![]() |
#1081 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Bexa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ja zamawiałam i bez problemów żadnych zamów z takiego żeby Ci przywiózł kurier i żebyś płaciła odbierając. Oczywiście najpierw wymacaj kolorki i to co chcesz kupić w sklepie .
![]() |
#1083 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tako ma świetne kółka- obrotowe z przodu z możliwością blokady. Niestety już dwa czy trzy razy złapalismy gumę ![]() Minusem jest też to że hamulec się popsuł -tak jakby piasek się tam dostał- po wyczyszceniu działa chwilę i potem klops i pałąk zabezpieczający to samo. No ale może te minusy to tylko w moim egzemplarzu. I naturalnie ogromny minus to waga- włożenie wózka do samochodu to dla mnie wyczyn-trzeba go demontować łącznie z kołami- dodam że mam mały samochodzik, a o wnoszeniu na którekolwiek piętro nie wspomnę. Edytowane przez karmelcia Czas edycji: 2009-11-29 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1085 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
teraz mamy ABC Design Primo, jestem zadowolona (pisałam wyżej o plusach i minusach) czekam tylko jeszcze na test po śniegu - wtedy się okaże czy kolejny bubel czy nie. Bardzo mi się podobała Inglesina Zippy Free z przekładanym siedziskiem, ale po "obmacaniu" zwyłej Zippy w sklepie zrezygnowałam - cała była rozklekotana. No i nie ukrywam, że szkoda mi było kasy na Inglesinkę.
#1087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
tulumka miałam okazje zobaczyć spacerówke Si completo Peg-Perego, więc nie musisz już wstawiać zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1090 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() wiem , ze podobne tematy zapewne były poruszane, ale bardzo prosze pomożcie mi z wyborem wozka.. opisze po krotce moja sytuacje. Zaczne od tego, ze rodze w polowie marca. Potrzebuje wózka "w miare lekkiego", gdyz zamuszona jestem wnosic go po schodach na 4 pietro. Moge na niego przeznaczyc okolo 900 zł. Wozek chcialabym, zeby byl na paskach. Super by było, gdyby mial fajna spacerówkę z pokrowcem na nozki, bo zapewne jak moje dziecko bedzie juz siadało to zrobi się zimno. Mam wielki mętlik w głowie, dlatego liczę na podpowiedzi od doświadczonych osób. Pozdrawiam i dziekuje za podpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Przyczajenie
|
![]()
...
Edytowane przez moniaaag Czas edycji: 2009-12-03 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Przyczajenie
|
przepraszam, nie doczytałam do końca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Przyczajenie
|
Witam a czy słyszałyście może o takiej firmie jak NURSE firma podobno jest Hiszpańska a bardzo spodobał mi się jeden model mianowicie Look Pan w sklepie bardzo go polecał bo w cenie wózka 1390zł jest torba, okrycie na nogi folia przeciwdeszczowa, jakiś przewijak turystyczny no i więcej nie pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szerokość siedziska 34 cm, głębokość siedziska 25cm (bez podnóżka) podnóżek 15 cm wysokość oparcia 44 cm szerokość oparcia 26 cm - bez boczków
![]() |
#1099 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Też podobał mi się ten wózek. Mało jest o nim opinii, ale bodajże na gazetowym forum wózkowym jest opisany przez użytkowniczki. Z tego, co się orientuję, to nurse została wykupiona przez firmę Jane, która cieszy się bardzo dobrą opinią(na metkach jest napis: Nurse by Jane), jednak czy przedstawiają tę samą jakość? Nie wiem. Bardzo ładny wózek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pliko Czas edycji: 2009-12-08 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
Nie mam już siły!
Byłam w sklepach z wózkami już kilka razy i nadal nie wybrałam. Chciałabym z Wami skonsultować jedną rzecz. Otóż jestem w szoku jak te wózki są "rozklekotane". Pierwsza próba po podejściu do wózka polegała na złapaniu za rączkę i próbie delikatnego zakołysania przód - tył. Byłam w szoku jak konstrukcja utrzymująca gondolę miała luzy o niemal zerowej amortyzacji przy kołach nie wspomnę. Dotyczyło to prawie wszystkich wózków (cena ok 1300-1500). Już zwątpiłam zaczęłam podejrzewać, że najprawdopodobniej nie są one prawidłowo złożone. Ale to nie jest chyba przyczyną. Czy macie podobne doświadczenia? A może wózki tak mają? Jestem zdruzgotana, bo nie mam co kupić. Na allegro w ciemno się boję bo w rzeczywistości może nie być to to o czy myślała. ![]() Edytowane przez basia1981 Czas edycji: 2009-12-18 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ps. i kosztuje poniżej 1000pln z tego co widziałam Edytowane przez nehema Czas edycji: 2009-12-19 o 09:01 Powód: uzupełnienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Raczkowanie
|
No to teraz ja z pytaniem do użytkowniczek Quinny Buzz (najlepiej 4)
Cenę ma spora wiec wole się dowiedzieć czy warto go kupić??? Moj malec ma 11 m-c i myślę nad sama spacerówka,ponieważ mam wózek głęboko-spacerowy,konkretnie Espiro Atlantic i jest super,ale waga mnie przerasta pomimo,że mieszkam na parterze ![]() Doradźcie jakis pojazd dla niuni.... ??? Myślę o spacerówce tak do 10,12kg z dużym siedzeniem najlepiej przekładanym w dwie strony,miękkim zawieszeniem choć niekoniecznie. Na dużych kolach,pompowanych lub piankowych i mogły by byc obrotowe. Cena w dużej miarze nie gra roli,ale im tańszy tym lepszy ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki to jest wózek?
![]() ![]() Super, bo jednocześnie można wieźć starsze dziecko w spacerówce a młodsze w głębokim ![]() Czy ten wózek to na zamówienie robiony, czy można go kupić gdzieś w Polsce? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://pegperego.co.uk/perego-aria-...513d1c01144be0 Ale to nie jest gleboki wozek, ale fotelik samochodowy wlozony do wozka. To samo mozna zrobic z Maclarenem xlr miedzy innymi i modelami Jeepa. Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2009-12-27 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Seona to chyba Peg Perego
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=863028939 Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-12-27 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam Buggster
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2009-12-27 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
bardzo świetnie się jeździ amortyzacja też super. Na początku byłam sceptycznie nastawiona- zast się dlaczego go wszyscy tak chwalą a mi sie wcale nie podobał teraz zmieniłam zdanie i kupiłam. Teraz głównie użytkuję 4ridera tamten zostawię na lato i na wyjazdy auto , samolot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.