|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
Mam nadzieję że wszytsko będzie z Twoim TŻtem dobrze! Daj znać! ehhh... dzisiaj ja troszkę ponarzekam żeby nie było za kolorowo...:/ TŻ miał do mnie dzisiaj przyjechać.... a jutro mieliśmy jeździć jeszcze żeby sale na wesele oglądać.... ale nie przyjechał i będzie jutro dopiero późnym popołudniem (około 18) zawiodłam się ![]() Niby są powody i nawet moja mama go broni ale kurcze.... tak rzadko się widujemy a on w poniedziałek rano będzi ejuż wracał do domu.... szlag mnie trafi!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Hawwa dopiero teraz wychwyciłam to co napisałaś.... przykro mi z powodu taty.... trzymaj się ciepło! |
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
TADAM POWRÓCIŁAM Z MAKIJAŻOWANIA
![]() Biska i Hawwa będzie dobrze ![]() Wogóle z racji tego że dziś mam przeprowadzić drugą częśc rozmowy to zahaczyłam o monopolowy , i targam siaty w jednej winko dla Olusi w drugie łiskacz dla Tżta i na hura siatki padły (jak w kevinie sam w domu) i wszystko pierrdzielneło na chodnik hahahhaha dobrze że łiskacz na tą częśc nie odsnieżoną chodnika bo wino to ewnetualnie mogę sobie teraz iśc i z płytek wylizać
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te Ty to masz szczynście ale grunt że się łiskacz nie rozlał bo by trza było wysysać ze śniegu ja właśnie wypiłam piwećko z soczkiem TŻ'cik takie pyszne zrobił i teraz będziemy się zwijać na wyrko ehhhhh jak mi się jutro nie chce wstawać ![]() branoc Kawucha udanej, owocnej rozmowy
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy na pogotowiu, lekarz ogólny rozłożył ręce, no bo przecież nie jest okulistą, nawet nie miał czym mu tam zajrzeć, a gołym okiem nic nie widac, a u nas na tej pipidówie w szpitalu oddziału okulistycznego nie ma Jutro w dzień będziemy szukać jakiejś prywatnej poradni, bo jak na złość jest weekend i wszystko, co państwowe, to pozamykane Póki co, dostał jakiś antybiotyk w maści, żeby zmniejszyć podrażnienie, ale niewątpliwie trzeba będzie mu to coś z oka wyjąć. Teraz sobie śpi u mnie... pierwszy raz się cieszę z tego, że mi zasnął, to chociaż oko odpoczywa...
|
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa grunt, że choć jedna butelka ocalała. Zawsze jest jakiś podkład do rozmowy. Wy tu o alkoholu a ja na odwyku jestem. I taką mam ochotę załyczyć łiskacza. Ale coś źle się czuję więc odstawiałam takie smakołyki.
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Biska trzymam kciuki i przytulam Cię mocno
a co do przeczuć to wiem jak to jest wydaje się to być fajne ale jak przyjdzie co do czego ta wcale tak nie jest
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Biska, znam ten ból, u nas też okulistycznego brak i na izbie nikt nic nie wie (chociaż u mnie było odwrotnie, bo pamiętam, jak mnie okulista po nerkach tłukł
).Ech, a mi smutno mam ochotę się położyć, ale nie chce mi się spać. Najchętniej to bym się wtuliła w mojego, ale przecież weekend bez kłótni jest weekendem straconym. A z racji, że zbliża się Wigilia, to było do przewidzenia... Zawsze, jak jest jakieś święto, to my się kłócimy. Nie wiem, jakim cudem udało nam się w zeszłym roku nie pokłócić na Wigilię. Chyba tylko dlatego, że dopiero się zeszliśmy.Ble, nie cierpię łiskacza w ogóle jakoś antyalkoholowa jestem, w sumie to jakieś 3 m-ce nie piłam żadnego alkoholu. Ale na tak mi się zbiera, żeby w Sylwka sobie coś wypić dla smaczku
|
|
#998 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ramach moich urodzin zaprosiłam dzis tżta do filharmonii, mnie się bardzo podobało po tych 8 latach, gdy byłam tam ostatni raz, tżtowi też, bo to jednak co innego słuchać muzyki na żywo, a pierwszy raz był, ale powiedział, że więcej nie pójdzie ![]() A potem on zaprosił mnie do restauracji. Cytat:
ale jemu to w pracy się stało, czy tak nagle? Biedny... Ta Twoja intuicja !!!musiałam usunąć Wasze emotki
|
|||||
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
I na dodatek mnie nie zacytowała, chociaż życzyłam pierwsza!!!
![]() Super, że się urodzinki udały
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Claris pamiętaj że dojrzalsze kobiety są bardziej atrakcyjne
ja kupiłam sobie dziś kalendarz taki ksiazkowy i się ciesze jak dziecko hihi powiem wam że zimno dziś na śląsku niemiłosiernie. wracałam z korków i myślałam że zamarzne a byłam w narciarskiej kurtce brrrznowu mi się dziś przypomniało że chcę wziąć ślub w 2011 roku ah ludzka rzecz pomarzyć...Biska trzymaj się tam mocno... napewno będzie dobrze. Ja miałam tak z wypadkiem. Śnił mi sie wypadek i mieliśmy mega stłuczkę
|
|
|
|
#1001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Justynko
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie bylo dzisiaj -20 stopni ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- claris - nie wszystkie bo moich dalej nie ma
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
sanrioo a u mnie to jest tak, że z biegiem lat zamiast wyglądać dojrzalej, to z tego co słysze od innych, wyglądam coraz młodziej
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Przepraszam, nie wiem co jest, napewno cytowałam wszystkie, nawet jestem pewna, że za drugim razem cytowałam Justynę, a w okienku odpowiedzi już jej nie miałam Z Tobą pewnie też tak, nie wiem czemu, ale dziękuję życzenia oczywiście od Ciebie widziałam |
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Jest limit w cytowaniu, mi zawsze ucinało cytaty powyżej 2 stron wstecz, ale może to zależy od ilości postów
Claris ![]() Arrakis, u nas było -12 chyba, a i tak nosa się wyściubiać nie chciało :/ Dziewczyny, powiedzcie mi, bo tak się zastanawiam... czy można przesadzić z mandarynkami? ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- http://bodek89.wrzuta.pl/audio/0EUou..._opus_28_no._4 znalazłam!
|
|
#1005 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jej. A już jest w porządku z Tatą? Zemdlał, że się uderzył? I wydarzyło się coś?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||||
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Tęsknił ktoś za mną? ![]() Internetu nie miałam, a dziś od rana w pracy (jutro zresztą też). Nadrobiłam ale nie mam weny juz odpisywać. Tylko Claris wszytskiego naj najlepszego Osz rety gtaulacje z okazji wczorajszego ślubu kochana Dobranoc
|
#1008 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
A pękło Wam coś?
Cytat:
![]() A to co powiedział Twój TŻ to gratulacje. Z czymś Ci niedługo na pweno wyskoczy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niezłą masz intuicję...Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
I kiedy mi się TŻ oświadczy. Wystarczy rok, a jak dasz radę to i miesiąc ![]() Nie tylko u Ciebie jest taka sytuacja niestety. Gdyby komuś się coś bardzo poważnego stało, to byłoby po oku, nikt by nie pomógł. Cytat:
Cytat:
Wczoraj mi się pomyliło i myślałam, że to carmelova ma urodziny. A u mnie -13. Cytat:
![]() sanrio, Ty się na tym znasz. Jeżeli mam endometrium 11 mm to kiedy powinnam dostać okres?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-12-19 o 00:42 |
||||||||||
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wagi i wzrostu - ja przy 174 cm ważę 54 kg (teraz, pewnie za kilka dni spadnę do standardowych 52 kg) i uważam, że to mało. Bardzo bym chciała ważyć 60 kg. Ważyłam 58 i czułam się cudownie
po prostu zdrowo. Przy obecnej wadze czuję się często zmęczona i słaba, mam gorszy humor. Wtedy tryskałam energią przez całe 5 miesięcy, które trzymała mi się ta waga
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
No pieknie mnie zalatwilyscie - 30 stron musialam nadrabiac ![]() Osz Rety - WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!!! Claris - spoznione zyczenia urodzinowe - SPELNIENIA MARZEN!!! Jakos przezylam ten tydzien(prawie, bo jeszcze ta nocka i nastepna) Trening nudny jak cholera- 9 godzin*4 dni sluchania+ egzamin(mam nadzieje ze zdalam..).Tylek mialam kwadratowy od siedzenia i srednio co 15 minut walczylam zeby nie zasnac - masakra!!!!!Ale dalam rade. Myslalam ze w poniedzialek w koncu odpoczne, wyspie sie... niestety mam juz isc do nowej pracy na przeszkolenie.I znowu nie wiem kiedy bede miala chwile czasu zeby z wami posiedziec W poniedzialek zloze wypowiedzenie co oznacza ze zostana mi do zrobienia 4 weekendy na nockach |
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
skoro juz tak sobie zyczymy to dziewczynyyyy WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEEEEEGO!!!
ja to zawsze zakrecona i spozniona wiec wybaczcie ![]() spadam do pracy ale co zawiana jeszcze jesteeeeem ![]()
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z całego serca dziękuje za życzenia i pamięć
co do samego ślubu - powiem Wam jedno - niby to "tylko" cywilny, ale stres i wzruszenie jest jak składałam przysięgę i patrzyłam na Tż to mi się łza w oczach pojawiła - ale wzięłam głęboki oddech i troszkę łamiącym się głosem złożyłam przysięgę )W ogóle przy podpisywaniu aktu małżeństwa pióro nie chciało pisać (może jakiś znak ![]() Po ślubie była mała imprezka domowa wśród najbliższej rodziny ![]() Naprawdę jestem szczęśliwa tylko szkoda, że męża przy boku w łożu nie mam - ale sobie to wszystko odbijemy![]() Wczoraj byliśmy podpisywać wnioski o kredyt, więc gdzieś na początku stycznia powinniśmy się dowiedzieć czy przyznają nam kredyt ![]() Ale się rozpisałam ![]() Jeszcze raz dziękuje Kochane
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
gwiazdeczka pewnie,ze pamietamy
osz rety fajnie, ze wszystko sie udalo i trzymam zebyscie kredyt dostali
|
|
#1014 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Biska, oby TŻta szybko "podleczyli" i aby szybko się wykaraskał
osz_rety, to fajnie, że wszystko się udało oby przyznali Wam kredyt i oby ślub kościelny był jeszcze piękniejszy i nie pamiętam, co jeszcze chciałam napisać, ech
|
#1015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie lubię sobót.... miałam wysłać niespodzienkę dla Ciebie Ins ale jeszcze nie byłam na tej głupiej poczcie ja bym już chciała żeby było po świętach... tak koło sylwestra
|
||
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Carmi , dzisiaj będę robić tiramisu wg Twojego przepisu
|
#1017 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
sanrioo, nic się nie przejmuj
a że sa kolejki, to wiem wczoraj byłam 3 razy, a za 4 wysłałam TŻta, bo już siły nie miałam ![]() Ja już po pierwszej kawie - pysznej zresztą z syropem karmelowym ![]() i generalnie to nic mi się nie chce, zostałabym chętnie w domu... a do pracy trza iść oby chociaż spokój dzisiaj był....
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() osz rety, ale miło przeczytać o ślubie którejś z "naszych"
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osz rety to że tak powiem hmmmm nie skonsumowaliście małżeństwa >> |
|
|
|
|
#1020 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ode mnie spóźnione życzenia ślubne dla osz rety i urodzinowe dla Claris Dziewczyny spełnienia marzeń!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

TŻ'cik takie pyszne zrobił 

).

Ta Twoja intuicja !!!
brrr

Niezłą masz intuicję...

zebyscie kredyt dostali 

>>