|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
a najpierw gadalismy z pol godziny przez telefon [laskawie odebrał], a potem przyjechał.
niby jest lepiej ale mnie zbyt bola jego słowa i nie wiem czy bede w stanie z nim być długo. właśnie sie zorientował że psa nie ma. czyja wina? MOJA. mógł laskawie dupe ruszyc i go przypilnowac albo zamknac, a nie. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- zgadzam sie ;p zalosne sa te dziewczyny.
#213 |
Przyczajenie
|
Witam was dziewczynki
![]() Odrazu powiem ze specjalnie się zarejestrowałam po przeczytaniu tego wątku chciałabym dołączyć do was bo w wielu waszym wypowiedziach mialam wrazenie jakbym czytala o swoich sytuacjach, Jestem z TŻ od 2 lat na poczatku nie mialam problemow z zazdroscia ale stopniono im bardziej zaczelam angazowac sie w zwiazek tym chyba bylo gorzej ![]() ![]() jak wy sobie z tym radzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie w związku po chwilowych kryzysach jest znowu fajnie ![]() ![]() - Oglądaliśmy na zajęciach film (To właśnie miłość) i jak tak oglądałem to zrozumiałem jak bardzo Cię kocham ![]() I mnie przytulał, mój kochany Głuptas ![]() Nie wyobrażam sobie, że mogłabym być z kimś innym, przecież on taki kochany jest i dobry dla mnie, cały tydzień się mną opiekował, bo ja taki kaszlun chodziłam, nos zatkany, a on każdą zachciankę spełniał - a to herbatka, a to obiadek. Nawet po nocy tosty robił, i kaszkę z glutkami (grudkami :P) na życzenie. I kocykiem okrywał, jak doktor Zosia :P nadużywałam jego dobroci wręcz ![]()
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
tylko pozadroscic takiego opiekunczego Tż
![]() jak ja bylam chora ( no moze przeziebiona poprostu xD) moj przychodzil i pytal czy mu zrobie herbate i cos do jedzenia oprocz tego wspomnial ze powinnam witaminy brac i tyle^ Dlaczego w zwiazku jest tak ze kiedy jest dobrze potem zle dobrze zle i tak w kolko a po kryzysie jest wspaniale niestety do czasu... dlaczego caly czas nie moze byc cudownie?? Ostatnio sie wscieklam jak napisal mi ze idzie z dawnymi znajomi z technikum do pubu niby nic zlego prawda?? Sama uwazam ze fajna rzecz spotkac sie ze starymi snajomymi, a jednak zrobilan awanture odrazu mu napisalam ze mi sie to nie podoba ze pewnie impreza sie niezla szykuje (nie wiem skad mi sie to wzielo) i ze pewnie upiera sie przy tym spotkaniu z pwodu ladnych kolezanek... dobra jestem co xD? wiem ze to glupie ale emocje chyba zawsze biora gore a i mooja dziwna wyobraznia ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- jak facet wie ze kobieta czuwa to baczniej sie ukrywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ uwielbia kobiety w okularach, dlatego mnie namawia do odstawienia soczewek ![]() muszę sobie zakupić jakieś ładne oprawki i go będę kusić. przebiorę się na przykład za nauczycielkę ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
![]() a jak nie to Sylwester we dwoje z Jedynką ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
ja napiszę tylko, że jakkolwiek nieznośna (wredna, chorobliwie zazdrosna etc.) byś była, nie ma prawa tak do ciebie pisać. i jeszcze to k**** jak przecinek w zdaniu. żałosne, naprawdę. on ma jakieś dziwne zachwiania emocjonalne - najpierw cię wyklina, potem przeprasza, raz mówi, że nie chce z tobą być, potem zmienia zdanie. śmierdzi mi to niedojrzałością. ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
![]() na wstępie powiem, że podziwiam cię za opanowanie. we mnie by się chyba zagotowało, gdyby jakaś koleżanka TŻta tak się zachowywała. a może po prostu śmielibyśmy się z jej głupoty? nie wiem. nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. takimi pannami na szczęście nie masz się co przejmować, bo zainteresowania tych "porządnych" facetów raczej nie wzbudzają ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-19 o 00:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spędziliśmy bardzo miły wieczór, jutro (dziś) TŻ wpada na pizzę ![]() jest dobrze i z każdym dniem coraz łatwiej mi radzić sobie ze swoimi emocjami. nie mam ochoty się czepiać. jakoś tak.. złagodniałam. uspokoiłam się wewnętrznie. sama siebie nie poznaję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
olifffka88 witam w naszym cudownym gronie
![]() ![]() A co do tego wyobrażania sobie żeby być z kimś innym...nie ma mowy ![]() No i Reb GRATULUJE! ![]() ![]() Ja ostatnio miałam @ więc humorki były oj były..... Ale teraz panuję nad emocjami. Ach chcę żeby Tż czuł,że ma dobrą kobietę przy sobie a nie jakąś gderającą i rozchwianą emocjonalnie zrzędę. ![]() ![]() Oby tak dalej.... ![]()
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mówił też, że takie dziunie go nie kręcą, zero ambicji.. Jestem dziwnie spokojna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Dziewczynki
![]() ![]() ![]() U mnie bez zmian, TŻ się nie odzywa, ale dziś się widzimy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
![]() Jesteś silna, wytrzymałaś 2 dni, dziś też się czymś zajmij i szybko zleci. A wieczorem zrób się na bóstwo (oczywiście bez przesady). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Kropelko ... sssłodkich snów
![]() a Tż by tylko siedzial przed TV. Kurczę macie pomysły żeby go wyciągnać z domku?Zimno jest wiem,ale ileż można siedzieć przed tv,kompem itp. ![]() ![]() ![]() ![]()
#223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też niedawno miałam @ i były humorki. Jeden foszek się zdarzył, ale za chwilę pomyślałam sobie, że to bez sensu, nie chcę go ranić. I ładnie przeprosiłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Ja mojego dziś chcę namówić na lepienie bałwana, albo krótki spacer. Zimą kisimy się w domu, mieszkamy na wsi, nawet nie ma gdzie wyjść. ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Załóż spódniczkę, ale dłuższą, do kolan albo opięte spodnie. W sumie jeżeli zdecyduje się zostać z Tobą ochota może powrócić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My też się kisimy w domu, oglądamy dużo filmów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
My też na każdym spotkaniu musimy zaliczyć co najmniej jeden film. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Tylko mnie już te filmy nudzą, ostatnio nawet zasnęłam.
![]() ![]() ![]() ![]() A ja myślę dorus że powinnaś ubrać spódniczkę ![]() ![]()
![]() |
#230 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a u mnie nie ma gdzie zjeżdzać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Kropelko a ja mam 2 sanki , jak to się odmienia?
![]() Tylko jedne mają więcej lat niż ja ![]() ![]() ![]() Nie ma bata. Wyciągam go na saneczki lub na lepienie bałwanka ![]() ![]() Ps. Macie pomysły na prezenty świąteczne dla Tżtów? Stawiam na praktyczne, bo romantyczne itd. dajemy sobie bez okazji ![]() Dorus można rzec,że obojętna,niedostępna a zarazem tak na wyciągniece ręki haaa .To może być wraaau ![]()
Edytowane przez mijjenka Czas edycji: 2009-12-19 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze narzekałam, że zimno i nie chce mi się wychodzić, a teraz sama go wyciągnę z domu.Tarzanie się w śniegu..to jest to ![]() Mój Tż wie, co dostanie na święta. Sam sobie wybrał fajną koszulkę, a ja dokupiłam mu skórzany pasek, bo kiedyś wspominał, że chciałby taki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym chciała prezenty bez okazji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Właśnie też sobie myślę nad paskiem, z tego co wiem to jego pasek ma już...wyrobioną dziurkę
![]() ![]() ![]() Sweterek dostał na Mikołajaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widziałam w H&M fajne zestawiki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z drugiej strony jeśli nie wyjdziemy z domu to ten wieczór nie bardzo będzie się odróżniał od innych spędzonych u mnie... Tak to chociaż potańczymy ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
jejku dziewczyny, zazdroszczę wam, że macie pomysły na prezenty.
ja nie dość, że nic nie kupiłam jeszcze, to nawet nie wiem co mu kupić. ![]() która z Was dzisiaj też sama spędza dzień?
#240 |
Zadomowienie
|
Widzę, że Was mało dzisiaj, czyżby porządki świąteczne?
![]() Opowiadam co u mnie ![]() Przyszedł wczoraj przed czasem chyba 10 min !! ![]() ![]() Potem grzecznie dałam mu kolacje, bo wiedziałam, że głodny po treningu. Oczywiście nie spodziewał się rozmowy, ale zaczęłam wszystko tak jak mówiłam. Nie protestował. Co prawda nie dużo się odzywał, ale powiedziałam wszystko co miałam do powiedzenia. Dałam mu jego kodeks ![]() Myślę, że jeszcze w międzyczasie będę go musiała trochę upominać i mu wyjaśniać w trakcie, bo miałam wrażenie, że trochę za dużo tych rzeczy mu wczoraj powiedziałam jak na jego głowe ![]() ![]() Po rozmowie chyba 3 razy w ciągu 5 min mówił do mnie ,,kochanie". ,,nie dziękuję kochanie", ,,fajnie by było kochanie", ,,dobrze kochanie" ![]() Potem włączyliśmy film, on po 10 min zasnął, bo nie spał całą noc, bo się uczył (był bardzo zmęczony, dlatego też nie wiem czy wszystko do niego dotarło co mówiłam). Obejrzałam film sama, bo mi się bardzo podobał ![]() Potem go obudziłam, bo było już późno, a on mówi, żebym napisała smsa do jego mamy, że śpi u mnie ![]() No kurde jak na drugi dzień jestem sama w domu to nie chce u mnie spać, a tutaj z piątku na sobotę, gdzie rodzice w domu to ten zostaje a przecież się tak krępuje ![]() ![]() W nocy mnie tak fajnie przytulił, no było miło. Teraz poszedł na trening. Chciałam się z nim umówić na później, ale oczywiście jeszcze nie znał swoich planów ![]() Ma się odezwać po treningu, zobaczymy. Póki co jest fajnie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.