|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cuciola- sto lat !!!!!!!!!!!!!!!
Kupiłam sobie maseczkę w saszetce (taką podwójną) z Bielendy Limonka i cośtam do cery mieszanej -dziś sobie wypróbuję I lakier brokatowy z LOVELY..ma w sobie takie fioletowe kułeczka..Jak znalazł do mojego ciemno-fioletowego lakieru co go mam..Teraz niby modne są ciemne paznokcie Patrzyłam też na te paletki (co mają 9 cieni) z WIBO.Patrzyłam na nie..Nawet podobała mi się ta wersja 02 z brązami i wiśniowymi cieniami ale stwierdziłam PO CO MI??? Ledwo co pozbyłam się nagromadzonych cieni których nie używałam..Bo używam tylko brązów i szarości. Więc odpuściłam sobie.JESTEM Z SIEBIE DUMNA!!! ![]() Do tego odkąd używam mydeł dziecięcych do mycia ciałka zuzyłam już 3 kostki ..Dla mnie to sukces! ![]()
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola wszystkiego najlepszego!
![]() Hosenko znowu masz więcej lakierów niż ja :P Jakoś wczoraj w ogóle mi żaden nie odpowiadał Nie mogłam sobie wybrać takiego jaki bym chciała mieć na paznokciach.
|
|
|
|
#2403 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wszystkiego najlepszego!
![]() Cytat:
Gratuluję. Niech bobasek rozwija się zdrowo. A ja już mam wolne, na uczelnię wracam dopiero w styczniu!! Mam do zrobienia masę rzeczy, sesja zbliża się dużymi krokami, ale wolę to zrobić na spokojnie w domu niż potem się gonić ze wszystkim. Byłam dziś na zakupach - musiałam uzupełnić żel i tonik, bo skończyłam. Kupiłam: - żel do mycia twarzy Pollena Ewa Zioła Polskie (4.99zł) - tonik z kończyną Pollena Ewa Zioła Polskie (4.99zł) Super pachną, tak trawiaście. Przy okazji pochwalę się zużyciami: 1. szampon L'Oreal do włosów z pasemkami 2. żel brzoskwiniowy do mycia twarzy Joanna |
|
|
|
|
#2404 |
|
Konto usunięte
|
Fuksja, a gdzie je kupiłaś? Nigdzie nie widziałam, a szukam właśnie czegoś ziołowego do twarzy.
|
|
|
|
#2405 |
|
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15910077]Fuksja, a gdzie je kupiłaś? Nigdzie nie widziałam, a szukam właśnie czegoś ziołowego do twarzy.[/QUOTE]
W Tesco.
|
|
|
|
#2406 |
|
Konto usunięte
|
Ojć, w tych u mnie prawie nic nie ma w dziale kosmetycznym... Tylko te ich produkty...
Ale popytam, poszukam
|
|
|
|
#2407 |
|
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15910216]Ojć, w tych u mnie prawie nic nie ma w dziale kosmetycznym... Tylko te ich produkty...
Ale popytam, poszukam [/QUOTE]U mnie żel był w takim dużym Tesco, w tych mniejszych też widuję kosmetyki Polleny Ewy (mleczko i tonik z tej serii, krem pod oczy, krem z melisą i jeszcze jeden inny ale tego nie miałam, szampony ziołowe, krem do rąk i krem do stóp), ale właśnie żelu niestety nie. |
|
|
|
#2408 | |||
|
Zakorzenienie
|
A tam ... Ja nie patrze na mode, na trendy - maluję/ubieram się tak jak mi sie podoba i jak się czuję dobrze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Opisałam go tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4044 Cytat:
![]() Swego czasu lubilam serię Kolastyny Piękno Natury (używałam całej serii: mleczko+tonik+kre+peeling enzymatyczny, kupiłam kilka razy ). Chyba już nie produkują
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł mój prezent gwiazdkowy dla TŻta, a ja się martwiłam że do świąt nie zdąży. Z Katmandu do Warszawy w 6 dni.
|
|
|
|
#2410 |
|
|
A ja lubię kosmetyki Polleny Ewy, ostatnio kupowałam nowe maseczki (w saszetce), miałam tą z glinką i była świetna.
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę pakować przesyłki. Chyba ze 20. Ale mi się nie chce
|
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola wszystkiego naj naj naj
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze 1,5 godz pracy (dostałam dziś klucze do biura
– zawsze mnie cieszą takie drobnostki ) i wybieram się do CCC po kozaki – na niskim obcasiku, do codziennego chodzenia.
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuciola STO LAT STO LAT!!!
Nie uwierzycie co wczoraj dostałąm. Mój TZ wrócił wczoraj z delegacji i przywiózł mi 50ml Chloe
|
#2415 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś byłam na zakupach, najpierw w Bonarce, w Esotiq kupiłam biustonosz, w Carry spodnie, a potem pojechałam do SP i kupiłam podkład Astor Mattitude w promocji za 32 zł i zestaw antycellulitowy Tołpy: lift-serum i super koncentrat na noc za 40 zł
|
#2417 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam bardzo za zyczenia urodzinowe
Cytat:
no i moj pies mial taka sama reakcje..skakal jak krolik Cytat:
wlasnie sie zaraz jakims pomaluje..trzeba jakos wygladac jak zejdzie sie rodzinka ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje zużyć
Będziesz miała małą przyszłą wizażankę A Zosia to śliczne imię Koshatka, masz chyba jakieś turbodoładowanie przy zużywaniu Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od dzisiaj jest w moim mieście tak naprawdę, naprawdę biało Od razu czuć świąteczną atmosferę |
||
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z poczty. Na dworze byłam jakieś 20 minut a i tak odmarzły mi palce u rąk w rękawiczkach skórzanych. Muszę szybko poszukać narciarskich bo chcę jechać na noc do TŻta. O ile jeżdzą pociągi, bo autobusy tak sobie.
Kupiłam sobie mikro lakier miss selene z holograficznym brokatem. Dużo było u mnie w drogerii lakierków po 2,5zł. Jak pojadę do hurtowni po prezenty gwiazdkowe to pewnie też kupię sobie jakieś lakierki :P |
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W styczniu pewnie będzie kruchutko.
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrzuciłam przed chwilką pustą buteleczkę po odżywce Wibo z jedwabiem!
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam buty
Mają niski, szeroki obcas i czuby (to takie a'la kowbojki) na szczęście cholewki nie są zbyt szerokie i mieszczą się pod spodniami. W sam raz do codziennego "latania". Zapłaciłam 130 zł więc nie jest zle. Spodobały mi się jeszcze jedne, krótsze, moze jutro po nie wróce. Kupiłam w końcu odzywkę Growth Activator SH ![]() EDYCJA: pochwale się lakierem który niedawno kupiłam - z Eveline, z serii Viva Carnivale
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-17 o 19:20 |
|
|
|
#2423 |
|
Konto usunięte
|
No to mam moje 3 maseczki i masełko Planet Spa
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam czasu na pisanie
![]() ciuciola wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.moja przyjaciółka miała wczoraj ![]() sweet jelly śliczne imie dla dziewczynki.w koncu nie jakies wydziwiane Nikole czy Amandy. nakupowałam przez te dwa dni sporo kolorówki ale wszystko potrzebne,no poza balsamem truskawkowym z essence.poszło mi troche kasy,ale i tak musiałabym kupić te rzeczy bo przydadza sie pozniej wszkole
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje jeszcze raz!
imprezka rodzinna sie udala nawet i bardzo czulam w powietrzu prawdziwie rodzinna atmosfere. Czyli jednak tesciowej trzeba biec ciasta zeby do niej przemowic...taka mila dzisiaj byla i wychwalala moje ciasta. A upieklam jeszcze chlebek z rodzynkami..a nawet 2 bo tescio kiedys o nie pytal...staly sobie spokojnie a jak sie do nich goscie z ciekawosci dobrali to znikly ![]() prezenty opisze jutro teraz juz zmywam sie do wanny
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Zetafon pochwal się co kupiłaś
|
|
|
|
#2427 |
|
Konto usunięte
|
Przeżyłam w środę najgorsze kilka minut w moim życiu. A już na pewno najbardziej bolesne. Mimo mocnego znieczulenia czułam każdy ruch chirurga dentystycznego, gdy rwał mi zęba. Co gorsze on pękł mu w szczypcach i musiał babrać się, żeby wyciągnąć sam korzeń. Siedziałam opuchnięta, z lodem na poliku, z szwami na dziąsłach, w zasadzie na czczo, a o antybiotyku...
I jeszcze musiałam iść na uczelnię, bo miałam kolokwium, którego nie mogłam opuścić... Chirurg był sympatyczny, starał się, żeby było szybko, ale bolało okrutnie. Podobno gdy jest stan zapalny znieczulenie może się nie przyjąć do końca i możliwe, że tak u mnie było, nie wiem... A za tydzień na ściąganie szwów. Mam nadzieję, że przynajmniej to nie boli... Dziś udało mi się zjeść pierwszy normalny posiłek (po 2 dniach na Gerberkach...) - mięciutki chleb wieloziarnisty i serek wiejski z szczypiorkiem. Przymusową dietę przez tego zęba mam... U mnie żadnych zakupów (mimo, że byłam w M1 odebrać zamówiony prezent dla TŻ - wyszedł ekstra! |
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może któraś z Was Dziewczyny wie?
|
|
#2429 |
|
Konto usunięte
|
Ma sztuczne rzęsy, różne typy - widziałam wczoraj na ich stoisku. Ceny niestety nie znam
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola pochwal się co dostałaś od swojego TŻ
![]() ja od swojego dostałam taki fajowy kuferek na drobiazgi, jest bardzo duży i na kluczyk więc będę mogła chować przed siostra kosmetyki i biżuterię a do tego zestaw mojego ukochanego c-thru zielonego, woda 75 ml i dezodorant też w takim fajnym kuferku mówiłam mu zeby kupił drobiazg bo zaraz pod choinkę znowu prezent ale się mnie nie posłuchał... ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- a zużyłam lakier taft i krem tonujący nuno
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2009-12-21 o 11:10 Powód: poprawka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

Nie mogłam sobie wybrać takiego jaki bym chciała mieć na paznokciach.

Juz jest 17 grudzien! Moje zdrowko!
Ale popytam, poszukam

Koshatka, masz chyba jakieś turbodoładowanie przy zużywaniu

A za tydzień na ściąganie szwów. Mam nadzieję, że przynajmniej to nie boli...