|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też uwielbiam Zmierzch Cytat:
i byłam dziś w CCC, gdzie były na przecenie wysokie kozaki za kolano, na małym obcasie, ale tylko małe rozmiary Cytat:
Cytat:
Shout Anna Jantar - ona wczesniej chyba była Izabela Trojanowska |
||||||
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Savage
Bad Boys Blue Bronski Beat Imagination Modern Talking Michael Jackson Gazebo Pet Shop Boys Kim Wilde Wham Shakin Stevens |
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Mabi to ty masz dzisiaj urodzinki?? Bo ja nie wiem czemu ale ciągle myślałam ze jesteś jeszcze przed :P
:kwiatek: sto latek
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
A-ha
Ultravox Alphaville Sandra C.C. Catch Cyndi Lauper Cars |
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sto lat!! Sto lat!! Rano sobie poszłam do TESCO po chlebem świeży, ale zgrzeszyłam i kupiłam sobie chipsy i colę ![]() stoję sobie przy kasie, taka babcia mnie puściła wczesniej, bo sprawdziłam jej ceny produktów, a przed mną 2 facetów duże zakupy robiło i nie mieli karty ClubCard, więc nabiła mi kasjerka na moją 400 pkt
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Modern Talking bym sobie posluchala
![]()
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
joanwi własnie piosenki Anny Jantar to nawet ja lubię
Trojanowska też wiem ze mamie się podobała![]() t'ai wiedziałam, że ty będziesz dożo wiedzieć Bo pamiętam jak mówiłaś że lubisz takie piosenki Zapisałam wszystko, muszę przesłuchać mniej więcej, bo wiem że rodzice z angielskojęzycznych piosenek to nie lubią zbytnio, ale Wham i Modern Talking of course yes
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Mabi dla ciebie
Cobra daj mi 10 minut, zmyję podłogę to ci wypiszę więcej |
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi dzisiaj szybko czas leci
a chcialam sie pouczyc w robocie a to sie wszyscy o cos pytaja
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
joanwi no własnie mi przypomniałas że gdzieś kupony z Club Card wsadziłam
musze je wykorzystać za pamięcit'ai wstyd sie przyznać ale niektórych wykonawców to nawet nie znam ale w wolnej chwili przesłucham na pewno. Bo baaaardzo się mi spodobał pomysł ze stworzeniem płyt dla rodziców Ja nawet sama lubię tę piosenki Kochana nie musisz się spieszyc JA i tak za chwilę zbieram sie do szkoły i dopiero wieczorkiem będę słuchać Zleciłam już siostrze zadanie, że ma wypisac wszystkie tytuły ze stronek napisąłam jej skąd i w ogóle więc nie powinna mieć problemów
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-12-18 o 13:09 |
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik, pouczyłaś się jak i ja
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
idę się pouczyć trochę, bo w końcu kiedyś trzeba, a jutro egzamin
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę już na ten kurs. Papa Miśki
![]()
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha Fox
Sabrina A piosenkę Lambada lubią? Prince Mike Oldfield Lady Pank Republika Maanam Oddział Zamknięty Tilt Dżem Kobranocka Yello Tina Turner Pink Floyd tą stronkę polecam http://www.teledyski80.info/ Joanwi proszę mi tu o chipsach i coli nie pisać ![]() z TŻ-em od wczoraj mamy sprzeczki, karze mi się nad ślubem zastanowić, czemu musi w złości zawsze takie rzeczy wygadywać |
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
a bo on durny jest niech spada
na kazde wydarzenie u niego w rodzinie muszę być znów wizyta u I., byliśmy w ostatnim tygodniu 3x, jutro znów, na święta znów, na sylwestra razem znów, no czasem mam dość ile można dobrze że go dziś nie muszę oglądać bo bym
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai jesteś wielka!! Tzn w pozytywnym znaczeniu tego słowa
jak wrócę i nie będę kostką lodu to sobie posłucham i zapisze, które warto nagrać![]() A TŻ sie nie przejmuj to tylko facet (Ja sobie przynajmniej zawsze tak tłumaczę |
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
tak uważa właśnie
ja kiedyś miałam opory wielkie ale zaczęłam łazić z nim to jak już chodzę i jest ok to się okazuje że tego jest coraz więcej i więcej, a ja nie mam prawa ani razu nie mieć ochoty czy siły ale |
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2903 |
|
Wtajemniczenie
|
lusesita23- Pamiętniki wampirów-na razie była emisja 10 odc.za granicą(chyba w telewizji n normalnie leciał)-ja ściągałam z neta, 21 stycznia bodajże 2 sezon rusza... Serdecznie polecam, książkę w sumie też choć bardzo różni się od serialu...mi serial bardziej się podoba.
ivona84-o i kolejna fanka, ja to już któryś raz sagę czytam ![]() cobra115-a gdzie się mieści to schronisko...? Matko, żal piesków które są w schronisku, a co dopiero sparaliżowanych... mabi84-200 lat ![]() joanawi- widzę że zapaloną fanką housa jesteś, miałam zamiar oglądać ale zawsze "coś" wyskakiwało... A teraz to nie wiem, czy opłaca mi się każdy sezon ściągać... A jak mi się nie spodoba...;/...? Co do zmierzchu, to fajnie że i tu fanatyczki znalazłam
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nareszcie wróciłam z zakupów - ale nie było mojego numeru , dlatego proszę o , bo mają dzwonić do magazynu głównego i zamówić ... Idę do auta po resztę zakupów, a potem będę się bawić ze skórką pomarańczową i nowe partia ciastek, bo mam nowe foremki PS. Za oknem ładnie słonko świeci i śnieg - super widok ![]() MABI STO LAT !!! STO LAT !!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN |
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai to mój TŻ też tak niedawno miał, że beze mnie ani rusz
ilussia nawet nie wiem gdzie to schronisko, w każdym razie Promyk sie nazywa, i ostatnio u babci widziałam w gazecie to spisałam numer konta ![]() Odkąd mam moją Lusesitę to jestem czuła strasznie na krzywdę zwierzaków
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko Stysik nie można mu przetłumaczyć, zaraz powiemy o kilka słów za dużo i tyle z tego będzie
![]() zaraz do domku ale jakoś średnio mi się uśmiecha w ten śnieg leźć |
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
cobra115 tak to właśnie dziś mi stukneło cwierc wieku
![]() chyba się normalnie DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM za życzenia no i T'ai za kwiatka no i Jenny za tą pychotkę (zeżarłabym teraz takiego)
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-18 o 13:57 |
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
jenny
![]() Widziałam TŻ jak wracał z pracy o 13:45 o do 14 pracuje ma przechlapane ze musi jeździć do pracy i z pracy koło mojego domkuAle przynajmniej zauważyłam ze coś jest nie tak z tylnią żaróweczką jakoś słabo świecka...W ogóle mam nadzieję, ze dlatego tak wcześnie z pracy wyszedł żeby mi jeszcze zatankować bo ja nie umim :| tzn nie wiem czy umiem czy nie bo nie próbowałam![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- mabi, jenny to zawsze smaka narobi na coś pysznego
|
|
|
|
#2909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jenny powodzenia w zakupach
![]() Cytat:
![]() dogrzewam sobie znowu stopu bo zimmno... ale nie sypie przynajmniej ![]() Cytat:
![]() ale nigdy nie tankowalas? chociaz ja tez nie lubie, jak musze to jade na samoobsluge zeby mnie nikt nie poganial i w kolejce nie stac
|
|
#2910 |
|
Lena
|
znowu pijecie beze mnie...
![]() chery chery lady... szallalalalaa.... skądś to znam... na lekcjach aerobicu na wuefie szalłysmy w rytm tych dwóch kudłaczy!!! ![]() Cobra- no nieźle.... ale wiadomo najlepeij iedzieć co w traawie piszczy.... ja jak coś mówię teżetowqi że gdzieś go widziałam, że coś zrobił.. to zawsze mu powtarzam że moja mafia działa sprawnie i go zawsze wytropi... aha.. MABI sto lat!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-12-18 o 14:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

ty nie wolno już Housa
bo dzisiaj to ci się przyśni już bardziej
a 2. kumpele mi mówiły że jak się ma taka podeszwę to szybko się zdziera
szczególnie podczas jazdy autem... i już nie wiem co mam robić
moze uda mi się pstryknąć fotkę jak ich nie kupię...

Perfect Housewife 
Trojanowska też wiem ze mamie się podobała
wiedziałam, że ty będziesz dożo wiedzieć

a chcialam sie pouczyc w robocie
a to sie wszyscy o cos pytaja 
- ale nie było mojego numeru
, bo mają dzwonić do magazynu głównego i zamówić 
ma przechlapane ze musi jeździć do pracy i z pracy koło mojego domku
bo ja nie umim :| tzn nie wiem czy umiem czy nie bo nie próbowałam
chociaz ja tez nie lubie, jak musze to jade na samoobsluge zeby mnie nikt nie poganial i w kolejce nie stac