
|
#2691 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuję
za skorzystanie z mojego kodu wczoraj wieczorem, cóż za miłe zaskoczenie, pierwszy raz ktoś skorzystał z mojego |
|
|
|
#2692 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauwazylam juz na zdjeciach, ze z tym suwakiem to nie bardzo pomysleli i nie rozumiem czemu nie mogli go wydluzyc, bo z jednej strony jakby go brakuje...No i tez zdecydowanie wole srebrne okucia Cytat:
Szkoda tylko, ze nie bardzo by mi pasowal do ciuszkow...
|
||
|
|
|
#2693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć na zewnątrz zwracam dużą uwagę na szczegóły wykończenia![]() Dziewczyny im bliżej mojego zamówienia tym bardziej pojawia się mętlik w głowie (jeszcze tylko 1,5 tygodnia ) wkurzyło mnie to że szara Cesi podrożała niby 10zł ,ale jednak teraz musiałabym za nią 90zl zapłacić trochę dużo Zaczęłam się zastanawiać nad Elvie , wiem że większość wizażanek będzie chyba za nią ale ja narazie nie wiem ....zastanawiam się wraca też myśl o czerwonej Liya ostatnia wizażanka która dodawała zdjęcia czarnej była zachwycona jakością skórki... i co tu robić
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Dlatego gdybym to ja była na Twoim miejscu to wzięłabym Elvie (zaraz Kamila mnie zabije ) i Liye - obie. Torebki zawsze wykorzystasz, jest mnóstwo okazji na które mogłabyś je zabrać .
|
|
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() , przeglądnęłam sobie teraz katalog czarna Elvie była boska Ja sobie z torebkami nie żaluję ale mam już ich trochę także staram sie dokładnie przemyśleć każdy zakup ( rozważam fasony, kolory jakich jeszcze nie mam itp)
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
Dla dziewczyn zainteresowanych szarą emilką: znalazłam na all aukcję z używaną emilką za 85 zł w opcji KT
http://allegro.pl/item857668625_mize...yl_gwiazd.html Możliwe, że Wizażanka sprzedaje
|
#2697 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cesi rowniez mi sie nie podoba...
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No z tą Cesi to przesadzili - powinni ją obniżyć o 10zł a nie podwyżkę zrobić ![]() No niestety my decyzji za Ciebie podjąć nie możemy ale masz jeszcze czas więc sobie to przemyśl i podejmij słuszną decyzję (zresztą jak nie wybierzesz to i tak będzie dobrze ).A ja wczoraj położyłam się do łóżka i tak się zastanawiałam nad tą Haddi i Amber i stwierdziłam że zamówię jak obniżą ich ceny a póki co nacieszę się Andi i Elvie (gorzej jak cen nie obniżą )
|
|
|
#2700 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moze spodoba ci sie jeszcze innaCytat:
Jezeli nie przekrocze planowanej kwoty na prezenty swiateczne to w poniedzialek klikam w fioletowa Saphire
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

)
A bank mam dalej niz pocztę
Lubie to moje miasto, ale ten brak sklepow typu NY, pimkie, stradivarius, czy chociazby terranova mnie czasami dobija

.
(czytaj: złote okucia to mój wróg
za skorzystanie z mojego kodu wczoraj wieczorem, cóż za miłe zaskoczenie, pierwszy raz ktoś skorzystał z mojego