![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki ISANA - opinie i doświadczenia
Miałam 100 ml żelu Isany pod prysznic, próbki, i polecam
![]()
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Ja też bardzo lubię żele Isany, zwłaszcza kokosowy. Tej marki są też świetne mazidła do ciała, teraz mam krem oliwkowy i naprawdę super nawilża, wygładza i nawet jakby trochę ujędrniał. Poza tym bardzo sobie chwalę maszynki do golenia jednorazowe, takie różowe.
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Z tej firmy mam żel pod prysznic(kokosowy, kiedyś migdałowy i czekoladowy), balsam do rąk i paznokci, płyn do kąpieli oraz mydło w płynie. Kosmetyki Isana ubodobała sobie moja mama. Lubi używać żeli i balsamu do rąk. Ja też lubię żele, a szczególnie kokosowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Ja lubię balsamy i mleczka Isany. W moim przypadku zawsze się sprawdzają.
Kupuję też plastry do depilacji ciała i muszę przyznać, że są bez porównania lepsze od plastrów Veet. Miałam pomadkę ochronną, z której również byłam zadowolona. Jedyną wpadkę zaliczyłam z kremem do twarzy Isana Med ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Żel do golenia z Aloesem, REWELACJA, kocham ten zapach, no i cena niecałe 6 zł
![]() Miałam jeszcze plastry z woskiem do depilacji i jakoś tak bez zachwytów, owocowa Tanita jest lepsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
jestem w trakcie testowania żelu pod prysznic Isana, oliwkowego. Jak na razie poradził sobie doskonale ze zmyciem z ciała farb do body paintingu, więc pod tym względem jest wspaniały
![]() ![]()
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
mleczko Body Milk- istne KWC.
![]() ![]() żele pod prysznic- trochę wysuszają, ale mają fajne zapachy. po kąpieli można się poratować balsamem. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
polecam zel isany różowy jest świetny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Jezeli chodzi o żele pod prysznic firmy Isana,to uważam,że są zbyt slabe,wogole sie nie pienią i nie myja i jak ktos slusznie zauwazyl,wysuszają skórę.Uzywam zmywacza do paznokci i jest ok.Dzis zanioslam mojej mamie krem do ciala isany oliwkowy i spodobal sie jej zapach.Kupila dzis balsam dove,za ktory zaplacila prawie 20zl.Oczywiscie kazdy wie jak doskonale są kosmetyki Dove,ale na moje pytanie "po co przeplacac,skoro za 5 zl mozna miec calkiem dobry produkt" obiecala sie zastanowic,ale cos czuje ze jutro ruszy do Rossmana i zaopatrzy sie w Isane Soft.Mam bardzo dobre zdanie o mazidlach tej firmy,ktos narzekal na zapach,ja uzywam juz miesiac i mi sie te olwiki nie znudzily,nawet zaczynają mnie wciagac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
ja choruje na krem oliwkowy do ciala, ale drogi jest ostatnio i nie kupilam za 9zl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Witam,
poszukuje zmywacza do paznokci Isana migdałowego.Gdyby ktos z Was widzial prosze dac znac chetnie kupie i zaplace za przesylke. U mnie w Lublinie niestety juz nigdzie nie ma moze u Was gdzies jeszcze jest ??? Pozdrawiam Ania P.S Ten zmywacz jest najlepszy z wszystkich jakie mialam ![]() Edytowane przez Leja Czas edycji: 2009-06-03 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
lubię zmywacze do paznokci
![]() i mam balsam do ust, straaaasznie śmierdzi, więc go odstawiłam, ale mam problem ze znalezieniem na nim daty ważności. kupiłam go jakiś czas temu i nie wiem czy da się go jeszcze używać. a niestety muszę do niego wrocic bo zima mnie zaskoczyła :p wie ktoś może jak długo od otwarcia są te balsamy zdatne do użycia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
po prostu Em :)
|
A o którym dokładnie balsamie mówisz?
![]() |
![]() |
#75 |
zielony stworek
|
Ja mam balsam do ust w białej tubce lippen balm lsf 10 i on faktycznie nie pachnie zbyt fajnie,poza tym bieli usta,a smak bleee
![]() Natomiast pomadka do ust isana sun to co innego,fajny jakby miodowy smak, dobrze nawilża, nawet na zimę się sprawdza ![]() Zmywacz do paznokci tylko zielony,ten różowy cuchnie ![]() Żeli pod prysznic nie lubię,są niewydajne i wysuszają,a zapachu na skórze nie czuć (miałam mleko i miód). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
po prostu Em :)
|
Ja mam zupełnie odwrotnie - dla mnie zielony zmywacz śmierdzi, różowy jest ok.
![]() I mam pomadkę Isana Classic, jestem zadowolona. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Octan etylu, etanian etylu, (CH3COOC2H5) – organiczny związek chemiczny, ester etylowy kwasu octowego. Bezbarwna ciecz o charakterystycznym, miłym zapachu soku z gruszki. Bardzo dobry rozpuszczalnik organiczny, słabo rozpuszczalny w wodzie. Obecnie wycofuje się go z użycia w przemyśle z powodu jego działania drażniącego i względnie dużej toksyczności." Kiedyś bardzo lubiłam żele pod prysznic Isany, ale ostatnio mam bardziej wrażliwą skórę, a do tego zmienił się skład (teraz zawierają zarówno SLS jak i SLeS), no i niestety wysusza... W zmywaczu przeszkadza mi właśnie ten migdałowy zapach, nie da się go później usunąć z rąk, można myć dłonie mydłem i nic nie pomaga. Mam krem do rąk z mocznikiem i jest w porządku, pięknie pachnie, ale rewelacyjnych działań też nie zauważyłam. Za to świetny jest olejek pod prysznic, ma niesamowity zapach, nie wysusza, mój ulubiony specyfik do mycia ostatnimi czasy.
Edytowane przez Pani Filifionka Czas edycji: 2009-12-19 o 15:08 Powód: literówki, dopiski |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
o ten balsam mi chodziło
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...sam-do-ust.htm jednak postanowiłam go wyrzucić bo z tego co sobie przypominam to leży on u mnie w szufladzie już ponad rok... (wada chomika) i nawet nie próbuję go stosować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
zielony stworek
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;15949699]o ten balsam mi chodziło
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...sam-do-ust.htm jednak postanowiłam go wyrzucić bo z tego co sobie przypominam to leży on u mnie w szufladzie już ponad rok... (wada chomika) i nawet nie próbuję go stosować ![]() To ten sam...okrpny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Krem do rąk z mocznikiem jest fenomenalny!
Drugi mój typ- balsam do skóry wrażliwej isana Med. swietnie sie wchlania, nawilza, jest lagodny.. i ten zapach, cudo ! Mam jeszcze żel pod prysznic z proteinami melcznymi. Kupilam ze wzgledu na zapach ![]() Na pewno wyprobuję kostkę myjącą ( nie zawiera mydla ) o raz żel z serii med z wyciagiem z 7 zioł ( chcę przetestować do twarzy ) dodam,że uzywam bardzo roznych kosmetykow, zarowno drogich jak i tanich. Isana okazuje sie bardzo dobra i bardzo niskopółkową firmą ![]() zwłaszcza seria med jest super ![]() ale ten nowy krem do rak z moczkiem.. rewelka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Używam Isana med lioton do mycia ciała i twarzy
poprostu boski! Mam bardzo wrazliwa skóre i jest swietny, co do tego tani. Nie zawiera mydła i nie wysusza ![]() ![]() takze tym razem ten kosmetyk udowadnia ze tanie tez moze byc dobre.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Isana - plastry do depilacji, lepsze niż Veet i Nair.
Mleczko do ciała. Żele pod prysznic - sprawdziłam wszystkie i upodobałam sobie szczególnie Milchprotein oraz owoce&joghurt. Krem do rąk z mocznikiem. Wellness spray do stóp ![]() Wszystkie powyższe polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
A czy któraś z Was używała żelu antycellulitowego z Isany własnie (pojawił się w tym roku) w takim jasno zielonym opakowaniu, cena 14.99? Ciekawa jestem jakie daje efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Ja z Isany miałam/mam i sobie chwalę:
-żele pod prysznic (różne) -maszynki do golenia -balsam do ciała Q10 -ampułkę z aloesem Więcej nie miałam, ale chyba mam ochotę wypróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu zaczęłam próbować kosmetyków isany i tak:
-pomadki do ust są super (dla mnie lepsze niż nivea, a cena 2x niższa) -KWC - krem do rąk z mocznikiem, można zobaczyć opinie w recenzjach kosmetyków -żele pod prysznic - nie wysuszają, dobrze się pienią na gąbce/myjce i mają dużo cudnych zapachów ![]() -moja mama ma mleczko i balsam do ciała, mleczko gęstsze i zostawia warstewkę, balsam szybko się wchłania, leciutki -super są też mydła w płynie, można potem kupić tanio wypełniacz do opakowania Edytowane przez myszka2020 Czas edycji: 2010-06-19 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Żeli pod prysznic Isany staram się unikać. Ładnie pachną, lecz nietrwale i wysuszają skórę. Wolę dołożyć kilka złotych i kupić coś lepszego. Za to bardzo lubię krem do ciała z mocznikiem, to mój ulubieniec, który na stałe gości w łazience. Idealnie nadaje się na suche partie ciała (stopy, łokcie, smaruję nim też pośladki) Miałam szampon Isana Med, byłam zadowolona - kosztuje grosze, dobrze myje, nie podrażnia skóry głowy, a to niestety zdarza mnie się bardzo często. Mam jeszcze błyszczyk do ust Isana Bronze. Trochę się klei, nadaje ustom delikatny czekoladowy połysk. Ot, średniaczek za niewygórowaną cenę.
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
z Isany uzywałam/ uzywam
-body lotion niebieski bardzo mi pasuje, ładnie pachnie i nawilza, szybko sie wchłania -plastry do depilacji twarzy, oceniam pozytywnie -krem na dzien isana med, bez zapachu dobry pod makijaz, ale skora jest jakby sciągnieta po nim, takie dziwne uczucie -krem do rak tez z serii med, bardzo dobrze nawilza lepszy niz kokosowy ziaji - i mydło, tez seria med uzywałam do twarzy i pleców, miałam wrazenie ze zostawia osad na skórze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Nie używałam wielu kosmetyków Isany, ale moim faworytem jest zdecydowanie żel do golenia. Tani, ślicznie pachnie, zapewnia dobry poślizg maszynki i chroni przed podrażnieniami. Nie jest, co prawda, szaleńczo wydajny, ale cena to rekompensuje. Jest też dużo lepszy od pianki, też z Isany - pianka u mnie praktycznie nic nie robiła, a ten żel jest naprawdę świetny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.